Σελ. 14 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 491213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 196-210 από 280
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    NetFaster WLAN 3
    SNR / Attn
    12(dB) / 11(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από conceicao Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευχαριστω για το ενδιαφερον...........
    έχει δίκιο ο axxis, μη νομίζεις ότι το κάνει κανείς από κακία! κι εγώ το είδα το μήνυμά σου, και άλλοι, αλλά άμα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, να σου γράψουμε ότι ξέρεις ενδιαφερόμαστε, συμπάσχουμε, έχεις την υποστήριξή μας ψυχολογικά..? Κι ο stelios που έγραφε αρκετά σε οτιδήποτε με τζάκια έφαγε ban, δεν ξέρω γιατί...

Περιοχή
    ΧΙΟΣ
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΘΥΜΙΑΝΑ
    Router
    Fritz!box 7390
    SNR / Attn
    6(dB) / 36(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπέρα παιδιά είμαι στην εγκατάσταση τζάκι καλοριφέρ τις nordica. Ο μάστορας που το πουλάει μου λέει ότι μπαίνει και σε κλειστό δοχείο και βάζει μια θερμοστατικη βαλβίδα σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Τώρα το μανιουαλ που είδα από την εταιρεία γραφει ότι μπαίνει μόνο σε ανοιχτό δοχείο τι να κανω να τον εμπιστευτώ; Max πίεση λειτουργίας δίνει 1.5 bar. Thermocamino 650 prismatico για 138τ.μ.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    NetFaster WLAN 3
    SNR / Attn
    12(dB) / 11(dB)
    Τώρα, χωρίς να ξέρω για το συγκεκριμένο τίποτε, αν το manual λέει ότι μπαίνει μόνο σε ανοιχτό δοχείο..?!? πως ο άλλος λέει "ναι ναι και σε κλειστό..".. Για κλασική π@π@ριά μάστορα μου φαίνεται.. Κι εμάς που λέγαν ότι "μπαίνει η είσοδος του αέρα για το ενεργειακό από πίσω του ή στο πλάι" , όταν είπαμε για να το πάει πάνω στην ταράτσα λέει "ναι ναι μωρέ, γιατί να μη το βάλουμε, τι θα γίνει...?"... και το βάλαμε, και τελικά το μοτέρ μας ρούφαγε από όλες τις γύρω καμινάδες και μας τα'φερνε μέσα σπίτι.. Άσχετο με το δικό σου μεν, αλλά αυτό το "ναι ναι μωρέ, γίνεται.." θέλει να έχεις ΠΟΛΥ μεγάλη εμπιστοσύνη στο μάστορα για να τον αφήσεις να το κάνει, 90-95% λένε ότι βλακεία τους κατέβει στο κεφάλι και είτε τους διευκολύνει στη δουλειά, είτε για να μη χάσουν τον πελάτη (σου λέει μην πω εγώ δε γίνεται, και πάει σε άλλο γάτο και του πει ότι το κάνει εκείνος..)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ακουστε και το δικο μου <<περιεργο>> προβλημα. Πριν 20 περιπου ημερες μου τοπεθετησαν την κασσερα la Nordica h49 vendilato.Παροτι το χω αναψει 10 φορες δυνατα και εχει φυγει η μυρωδια παρατηρω μια εντονη πικριλα στο στομα.Δεν μυριζει κατι απλα αμεσως το στομα σου πικριζει και νιωθεις βαρια την αναπνοη σου.Επισης πονοκεφαλιαζεις.Να πω οτι εχουν βαλει πετροβαμβακα με οψη αλουμινιου παντου (και στην πλατη της κασσετας .Πισω απο τη τζακι μου εβγαλαν αγωγο γυσικης ροης , αλλα επειδη υπηρχε ντουλαπα απο πισω , συνδεσαν απο τον τοιχο μια ευκαμπτη σωληνα αλουμινιου η οποια διασχιζει την νοτυλαπα και βγαινει εξω απο αυτην με περσιδα.Τι να φταιει?Να

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ σωλήνα σπιράλ διατομής 8 ή 10 πόντων, που να αντέχει στην απευθείας επαφή με την φωτιά? Θέλω να κάνω μία δοκιμή, αντίστοιχη με αυτά τα αερόθερμα τζακιού που έχουν βγάλει.

