Σελ. 9 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 4789101114 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 121-135 από 280
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dim_togias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας και από μένα.
    Την Τρίτη 6/12 εγκατέστησα ενεργειακή κασέτα και φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα (μυρίζει) ο αέρας που βγαίνει από τις περσίδες εκτόνωσης. Θα δοκιμάσω την τρύπα σε εξωτερικό τοίχο την άλλη βδομάδα μήπως μετά από μερικά ανάματα σταματήσει. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν περσίδες με ενσωματωμένο φίλτρο;
    Καλό είναι να γράφουμε ότι παρατηρούμε σχετικό ώστε οι εμπειρίες καθενός να βοηθούν τους υπόλοιπους.
    αγαπήτε φίλε.... δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. και εγω προσφατα εβαλα ενεργειακο αεροθερμο τζακι και μου εκανε τα ιδια τις πρωτες μερες...
    καυτο κανονικά και καλο θα ειναι να το φουλαρεις....για 2-3 φορες, να καψει ολα τα χρωματα και τυχων αλλα σκευασματα που εχει απο την μανα του (απο το εργοσασιο) και μετα απο μαξιμουμ μια βδομαδα θα εισαι ενταξει!
    δωστου τωρα να καταλαβει, ανοιξε τα παραθηρα να φευγει η αιθάλη .......και καλορίζικο και καλο χειμώνα!!!

Το avatar του μέλους dim_togias
    dim_togias Guest
    Σας ευχαριστώ όλους. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πάντως κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει τρομερή απόδοση, όταν ανάβει "τραγουδάει" κιόλας, με τη φυσική ροή που έχει. Σαν πίνακας της αναγέννησης είναι. Χαζεύεις να το βλέπεις να καίει με τις πολύχρωμες φλόγες του.
    Λιακάδα ξελιακάδα εγώ το ανάβω)
    Καλό χειμώνα!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Σε εναν μηνα γινετε να κολλησει πισσα σε ενεργειακο τζακι μεσα σε εναν μηνα?? με 1 (εναν) τονο ξυλα???? Θελω αμεση απαντηση. Ευχαριστω

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Cisco 877w
    Τι εννοεις πισσα ? Στο θαλαμο καυσης ενα λεπτο στρωμα σαν μαυρη μπογια ? Αν ναι ΝΑΙ ειναι φυσιολογικο. Εσυ τι λες . Προιοντα καυσης ειναι . Και αν ηταν και υγρα τα ξυλα ακομα παραπανω.

Περιοχή
    ΒΟΛΟΣ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    double play
    Router
    D link 2640B
    SNR / Attn
    6.8(dB) / 15.5(dB)
    καλησπερα κ απο εμενα, πριν μια εβδομαδα εβαλα ενα ενεργειακο τζακι regal ελληνικης κατασκευης , με πυριμαχη γυψοσανιδα .εχει 2 περσιδες πανω στην γυψοσανιδα, κ με μια σωληνα 7μ μηκος που βρισκεται μεσα σε ενα κτιστο καναπε απο τουβλα ο οποιος ανοιγει σαν ενα μπαουλο... βγαινει ακομη μια περσιδα.... το μοτερ βρισκετε πισω απο το τζακι σε μια μικρη αποθηκη που ειναι ουσιαστικα προεκταση της κουζινας.....

το προβλημα μου ειναι ο θορυβος απο το μοτερ κ απο της σωληνωσεις.... τι προτεινεται για ηχομονωση του μοτερ?μπορω να φτιαξω ενα κουτι μεταλλικο να το ντυσω με πετροβαμβακα κ να βαλω μεσα το μοτερ? για την σωληνα που βρισκεται μεσα στον χτιστο καναπε κ κανει αρκετο θορυβο πως να κανω την μονωση? με armaflex k πετροβαμβακα? υπαρχει καποιο εναλλακτικο προιον οικολογικο κ εντελως ακινδυνο? γιατι κ το Moter κ ο σωληνας που θελω να μονωσω βρισκονται μεσα στο σπιτι..... οι σωληνες μεσα στο τζακι μεσα στην γυψοσανιδα δεν μονωθηκαν. αυτο ηταν λαθος απο αποψη θορυβου? επειδη ερχεται θορυβος κ μεσα απο τις περσιδες......
    μετα υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλω το μοτερ εξω απο το σπιτι στην αυλη?θα υπαρξει καποιο προβλημα, παλι να το βαλω σε ενα κουτι μεσα ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Ηχομονωση ειναι η δυσκολοτερη μονωση. Δεν διευκρινιζεις που εντοπιζεται ο θορυβος, στ εξαγωγες η στην εισαγωγη-αναρροφηση? Αν ειναι στ εξαγωγη θες ηχοπαγιδα, εχει ετοιμες του μετρου με 10 εκ διαμετρο η μικροτερη κ μπαινοιυν μετα ντ ανεμιστηρα. Αν ακουγεται ο ανεμιστηρας θα κανεις καποιο κουτι, οχι μεταλικο (θα λειτουργησει επιβαρυντικα τ μεταλικο) και θα ψαξεις πρακτικα πως θα μειωθει ο θορυβος.. Βαζοντας μονωτικο (υαλοβαμβακα- πετροβαμβακα) σ σημεια μεσα στ κουτι αυτο κ εφ οσον καταληξεις καπου θα τα τυλιξεις με μεταλικη σιτα ωστε να μην τα διαλυσει το ρευμα τουτ στ χωρο σου.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios2 : 14-12-11 στις 00:15. Αιτία: συμπληρωση

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    95/11 Mbps
    ISP
    Vodafone
    SNR / Attn
    10.3(dB) / 16.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Προσοχή σε ό,τι κάνεις με το μοτέρ, θα πρέπει να αερίζεται για να ψύχεται!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    NetFaster WLAN 3
    SNR / Attn
    12(dB) / 11(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NICK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβάζοντας το πρόβλημα με το τζάκι σου ήταν σαν να επαναλμβανόταν το δικό μου πρόβλημα που είχα και εγώ, έχοντας ακριβοπληρώσει εστία palazetti. ΄Οντως φθάνοντας στους 60 βαθμούς άρχισε να μυρίζει σαν να καιγόταν μπογιά όσο ανέβαινε η θερμοκρασία γινόταν η μυρωδιά ακόμη εντονότερη (μέχρι σύννεφο δημιουργόταν στο σπίτι απο κάτι καμένο) αν η θερμοκρασία έφθανε στους 90 βαθμούς. ΄Εχω κάψει πάνω απο 15 τόνους ξύλα και δεν μπορώ να πω ότι το φαινόμενο εξαλείφθηκε. Απλά όταν δουλεύει στους 60 έως 70 βαθμούς δεν έχω αυτή την μυρωδιά απο εκεί και πέρα αρχίζω πλεον να ψάχνομαι γιατί μου έχει δημιουργηθεί άγχος.
    Πήρα στην εταιρεία και μου είπαν τα ξύλα να τα βάζω με την αγκαλιά και όχι με το καρότσι ενοώντας να μην το υπερθερμάνω.
    Αναφορικά με το τράβηγμα, με την καύση και με την απόδοση θερμότητας είμαι ευχαριστημένος

με εκτίμηση
    Δεν είχα αντιληφθεί ότι είχαν εμφανιστεί νέα μηνύματα στο thread, πόσο μάλλον κάτι που με αφορά τόσο άμεσα όπως αυτό! (καθότι με Palazzeti ίδιο πρόβλημα..).
    Το θέμα είναι ότι τι πάει να πει να μην το υπερθερμαίνεις? και γιατί δηλαδή ?? και γιατί άλλα τζάκια (που έχει βάλει άλλος γνωστός μου εδώ από έλληνα κατασκευαστή με τα μισά λεφτά από μένα) το καίει φουλ και μας έκανε και demo να ανεβάζει στους 120+ βαθμούς και δε μύριζε απολύτως τίποτε!?? αν είναι έτσι... μααααυρο στην Palazzeti!!
    Κι εγώ από τράβηγμα/καύση/απόδοση θερμότητας όπως λες, πολύ ευχαριστημένος είμαι.. αλλά με τη μυρωδιά τι γίνεται..
    Τέλος πάντων, κι εμάς έχει πλέον περιοριστεί αρκετά η μυρωδιά, αλλά χωρίς να έχει εξαφανιστεί. Εγώ πλέον το καίω με κλειστό το βεντιλατέρ ώσπου φτάνει στους 100C, οπότε εκεί ανάβει μόνο του κι ανάβει και σβήνει κατά διαστήματα, και μ'αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου (έως καθόλου) μυρωδιά στο χώρο, αλλά όπως ειναι προφανές δε ζεσταίνει και όπως θα ζέσταινε αν είχαμε συνέχεια ανοιχτό τον αέρα..
    Κι αλήθεια, σου είπαν από palazzeti ότι να μη το καις πολύ? Δηλαδή εγώ που το καίω μονίμως στους 100C θα πάθει κάτι? Η επένδυση πάντως δε δείχνει το παραμικρό να ενοχλείται (η γυψοσανίδα), ούτε καν καίει απέξω ή κάτι τέτοιο..

dim_togias Guest
    Όταν λέτε ότι είστε ευχαριστημένοι από ην απόδοση του τζακιού σας, πως το εννοείτε; Πόσα κιλά ξύλα την ημέρα πρέπει να καίει το τζάκι για μια λογική θερμοκρασία σε χώρο 130 τ.μ. για να ειναι κάποιος ευχαριστημένος;
    Αλήθεια όσοι είμαστε Αττική μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια κίνηση μαζικής αγοράς ξύλων για να πετύχουμε καλύτερη τιμή; Και δε μιλώ για φέτος αλλά για το επόμενο καλοκαίρι όταν οι ξυλάδες κάθονται.
    Αν πάμε σε κάποιον ξυλέμπορα και πούμε θέλουμε 2τόνους Χαλάνδρι, 3 τόνους Κρυονέρι, 2 τόνους Κηφισιά κ.λπ. πιστεύω ότι θα μας δώσει καλύτερη τιμή.
    Τι λέτε;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είχα αντιληφθεί ότι είχαν εμφανιστεί νέα μηνύματα στο thread, πόσο μάλλον κάτι που με αφορά τόσο άμεσα όπως αυτό! (καθότι με Palazzeti ίδιο πρόβλημα..).
    Το θέμα είναι ότι τι πάει να πει να μην το υπερθερμαίνεις? και γιατί δηλαδή ?? και γιατί άλλα τζάκια (που έχει βάλει άλλος γνωστός μου εδώ από έλληνα κατασκευαστή με τα μισά λεφτά από μένα) το καίει φουλ και μας έκανε και demo να ανεβάζει στους 120+ βαθμούς και δε μύριζε απολύτως τίποτε!?? αν είναι έτσι... μααααυρο στην Palazzeti!!
    Κι εγώ από τράβηγμα/καύση/απόδοση θερμότητας όπως λες, πολύ ευχαριστημένος είμαι.. αλλά με τη μυρωδιά τι γίνεται..
    Τέλος πάντων, κι εμάς έχει πλέον περιοριστεί αρκετά η μυρωδιά, αλλά χωρίς να έχει εξαφανιστεί. Εγώ πλέον το καίω με κλειστό το βεντιλατέρ ώσπου φτάνει στους 100C, οπότε εκεί ανάβει μόνο του κι ανάβει και σβήνει κατά διαστήματα, και μ'αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου (έως καθόλου) μυρωδιά στο χώρο, αλλά όπως ειναι προφανές δε ζεσταίνει και όπως θα ζέσταινε αν είχαμε συνέχεια ανοιχτό τον αέρα..
    Κι αλήθεια, σου είπαν από palazzeti ότι να μη το καις πολύ? Δηλαδή εγώ που το καίω μονίμως στους 100C θα πάθει κάτι? Η επένδυση πάντως δε δείχνει το παραμικρό να ενοχλείται (η γυψοσανίδα), ούτε καν καίει απέξω ή κάτι τέτοιο..
    Εγώ φέτος έχω πήρα …συγκεκριμένα έχω αυτό....http://www.k-evo.gr/leitoyrgia#reasons (Κ-evo).
    Στην αρχή για 2-3 καύσεις μύριζε και είχα ανχωθει, μετά όμως…..ΤΙΠΟΤΑ, το έχω πάει και στα 128 c βαθμούς (φυσικά η πλακέτα του βεντηλατερ κτυπάει από το 120 ένα μικρό ηχητικό σήμα σαν συναγερμός και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μυρωδιά…. Το μάξιμουμ το έχω πάει 2-3 φορές και πάντα το έχω μεταξύ στα 80 βαριά 90 βαθμούς….
    Άρα σημαίνει ότι καλό είναι να το φουλάρατε πολύ καλά να κάψει ότι δεν έχει κάψει στην χαλαρή φωτιά και ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα….

........Auto merged post: 1kost12 πρόσθεσε 1 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Όταν λέτε ότι είστε ευχαριστημένοι από ην απόδοση του τζακιού σας, πως το εννοείτε; Πόσα κιλά ξύλα την ημέρα πρέπει να καίει το τζάκι για μια λογική θερμοκρασία σε χώρο 130 τ.μ. για να ειναι κάποιος ευχαριστημένος;
    Αλήθεια όσοι είμαστε Αττική μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια κίνηση μαζικής αγοράς ξύλων για να πετύχουμε καλύτερη τιμή; Και δε μιλώ για φέτος αλλά για το επόμενο καλοκαίρι όταν οι ξυλάδες κάθονται.
    Αν πάμε σε κάποιον ξυλέμπορα και πούμε θέλουμε 2τόνους Χαλάνδρι, 3 τόνους Κρυονέρι, 2 τόνους Κηφισιά κ.λπ. πιστεύω ότι θα μας δώσει καλύτερη τιμή.
    Τι λέτε;
    Εγώ είμαι μεσα στην κίνηση αυτή με 4 βαριά 5 τόνους στην Χαλκίδα όμως. Όμως προκύπτει ένα βασικό θεμα. Εντάξει κανονίζουμε κλπ όμως πως θα τα μοιράσουμε σπίτι με σπίτι;;;; ακόμη και δίπλα να έιναι τα σπίτια…. Θα πηγαίνει κάθε τόσο το φορτηγό στην γεφυροπλαστιγκα για να ζυγίζεται;;;;; το βλέπω πολύ χλωμό!!! Δύσκολο!!!!
    Πάντως εγώ θα χρειαστώ για του χρόνου το πολύ 5 τόνους…. Εντάξει άμα είναι ΠΟΛΥ καλή τιμή παίρνω και 6 υπόγειο υπάρχει μεγάλο…. Φτάνει να είναι τα ξύλα κομμένα και όχι κάπου στο 1.20 που τα φέρνουν από έξω….
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 1kost12 : 16-12-11 στις 14:52. Αιτία: auto merged post

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ηρθαν 2 μαστορια πωλητες στο σπιτι μου για κασετττα.ο ενας λεει θα εκμεταλευτει την υπαρχουσα παροχη εξωτερικου αερα για να μην παιρνει αερα απο εσωτερικα.ο αλλος λεει οτι ο εξωτερικος αερας χρησιμοποιειται μονο στην δυτερογνη καυση και στην πρωτογενη παιρνει απο εσωτερικα.τι απο τα δυο ισχυει γιατι με εχουν καταμπερδεψει.η πρωτη ειναι της edilkamin και η δευτερη της camineti.

dim_togias Guest
    http://www.energ.gr/j15/index.php?op...1222&Itemid=53

Αν είναι να βάλεις κασέτα ρίξε μια ματιά και σε αυτό το άρθρο. Νομίζω ότι η αερόθρμη καμινάδα βοηθάει και το μετάνιωσα που δεν έβαλα. Ίσως την προσθέσω σύντομα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Για σας φίλοι μου θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος γιατί μαυρίζει πολύ γρήγορα το τζάμι στο ενεργειακό τζάκι?
    Ευχαριστώ!

dim_togias Guest
    Δυστυχώς αυτό είναι πρόβλημα. Και μενα μαυρίζει. Συνήθως το καθαρίζω μέρα παρά μέρα. Πιο πολύ μαυρίζει αν κλείσει κανείς τον αέρα εισόδου τελείως και έχει ακόμα φλόγα στην εστία. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίνε τα ξύλα (υγρασία).

Περιοχή
    ΓΚΥΖΗ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei
    Δυστυχώς αυτό είναι πρόβλημα. Και μενα μαυρίζει. Συνήθως το καθαρίζω μέρα παρά μέρα. Πιο πολύ μαυρίζει αν κλείσει κανείς τον αέρα εισόδου τελείως και έχει ακόμα φλόγα στην εστία. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίνε τα ξύλα (υγρασία).
    Τα μικρά δαδιά που βαζετε στην αρχή φταίνε

Σελ. 9 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 4789101114 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-12, 15:59
  2. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-10, 10:53
  3. ** προβλημα με το ασυρματο δικτυο στο σπιτι ***
    Από adpapa1971 στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-09, 20:00
  4. Πρόβλημα με αλλα τηλέφωνα στο σπίτι
    Από SSocratous στο φόρουμ ADSL