Σελ. 11 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 691011121316 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 151-165 από 280
    Περιοχή
    ΓΚΥΖΗ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aroukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα Στελιο και ευχαριστω για την απαντηση.

Ο λογοσ που πληρωσα τζακι καλοριφερ 3000 και 1500 εγκατασταση αντι ενοσ λεβητα ειναι για να εχω τη δυνατοτητα να βλεπω φλογα οταν φτανω σε σημειο να αναβω 15 00 και μεχρι τισ 2200 ναμην βλεπω μεσα τοτε αστο...
    Τι εννοεις σελιδες? εχω φαει το διαδυκτιο, και η εταιρια λεει οτι θα στειλει αντιθαμβωτικη κρεμα???
    Πες μας πως το ανάβεις δηλ τι χρησιμοποιείς

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Οτι εχει μεινει απο το βραδυ και ξερα λιανωματα απο ελια, ειμαι απο Κερκυρα και εχω δικα μου ξυλα απο ελιες

Περιοχή
    ΓΚΥΖΗ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aroukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι εχει μεινει απο το βραδυ και ξερα λιανωματα απο ελια, ειμαι απο Κερκυρα και εχω δικα μου ξυλα απο ελιες
    Δοκίμασε μόνο με τα κυβακια τα ασπρα και οξιά να πάρει και μετά ρίξε την ελιά .Τα βραδυνά πέταγμα.

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Και που να βρω οξια στην Κερκυρα?
    ρε φιλε τα λιανα ομως αρπαζουν και δεν καπνιζουν πιο ευκολα καπνιζει το κουτσουρακι αν δεν πιασει καλα η μηπως οχι?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    18933/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    linksys wag200g
    SNR / Attn
    6(dB) / 21(dB)
    παιδια εχω προβλημα εχω κατασκευασει και εγκαταστησει τα φουγαρα του τζακιου μονος μου με εσωτερικη διαμετρο 19cm και εξωτερικη 23 cm.το τζακι που θελω να βαλω εχει εξοδο 25 cm.το προβλημα ειναι οτι 2-3 που πουλανε τζακια μου ειπανε οτι θα καπνιζει γιατι δεν θα βρισκει διεξοδο ο καπνος.απο την αλλη το αφεντικο μου που ειναι μηχανολογος και ασχολειται χρονια με φουγαρα για εξαερισμους λεει οτι ''ισως'' καπνισει τα πρωτα λεπτα
    μεχρι να πιασει θερμοκρασια.εσεις τι λετε???εχει καποιος παρομοια εμπειρια??

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Γιωργο ακου τον μηχανολογο κ ασε τους διαφορους, βαλε μισο μετρο 25αρι και μετα συστολη. Αν καπνιζει θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ απο αλλο λογο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλημέρα,
    εχώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον τη φρικτή μυρωδιά του ενεργειακού τζακιού που τοποθέτησα στο καινούργιο μου σπίτι πρίν από τρείς μήνες. Εχθές και σήμερα άναψα το τζάκι για πρώτη φορά, για περίπου 12 ώρες κάθε ημέρα, με πολύ δυνατή φωτιά (πολλά ξύλα) και μύριζε πολύ έντονα, σαν καμένο χημικό, σε σημείο που από τις αναθυμιάσεις μας πόνεσε όλους ο λαιμός μας και δεν μπορούσαμε να καταπιούμε και φύγαμε άρον άρον από το σπίτι. Το τζάκι έχει γυψοσανίδα και πετροβάμβακα (νομίζω με αλουμίνιο) και δύο περσίδες ψηλά (στα δύο μέτρα) και ο σωλήνας που ανεβαίνει στην καμινάδα δεν είναι τελείως ευθύς έχει σε κάποιο σημείο μία κούρμπα. Πέραν της έντονης μυρωδιάς το τζάκι είχε και δύο κορδόνια, ένα γύρω από την πόρτα εσωτερικά και ένα λίγο πιό μέσα από την πόρτα περιμετρικά τοποθετημένο σε μία εσοχή (ρωγμή) στις πλευρές του τζακιού. Και τα δύο κορδόνια ξεκόλλησαν και δεν ξέρω εάν πρέπει να τα αντικαταστήσω. Δυστυχώς ο τζακάς μου δεν είναι συνεργάσιμος και επιπλέον την γυψοσανίδα και τον πετροβάμβακα μου τον τοποθέτησε άλλος (που φτιάχνει γυψοσανίδες). έχω μικρό παιδι και ενδιαφέρομαι για τις επιπτώσεις στην υγεία μας όλων αυτών των χημικών(κόλλες, ριτίνες κλπ) που αναφέρονται από άλλους ενδιαφερομένους στο φόρουμ. Τι προτείνετε να κάνω; να το ξηλώσω ή να κάψωξύλα μερικές ημέρες (χωρίς να είμαστε εμείς μέσα στο σπίτι) σε πολύ υψηλή θερμοκρασία μήπως και εξαφανιστεί η μυρωδία; και τι να κάνω με τα κορδόνια; ευχαριστώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gandr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα,
    εχώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον τη φρικτή μυρωδιά του ενεργειακού τζακιού που τοποθέτησα στο καινούργιο μου σπίτι πρίν από τρείς μήνες. Εχθές και σήμερα άναψα το τζάκι για πρώτη φορά, για περίπου 12 ώρες κάθε ημέρα, με πολύ δυνατή φωτιά (πολλά ξύλα) και μύριζε πολύ έντονα, σαν καμένο χημικό, σε σημείο που από τις αναθυμιάσεις μας πόνεσε όλους ο λαιμός μας και δεν μπορούσαμε να καταπιούμε και φύγαμε άρον άρον από το σπίτι. Το τζάκι έχει γυψοσανίδα και πετροβάμβακα (νομίζω με αλουμίνιο) και δύο περσίδες ψηλά (στα δύο μέτρα) και ο σωλήνας που ανεβαίνει στην καμινάδα δεν είναι τελείως ευθύς έχει σε κάποιο σημείο μία κούρμπα. Πέραν της έντονης μυρωδιάς το τζάκι είχε και δύο κορδόνια, ένα γύρω από την πόρτα εσωτερικά και ένα λίγο πιό μέσα από την πόρτα περιμετρικά τοποθετημένο σε μία εσοχή (ρωγμή) στις πλευρές του τζακιού. Και τα δύο κορδόνια ξεκόλλησαν και δεν ξέρω εάν πρέπει να τα αντικαταστήσω. Δυστυχώς ο τζακάς μου δεν είναι συνεργάσιμος και επιπλέον την γυψοσανίδα και τον πετροβάμβακα μου τον τοποθέτησε άλλος (που φτιάχνει γυψοσανίδες). έχω μικρό παιδι και ενδιαφέρομαι για τις επιπτώσεις στην υγεία μας όλων αυτών των χημικών(κόλλες, ριτίνες κλπ) που αναφέρονται από άλλους ενδιαφερομένους στο φόρουμ. Τι προτείνετε να κάνω; να το ξηλώσω ή να κάψωξύλα μερικές ημέρες (χωρίς να είμαστε εμείς μέσα στο σπίτι) σε πολύ υψηλή θερμοκρασία μήπως και εξαφανιστεί η μυρωδία; και τι να κάνω με τα κορδόνια; ευχαριστώ
    Και εγώ πριν 4 μήνες έβαλα τζάκι ενεργειακό το k-evo (προτίμησα ένα καλό ελληνικό για να μένουν όσο το δυνατόν τα χρήματα στην Ελλάδα…) και εγώ στην αρχή για 3-4 ανάματα είχα πάρα πολύ καπνό μυρωδιά, σαν μια παράξενη κάπνα που έχανες την ορατότητα μεσα στο δωμάτιο….. σιγά –σιγά η κάπνα κι η μυρωδιά έφυγε και τώρα είναι όλα εντάξει….
    Για αυτό βάλτου φωτιά και μην το φοβάσαι…..άφησε το να κάψει σχετικά αρκετά, άνοιξε τα παράθυρα και άφησε το τζάκι να καίει για πολλές ώρες σε νορμάλ φωτιά ή έστω και ΛΙΓΑΚΙ παραπάνω και πιστεύω σε λίγες μέρες ένα έχει καθαρίσει από τις κόλλες, τα λάδια και τις μπογιές που είχε μεσα……
    Βάλτου φωτιά και πήγαινε σε άλλο δωμάτιο και θα στρώσει……

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Γεια σας παιδια,ηθελα να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου,τοποθετησα ενα μαντεμενιο τζακι το Κ-4 κλειστο της Superkamin,με καμιναδα υψος περιπου 5+ μετρα ,Φ30 διατομη και καπελλο το γνωστο περιστροφικο,να σημειωσω οτι εχω φερει αερα απο εξω με σωληνα Φ8 κατω απο την εστια εκει που ειναι το καλαθακι της σταχτης,αντιμετωπιζω ομως το εξης προβλημα το τζακι τραβαει του σκοτωμου καιει τα ξυλα μια χαρα ομως οταν σφραγιζει το σπιτι με καινουργια αλουμινια που εχω τοτε καπνιζει και πρεπει να εχω ενα παραθυρο στην ανακλιση και τοτε ολα λειτουργουν μια χαρα,ομως οταν εξω κανει κρυο το αποτελεσμα ειναι να κρυωνει το σπιτι,ρωταω λοιπον αν μπορει καποιος να βοηθησει πως μπορω να διορθωσω το προβλημα μου ειπε καποιος να βαλω ηλεκτρικη καπνοδοχο με μοτερ που να βοηθαει το τραβηγμα του καπνου,το προβλημα ειναι απο οτι εγω καταλαβαινω οτι δεν του φτανει ο αερας και δυστυχως ουτε μπορω να φερω αλλη σωληνα ουτε να μεγαλωσω την υπαρχουσα,δοκιμασα να ψηλωσω και λιγο την καπνοδοχο παλι τιποτα,επισης το δοκιμασα και με πολυ αερα και με καθολου το αποτελεσμα ιδιο οταν ειναι ανοικτη ανακλιση τοτε το τζακι ειναι φοβερο οταν ομως ολα ειναι κλειστα προβλημα,ευχαριστω εκ των προτερων

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Γνωμομας ειναι μεγαλη η διατομη τ καπνοδοχου γ αυτο το υψος, εβαλες και περιστροφικο (γιατι??) οπωσδηποτε αλλαξε τ καπελο, 2ον προσπαθησε να κλεισεις τ κλαπε στ ορια ισα ισα να τραβαει και αν και τοτε δε στρωσει δες τι θα κανεις με τον αερα. Σε λαθος σειρα βρισκεσαι. Μειωσε τον ελκυσμο στα λογικα πλαισια και τοτε ισως ο αερας επαρκεσει. Αν βαλεις και μοτερ να τραβαει παρα πανω τοτε ειναι που θα τα κανεις τελειως θαλασσα! Ποιος στο ειπε αυτο το τρελλο?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου,όσον αφορά το περιστροφικό καπέλλο ναι πρέπει να είναι χαζομάρα που μπήκε αλλά έχω δοκιμάσει το τζάκι και με καθόλου εξωτερικό αέρα που σημαίνει ότι δεν γύριζε και με πολύ αέρα να γυρίζει τρελλά,το πρόβλημα παραμένει όταν έχω ανοικτό παράθυρο το τζάκι τραβάει τρελλά,όταν κλείσει αρχίζει ο καπνός,ο αερισμός που του έχω κάνει είναι κάτω από την εστία καύσης και βλέπω οτι έρχεται αέρας από εκεί βάζοντας το χέρι μου,μάλιστα μια μέρα για να δοκιμάσω έκλεισα τον αερισμό μήπως αυτό μου δημιουργούσε το πρόβλημα αλλά πάλι τα ίδια,όταν λες ότι μείωσε τον ελκυσμό πως το εννοείς; έχω δοκιμάσει να βάλω το κλαπέτο στη μέση αλλά δεν είδα διαφορά,αυτό που δεν δοκίμασα είναι να το κλείσω ακόμα περισσότερο,το προβλημά μου τι πιστεύεις ότι είναι δεν επαρκεί ο αέρας; γι αυτό και το ενισχύω με το παράθυρο;(αδύνατο το χειμώνα αυτο με το κρύο) τι άλλο να κάνω σημειωτέον ότι τρύπα για αέρα άλλη δεν μπορώ να κάνω εκει που είναι το τζακι τωρα πια περιμένω με αγωνία τις υποδείξεις σου

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    95/11 Mbps
    ISP
    Vodafone
    SNR / Attn
    10.3(dB) / 16.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν το πολυ-έχω με τα τζάκια, οπότε μπορεί να πω και βλακεία... αν το πρόβλημα είναι η ανεπάρκεια εισερχόμενου αέρα για την καύση, μήπως θα μπορούσες να το ενισχύσεις με ένα ανεμιστηράκι από PC στο σωλήνα (ίσως απ΄την έξω μεριά, αν η μέσα είναι πολύ κοντά στη φλόγα);