Περιοχή
    κρυπτον
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone
    Καλησπερα σε ολους..θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μπορει καποιος μπορει να με βοηθησει...αγορασα πριν κανα μηνα μια rika...ενεργειακη σομπα απο τις καλυτερες στο κοσμο εμαθα...απο ξυλα δεν γνωριζω...το καπελο εχει γινει καταμαυρο και οι γειτονες παραπονιουνται γιατι βγαζει σταχτες...ο τζακας απο οπου την αγορασα μου ειπε οτι φταινε τα ξυλα..οτι ειναι χλωρα...ταυτοχρονα εκαιγα και ιταλικες μπρικετες...τις σκουροχρωμες....τι φταιει και γινεται ετσι το καπελο? ειναι δυνατον να βγαζει σταχτες απο την καμιναδα? εχει γεμισει ολη η ταρατσα...τι μπορει να φταιει? σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    καλή χρονιά... εχω ενεργειακό τζάκι Λαζάρου ελληνικο από θεσσαλονικη. Το δουλευω εδω και ενα χρονο και μου εμφανίζει μυρωδιά οταν καει δυνατά , εκει στους 80 - 90 βαθμούς. η μυρωδιά δεν εμφανίζεται στο χωρο του τζακιού (σαλόνι ) αλλά στις άκρες του σπιτιού (διάδρομο - κουζίνα). Σαν καμμένο πλαστικό ή κάτι τέτοιο. Η μυρωδιά αυτή πρωτοεμφανίστηκε όταν το έκαψα απότομα με πολλή φλόγα. η γυψοσανιδα εχει μόνωση, τι μόνωση δεν ξέρω. Θα το κάψω και εγω "δυνατά" σύμφωνα με αυτά που διαβασα εδω... Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για την εισαγωγή του αέρα θερμανσης. Ο τζακάς εχει βάλει την εισαγωγή αέρα απ'εξω ( 2 σπιραλ φ 125) και επιμένει ότι αν η εισαγωγή αέρα γίνει από μέσα α) δεν θα έχω μεγάλη διαφορά στην απόδοση β) θα ακούγεται το μοτέρ γ) το τζάκι θα καπνίσει δ) θα αισθάνομαι ρευμα αέρα στα πόδια μου καθώς θα κάθμομαι στον καναπέ.. Με το φτωχό μυαλό μου το α πιστέυω οτι είναι λάθος του μάστορα, καθώς αλλο είναι να θερμαίνεις αέρα 0 και 5 βαθμών κελσίου και άλλο εσωτερικό που εχει 18 και πάνω βαθμούς. για τα αλλα 3 θα ήθελα τη γνώμη σας. Το θεμα δεν με ενδιέφερε πέρσι, γιατί δεν ήθελα να μπω σε μερεμέτια και γιατί γενικά είχα ποσότητα ξύλων. Φέτος όμως με την αιθαλομίχλη παρατήρω οτι ο εξωτερικός βρώμικος αέρας εισέρχεται μέσω του τζακιού στο σπίτι και το κάνει θάλαμο αερίων. Σκέφτομαι να βάλω την μια εισαγωγή από το εσωτερικό του σπιτιου και να το δουλευω σε χαμηλή ταχύτητα το μοτέρ και οταν η ατμόσφαιρα είναι επιβαρημενη να κλείνω την εξωτερική εισαγωγή. αλλωστε δεν εχω βαλει αεραγωγούς στα δωμάτια, με ενδιαφέρει μόνο η σαλονοκουζίνα.
    στο ιδιο post θα ήθελα να εκφράσω και μια αλλη σκέψη μου. στο υπάρχων τζάκι σκέφτομαι να βάλω και μια σερπαντίνα νερού που να στέλνει ζεστό νερό στις σωληνώσεις ενος σώματος καλοριφέρ που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι και από ε΄κει στα άλλα σώματα του σπιτιού. Αν εχει δοκιμάσει κάπιος κάτι παρόμοιο ας σχολιάσει.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    95/11 Mbps
    ISP
    Vodafone
    SNR / Attn
    10.3(dB) / 16.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkourlis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλή χρονιά... εχω ενεργειακό τζάκι Λαζάρου ελληνικο από θεσσαλονικη. Το δουλευω εδω και ενα χρονο και μου εμφανίζει μυρωδιά οταν καει δυνατά , εκει στους 80 - 90 βαθμούς. η μυρωδιά δεν εμφανίζεται στο χωρο του τζακιού (σαλόνι ) αλλά στις άκρες του σπιτιού (διάδρομο - κουζίνα). Σαν καμμένο πλαστικό ή κάτι τέτοιο. Η μυρωδιά αυτή πρωτοεμφανίστηκε όταν το έκαψα απότομα με πολλή φλόγα. η γυψοσανιδα εχει μόνωση, τι μόνωση δεν ξέρω. Θα το κάψω και εγω "δυνατά" σύμφωνα με αυτά που διαβασα εδω... Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για την εισαγωγή του αέρα θερμανσης. Ο τζακάς εχει βάλει την εισαγωγή αέρα απ'εξω ( 2 σπιραλ φ 125) και επιμένει ότι αν η εισαγωγή αέρα γίνει από μέσα α) δεν θα έχω μεγάλη διαφορά στην απόδοση β) θα ακούγεται το μοτέρ γ) το τζάκι θα καπνίσει δ) θα αισθάνομαι ρευμα αέρα στα πόδια μου καθώς θα κάθμομαι στον καναπέ.. Με το φτωχό μυαλό μου το α πιστέυω οτι είναι λάθος του μάστορα, καθώς αλλο είναι να θερμαίνεις αέρα 0 και 5 βαθμών κελσίου και άλλο εσωτερικό που εχει 18 και πάνω βαθμούς. για τα αλλα 3 θα ήθελα τη γνώμη σας. Το θεμα δεν με ενδιέφερε πέρσι, γιατί δεν ήθελα να μπω σε μερεμέτια και γιατί γενικά είχα ποσότητα ξύλων. Φέτος όμως με την αιθαλομίχλη παρατήρω οτι ο εξωτερικός βρώμικος αέρας εισέρχεται μέσω του τζακιού στο σπίτι και το κάνει θάλαμο αερίων. Σκέφτομαι να βάλω την μια εισαγωγή από το εσωτερικό του σπιτιου και να το δουλευω σε χαμηλή ταχύτητα το μοτέρ και οταν η ατμόσφαιρα είναι επιβαρημενη να κλείνω την εξωτερική εισαγωγή. αλλωστε δεν εχω βαλει αεραγωγούς στα δωμάτια, με ενδιαφέρει μόνο η σαλονοκουζίνα.
    στο ιδιο post θα ήθελα να εκφράσω και μια αλλη σκέψη μου. στο υπάρχων τζάκι σκέφτομαι να βάλω και μια σερπαντίνα νερού που να στέλνει ζεστό νερό στις σωληνώσεις ενος σώματος καλοριφέρ που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι και από ε΄κει στα άλλα σώματα του σπιτιού. Αν εχει δοκιμάσει κάπιος κάτι παρόμοιο ας σχολιάσει.
    Το τζάκι χρειάζεται αέρα για να συντηρήσει την καύση. Τα παλιά σπίτια με τα παραδοσιακά τζάκια μπάζανε από παντού, και έτσι η τροφοδοσία του τζακιού με αέρα ήταν εξασφαλισμένη. Τα σύγχρονα σπίτια με στεγανά κουφώματα δεν μπάζουν, γι'αυτό το λόγο οι τζακάδες κάνουν ειδικές κατασκευές για τροφοδοσία με αέρα απ'έξω. Αν εσύ κόψεις την εξωτερική τροφοδοσία, από πού θα τραβάει το τζάκι; Απλούστατα δεν θα τροφοδοτείται με επαρκή ποσότητα αέρα, οπότε θα έχεις χειρότερη καύση, άρα μικρότερη απόδοση και περισσότερους ρύπους μέσα και έξω.
    Οσο για το άλλο που σκέφτεσαι με τη σερπαντίνα, θαυματουργές πατέντες δεν υπάρχουν, για τον απλούστατο λόγο ότι, όπως λέει κι ένας γκουρού της θέρμανσης, τη φύση δεν μπορείς να την κλέψεις. Για να γίνει σωστά κάτι τέτοιο θέλει τη μάνα του και τον πατέρα του (αυτοψία, μελέτη και σχεδιασμό από μηχανολόγο, πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, αρκετές παρεμβάσεις στο υπάρχον σύστημα θέρμανσης, πολλά μερεμέτια, και βέβαια κάποιο σεβαστό ποσό), αλλιώς όχι μόνο θα πετάξεις τα λεφτά σου, αλλά και θα εγκαταστήσεις μία πηγή κινδύνου στο σαλόνι σου. Μακριά...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    NetFaster WLAN 3
    SNR / Attn
    12(dB) / 11(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkourlis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσον αφορά την εισαγωγή του αέρα, επειδή το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά από ότι ο nyannaco, νομίζω ότι εννοείς την εισαγωγή του αέρα που πάει πίσω από το μαντέμι και ζεσταίνεται, και βγαίνει από τους αεραγωγούς, έτσι? όχι την εισαγωγή του αέρα της καύσης? Γιατί θα πρέπει να υπάρχει και τέτοιο (χωρίς να είναι συνδεδεμένο με το μοτέρ αυτό). Αν το εννοείς όπως το λέω εγώ , τότε (εντελώς όπως το σκέφτομαι, δεν ξέρω να σου πω σίγουρα.. εγώ το έχω δοκιμάσει, αλλά για λίγο, όταν έκανα τις δοκιμές για να φύγει η μυρωδιά κτλ, δεν έχω