Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,08% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,54% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,18% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 2.086-2.100 από 25004
-
16-10-18, 18:57 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2086
- Περιοχή
- Θεσσαλονικη
- Downloads
- 5
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- 20Mb/4Mb
- ISP
- GR Telecom
- Router
- PowerBeam M5-300
-
16-10-18, 20:10 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2087
-
16-10-18, 21:18 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2088
καλό είναι να το αναφέρετε στο ΔΕΔΔΗΕ γιατί φοβάμαι μην σας χρεώσουν τις "σφραγίδες".
-
16-10-18, 23:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2089
-
17-10-18, 08:24 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2090
Στην περίπτωση μου βρήκα κάποιες σφραγίδες κομμένες, και είχε μπει καινούρια στο ρολόι. Απλά ρωτάω αν είναι διαδικασία να ελέγχουν κάτι και στο ρολόι με αλλαγή παρόχου, ή αν οι σφραγίδες είναι ξεχωριστές για κάθε πάροχο ή έπεσα στην περίπτωση (οι παλιές σφραγίδες έχουν το σήμα της ΔΕΗ πάνω-οι καινούριες είναι ολοίδιες χωρίς το σήμα της ΔΕΗ).
Οσο για τον ΔΕΔΗΕ η τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι αστεία.
-
17-10-18, 08:37 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2091
Ο παροχος ουτε που πλησιαζει το ρολοι. Για οτι αφορα τη φυσικη διασταση του ρευματος υπευθυνος ειναι ο δεδηε και ΜΟΝΟΝ. Και την καταμετρηση ο Δεδηε την κανει. Ολοι οι υπολοιποι "παροχοι" (και η ΔΕΗ) απλα περνουν τις μετρησεις απο τον Δεδηε και κανουν το λογιστικο μερος.
Αυτα ως προς το κομματι των καταναλωτων.
Οταν κανεις αλλαγη καποιος πρεπει να ερθει να παρει μια ενδιαμεση μετρηση ωστε να σε χρεωσουν απο κει και μετα στο νεο παροχο.
Αυτο ομως δεν απαιτει κανενα ανοιγμα μετρητη.
Προφανως εκαναν ελεγχο για ρευματοκλοπη. (μιας και ηρθαν)
Θεωρητικα μπορεις και συ ακομα να τους πεις τη μετρηση,να στειλεις μια φωτο του μετρητη, κλπ...
Το πως βαζουν ρευμα στο συστημα ειναι τελειως αλλο πραγμα. Ουσιαστικα ειναι ενα δικτυο πανω στο οποιο ειναι συνδεδεμενες πολλες πηγες ενεργειας.
Αδυνατον να ξερεις αν τα ηλεκτρονια στη κουζινα σου τα κουναει η δεη απο τη μεγαλοπολη ο Ηρων απο τη Θηβα η η elpedison απο την κορινθο.
-
17-10-18, 09:21 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2092
-
17-10-18, 09:40 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2093
Δλδ θες να πεις οτι τα ηλεκτρονια της ΔΕΗ φευγουν καλυτερα απο της voltera? Το εχεις παρατηρησει?
Να φτιαχναμε ενα poll?
-
17-10-18, 10:11 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2094
-
17-10-18, 18:25 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2095
Δεν είπα ότι ο πάροχος πλησιάζει το ρολόι..
Για διαφορετικές σφραγίδες ρώτησα από τον ΔΕΔΗΕ. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά..
Τώρα γιατί πλατιάζουμε εκτός θέματος στα τελευαία μυνήματα είναι μυστήριο :P
Προφανώς ο ΔΕΔΗΕ ήρθε για μέτρηση και έκανε και έναν έλεγχο ρευματοκλοπής όπως σωστά ειπώθηκε (και ναι έδωσα και μέτρηση και φωτογραφία του μετρητή με την αίτηση).
Προφανώς οι παλιές σφραγίδες γράφουν ΔΕΗ γιατί αυτές είχαν(τους είχαν περισσέψει) πριν 2 χρόνια που είχαν ερθει να μου αλλάξουν ρολόι, και οι καινούριες δε γράφουν τίποτα..
-
23-10-18, 09:33 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2096
έρχονται μεγάλα γλέντια στην αγορά ενέργειας.
της ρήτρας το...κάγκελο...
ο dominant player θα ενεργοποιήσει ρήτρα CO2, χωρίς να την έχουν υπογράψει οι πελάτες του.
οι υπόλοιποι παίχτες, θα ενεργοποιήσουν ρήτρα ΟΤΣ, που την έχουν υπογράψει οι πελάτες, αλλά δεν το ξέρουν.
Τα ΝΟΜΕ φυσικά απέτυχαν (Αθάνατη ΡΑΕ),
τα αποτελέσματα της ΔΕΗ είναι τραγικά,
η αγορά ασφυκτιά,
η κυβέρνηση δεν επιτρέπει αύξηση τιμών (κυρίως στη δεη),
Ο Δεδδηε ετοίμασε την μεταφορά ευθύνης για 100αδες μύρια ρευματοκλοπών στους κακούς προμηθευτές, η ραε σιωπά, και μετά θα φταίει η κακή η τρόικα που θα έρθει και θα δει αυτό το μπάχαλο, και την υποχρέωση για άνοιγμα της αγοράς να πηγαίνει κυριολεκτικά το.... 2025....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antreas9 : 23-10-18 στις 09:39.
Πίστευε και μη ερεύνα....
Ψήφιζε και μη ερεύνα....
-
23-10-18, 18:21 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2097
Στο κοινωνικο τιμολογιο Β και με νυχτερινο συμφερει να φυγεις απο ΔΕΗ; η ειναι ιδια τιμη σε ολους?
-
23-10-18, 18:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2098
Εγώ πάντως παρά το γεγονός ότι σε "επαγγελματικό επίπεδο" συνεργαζόμαστε με όλους τους παρόχους ενέργειας
Σε επαγγελματικό επίπεδο το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι στην ELPEDISON καθώς είναι χειρότερη στο κομμάτι της "ενημέρωσης" δηλαδή λαμβάνω συχνά γραπτό μήνυμα καθώς είμαι ο υπεύθυνος της εταιρείας (πότε εκδόθηκε ο λογαριασμός , πότε λήγει ο λογαριασμός , έληξε ο λογαριασμός κτλ...) σκεφτείτε ανά παροχή αυτό...
και το κυριότερο γνωρίζουν ότι θα πληρωθούν στην ώρα τους οι λογαριασμοί....αφού έχουμε ενεργοποιήσει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
καθώς πληρώνουμε όλους τους λογαριασμούς ρεύματος/τηλεφωνίας/νερού/φυσικού αερίου/κτλ... όπως και τους προμηθευτές μας πάντα στην ώρα τους κανένας λογαριασμός δεν καθυστερεί να πληρωθεί.
Προσωπικά έχω επιλέξει την ΔΕΗ και το νυχτερινό τιμολόγιο και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 23-10-18 στις 19:07.
-
23-10-18, 18:45 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2099
-
24-10-18, 10:44 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2100
Bookmarks