Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1751. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

544 31,07%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

662 37,81%
  • Δεν θα αλλάξω

455 25,99%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,14%
Σελ. 85 από 1726 ΠρώτηΠρώτη ... 65758083848586879095105 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.261-1.275 από 25890
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    στην εταιρεία που δουλεύω νοικιάσαμε κάποια ακίνητα και αποφασίσανε να δοκιμάσουν άλλους παρόχους ενέργειας

έτσι πλέον εκτός της ΔΕΗ είμαστε πελάτες της ELPEDISON της ΗΡΩΝ και της PROTERGEIAS

σύντομα ελπίζω να σας πω διαφορές αν αξίζει τελικά τον κόπο

προς το παρών η εντύπωση από ELPEDISON είναι ότι αν δώσεις πάγια εντολή στην τράπεζα ή βάλεις πιστωτική κάρτα να πληρώνεις τον λογαριασμό γλυτώνεις την "εγγύηση" που στην περίπτωση μας είναι 100 ευρώ και επειδή ως εταιρεία πληρώνουμε μέσω Web Banking θα μας χρεώσουν την εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό.

περισσότερες λεπτομέρειες θα έχω σε κανένα μήνα που θα λάβουμε τους λογαριασμούς.

Το avatar του μέλους MIKU
    MIKU Guest
    Οκ θα περιμένουμε!Ευχαριστούμε!

Περιοχή
    Δραπετσωνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ~49998~/4996
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Entry2
    Καλημερα σε ολους!
    Ενδιαφερομαι για το νυκτερινο προγραμμα του Ηρωνα που εχει ενιαια χρεωση ολο το 24ωρο!
    Εχει βαλει καποιος το συγκεκριμενο προγραμμα να με ενημερωσει,οπως επισης και εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη εταιρεια?
    Ευχαριστω προκαταβολικα!

Περιοχή
    At Milliways, the Restaurant at the End of the Universe
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT (WNDR3700v2)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ManolisGti Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα σε ολους!
    Ενδιαφερομαι για το νυκτερινο προγραμμα του Ηρωνα που εχει ενιαια χρεωση ολο το 24ωρο!
    Εχει βαλει καποιος το συγκεκριμενο προγραμμα να με ενημερωσει,οπως επισης και εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη εταιρεια?
    Ευχαριστω προκαταβολικα!
    Το έβαλα και εγώ. Περιμένω πρώτους λογαριασμούς. Φαίνεται καλή ευκαιρία δεδομένου ότι δεν έχει κλίμακες
    See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
    There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)

Περιοχή
    Δραπετσωνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ~49998~/4996
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Entry2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xhaos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έβαλα και εγώ. Περιμένω πρώτους λογαριασμούς. Φαίνεται καλή ευκαιρία δεδομένου ότι δεν έχει κλίμακες

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
    Μολις εχεις νεα ενημερωσε με,για να εχω εικονα!

MIKU Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xhaos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσοχή, για να μην πάθεις ζημιά!Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις, ισχυουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ως ημερίσιο ρεύμα και οχι νυχτερινό!Και φυσικά, οι κλιμακωτές χρεώσεις υπάρχουν στο κομμάτι των νυχτερινών,

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλημερα σε ολους!
    Ευχαριστω προκαταβολικα!
    Από έναν πρόχειρο υπολογισμό μου βγαίνει πιο ακριβά από τη ΔΕΗ.
    Έχω νυχτερινό στο οποίο καταναλώνω περίπου το 1/3-1/4 της συνολικής κατανάλωσης και την έκπτωση 15%.
    Έχει και πάγιο 4,5 ευρώ το μήνα.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

Περιοχή
    Δραπετσωνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ~49998~/4996
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Entry2
    Φανταζομαι σου βγαινει πιο ακριβα απο το νυκτερινο της ΔΕΗ ετσι δεν ειναι?οχι απο το ημερησιο?
    2 ειναι οι επιλογες μου,η μια με τον Ηρωνα οπως εγραψα,και η αλλη μεσω της ΔΕΗ που κατα την γνωμη μου εμπεριεχει λιγοτερο ρισκο!

- - - Updated - - -

Οι ρυθμιζομενες χρεωσεις της ΔΕΗ στο νυκτερινο ειναι μικροτερες ετσι δεν ειναι?

MIKU Guest
    Οι ρυθμιζόμενες είναι ίδιες σε όλους τους παρόχους.Στο νυχτερινό είναι σχεδόν οι μισές!Στο συγκεκριμένο πακέτο, όσο ρεύμα καεί εκτός νυχτερινού(παρόλο που λένε ότι είναι 24ωρο νυχτερινο)χρεόνονται με τις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ τιμες!Δείτε εδώ:http://heron.gr/index.php?option=com...id=494&lang=gr
    Πρακτικά αν ξεπεράσεις τις 1600kwh θα εκτοξευτούν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις(ακόμη περισσότερο αν ξεπεράσεις τις 2000) και η διαφορά με τη δεη θα είναι ψίχουλα!Με το 15% της δεη στην ουσία η ημερίσια kwh κοστίζει:0,09460-15%=0,080...και ο ηρων το χρεώνει 0,06590.Μικρή διαφορά!Συν ότι ο ηρων έχει 4,50 πάγιο το μήνα(18 ευρώ το 4 μηνο!!!!!)η δεη έχει 1,52 το 4μηνο....προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να το επιλέξω...

- - - Updated - - -

ορίστε ένα παράδειγμα:
    ΔΕΗ πάγιο 1,52 κατανάλωση 1500kwh κόστος(μόνο για το ρεύμα χωρίς ρυθμιζόμενες, που είναι ίδιες παντού)κόστος:141,9.-15%=120,6+1,52=122,1
    ΗΡΩΝ πάγιο 18 ευρώ.κατανάλωση 1500 επί 0,06590=98,85 +18 ευρώ=116,8.Διαφορα απο δεη μόνο 6 ευρώ το 4μηνο...