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Υποδειξεις δεν υπαρχουν συζητηση κανουμε. υπαρχουν και τζακια ομως που καπνιζουν απ τ υπερβολικο τραβηγμα. Η καπνοδοχος σου ειναι μεγαλη κατ αρχην, ειτε φταιει η δε φταιει αυτο στ περιπτωση σου ξεκινας με λαθος δεδομενα και αυτο στ καλυτερη περιπτωση περιπλεκει τ πραγματα, στ χειροτερη ομως.. εχεις σοβαρες απωλειες στ σπιτι και φταιει αυτο. Η καπνοδοχος δημιουργει υποπιεση, κλεινοντας τ κλαπε δε κανεις και πολλα.. αερας ειναι περναει! Κλέισε την ψηλα, στην αποληξη (το μισο πχ στην διαμετρο της η κ περισσσοτερο, θα τ βρεις πρακτικα το ποσο δοκιμαζοντας) και μετα κοιτας ποσο αερα χρειαζεται ο χωρος σου ωστε να δουλευει καλα τ τζακι. Αν τραβα σαν τρελο κ εσυ του δωσεις την ανεση να τραβα οσο γουσταρει απλα θα εχεις αερηδες στ χωρο σου και θα στον κρυωνει. Αφου τραβαει τ τζακι με ανοιχτο παραθυρο ξεκινα απ αυτα, αν ηταν αλλιως και δεν τραβουσε γενικα, η με καποιον συγκεκριμενο καιρο θα λεγαμε.. αλλα.
    Αερα θελει βεβαια, αλλα ειναι ο απαιτουμενος σαν ποσοτητα που θελει η εχει.. ποσοτικα βιτσια? Καταλαβες? Δεν ειναι το ζητουμενο μονο να μην καπνισει. Αν ηταν αυτο το ζητουμενο θα ανοιγες τ παραθυρο κ θα ησουν οκ!
    Η καπνοδοχος τραβα εξω 150 εως 500 κυβικα αερα, αυτα εισερχονται στ χωρο σου απο καπου, αλλιως καπνιζει! Πρεπει να τα μειωσεις! Μετα θα δεις πως θα συμπληρωσεις τον αερα. Αυτη ειναι η σωστη σειρα αλλιως μην τ ανναβεις καθολου..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλησπέρα και από μένα! Αγόρασαμε ενεργειακό τζάκι πριν από 1,5 μήνα και το καίμε καθημερινά από τότε σε θερμοκρασίες από 60-95 βαθμούς. Παρατηρώ ότι υπάρχει μόνιμα μια μυρωδιά καπνού (καπνιστού) η οποία όμως βγαίνει σίγουρα από τις περσίδες του βεντιλατερ και όχι από την περσίδα εκτόνωσης. Υπάρχει περίπτωση να έχει τρυπήσει κάποιος από τους αεραγωγούς(μέσα στην εστία) που θερμαίνουν τον αέρα του βεντιλατέρ και να μπαίνει κάπνα από εκεί;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vogiatz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα και από μένα! Αγόρασαμε ενεργειακό τζάκι πριν από 1,5 μήνα και το καίμε καθημερινά από τότε σε θερμοκρασίες από 60-95 βαθμούς. Παρατηρώ ότι υπάρχει μόνιμα μια μυρωδιά καπνού (καπνιστού) η οποία όμως βγαίνει σίγουρα από τις περσίδες του βεντιλατερ και όχι από την περσίδα εκτόνωσης. Υπάρχει περίπτωση να έχει τρυπήσει κάποιος από τους αεραγωγούς(μέσα στην εστία) που θερμαίνουν τον αέρα του βεντιλατέρ και να μπαίνει κάπνα από εκεί;

Απο που τραβαει αερα ο ανεμιστηρας? Αν ειναι οπως τα λες κατι συμβαινει εκει.

Σελ. 11 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 691011121316 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-12, 15:59
  2. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-10, 10:53
  3. ** προβλημα με το ασυρματο δικτυο στο σπιτι ***
    Από adpapa1971 στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-09, 20:00
  4. Πρόβλημα με αλλα τηλέφωνα στο σπίτι
    Από SSocratous στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-08, 13:37