Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 936 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 916926931934935936937938941946956 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 14.026-14.040 από 25022
    Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα το Power Home for all. Αν είναι να μείνεις στη Ζενίθ, τέλος του μήνα να επικοινωνήσεις μαζί τους για να αλλάξεις το Day&Night και να πας σε αυτό.
    Είχα κλείσει αυτόν τον μήνα το D&N το οποίο το έδιναν 4ε με dual energy (αν είχες και αέριο).
    Τώρα το βλέπω στα 3.5ε.
    Θα αλλάξουν και σε εμένα το πάγιο σε 3.5ε γιατί για τις χρεώσεις ενέργειες μου είπαν ότι θα αλλάζουν όπως αλλάζει το πρόγραμμα.

ΥΓ
    Βλέπω ότι πλέον είτε έχεις είτε όχι και αέριο δεν έχει διαφορά στο πάγιο στο D&N και στο Home for all (5ε το έχουν).
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Δε νομίζω πως θα πρέπει να σε απασχολούν οι χρεώσεις των παγίων στο αέριο και στο ρεύμα (οκ εκτός και αν είναι κάτι εξωπραγματικό). Τώρα, εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με τα dual και το τι κέρδη έχουν. Απλά έχε στο νου σου να δεις τα νέα προγράμματα.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Δε νομίζω πως θα πρέπει να σε απασχολούν οι χρεώσεις των παγίων στο αέριο και στο ρεύμα (οκ εκτός και αν είναι κάτι εξωπραγματικό). Τώρα, εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με τα dual και το τι κέρδη έχουν. Απλά έχε στο νου σου να δεις τα νέα προγράμματα.
    Το ρεύμα δεν με απασχολεί πολύ γιατί έχω πολύ μικρές καταναλώσεις.
    Στο αέριο το ψάχνω περισσότερο.
    Δεν ξέρω αν μπορώ να μεταπηδήσω σε άλλο πρόγραμμα χωρίς ποινή. Όπως είπα αρχές Αυγούστου έκανα νέα συμβόλαια.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    τώρα πρόσεξα οτι το κατήργησε το παλιό value , ότι να´ναι έχει καταντήσει η φάση
    Το παλιό value, για Σεπτέμβριο €3 πάγιο και τιμή 0,12280.. Το νέο value+ €2,5 πάγιο και τιμή 0,09460..
    Και, φυσικά, αν πάρεις τώρα τηλέφωνο και τους πεις "πηγαίντε με στο value+" σου απαντάνε ότι γίνεται από 1η Σεπτέμβρη, γιατί δεν είναι ακόμη εμπορικά διαθέσιμο.. οπότε αν πάρεις από 1η Σεπτέμβρη, μέχρι να πας στο φτηνότερο, θα φας καμιά βδομάδα με 35% μεγαλύτερη χρέωση κιλοβατώρας...
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το παλιό value, για Σεπτέμβριο €3 πάγιο και τιμή 0,12280.. Το νέο value+ €2,5 πάγιο και τιμή 0,09460..
    Και, φυσικά, αν πάρεις τώρα τηλέφωνο και τους πεις "πηγαίντε με στο value+" σου απαντάνε ότι γίνεται από 1η Σεπτέμβρη, γιατί δεν είναι ακόμη εμπορικά διαθέσιμο.. οπότε αν πάρεις από 1η Σεπτέμβρη, μέχρι να πας στο φτηνότερο, θα φας καμιά βδομάδα με 35% μεγαλύτερη χρέωση κιλοβατώρας...
    κάνε αίτημα μέσω της σελίδας και καπάκια ζήτα μέσω myrae να πας αυτόματα εκεί απο1/9