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MIKU Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι ρυθμιζόμενες είναι ίδιες σε όλους τους παρόχους.Στο νυχτερινό είναι σχεδόν οι μισές!Στο συγκεκριμένο πακέτο, όσο ρεύμα καεί εκτός νυχτερινού(παρόλο που λένε ότι είναι 24ωρο νυχτερινο)χρεόνονται με τις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ τιμες!Δείτε εδώ:http://heron.gr/index.php?option=com...id=494&lang=gr
    Πρακτικά αν ξεπεράσεις τις 1600kwh θα εκτοξευτούν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις(ακόμη περισσότερο αν ξεπεράσεις τις 2000) και η διαφορά με τη δεη θα είναι ψίχουλα!Με το 15% της δεη στην ουσία η ημερίσια kwh κοστίζει:0,09460-15%=0,080...και ο ηρων το χρεώνει 0,06590.Μικρή διαφορά!Συν ότι ο ηρων έχει 4,50 πάγιο το μήνα(18 ευρώ το 4 μηνο!!!!!)η δεη έχει 1,52 το 4μηνο....προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να το επιλέξω...

- - - Updated - - -

ορίστε ένα παράδειγμα:
    ΔΕΗ πάγιο 1,52 κατανάλωση 1500kwh κόστος(μόνο για το ρεύμα χωρίς ρυθμιζόμενες, που είναι ίδιες παντού)κόστος:141,9.-15%=120,6+1,52=122,1
    ΗΡΩΝ πάγιο 18 ευρώ.κατανάλωση 1500 επί 0,06590=98,85 +18 ευρώ=116,8.Διαφορα απο δεη μόνο 6 ευρώ το 4μηνο...
    Αν έχεις νυχτερινό έχει και άλλο πάγιο στην ΔΕΗ

Περιοχή
    Δραπετσωνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ~49998~/4996
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Entry2
    Πολυ χρησιμο και κατατοπιστικο το παραδειγμα που εγραψες!
    Με ολα αυτα που διαβαζω με βλεπω να βαζω νυκτερινο ΔΕΗ ετσι ωστε να μην ρισκαρω με το 24μηνο συμβολαιο του Ηρων και κατα καποιο τροπο να εχω αρκετη οικονομια και την "ησυχια" μου!

MIKU Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις νυχτερινό έχει και άλλο πάγιο στην ΔΕΗ
    Ναι έχεις δίκο.Συν 2 ευρώ το 4μηνο.Άρα η διαφορά είναι 8 ευρώ το 4μηνο...

- - - Updated - - -

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelat...iako-nuxterino

- - - Updated - - -

Πολυ χρησιμο και κατατοπιστικο το παραδειγμα που εγραψες!
    Με ολα αυτα που διαβαζω με βλεπω να βαζω νυκτερινο ΔΕΗ ετσι ωστε να μην ρισκαρω με το 24μηνο συμβολαιο του Ηρων και κατα καποιο τροπο να εχω αρκετη οικονομια και την "ησυχια" μου!
    Είναι σπατάλη χρημάτων να μην έχεις νυχτερινό , σε όποιον πάροχο και να είσαι...σου προτίνω να το βάλεις άμεσα!Κάλεσε στο 11500 και θα μάθεις πόσο εύκολο είναι.Να έχεις αριθμό παροχής μαζί, αν θες να προσωρήσεις στην ,τηλεφωνική αίτηση.

Περιοχή
    Δραπετσωνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ~49998~/4996
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Entry2
    Περα απο την τηλεφωνικη αιτηση που εγραψες και σε ευχαριστω,θα ηθελα να ρωτησω και διορθωσε με εαν κανω λαθος δεν χρειαζεται πρωτα η βεβαιωση ηλεκτρολογου?
    Δηλαδη βεβαιωση ηλεκτρολογου,αιτηση στην Δεη η Δεδηε και πληρωμη εκει περιπου 40 ευρω για τα εξοδα.
    τα γραφω σωστα?

MIKU Guest
    Αν έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που εκδόθηκε η βεβαίωση ηλεκτρολόγου, τότε πρέπει να κάνεις νέα(κοντά στα 40 ευρω).Αν πάρεις στο 11500 με τον αριθμό παροχής, θα σου πουν αν έχει λήξει.Μετά σου στέλνουν με ελτα μια επιστολή όπου πληρώνεις, 40 ευρώ σε τράπεζα ή ελτα.Τέλος στέλνεις με απλή επιστολή την απόδειξη στο δεδδηε της περιοχής σου(δες τον λογαριασμό) και έρχονται να βάλουν το μετρητή.
    https://www.deddie.gr/el/upiresies/simeia-eksupiretisis

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MIKU Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που εκδόθηκε η βεβαίωση ηλεκτρολόγου, τότε πρέπει να κάνεις νέα(κοντά στα 40 ευρω).Αν πάρεις στο 11500 με τον αριθμό παροχής, θα σου πουν αν έχει λήξει.Μετά σου στέλνουν με ελτα μια επιστολή όπου πληρώνεις, 40 ευρώ σε τράπεζα ή ελτα.Τέλος στέλνεις με απλή επιστολή την απόδειξη στο δεδδηε της περιοχής σου(δες τον λογαριασμό) και έρχονται να βάλουν το μετρητή.
    https://www.deddie.gr/el/upiresies/simeia-eksupiretisis
    Correction, θα έρθουν κάποτε μετά απο μήνες να βάλουν τον μετρητή

Σελ. 85 από 1726 ΠρώτηΠρώτη ... 65758083848586879095105 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •