Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 236 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 216226231234235236237238241246256 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.526-3.540 από 25022
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει κάποιος απάντηση στο παραπάνω ερώτημα;
    μετράει από την ημερομηνία που αναγράφεται στην "σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος" που υπέγραψες όταν έκανες την αλλαγή ονόματος (επωνυμίας)

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    μετράει από την ημερομηνία που αναγράφεται στην "σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος" που υπέγραψες όταν έκανες την αλλαγή ονόματος (επωνυμίας)
    Ευχαριστώ πολύ.
    Επομένως, πρέπει να περιμένω άλλους 4 μήνες, για να κλείσει ο χρόνος.
    Αν αλλάξω τώρα πάροχο, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις; Θα χάσω την εγγύηση (130€) ή μέρος αυτής ή κάτι άλλο;

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Ευχαριστώ πολύ.
    Επομένως, πρέπει να περιμένω άλλους 4 μήνες, για να κλείσει ο χρόνος.
    Αν αλλάξω τώρα πάροχο, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις; Θα χάσω την εγγύηση (130€) ή μέρος αυτής ή κάτι άλλο;
    την εγγύηση (130 ευρώ) που πληρώνεις (προκαταβολικά) όταν κάνεις την σύμβαση προμήθειας ρεύματος με την ΔΕΗ
    σου επιστρέφεται όταν κάνεις διακοπή προμήθειας ρεύματος και βγει ο τελικός λογαριασμός από την ΔΕΗ αρκεί να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου και να μην έχεις οφειλές.
    δεν γνωρίζω τα περί αλλαγής παρόχου (λυπάμαι αλλά δεν μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση)

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ευχαριστώ, και πάλι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Την εγγύηση την παίρνεις πίσω όταν φύγεις (μείον την κατανάλωση που έχεις κάνει από την τελευταία πληρωμή).

Αυτό που ρωτάς εσύ είναι το τέλος πρόωρης αποχώρησης. Το γράφει μέσα στη σύμβαση. Αν δε το βρίσκεις πάρε τη ΔΕΗ και ρώτα 2105230301

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από swatsquadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    η ΔΕΗ συνεχιζει να στελνει λογαριασμους (οχι εκκαθαριστικο) και θεωρει οτι ειμαι πελατης τους ακομα συμφωνα με την εξυπηρετηση πελατων τους
    Ο ΔΕΔΗΕ με βλεπει κανονικα ως πελατη της ΕΛΙΝ
    Έναντι ήταν ο λογαριασμός που σου έστειλαν; Αν ναι, τότε εκδόθηκε πριν πριν ειδοποιηθούν ότι πήγες στην Ελίν. Τον αφήνεις απλήρωτο και περιμένεις να σου στείλουν τον τελικό λογαριασμό σε μερικές μέρες.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την εγγύηση την παίρνεις πίσω όταν φύγεις (μείον την κατανάλωση που έχεις κάνει από την τελευταία πληρωμή).

Αυτό που ρωτάς εσύ είναι το τέλος πρόωρης αποχώρησης. Το γράφει μέσα στη σύμβαση. Αν δε το βρίσκεις πάρε τη ΔΕΗ και ρώτα 2105230301
    Διάβασα τους όρους του Παραρτήματος Β' της σύμβασης και ανεφέρει ότι μπορώ να την καταγγείλω (είτε ο ίδιος είτε μέσω του νέου προμηθευτή), αρκεί να έχω εξοφλήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Έστειλα και σχετικό ερώτημα στη ΔΕΗ, αλλά καταλαβαίνω ότι μπορώ να αλλάξω προμηθευτή, πολύ περισσότερο αφού αφενός οι λογαριασμοί εξοφλούνται με πάγια εντολή, αφετέρου οι τελευταίοι είναι πιστωτικοί.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Εφόσον μπορείς να κάνεις καταγγελία όποτε θες, τότε ποιο το νόημα της 12μηνης σύμβασης; Δε ξέρω τι να πω. Ρώτα και μέσα τηλεφώνου.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφόσον μπορείς να κάνεις καταγγελία όποτε θες, τότε ποιο το νόημα της 12μηνης σύμβασης; Δε ξέρω τι να πω. Ρώτα και μέσα τηλεφώνου.
    Ήρθε το μεσημέρι άμεση και ξεκάθαρη απάντηση από τη ΔΕΗ, στο ερώτημά μου:

