Στο https://allazorevma.gr/
Βάλε διάρκεια 31 μέρες , επέλεξε νυχτερινό , και βάλε υπολογισμό ΟΤΣ .
Επειδή τα υπολογίζει ανά έτος , διαίρεσε /12
Πάντως 186€ εννοείς όλο το λογαριασμό ,όχι τη χρέωση του ρεύματος γιατί δε βγαίνουν τα νούμερα ....
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
538 31,04% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,56% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,20% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 3.796-3.810 από 24967
-
11-01-20, 17:14 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3796
-
12-01-20, 10:29 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3797
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manosvitacar : 11-01-20 στις 20:22.
-
12-01-20, 11:36 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3798
Εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι κανένα από αυτά τα sites. όλοι οι γνωστοί μου που πήγαν σε εναλλακτικούς στο τέλος (μετά από τουλάχιστον 6 μήνες) είδαν οτι πληρώνουν τα ίδια, μην πω κ περισσότερα, κ έχω καραμπινάτο παράδειγμα με protergia. Είναι σύνθετο νομίζω το θέμα πραγματικά δνε αξίζει να το ψάξεις εκτός αν έχεις μεγάλη κατανάλωση πάνω από 2000kwh το 4μηνο. Ουσιαστικό πλεονέκτημα βλέπω με την επιστροφή της εγγυήσης. Στα υπόλοιπα, μία με τα otc κτλ, στην φέρνουν. Στο φόρουμ βέβαια αρκετοί έχουν εμπιστευτεί την Ελιν, αν έχεις κάποια αξιόλογη κατανάλωση ίσως να δοκιμάσεις.
-
12-01-20, 11:43 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3799
Λόγο αντλίας θερμότητας έχω τώρα τον χειμώνα αυξημένες καταναλώσεις γιατί δίνω σε δυο σπίτια θέρμανση και υπολογίζω ότι θα πιάνω περίπου τις 2000 κιλοβατώρες τον μήνα .
-
12-01-20, 11:50 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3800
-
12-01-20, 11:54 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3801
-
12-01-20, 12:48 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3802
Μούφες ειναι φίλε, μην περιμένεις πολλά κ μήν κοιτά αυτά τα site, πληρώνονται από τις ίδιες τις εταιρίες για αλλάξεις πάροχο, σε μπερδεύουν με αερολογίες, κ κανένα αποτέλεσμα στην τσέπη. Αν έχεις παντως αντλία θερμότητας, νομίζω αξίζει να το αλλάξεις. Κοίτα την Ελιν που αναφέρουν παραπάνω, νομίζω κ η ελπέντισον υπό προυποθέσεις αξίζει
-
12-01-20, 12:50 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3803
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
Τι μούφες ρε παιδιά, απλά μαθηματικά είναι. Κάντε τους υπολογισμούς και βγαίνουν ακριβώς τα ποσά
Τελική τιμή €/kWh + τα πάγια
Σε προγράμματα με ΟΤΣ, υπολογίζει τι θα πληρώνατε την ίδια περίοδο σύμφωνα με τις ΟΤΣ που έχουν παίξει μέχρι στιγμής. Τότε μόνο τα ποσά είναι κατά προσέγγισηOK boomer
-
12-01-20, 13:04 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3804
Πολύ μπέρδεμα .
-
12-01-20, 13:08 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3805
Ok μαζί σου, κ δεν θέλω να κουράσω το φόρουμ, μπορείς απλά να μου εξήγησεις τον λόγο που σε όλες τις περιπτώσεις με αντίστοιχες καταναλώσεις, πληρώνουν τα ίδια με την ΔΕΗ? Ειναι πραγματικά μπερδεμένο το πράγμα κ για αυτό το λόγο θα ήταν άδικα να καλιεργούμε προσδοκίες σε ανθρώπους που θα μπλέξουν με την χαρτούρα, με ηλεκτρολόγο για το πιστοποιητικό κ στο τέλος, θα είναι στα ίδια.
-
12-01-20, 13:30 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3806
Είχα και εγώ για πολλούς μήνες αμφιβολία για τις διαφορές που βγάζουν τα διάφορα sites σχετικά με τις τιμές των παρόχων.
Μετά την αύξηση της ΔΕΗ τον ΣΕΠ 2019, ακολούθησα την εξής διαδικασία. Με βάση τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους, υπολόγισα αφενός πόσα ξόδεψα μόνο για ρεύμα προσθέτοντας και τον αντίστοιχο ΦΠΑ, αφετέρου τα αντίστοιχα που θα πλήρωνα με βάση τις τιμές τις ΕΛΙΝ, δεδομένου ότι δεν χρεώνει ΟΤΣ. Οι υπολογισμοί μου έχουν αναρτηθεί μερικές σελίδες πίσω και μετά από κάποιες διορθώσεις που πρότειναν συμφορουμίτες είδα ότι η διαφορά ήταν σημαντική σε ετήσια βάση και έκανα την αίτηση.
Με λίγη ώρα υπολογισμών, θα βρεις και εσύ το αν σε συμφέρει να αλλάξεις πάροχο.
-
12-01-20, 13:56 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3807
καλά τώρα μην τα ισοπεδώνουμε και όλα
γιατί αν δεν υπήρχαν αυτές οι ιστοσελίδας που αναφέρουν χρήσιμες πληροφορίες (και δεν πιστεύω ότι τις πληρώνουν οι εταιρείες γιατί ξέρετε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία που εκτοξεύεται έτσι με ελαφρά την καρδιά είναι συκοφαντία)
δεν θα ξέρατε καν τι είναι ΟΤΣ ποιοι έχουν και ποιοι δεν έχουν
θα υπογράφατε τις συμβάσεις και θα εμπιστευόσαστε τον πωλητή από το κατάστημα ή από το τηλέφωνο
εγώ θα πω το διαδίκτυο είναι φίλος μας όπως και η αναζήτηση
έτσι μπορείτε να βρείτε τι σας συμφέρει
εγώ διαπίστωσα ότι με συμφέρει να μείνω στην ΔΕΗ με το Γ1Ν τιμολόγιο και να μην μπω σε καμία διαδικασία
η κατανάλωση μου τον χρόνο είναι στις (5.000Kwh δηλαδή 500+ ευρώ σύμφωνα με την ΔΕΗ και τον εκκαθαριστικό λογαριασμό που έλαβα και αφορούσε το διάστημα από 26/03/2018 έως 27/03/2019 δηλαδή 367 ημέρες)
μπορείτε να δείτε και μόνοι σας τον σχετικό λογαριασμόΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 12-01-20 στις 21:50.
-
12-01-20, 14:39 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3808
Ανέφερα οτι δεν θέλω να κουράσω κ είπα την προσωπική μου αποψη, την οποία όμως επιβεβαιώνεις...γιατί ακόμα είσαι στην ΔΕΗ. Από προσωπικη εμπειρία, δεν έχω δει ουσιαστική διαφορά κ για να αξίζει κάποιος να το ψάξει, όπως ο φίλος παραπάνω με 2000 κβ κ πάνω. Από εκεί κ πέρα, τα site που αανφέρεις βγάζουν τρομερές διαφορές στις τιμές, που στην πράξη δεν έχω δει σε κανέναν συγγενή γνωστό που έχει αλλάξει.
-
12-01-20, 14:53 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3809
εγώ στην εταιρεία που εργάζομαι συνεργάζομαι με όλους τους παρόχους ενέργειας έτσι με όλους έχουμε συμβάσεις σε ακίνητα τα οποία ενοικιάζουμε
σε προσωπικό επίπεδο όμως έχω επιλέξει την ΔΕΗ και οι λόγοι αναφέρονται πιο πάνω
αν υπήρχε εταιρεία που θα μου έδινε έκπτωση της τάξεως από 100 ευρώ και πάνω χωρίς κρυφές χρεώσεις/ΟΤΣ κτλ... να είσαι σίγουρος θα είχα πάει
αλλά για διαφορές της τάξεως 30-50 ευρώ δεν μπαίνω καν στον κόπο να το κάνω.
οι ιστοσελίδες (αναφέρομαι σε όλες που συγκρίνουν εταιρείες ενέργειας) αυτές φίλε μου που αναφέρεσαι όπως αυτή εδώ
είναι εθελοντική εργασία κάποιων ανθρώπων δεν τους πληρώνει κανείς
έτσι πάρα πολύ απλά μπορεί να μην έχουν ενημερωθεί με το τι ισχύει τώρα που μιλάμε
είπες την προσωπική σου άποψη αλλά παράλληλα είπες ότι τα "παίρνουν" καταλαβαίνεις ότι είναι χοντρό αυτό που λες.
-
12-01-20, 15:27 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3810
Γιατί ρε παιδιά τόσες κρυφές χρεώσεις
Bookmarks