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Να ρωτήσω κάτι...
    Ποιο το όφελος των εταιρειών με την συνεχή αλλαγή/κατάργηση των προγραμμάτων.
    Αυτό που βλέπω εγώ είναι ένα παιχνίδι.
    Στην ζενιθ για παράδειγμα έβγαλαν νέο πρόγραμμα με ακριβότερο πάγιο αλλά χαμηλότερη μονάδα γι αυτόν τον μήνα.
    Ετήσιο κέρδος για εμένα αν πάω στο νέο πρόγραμμα θα είναι ~40ε αν όλα διατηρηθούν όπως είναι σήμερα (για παράδειγμα).
    Μου κάνει όμως περισσότερο για ψάρεμα.
    Δηλαδή... ρίχνουν την τιμή της KWh, ψαρώνει ο άλλος και μεταπηδά.
    Αργότερα, όταν πάρουν τους πελάτες που θέλουν, ακριβαίνουν ξανά την KWh κοκ.
    Γιατί όλο αυτό το παιχνίδι; Αφού την KWh μπορούν να την ορίσουν αυτοί όσο θέλουν.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Στο είπα και παραπάνω..

Βγάζει η Χ εταιρία το πρόγραμμα Ηλεκτρικό Super. Έχει ανταγωνιστική χρέωση στην αγορά (όσο θέλει και μπορεί η καθεμία) και μαζεύει τρέχοντας αυτή την καμπάνια Χ εκατοντάδες καταναλωτές.
    Μετά από 2-3 μήνες, ανεβάζει την τιμή στο Ηλεκτρικό Super +30-50% με βάση τις ανακοινώσεις που κάνει 20 του κάθε μήνα. Οι Χ εκατοντάδες καταναλωτές που μάζεψε στο Ηλεκτρικό Super θα πληρώσουν τις αυξημένες τιμές αν δεν αλλάξουν πρόγραμμα.
    Ταυτόχρονα ανακοινώνουν το Ηλεκτρικό Super 2 το οποίο πρακτικά συνεχίζει να έχει τις ανταγωνιστικές χρεώσεις που είχε το προηγούμενο πρόγραμμα στοχεύοντας να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικό στις χρεώσεις και να συνεχίζει να μαζεύει κόσμο.

Αν λοιπόν οι Χ εκατοντάδες καταναλωτές δεν μεταβούν απ'το Ηλεκτρικό Super στο Ηλεκτρικό Super 2, η εταιρία αυτομάτως απ'το πουθενά θα έχει 30-50% (όσο τέλος πάντων θα είναι η αύξηση που θα κάνουν) κέρδος.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Στο είπα και παραπάνω..

Βγάζει η Χ εταιρία το πρόγραμμα Ηλεκτρικό Super. Έχει ανταγωνιστική χρέωση στην αγορά (όσο θέλει και μπορεί η καθεμία) και μαζεύει τρέχοντας αυτή την καμπάνια Χ εκατοντάδες καταναλωτές.
    Μετά από 2-3 μήνες, ανεβάζει την τιμή στο Ηλεκτρικό Super +30-50% με βάση τις ανακοινώσεις που κάνει 20 του κάθε μήνα. Οι Χ εκατοντάδες καταναλωτές που μάζεψε στο Ηλεκτρικό Super θα πληρώσουν τις αυξημένες τιμές αν δεν αλλάξουν πρόγραμμα.
    Ταυτόχρονα ανακοινώνουν το Ηλεκτρικό Super 2 το οποίο πρακτικά συνεχίζει να έχει τις ανταγωνιστικές χρεώσεις που είχε το προηγούμενο πρόγραμμα στοχεύοντας να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικό στις χρεώσεις και να συνεχίζει να μαζεύει κόσμο.

Αν λοιπόν οι Χ εκατοντάδες καταναλωτές δεν μεταβούν απ'το Ηλεκτρικό Super στο Ηλεκτρικό Super 2, η εταιρία αυτομάτως απ'το πουθενά θα έχει 30-50% (όσο τέλος πάντων θα είναι η αύξηση που θα κάνουν) κέρδος.
    Το συγκεκριμένο νέο πρόγραμμα της ζενιθ δεν έχει κάποια τρελή τιμή.
    Στην ουσία έχει την ίδια τιμή με τον προηγούμενο μήνα του παλιού προγράμματος.
    Τι να μαζέψει;

Περιοχή
    Nαύπακτος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    53000/5300
    ISP
    Cosmote
    Router
    Fritzbox 7530 ΑΧ
    SNR / Attn
    24,1(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Στο είπα και παραπάνω..

