αγαπήτε φίλε.... δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. και εγω προσφατα εβαλα ενεργειακο αεροθερμο τζακι και μου εκανε τα ιδια τις πρωτες μερες...
καυτο κανονικά και καλο θα ειναι να το φουλαρεις....για 2-3 φορες, να καψει ολα τα χρωματα και τυχων αλλα σκευασματα που εχει απο την μανα του (απο το εργοσασιο) και μετα απο μαξιμουμ μια βδομαδα θα εισαι ενταξει!
δωστου τωρα να καταλαβει, ανοιξε τα παραθηρα να φευγει η αιθάλη .......και καλορίζικο και καλο χειμώνα!!!
Εμφάνιση 121-135 από 280
-
10-12-11, 09:31 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #121
-
10-12-11, 10:43 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #122
Σας ευχαριστώ όλους. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πάντως κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει τρομερή απόδοση, όταν ανάβει "τραγουδάει" κιόλας, με τη φυσική ροή που έχει. Σαν πίνακας της αναγέννησης είναι. Χαζεύεις να το βλέπεις να καίει με τις πολύχρωμες φλόγες του.
Λιακάδα ξελιακάδα εγώ το ανάβω)
Καλό χειμώνα!!
-
12-12-11, 21:13 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #123
Σε εναν μηνα γινετε να κολλησει πισσα σε ενεργειακο τζακι μεσα σε εναν μηνα?? με 1 (εναν) τονο ξυλα???? Θελω αμεση απαντηση. Ευχαριστω
-
13-12-11, 09:25 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #124
Τι εννοεις πισσα ? Στο θαλαμο καυσης ενα λεπτο στρωμα σαν μαυρη μπογια ? Αν ναι ΝΑΙ ειναι φυσιολογικο. Εσυ τι λες . Προιοντα καυσης ειναι . Και αν ηταν και υγρα τα ξυλα ακομα παραπανω.
-
13-12-11, 15:09 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #125
καλησπερα κ απο εμενα, πριν μια εβδομαδα εβαλα ενα ενεργειακο τζακι regal ελληνικης κατασκευης , με πυριμαχη γυψοσανιδα .εχει 2 περσιδες πανω στην γυψοσανιδα, κ με μια σωληνα 7μ μηκος που βρισκεται μεσα σε ενα κτιστο καναπε απο τουβλα ο οποιος ανοιγει σαν ενα μπαουλο... βγαινει ακομη μια περσιδα.... το μοτερ βρισκετε πισω απο το τζακι σε μια μικρη αποθηκη που ειναι ουσιαστικα προεκταση της κουζινας.....
το προβλημα μου ειναι ο θορυβος απο το μοτερ κ απο της σωληνωσεις.... τι προτεινεται για ηχομονωση του μοτερ?μπορω να φτιαξω ενα κουτι μεταλλικο να το ντυσω με πετροβαμβακα κ να βαλω μεσα το μοτερ? για την σωληνα που βρισκεται μεσα στον χτιστο καναπε κ κανει αρκετο θορυβο πως να κανω την μονωση? με armaflex k πετροβαμβακα? υπαρχει καποιο εναλλακτικο προιον οικολογικο κ εντελως ακινδυνο? γιατι κ το Moter κ ο σωληνας που θελω να μονωσω βρισκονται μεσα στο σπιτι..... οι σωληνες μεσα στο τζακι μεσα στην γυψοσανιδα δεν μονωθηκαν. αυτο ηταν λαθος απο αποψη θορυβου? επειδη ερχεται θορυβος κ μεσα απο τις περσιδες......
μετα υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλω το μοτερ εξω απο το σπιτι στην αυλη?θα υπαρξει καποιο προβλημα, παλι να το βαλω σε ενα κουτι μεσα ?
-
14-12-11, 00:11 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #126
Ηχομονωση ειναι η δυσκολοτερη μονωση. Δεν διευκρινιζεις που εντοπιζεται ο θορυβος, στ εξαγωγες η στην εισαγωγη-αναρροφηση? Αν ειναι στ εξαγωγη θες ηχοπαγιδα, εχει ετοιμες του μετρου με 10 εκ διαμετρο η μικροτερη κ μπαινοιυν μετα ντ ανεμιστηρα. Αν ακουγεται ο ανεμιστηρας θα κανεις καποιο κουτι, οχι μεταλικο (θα λειτουργησει επιβαρυντικα τ μεταλικο) και θα ψαξεις πρακτικα πως θα μειωθει ο θορυβος.. Βαζοντας μονωτικο (υαλοβαμβακα- πετροβαμβακα) σ σημεια μεσα στ κουτι αυτο κ εφ οσον καταληξεις καπου θα τα τυλιξεις με μεταλικη σιτα ωστε να μην τα διαλυσει το ρευμα τουτ στ χωρο σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios2 : 14-12-11 στις 00:15. Αιτία: συμπληρωση
-
14-12-11, 11:35 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #127
Προσοχή σε ό,τι κάνεις με το μοτέρ, θα πρέπει να αερίζεται για να ψύχεται!
-
14-12-11, 19:43 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #128
Δεν είχα αντιληφθεί ότι είχαν εμφανιστεί νέα μηνύματα στο thread, πόσο μάλλον κάτι που με αφορά τόσο άμεσα όπως αυτό! (καθότι με Palazzeti ίδιο πρόβλημα..).
Το θέμα είναι ότι τι πάει να πει να μην το υπερθερμαίνεις? και γιατί δηλαδή ?? και γιατί άλλα τζάκια (που έχει βάλει άλλος γνωστός μου εδώ από έλληνα κατασκευαστή με τα μισά λεφτά από μένα) το καίει φουλ και μας έκανε και demo να ανεβάζει στους 120+ βαθμούς και δε μύριζε απολύτως τίποτε!?? αν είναι έτσι... μααααυρο στην Palazzeti!!
Κι εγώ από τράβηγμα/καύση/απόδοση θερμότητας όπως λες, πολύ ευχαριστημένος είμαι.. αλλά με τη μυρωδιά τι γίνεται..
Τέλος πάντων, κι εμάς έχει πλέον περιοριστεί αρκετά η μυρωδιά, αλλά χωρίς να έχει εξαφανιστεί. Εγώ πλέον το καίω με κλειστό το βεντιλατέρ ώσπου φτάνει στους 100C, οπότε εκεί ανάβει μόνο του κι ανάβει και σβήνει κατά διαστήματα, και μ'αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου (έως καθόλου) μυρωδιά στο χώρο, αλλά όπως ειναι προφανές δε ζεσταίνει και όπως θα ζέσταινε αν είχαμε συνέχεια ανοιχτό τον αέρα..
Κι αλήθεια, σου είπαν από palazzeti ότι να μη το καις πολύ? Δηλαδή εγώ που το καίω μονίμως στους 100C θα πάθει κάτι? Η επένδυση πάντως δε δείχνει το παραμικρό να ενοχλείται (η γυψοσανίδα), ούτε καν καίει απέξω ή κάτι τέτοιο..
-
15-12-11, 16:32 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #129
Όταν λέτε ότι είστε ευχαριστημένοι από ην απόδοση του τζακιού σας, πως το εννοείτε; Πόσα κιλά ξύλα την ημέρα πρέπει να καίει το τζάκι για μια λογική θερμοκρασία σε χώρο 130 τ.μ. για να ειναι κάποιος ευχαριστημένος;
Αλήθεια όσοι είμαστε Αττική μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια κίνηση μαζικής αγοράς ξύλων για να πετύχουμε καλύτερη τιμή; Και δε μιλώ για φέτος αλλά για το επόμενο καλοκαίρι όταν οι ξυλάδες κάθονται.
Αν πάμε σε κάποιον ξυλέμπορα και πούμε θέλουμε 2τόνους Χαλάνδρι, 3 τόνους Κρυονέρι, 2 τόνους Κηφισιά κ.λπ. πιστεύω ότι θα μας δώσει καλύτερη τιμή.
Τι λέτε;
-
16-12-11, 14:52 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #130
Εγώ φέτος έχω πήρα …συγκεκριμένα έχω αυτό....http://www.k-evo.gr/leitoyrgia#reasons (Κ-evo).
Στην αρχή για 2-3 καύσεις μύριζε και είχα ανχωθει, μετά όμως…..ΤΙΠΟΤΑ, το έχω πάει και στα 128 c βαθμούς (φυσικά η πλακέτα του βεντηλατερ κτυπάει από το 120 ένα μικρό ηχητικό σήμα σαν συναγερμός και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μυρωδιά…. Το μάξιμουμ το έχω πάει 2-3 φορές και πάντα το έχω μεταξύ στα 80 βαριά 90 βαθμούς….
Άρα σημαίνει ότι καλό είναι να το φουλάρατε πολύ καλά να κάψει ότι δεν έχει κάψει στην χαλαρή φωτιά και ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα….
........Auto merged post: 1kost12 πρόσθεσε 1 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εγώ είμαι μεσα στην κίνηση αυτή με 4 βαριά 5 τόνους στην Χαλκίδα όμως. Όμως προκύπτει ένα βασικό θεμα. Εντάξει κανονίζουμε κλπ όμως πως θα τα μοιράσουμε σπίτι με σπίτι;;;; ακόμη και δίπλα να έιναι τα σπίτια…. Θα πηγαίνει κάθε τόσο το φορτηγό στην γεφυροπλαστιγκα για να ζυγίζεται;;;;; το βλέπω πολύ χλωμό!!! Δύσκολο!!!!
Πάντως εγώ θα χρειαστώ για του χρόνου το πολύ 5 τόνους…. Εντάξει άμα είναι ΠΟΛΥ καλή τιμή παίρνω και 6 υπόγειο υπάρχει μεγάλο…. Φτάνει να είναι τα ξύλα κομμένα και όχι κάπου στο 1.20 που τα φέρνουν από έξω….Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 1kost12 : 16-12-11 στις 14:52. Αιτία: auto merged post
-
16-12-11, 17:52 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #131
ηρθαν 2 μαστορια πωλητες στο σπιτι μου για κασετττα.ο ενας λεει θα εκμεταλευτει την υπαρχουσα παροχη εξωτερικου αερα για να μην παιρνει αερα απο εσωτερικα.ο αλλος λεει οτι ο εξωτερικος αερας χρησιμοποιειται μονο στην δυτερογνη καυση και στην πρωτογενη παιρνει απο εσωτερικα.τι απο τα δυο ισχυει γιατι με εχουν καταμπερδεψει.η πρωτη ειναι της edilkamin και η δευτερη της camineti.
-
16-12-11, 19:57 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #132
http://www.energ.gr/j15/index.php?op...1222&Itemid=53
Αν είναι να βάλεις κασέτα ρίξε μια ματιά και σε αυτό το άρθρο. Νομίζω ότι η αερόθρμη καμινάδα βοηθάει και το μετάνιωσα που δεν έβαλα. Ίσως την προσθέσω σύντομα.
-
18-12-11, 11:07 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #133
Για σας φίλοι μου θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος γιατί μαυρίζει πολύ γρήγορα το τζάμι στο ενεργειακό τζάκι?
Ευχαριστώ!
-
18-12-11, 12:12 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #134
Δυστυχώς αυτό είναι πρόβλημα. Και μενα μαυρίζει. Συνήθως το καθαρίζω μέρα παρά μέρα. Πιο πολύ μαυρίζει αν κλείσει κανείς τον αέρα εισόδου τελείως και έχει ακόμα φλόγα στην εστία. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίνε τα ξύλα (υγρασία).
-
18-12-11, 18:03 Απάντηση: Πρόβλημα με ενεργειακό τζακι στο σπίτι.. #135
Παρόμοια Θέματα
-
H hol θα μας φέρει οπτική ίνα στο σπίτι. Να γελάσω εδώ ή να το τυλίξω για το σπίτι
Από skapetis στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 33Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-12, 15:59 -
Σύνδεση από το σπίτι στο γραφείο και στατικές διευθύνσεις στο LΑΝ
Από patrasjim στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-10, 10:53 -
** προβλημα με το ασυρματο δικτυο στο σπιτι ***
Από adpapa1971 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-09, 20:00 -
Πρόβλημα με αλλα τηλέφωνα στο σπίτι
Από SSocratous στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-08, 13:37 -
χοντρό πρόβλημα με γραμμή στο σπίτι
Από sepultribe στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-05, 18:11
Bookmarks