καθήσει να κάψω μέρα ολόκληρη έτσι) λογικά ναι, μπορείς να το κάνεις αυτό που λες, δεν επηρεάζεται η καύση (αν όλα πηγαίνουν καλά, τότε οι δύο "αέρηδες" είναι σε διαφορετικά "κυκλώματα"...), α) δε βλέπω λόγο να επηρεαστεί η απόδοση του τζακιού, γ) δε βλέπω κανένα απολύτως λόγο να καπνίσει το τζάκι , β) το μοτέρ δεν ξέρω αν μπορεί να επηρεαστεί μόνο, γιατί κανονικά ο αέρας που περνάει χρησιμοποιείται και για την ψύξη του, οπότε όσο του έρχεται κρύος το βοηθάει, ενώ αν του έρχεται αέρας που είναι ήδη στους 60-70 , αυτό δε θα του είναι και καλό..αλλά θόρυβο? και τέλος το δ) λογικά ναι, θα δημιουργηθεί ρεύμα εσωτερικά..αλλά τόσο έντονο που να το νιώθεις στα πόδια? δεν το είχαμε προσέξει, τώρα που το λες με τρώει να κάνω πάλι δοκιμή, αλλα σαν υπερβολικό μου ακούγεται.. Εγώ μάλλον περισσότερο από όλα για τον καλό αερισμό του μοτέρ θα ανησυχούσα..
    Για αυτό που λες με το νερό, κι εμείς τώρα μετανιώνουμε που πήραμε το ενεργειακό με αέρα, αντί να πάρουμε με σύνδεση νερού με τα καλοριφέρ, πήγαμε και ρωτήσαμε σε μηχανολόγο για το αν μπορούμε να κάνουμε μετατροπή και σύνδεσή του με τα καλοριφέρ, και μας είπε ότι καλύτερα να πάμε να πάρουμε καινούργιο από την αρχή, παρά να καθήσουμε να κάνουμε μετατροπή. Δε μας εξήγησε αναλυτικά, και μπορεί αυτόν να μη τον συμφέρει να καθήσει να κάνει όλη τη μελέτη κτλ και να προτιμάει να μας πουλήσει νέο, δεν ξέρω, αλλά (από κάτι παρουσιάσεις/συζητήσεις για το πως δουλεύει με το νερό) κι εμένα μου φαίνεται ότι όπως λέει ο nyannaco πρέπει να μπουν του κόσμου οι βάνες/στρόφιγγες/βαλβίδες ασφαλείας γιατί μπορεί να καταλήξεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα (κι όχι μεταφορικά..)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ο δικος μου τζακας στο δικο μου ενεργειακο τζακι εχει βαλει μοχλο ωστε να μπορω να ανοιγω και να κλεινω την εισροη αερα απο εξω. Εσενα δεν εχει τετοιο ωστε να δοκιμασεις και με κλειστη εισαγωγη αερα απο εξω;; Παντως και ο τζακας και οι οδηγιες του τζακιου μου και οι οδηγιες οσων αλλων τζακιων εχω δει λενε οτι πρεπει να υπαρχει εισαγωγη αερα απ'εξω παντα! Ο τζακας μου μαλιστα ηταν καθετος: ποτέ να μην καιω το τζακι με την εισροη φρεσκου αερα κλειστη. Ναι ειναι κρυος και πρεπει να θερμανθει σε υψηλη θερμοκρασια, αλλα, πιστεψε με, ειναι πανευκολο οταν το τζακι καιει κανονικα. Γενικα χρειαζεσαι τον φρεσκο αερα. Ειναι οπως στο αυτοκινητο που μπορεις να ανακυκλωνεις στην καμπινα τον υπαρχοντα αερα ή να φερνεις φρεσκο απ'εξω. Οταν ανακυκλωνεις τον εσωτερικο αερα, μετα απο λιγο αυτο ειναι νοσηρο, προκαλει ζαλαδα, πονοκεφαλο, αισθημα κουρασης κλπ.
    Τελος οσον αφορα την αιθαλομιχλη, ε, με κλειστη την εισαγωγη φρεσκου αερα νομιζεις οτι θα γλιτωσεις την αιθαλομιχλη; Καποια στιγμη δεν θα ανοιξεις το παραθυρο σου; Το πρωι; Το μεσημερι; Να αερισεις το σπιτι; Δεν θα βγεις εξω καποια στιγμη να πας καπου; Ε, θα την εισπνευσεις την αιθαλομιχλη...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    95/11 Mbps
    ISP
    Vodafone
    SNR / Attn
    10.3(dB) / 16.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσον αφορά την εισαγωγή του αέρα, επειδή το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά από ότι ο nyannaco, νομίζω ότι εννοείς την εισαγωγή του αέρα που πάει πίσω από το μαντέμι και ζεσταίνεται, και βγαίνει από τους αεραγωγούς, έτσι? όχι την εισαγωγή του αέρα της καύσης?
    Εχεις δίκιο, εγώ δεν το διάβασα καλά

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    αυτο με τον αερισμο του μοτερ ουτε που το ειχα σκεφτει... εχεις δικιο stefp. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. τελικα λεω να βαλω μια εισαγωγη απο μεσα μια επ εξω. Ο αερας για την καυση ειναι ανεξαρτητο κυκλωμα ερχεται απ εξω. Απλα εως τωρα σε εντονες μερες υγρασιας η αιθαλομιχλη πραγματικά μπαίνει ολη μέσα στο σπιτι. και μενω σε αραιοκατοικημένη περιοχη,λίγο εξω από Λαμία.

- - - Updated - - -

στην περιοχη μου κυριως εμφανίζεται το βραδυ, οταν ολα τα τζακια δουλευουν φουλ. το να ανοίξεις το σπιτι, κάνεις μια επιλογή και περιμένεις να καθαρίσει λίγο από κάποιο αεράκι η ατμόσφαιρα. ημίμετρα βέβαια αλλά απο το να βάζεις βεβιασμένα βρώμικο αερα στο σπίτι σου... καλύτερο μου φαίνεται.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ntoremi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελος οσον αφορα την αιθαλομιχλη, ε, με κλειστη την εισαγωγη φρεσκου αερα νομιζεις οτι θα γλιτωσεις την αιθαλομιχλη; Καποια στιγμη δεν θα ανοιξεις το παραθυρο σου; Το πρωι; Το μεσημερι; Να αερισεις το σπιτι; Δεν θα βγεις εξω καποια στιγμη να πας καπου; Ε, θα την εισπνευσεις την αιθαλομιχλη...

Περιοχή
    127.0.0.1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/700
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    cisco887va+sec-k9
    Path Level
    Fastpath
    Το μοτέρ τραβά αέρα από σχάρα που βρίσκεται χαμηλά στη γυψοσανίδα σου, σωστά;
    Άρα τραβά αέρα σε θερμοκρασία δωματίου. Δεν υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης του.
    Προφανώς έχει κάνει λάθος ο stefp που αναφέρει θερμοκρασία αέρα εισόδου 60 με 70 βαθμούς.