Οπως το ειπες Ακριβως...η κατασταση εχει φτασει στα ορια του Γελοιου ....
    ειδικα οταν πχ καποιος που θα το ψαξει λιγο και διαχειριζεται και 2, 3 παροχες για παιδια (φοιτητες) και ηλικιωμενους (γονεις) ...
    δεν προκειται να μπει σε τοσες διαδικασιες και αναγκαστικα θα πληρωσει τα Καπελα ....

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Σε καταναλώσεις <500ΚWh τον μήνα
    η διαφορές των νέων από των παλιών αντίστοιχων οικονομικών προγραμμάτων
    είναι <50ε τον χρόνο.
    Και αυτά με την προϋπόθεση ότι οι τιμές θα παραμείνουν ακριβώς στην ίδια διαφορά του ενός με του άλλου.
    Δεν νομίζω ότι αξίζει η φασαρία της αλλαγής.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    ας πούμε οτι έχουμε ΔΕΗ με 0.14, elpedison με 0.08 και Protergia με 0.095. και η Ζενίθ με 0.12

Κατανάλωση 350 kwh καθε μήνα για 4 μηνες...οι τιμές μένου ίδιες σχεδον για ένα τετράμηνο.

Τα αποτελέσματα: 196 ευρώ η ΔΕΗ, 112 ευρώ η Elpedison 133 ευρώ η protergia και 168 ευρώ η Ζενίθ.

Δεν μιλάμε για έτος και δεν μιλάμε μόνο για 50 ευρώ. Μην το παίρνετε ελαφρά τη καρδία γιατί.........
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    ας πούμε οτι έχουμε ΔΕΗ με 0.14, elpedison με 0.08 και Protergia με 0.095. και η Ζενίθ με 0.12

Κατανάλωση 350 kwh καθε μήνα για 4 μηνες...οι τιμές μένου ίδιες σχεδον για ένα τετράμηνο.

Τα αποτελέσματα: 196 ευρώ η ΔΕΗ, 112 ευρώ η Elpedison 133 ευρώ η protergia και 168 ευρώ η Ζενίθ.

Δεν μιλάμε για έτος και δεν μιλάμε μόνο για 50 ευρώ. Μην το παίρνετε ελαφρά τη καρδία γιατί.........
    Ναι έχεις δίκιο και εγώ βλέπω απαθής τη ΔΕΗ να είναι πιο ακριβή χωρίς λόγο και αιτία και κάθομαι.
    Ερώτηση, ξέρει κανείς αν πας σε μια εταιρεία που ήσουν πιο παλιά, ζητάνε τα πάντα πάλι?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων

Από πέρυσι που έβλεπα τις τιμές,
    κάθε μήνα παρατηρούσα άλλη εταιρεία είναι να είναι η φθηνότερη.
    Οπότε δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση που λες και μάλιστα όταν κάθε εταιρεία έχει τόσα προγράμματα.
    Εγώ έκανα σύγκριση μεταξύ δύο προγραμμάτων, που με βολεύουν, στην εταιρεία που είμαι με εκπτώσεις, πάγια κλπ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση, ξέρει κανείς αν πας σε μια εταιρεία που ήσουν πιο παλιά, ζητάνε τα πάντα πάλι?
    ναι...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι έχεις δίκιο και εγώ βλέπω απαθής τη ΔΕΗ να είναι πιο ακριβή χωρίς λόγο και αιτία και κάθομαι.
    Αν εννοείς χρωστούμενα ναι. Αν εννοείς χαρτιά, και πάλι ναι αλλά δεν ζητάνε και τίποτα ιδιαίτερο..

Σελ. 936 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 916926931934935936937938941946956 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία