Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
538 31,04% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,56% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,20% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 12.481-12.495 από 24967
-
31-08-22, 19:30 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12481
-
31-08-22, 20:53 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12482
γεια σας ! σημερα εχετε καταφερει να κανετε συμβολαιο στο econtract της ΔΕΗς μας ;
-
01-09-22, 01:08 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12483
-
01-09-22, 07:29 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12484
Όταν άλλαξα πάροχο και από την ΕΛΙΝ γύρισα στη ΔΕΗ τον ΟΚΤ 2021 στο MyHome online, το συμβόλαιο ήταν διετές.
-
02-09-22, 15:52 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12485
«Πτολεμαΐδα 5»: Σε φάση δοκιμών η νέα υπερσύγχρονη λιγνιτική μονάδα - Πότε θα λειτουργήσει
https://www.naftemporiki.gr/finance/...a-leitourgisei
Ένα εφόδιο για τον χειμώνα..
-
02-09-22, 19:25 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12486
καλησπερα μια ερωτηση να κανω και εγω. εχω δεη my home online N κοτ B σημερα εκδοθηκε ο εκαθαριστικος λογαριασμος τετραμηνιας και μου εχουν χρεωση ολες τις kwh με την τιμη ημερας συνολο 1397 εκ των οποιων 720 ημερα και 677 νυκτα το ιδιο εγινε και στους εναντι. ειναι σωστο αυτο.γινετε επειδη εχω κοτ β
-
02-09-22, 23:56 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12487
Ακριβώς : όταν έχεις ΚΟΤ και οι κιλοβατώρες ημέρας είναι λιγότερες από το όριό του, τότε τιμολογούν ως ημερήσιες όσες "νυχτερινές" χρειάζονται έως την συμπλήρωση του ορίου (και αν τυχόν "περισσέψουν" κάποιες νυχτερινές, αυτές τιμολογούνται με την τιμή του νυχτερινού που δίνει ο πάροχος).
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σε συμφέρει, γιατί αφ' ενός οι νυχτερινές δεν υπολογίζονται για την υπέρβαση του ορίου του ΚΟΤ - αφ' ετέρου αυτή η "μετρατροπή" σημαίνει ότι εκεί που θα πλήρωνες τις νυχτερινές με έκπτωση 0,04, τώρα τις πληρώνεις με έκπτωση 0,045. Όσοι μάλιστα έχουν ΚΟΤ-Α (-0,075, τους συμφέρει ΑΚΟΜΑ περισσότερο).
Τα παραπάνω προφανώς επίσης σημαίνουν ότι "οι καθαρά νυχτερινές" ΔΕΝ έχουν έκπτωση ΚΟΤ (...αλλά έχουν έκπτωση νυχτερινού, ΟΤΑΝ φυσικά κάποιος πάροχος την δίνει και δεν έχει ίδια τιμή για ημερήσιες και νυχτερινές).
Γενικά είσαι ΟΚ, οπότε τσιλ.
- - - Updated - - -
...αν θες να κάνεις συμβόλαιο "ηλεκτρονικά", κάλεσε την Τeleperformance (γκούγλαρε) που συνεργάζονται και κάνουν συμβόλαια (ΔΕΗ) ΧΩΡΙΣ εγγύηση/χωρίς να είναι απαραίτητο να βάλεις πάγια εντολή. Κι επειδή είχα δοκιμάσει να κάνω e-contract αρχές Αυγούστου και ήταν ΜΠΕΛΑΣ, θα σου πρότεινα ΚΑΙ γι' αυτό την TP, καθώς μέσα σε 5-10 είχα τελειώσει (ταυτότητα, ένδειξη ρολογιού ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογαριασμό του τρέχοντος παρόχου - ούτε ντε και καλά εκκαθαριστικό, ούτε εξοφλημένο, ούτε τον "πιο πρόσφατο"...: έναν έναντι προ 2μήνου τους είχα δώσει, στις 5/8 και μέσα - στην ουσία - 1.5 μέρα - καθώς μεσολαβούσε Σ/Κ - ενεργοποιήθηκα ΔΕΗ, στις 9/8). Μέσω e-contract MΠΟΡΕΙ και να καθυστερήσει εν τω μεταξύ...
ΑΝ πάρεις την ΤΡ, ρώτα αν συνεχίζει να ισχύει αυτό που είπα περί μη καταβολής εγγύησης (και ανάφερέ το εδώ κι όλας).
- - - Updated - - -
Παίζει να είναι αηδιές του e-bill, κι όταν έρθει η ώρα της λήξης να γυρίσει στο "κανονικό" (ή και πιο πριν). Απλά να είστε alert τότε (...κι αν παρ' ελπίδα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ στο πρόγραμμα με τις συμφέρουσες χρεώσεις, τσιμουδιά...).
-
03-09-22, 06:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12488
Η protergia έχει βάλει αυτό στο λογαριασμό μου:
Σας ενημερώνουμε ότι σε ένα μήνα επέρχεται λήξη της σύμβασής σας. Η σύμβασή σας θα ανανεωθεί αυτόματα, μετατρεπόμενη σε αορίστου χρόνου, εκτός αν δέκα πέντε μέρες πριν από τη λήξη της μας δηλώσετε εγγράφως ότι δεν επιθυμείτε την ανανέωσή της. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δικαιούστε να διακόψετε τη σύμβαση οποτεδήποτε και αναίτια. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!
Ποιος ο λόγος να δεσμευτεί κανείς με συμβόλαιο ενός έτους η δυο ετών αφού τα 2 προγράμματα της οικιακό -ΜVP βγαίνουν μαζί με τα πάγια τους την ίδια τιμή σχεδόν;;
Αν μείνεις χωρίς συμβόλαιο σε γυρνάνε σε ένα από τα δυο …υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω;;
-
03-09-22, 10:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12489
Παιδιά προσέξτε με τα Online όσοι κάνατε συμβόλαιο με την ΔΕΗ τέλος Ιουλίου γιατί τους ξεφεύγουν και περνάνε τις νέες τιμές αντί για 0.17. Έχετε το στο νου σας. Εμένα με χρέωσαν με 0.53 και έκανα αίτημα πιστωτικού στον επόμενο
Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
03-09-22, 11:58 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12490
Το οικιακο εχει λιγο ακριβότερη χρέωση κιλοβατώρας, αλλά φτηνοτερο πάγιο.
Αν έχεις πολύ μικρή κατανάλωση μπορει και να συμφέρει ή να είναι μια η άλλη. Σε μεγάλες καταναλώσεις συμφέρει το MVP.
Αλλά γενικά είναι μικρές οι διαφορές
Και γω στο Οικιακο Ν είμαι τώρα αλλά θα το πάω MVP γιατι καταναλωνω αρκετά και το MVP είναι οριακά φτηνότερο.
Στα κυμαινομενα ούτως ή άλλως μπορείς να σπάσεις αζημίως το συμβόλαιο οποτε στην ουσία δεν σε δεσμεύει (τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, αυριο τι θα αποφασιστεί δεν ξερω, πάντως προς όφελός μας δεν παίρνουν αποφάσεις..)Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
03-09-22, 12:34 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12491
Ευχαριστώ για την απάντηση σου!!
Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και μου λυθήκανε οι απορίες !!
Για την δίκη μου μικρή κατανάλωση 220-240 kw το μήνα είναι μια η άλλη (τιμή με πάγια) το ίδιο βγαίνει ακριβώς!!
Η μεγάλη διαφορά είναι οτι και στα 2 προγράμματα υπογράφεις 12 μήνες συμβόλαιο που στην περίπτωση μου θα είναι μέχρι 9-9-23….
Δεν υπάρχει λόγος να υπογράψεις ετήσιο συμβόλαιο με τον κίνδυνο αν εχεις μείνει στον ίδιο παροχο και δεν έχουν αλλαξει κάποιο νόμο ( η αναστολή ρήτρας ισχύει μεχρι 1-7-23) να την φας μεχρι την λήξη του συμβολαίου σου!!!
Θα ισχύει το εκάστοτε συμβόλαιο που θα έχεις υπογράψει!!
Άρα αορίστου χρόνου και δικαίωμα επιλογής παρόχου όποτε θέλεις εσυ!!
Επίσης όσοι έχουν το fixed όπως εγώ μεγάλη προσοχή και θέλουν να αλλάξουν πάροχο να λήξει το συμβόλαιο και μετά διότι έχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης!!
-
03-09-22, 21:38 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12492
-
03-09-22, 22:34 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12493
Ναι με συγχωρείς
Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
06-09-22, 12:36 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12494
Καλημέρα, είμαστε στο κοινόχρηστο ρεύμα στην watt and volt, στο πακέτο παγιοadjust. Με τις αλλαγές που έγιναν δεν μας συμφέρει αυτό το πακέτο .καταναλώνουμε περίπου 200kwh το μήνα. Που να πάμε; Να γυρίσουμε στην ΔΕΗ;
[C
-
06-09-22, 13:28 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12495
Bookmarks