Ο εξωτερικός αέρας είναι χρήσιμος για ανανέωση - αερισμό με φρέσκο αέρα, αλλά αν έξω η κατάσταση δεν παίζει... τον ξεχνάς.
    Έχω στο δικό μου είσοδο και εξωτερικού και εσωτερικού και έχω κλειστή την εξωτερική με τις περσίδες, άρα το μεγάλο ποσοστό είναι ο εσωτερικός αέρας που ξαναζεσταίνεται και βγαίνει ψηλά.

Ενδεικτικές θερμοκρασίες που μέτρησα:
    αέρας εισόδου στο μοτέρ 20 βαθμοί
    αεροθάλαμος τζακιού: έως 270 βαθμούς
    αέρας εξόδου: έως 90 βαθμούς με μοτέρ αναμμένο και έως 200 βαθμούς με μοτέρ σβηστό (φυσική ροή)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    t-online.de
    Φίλε μου, τι ενεργειακό τζάκι και κολοκύθια. Εξυπνος τίτλος γιά την αγορά. Στην Γερμανία υπάχουν τζάκια, τα οποία εγκαθίστανται κατόπιν άδειας του κρατικού επιτετραμένου μετά επίσκεψη της τοποθεσίας και των συνθηκών λειτουργίας. Αδειούχος τζακιάς κάνει μετά την εγκατάσταση αφού λάβει υπόψιν τις γραπτές οδηγίες του επιτετραμένου και ένα σωρό προδιαγραφές. Εμένα δεν μου επέτρεψε την εγκατάσταση, διότι το ήθελα 2 μέτρα μακριά από τον τοίχο/καμινάδα. Το υλικό κατασκευής πρέπει να είναι ειδικά τούβλα/πλακάκια/σοφά πυραντοχής, το δε ύψος και ο όγκος της καμινάδας πρέπει να ανταποκρίνονται στην προδιαγραφή. Στο σπίτι μου έπρεπε να εγκαταστήσω 2 τζάκια στην καμινάδα, διότι το ένα δεν θα κατάφερνε να την φθάσει στην σωστή θερμοκρασία και δεν θα εγινόταν η καύση σωστά.
    Δυστυχώς δεν μπορώ στην περιπτωσή σου να μιλήσω συγκεκριμένα, υποθετικά αποδίδω το πρόβλημα σε ατελή καύση. Αλλά και με τα υλικά -γυψοσανίδες κλπ απαγορεύονται- θα έχεις σοβαρό πρόβλημα χωρίς να το μυρίζεις.

χαιρετώ / διπλ. μηχανολόγος

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    ετσι ακριβως θελω να το φτιαξω και εγω bxenos. εχεις κάποιο πρόβλημα, πχ αισθάνεσαι ρευμα αερα οταν κάθεσαι μπροστά στο τζάκι; Όταν κλείνεις την εξωτερική παροχή, υπάρχει δυσλειτουργία του μοτέρ λόγω διαφοράς παροχής αέρα από τις 2 εισόδους;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς δεν μπορώ στην περιπτωσή σου να μιλήσω συγκεκριμένα, υποθετικά αποδίδω το πρόβλημα σε ατελή καύση. Αλλά και με τα υλικά -γυψοσανίδες κλπ απαγορεύονται- θα έχεις σοβαρό πρόβλημα χωρίς να το μυρίζεις.

χαιρετώ / διπλ. μηχανολόγος
    Εντυπωσιακά αυτά που λες για την Γερμανία, ίσως τα δούμε και εδω σε καμια 30αρια χρόνια... Η τοποθέστηση γυψοσανίδας είναι οτι πιο κοινό υπάρχει αυτή τη στιγμή σε χιλιάδες σπίτια. είναι και αυτές ανθυγιεινές στο τζάκι; τι θα μπορούσε να τοποθετηθεί αν αυτής ως επένδυση σε τζάκι; Επίσης οταν λεσ κλπ ποια άλλα υλικά απαγορευονται. Πιστευω πως μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου ως ειδικός

Σελ. 14 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 491213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-12, 15:59
  2. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-10, 10:53
  3. ** προβλημα με το ασυρματο δικτυο στο σπιτι ***
    Από adpapa1971 στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-09, 20:00
  4. Πρόβλημα με αλλα τηλέφωνα στο σπίτι
    Από SSocratous στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-08, 13:37