Σε απάντηση της ηλεκτρονικής επιστολής σας, σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Οποιαδήποτε στιγμή αποχωρήσετε από τη ΔΕΗ, θα τερματιστεί το συμβόλαιό σας και θα εκδοθεί ο Τελικός λογαριασμός με την συνολική κατανάλωση μέχρι τον τερματισμό του Συμβολαίου, και με τον συμψηφισμό της εγγύησης.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από swatsquadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    πρωτες εντυπωσεις απο ΕΛΙΝ :
    -Αποστολη συμβολαιου για υπογραφη υστερα απο 5 ημερες απο τηλ. επικοινωνια
    - 1 ημερα μετά αφου παρελαβαν την αιτηση μου με κουριερ την καταχωρησαν
    - 3 ημερες μετά απο την καταχωρηση εγινα πελατης τους γινει ακομα πελατης στον αλλο παροχο μεχρι
    η ΔΕΗ συνεχιζει να στελνει λογαριασμους (οχι εκκαθαριστικο) και θεωρει οτι ειμαι πελατης τους ακομα συμφωνα με την εξυπηρετηση πελατων τους
    Ο ΔΕΔΗΕ με βλεπει κανονικα ως πελατη της ΕΛΙΝ
    Εκανα αιτημα στη ΔΕΗ και περιμενω ....
    Καλημερα... Μια απο τις επομενες μερες θα περασει καποιος τεχνικος απο την Δεδδηε για να λαβει την ενδειξη της παροχης που εχεις κανει για την αλλαγη παροχου... Στην Δεδδηε φαινεται αυτο το αιτημα;; Υπομονη λιγο...Δεν εχεις γινει ακομα πελατης στον αλλο παροχο μεχρι να περασει η Δεδδηε και να ελεχξει την παροχη..

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    free-wifi
    Δεν ισχύει πάντα αυτό, σέ εμένα ό τελικός λογαριασμός τής ΔΕΗ ήρθε με την μέτρηση που είχα κάνει εγώ όταν είχα στείλει τά δικαιολογητικά στην ελιν.Δεν περασε κανένας άλλος νά κάνει μέτρηση, μόνο όταν είναι νά μετρήσουν τό 4 μηνο έρχονται.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παιδιά έχω χάσει το τόπι με τους σχεδόν 30 παροχους και τα site σύγκρισης όπου το καθένα μου βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα. Αν μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.

Τα νούμερα:

Έχω ΔΕΗ για ρευμα και ΦΑ ΕΕΕ για αέριο.

Οι εκκαθαριστικοί της ΔΕΗ:
    2-11-18 με 28-2-19 = 1381 kWh
    1-03-19 με 2-07-19 = 1262 kWh
    3-07-19 με 3-11-19 = 1949 kWh

4500 kWh το χρόνο

Προτείνετε κάποιο πάροχο με βάση τα υπάρχοντα προγράματα και τη χρήση μου;

Συμφέρει να μεταφέρω το ρέυμα και το αέριο στην ίδια εταιρεία;

Ευχαριστώ!!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Η απάντηση στο ερώτημα δεν μπορεί να είναι μονοσήμαντης, δηλαδή με μια πρόταση, αφού παίζουν πολλοί παράγοντες στην επιλογή νέου παρόχου, όπως πχ αν πληρώνεις εμπρόθεσμα, αν θέλεις χρονική δέσμευση ή όχι, αν σε ενδιαφέρει να πληρώνεις με ΟΤΣ κλπ.
    Το καλλίτερο είναι να λάβεις υπόψη τα δεδομένα και τις δυνατότητές σου και να επιλέξεις τον πάροχο που σε καλύπτει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bill27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ισχύει πάντα αυτό, σέ εμένα ό τελικός λογαριασμός τής ΔΕΗ ήρθε με την μέτρηση που είχα κάνει εγώ όταν είχα στείλει τά δικαιολογητικά στην ελιν.Δεν περασε κανένας άλλος νά κάνει μέτρηση, μόνο όταν είναι νά μετρήσουν τό 4 μηνο έρχονται.
    Καλησπερα... Επειδη το γνωριζω αυτο η αλλαγη γινεται οταν περασει καποιος απο την Δεδδηε να παρει την ενδειξη...Καπου δουλευω και το γνωριζω καλα...Ερχονται και στην αλλαγη παροχου...Το εχουν ζητησει και οι ιδιοι οι παροχοι αυτο να γινεται!! Αλλα το κανει και η Δεδδηε..(το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου ειναι σε ισχυ; Γιατι οταν γινεται η αλλαγη και εχει ληξει σου ζητουν νεο....

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    free-wifi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από takoulou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα... Επειδη το γνωριζω αυτο η αλλαγη γινεται οταν περασει καποιος απο την Δεδδηε να παρει την ενδειξη...Καπου δουλευω και το γνωριζω καλα...Ερχονται και στην αλλαγη παροχου...Το εχουν ζητησει και οι ιδιοι οι παροχοι αυτο να γινεται!! Αλλα το κανει και η Δεδδηε..(το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου ειναι σε ισχυ; Γιατι οταν γινεται η αλλαγη και εχει ληξει σου ζητουν νεο....
    Καί εγώ γνωρίζω φίλε μου,δεν περνάνε πάντα νά μετρήσουν

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bill27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καί εγώ γνωρίζω φίλε μου,δεν περνάνε πάντα νά μετρήσουν
    Κλημερα.. Η εντολη που υπαρχει ειναι περνανε απο την Δεδδηε.. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε Αττικη, Θεσσαλονικη και αλλου..

Σελ. 236 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 216226231234235236237238241246256 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία