Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,08% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,54% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,18% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 3.856-3.870 από 24976
-
13-01-20, 20:59 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3856
-
13-01-20, 22:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3857
Με αφορμή την παρατήρησή σου για τη Μεταμόρφωση, έχω κάνει πάρα πολλές διαμαρτυρίες για το πρόβλημα της μη λειτουργίας του δέκτη ΤΑΣ (δεν γυρίζει ο δείκτης στο νυκτερινό, μετά την έκρηξη στον υποσταθμό πριν 15 μέρες, την 30/12/19), παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη ΤΕ 8/1/20 ήρθε τεχνικός και άλλαξε το δέκτη ΤΑΣ, αλλά σαν να τόξερε ότι δεν θα λειτουργήσει και είπε να πάρω πάλι τις βλάβες και να πω ότι άλλαξε το δέκτη αλλά και πάλι δεν λειτουργεί.
Πέρασαν 15 μέρες και χρεώνομαι συνεχώς με ημερήσια κατανάλωση. Έλεος πια με το τεχνικό τμήμα της Μεταμόρφωσης.
-
13-01-20, 23:11 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3858
-
13-01-20, 23:23 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3859
Αν και είδα σε ποιο σημείο πατούσε για τα δοκιμαστικά γυρίσματα που έκανε στο δείκτη του ρολογιού, δεν θα το έκανα ποτέ, πέραν του ότι είναι σφραγισμένο το πλαστικό κουτί που έχει μέσα του το δέκτη.
Θα διεκδικήσω τις χαμένες κιλοβατώρες, αλλά μου κάνει εντύπωση η αδιαφορία τους σε τόσες διαμαρτυρίες, για τη βλάβη.
-
14-01-20, 00:12 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3860
Sorry, αλλά είσαι λάθος.. Προκάλεσες τον φίλο να σχολιάσει λέγοντας του " λόγω της σχέσης μου με τον ΔΕΔΗΕ" και μετά προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν είχες καμία ιδιαίτερη μεταχείρηση, και τσαντίζεσαι για όποιον στο λέει. Από εκεί και πέρα και οι δυο το τραβηξατε. Ας πούμε ότι ήταν ατυχής η πρώτη έκφραση και ας το λήξετε εδώ.
Προφανώς όταν κάποιος τους ξέρει όλους στον ΔΕΔΗΕ, αν πάει να κάνει αίτηση θα τον προσέξουν. Όπως θα προσέξουν και τον άλλο που τους ξέρει όλους στην εφορία, στην αστυνομία κλπ κλπ. Ο καθένας μας κάπου έχει την άκρη, αλλά ας μη τη διαφημίζουμε, λέγοντας ότι πήγα στην εφορία και αντί να φάω 1 βδομαδα σε μια ωρα ειχα ξεμπερδεψει γιατί ο υπάλληλος είναι από το χωριο μου. Ελλάδα είμαστε δε γίναμε σοβαρή χώρα ακόμα και ούτε πρόκειτε..
-
14-01-20, 00:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3861-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
14-01-20, 00:47 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3862
έτσι είναι
απλά έχω προαίσθηση ότι κάτι λέει και πατάω το "εμφάνιση μηνυμάτων".
- - - Updated - - -
σε κάθε περίπτωση που ζητήσεις αντικατάσταση μετρητή χρεώνεσαι 100+ ευρώ
- - - Updated - - -
έχεις δίκιο σε αυτά που λες
αλλά είναι η δουλειά μου τέτοια που αναγκαστικά κάνω "δημόσιες σχέσεις ή PR" καθώς είμαι αυτός (οικονομική διαχείριση/λογιστήριο) οποίος γυρνάει όλη μέρα έξω (δεν είμαι πάντα σε ένα γραφείο πολλές φορές το κινητό μου τηλέφωνο έχει γίνει το γραφείο μου) και να έχω συναλλαγές με το "βαθύ δημόσιο" δηλαδή την εφορία/εφκα σε υπουργεία-οργανισμούς αλλά και σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών/ενέργειας κτλ...γιατί είμαι αυτός που υπογράφει/σφραγίζει και πληρώνει έτσι αναγκαστικά με ξέρουν όλοι αυτοί (προσπαθώ πάντα να διαχωρίζω το προσωπικό με το επαγγελματικό αλλά πίστεψε με είναι δύσκολο)...σήμερα είχα συνάντηση με μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών που έχουμε συμβόλαιο μαζί της (κινητή τηλεφωνία) και ανήκουμε στους VIP πελάτες τους με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να μου κάνουν προσωπικό δώρο σε παροχές 3.000 ευρώ
τελικά με πάρα πολύ ζόρι κατάφερα να τους πείσω και το δώρο των 3.000 ευρώ να περαστεί στην εταιρεία έτσι όποιος συνάδελφος δεν έχει κινητό θα μπορεί να πάρει σκέτη συσκευή.
-
14-01-20, 01:10 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3863
-
14-01-20, 01:35 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3864
-
14-01-20, 01:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3865-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
14-01-20, 10:22 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3866
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες το εξής.
Η ετήσια κατανάλωσή μου είναι από ιστορικά στοιχεία από τον 11ο του 2018 έως 11 2019, 9901Kwh ημέρας και 4649 νυχτερινό ρεύμα.
Είναι μεγάλες λόγω του ότι έχω ενδοδαπέδια θέρμανση με 2 αντλίες θερμότητας και κλιματισμό με 1 vrv σύστημα. Το σπίτι ειναι 180τ.μ., με τριφασικό ρεύμα.
Επειδή στο allazwrevma μου βγάζει διαφορές γύρω στα 505 ευρώ το χρόνο εξοικονόμηση, θέλω να ρωτήσω να με συμφέρει στο πρόγραμμα elin electricon Νυχτερινό 365 ή το
elin electricon ΟΙΚΙΑΚΟ Ν - Έκπτωση συνέπειας 10% . Διάλεξα elin Λόγω μη χρέωσης ΟΤΣ, έτσι δεν είναι?
Η elin σαν εξυπηρετηση ειναι καλή εταιρεία?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας!
-
14-01-20, 10:36 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3867
αν έχεις παλιό μετρητή που έχει μια ένδειξη και ζητήσεις νυχτερινό
συμπληρώνεις μια αίτηση που πάει στο τμήμα μελετών/κατασκευών από εκεί θα έρθει άτομο στον χώρο που βρίσκονται οι μετρητές του ακινήτου και θα κάνει μελέτη του χώρου που είναι ο παλιός μετρητής γιατί εκεί θα μπει ο νέος μετρητής που θα έχει δύο ενδείξεις ημερήσιο/νυχτερινό
το κόστος αυτής της εργασίας είναι 40 ευρώ
αν τώρα εσύ θες επαύξηση της ισχύος ή αλλαγή από μονοφασικό σε τριφασικό ή κάτι άλλο τότε η αλλαγή μπορεί να κοστίσει 100+ ευρώ
π.χ εγώ που ζητάω ψηφιακό μπορεί να κοστίσει 100+ ευρώ
καθώς κάπου τόσο κόστισε και στην εταιρεία που δουλεύω όταν σε υφιστάμενη τριφασική παροχή κάναμε επαύξηση ισχύος στο μέγιστο δυνατό (63)
-
14-01-20, 14:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3868
Όσες φορές πήρα κάτι να ρωτήσω, με εξυπηρέτησαν άμεσα.
Μόνο τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς υπολόγισες, σωστά; Αρκετοί κάνουν το λάθος προσθέτοντας και τους έναντι λογαριασμούς.
Μ'αυτή τη κατανάλωση θα έχεις 483ευρώ κέρδος στο Οικιακό Ν (χωρίς δέσμευση) και 503ευρώ κέρδος στο Νυχτερινό 365 (2ετή δέσμευση).
Άποψη μου είναι ότι για 20ευρώ διαφορά δεν αξίζει να δεσμευτείς για 2 χρόνια. Μπορεί μελλοντικά λόγω ανταγωνισμού να πέσουν κι άλλο οι τιμές και να συμφέρει να πάμε αλλού.
-
14-01-20, 14:58 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3869
θα συμφωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών της ΕΛΙΝ
επίσης δεν έχω παράπονο με την εξυπηρέτηση πελατών της PROTERGIA όπως και τις ELPEDISON αυτή πρέπει να λύσει το θέμα που έχει με τα ΕΛΤΑ και δεν έρχονται με το ταχυδρομείο οι λογαριασμοί...
η χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών για μένα είναι της WATT & VOLT αλλά θα μάθουν πιστεύω...
-
14-01-20, 15:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3870
Σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος μου λογαριασμός Ελίν.
Στις ρυθμιζομενες χρεώσεις μια χρέωση ΥΚΩ με χρέωση ανά κιλοβατωρα (με περίπου τις μισές κιλοβατώρες μου) 0.085 τι ακριβώς είναι? Δεν το έχω στη ΔΕΗ αυτό.
Edit
Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μου είπαν ότι έτυχε ο πρώτος μήνας να είναι και εκκαθαριστικός λόγο προγραμματισμένης μέτρησης της δεδδηε , με αποτέλεσμα να φανούν πολλές κιλοβατώρες μέσα σε ένα μήνα και αυτόματα να περάσω σε παραοανω κλίμακες χρέωσης ΥΚΩ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος utp : 14-01-20 στις 16:27.
Bookmarks