Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
538 31,04% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,56% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,20% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 10.156-10.170 από 24967
-
02-02-22, 09:20 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10156
-
02-02-22, 14:17 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10157
-
02-02-22, 16:03 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10158There's no substitute for experience
CorollaClub
-
02-02-22, 17:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10159
Στις οικιακές συνδέσεις υπάρχει τηλεμετρία μόνο σε όσες παροχές υπάρχει εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.
Στις άλλες εγκαταστάσεις, ο ψηφιακός μετρητής δεν έχει το κατάλληλο sim module για να δουλέψει η τηλεμέτρηση.
-
03-02-22, 15:33 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10160
Καλησπέρα κι από μένα, φίλος μου έχει πρόβλημα με την ΔΕΗ και το my home online. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει κρατήσει screenshot στο econtract τα προγράμματα που έδινε πριν τις 3/12/21 και τις αλλαγές τιμών. Θυμάμαι ότι διαθέσιμα προγράμματα ήταν το MY HOME ONLINE. MY HOME ENTER και MY ENTER+.Η αίτηση έγινε μέσω econtract από πεδίο αλλαγή προμηθευτή και επιλογή ΜΥ ΗΟΜΕ ONLINE στις 2/12. Το αποδεικτικό επιτυχούς αίτησης δεν ανέγραφε πάνω το πρόγραμμα, ήταν κενό στη γραμμή προϊον, η σύμβαση που στείλανε έγραφε πάνω Γ1. Υπογράφηκε από απροσεξία δυστυχώς και στάλθηκε. Η ΔΕΗ με mail της ανέφερε
1. το Γ1 επιλέχθηκε κατά την διάρκεια της αίτησης μέσω econtract( θέλω να αποδείξω ότι δεν ήταν καν επιλογή τότε)
2. κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης του econtract δεν έβαλε στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
3. Παρότι η αίτηση ήταν στις 2/12 άρα και μέσα στην ημερομηνία αλλαγής τιμών, το συμβόλαιο δεν υπογράφτηκε μέχρι τις 2/12. Το συμβόλαιο με Γ1 στάλθηκε στις 5/12 από τη ΔΕΗ.
Έλαβε τρία διαφορετικά emails με τρεις διαφορετικές απαντήσεις άρνησης να τον εντάξουν στο my home online.
έχετε να προτείνετε κάτι πριν πάει ΡAE? δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτό το screenshot που ψάχνω. Ευχαριστώ που με διαβάσατε
-
03-02-22, 16:34 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10161
anakara,
ψαξε στη σελ 669 που εχει αναλυθει η ιδια περιπτωση και τα επιχειρηματα προς τη δεη, οπου σε αλλο πελατη παραδεχτηκε το λαθος της (διοτι εχει γινει σε παρα πολλες περιπτωσεις, αν οχι σε ολες με econtract)
θα βρεις και δικο μου μηνυμα σχετικο (14/1, 19:58)
θα αναφερει επίσης οτι από τη στιγμή που έκανε την αίτηση μέχρι την ημέρα που ίσχυε ο παλιός τιμοκατάλογος, το ότι η ΔΕΗ έστειλε το συμβόλαιο 5/12 δεν σημαίνει ότι ο πελάτης θα χρεωθεί την αυξημένη τιμή.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 04-02-22 στις 00:15.
-
03-02-22, 18:07 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10162
-
04-02-22, 17:01 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10163LL
05-02-22, 14:59 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10164
Αν δεν κάνω λάθος, έχει αναφερθεί πως δε γίνεται να προχωρήσει το e-contract αν δεν επέλεγες ένα από τα δύο fixed προγράμματα. Αν είναι όντως έτσι, είναι η λακύτερη "γραμμή άμυνας" που εχεις και μιας και σημαίνει πως αυτό που ισχυρίζονται "επιλέχθηκε το Γ1 στο e-contract" είναι άκυρο.
"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
05-02-22, 15:29 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10165
-
05-02-22, 23:09 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10166
Από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά (σίγουρα μέχρι και τις δύο τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη που το είχα ξαναεπιχειρήσει) δεν μπορούσες να κάνεις αίτηση για on-line μέσω e-contract). Ναι μεν σε άφηνε να ξεκινήσεις το αίτημα αλλά σε κάποιο σημείο αργότερα έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμο και σου έδινε επιλογή μόνο για Γ1/Γ1Ν.
-
06-02-22, 14:20 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10167
επειδή παρέρχεται το 6μηνο (τέλος Φεβρουαρίου) μετα το οποίο μπορώ να φύγω αζημίως απο την efa για να πάω ΔΕΗ μπορώ να κάνω την διαδικασία μέσω econtract ή μέσω φυσικής παρουσίας σε ενα υποκατάστημα της ΔΕΗ. Οι ερωτήσεις ειναι :πιο γρήγορα θα γίνει η αλλαγή μέσω υποκαταστήματος ή ηλεκτρονικά (econtract) ? θα χρειασθούν παραπάνω απο μια επισκέψεις στο υποκατάστημα? και με τους δυο τρόπους αλλαγής μπορώ να επιλέξω το Enter ή το Online? η ενεργοποίηση παγίων εντολών γίνεται κατα την διαδικασία της αλλαγής (econtract ή υποκατάστημα) ή κατόπιν μέσω του e-bill?
Εχω e-bill για άλλη παροχή (στο όνομά μου) η υπο αλλαγή παροχή θα εμφανισθεί σε αυτό μετα την ολοκλήρωση της αλλαγής ?
-
06-02-22, 15:23 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10168
Πιο γρήγορα σίγουρα μέσω καταστήματος για το enter με μία επίσκεψη φυσικά
Κλείσε ραντεβού στο κατάστημα (appointment.dei.gr)
Προφανώς να έχεις μαζί όλα τα απαραίτητα έγγραφα και φωτογραφία των ενδείξεων του μετρητή, τελευταίο λογαριασμό τρέχοντος παρόχου και απόδειξη εξόφλησής του.
Online έχω μια υποψία ότι δεν κάνουν σε κατάστημα. Αν θες online επιβεβαίωσε ότι δεν γίνεται σε κατ/μα και κανε το τηλεφωνικά να στα στείλουν και να τα επιστρέψεις με mail (οχι με econtract, για ανεξήγητο λόγο το έχουν κάνει πιο προβληματικό σε σχέση με τους άλλους τρόπους).
-
06-02-22, 19:09 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10169
-
06-02-22, 19:26 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10170
τον τελευταίο εννοώ αυτόν που εκδόθηκε πιο πρόσφατα, με την εξόφλησή του
Ναι, στο 800 900 1000 δωρεάν από σταθερό ή κινητό
σου τα στέλνουν με mail, κάνεις κάποιες δηλώσεις από gov gr και τους τα επιστρέφεις
παλιά/εναλλακτικά τα έστελναν και με courier και επέστρεφες τα δικαιολογητικά με τον ίδιο τρόπο αλλά ίσως αυτό καθυστερεί περισσότερο τη διαδικασία
εννοείται πολύ προσοχή στο πρόγραμμα που θα γράφουν τα έγγραφα που θα σου στείλουν
πχ μην σε βάλουν στο Γ1 ή στο enter plus ενώ εσύ ήθελες το enter ή το online
όλα αυτά τα γράφουν στο site:
https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelat...gi-promitheuti
το online μάλλον σε συμφέρει αφού δεν έχει τα 100 ευρώ της εγγύησης
Bookmarks