Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

538 31,04%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,56%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,20%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1093 από 1663 ΠρώτηΠρώτη ... 10731083108810911092109310941095109811031113 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16.381-16.395 από 24941
    Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από finos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετα παντα μετρισεις & στον παροχο & εκει .
    Μια φορά το τόλμησα όταν ήμουν στη Volton και μπερδεύτηκαν και μου τα χρέωναν διπλά. Άσε που βγάζει λογαριασμό με 1 μήνα καθυστέρηση. Μόνο ΔΕΔΔΗΕ για ενδείξεις, να βγαίνει και εκκαθαριστικός για να έχει νόημα.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Ποτέ δεν είχα θέμα με τις μετρήσεις σε ΔΕΗ και ΦΑ, πάντα από το site τους τις βάζω και μπαίνουν σωστά 2+ χρόνια τώρα.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποτέ δεν είχα θέμα με τις μετρήσεις σε ΔΕΗ και ΦΑ, πάντα από το site τους τις βάζω και μπαίνουν σωστά 2+ χρόνια τώρα.
    Εννοώ μπερδεύεται το πράγμα όταν βάζεις σε πάροχο και ΔΕΔΔΗΕ ταυτόχρονα. Ειδικά σε παρόχους που καθυστερούν τον εκκαθαριστικό.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Πάντως και εγώ που δίνω καταμέτρηση στη ΔΕΗ μέσω της ιστοσελίδας της δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tiatrou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επανανέρχομαι. Καμία αλλαγή μετρητή δεν έχει γίνει. Ο προηγούμενος αναλογικός μετρητής συνεχίζει να υπάρχει!!!
    Με την Φ.Α. έχεις μπλέξει άσχημα ...
    Δίνε κανονικά την μέτρηση κάθε μήνα και ζήτα να σου εκδώσουν τον λογαριασμό.
    Μην περιμένεις να κάνουν τα αυτονόητα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από takoulou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον τα έχουν μπερδέψει στον πάροχο σου..Τι να πεις.. Έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό θα υπάρξει μηνιαία καταμέτρηση.. Σε δυο τρεις μήνες..
    Μακάρι να ισχύσει αυτό αλλά είναι λίιιιιιγο δυσκολο να γίνει σε 2-3 μήνες και για ΟΛΗ την επικράτεια.
    Ας συνεχίσουν να δίνουν την μέτρηση κανονικά οι ίδιοι (όσοι το κάνανε μέχρι τώρα δηλ.), για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, ακόμα και αν κάνει την καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκοπός είναι αντί του μηνιαίου έναντι να βγει λογαριασμός με τη πραγματική μέτρηση...
    Πλέον το αναγράφουν ως έναντι πελάτη...
    Απλά δεν θυμόμουν αν πρέπει να περαστεί η ένδειξη και στη πλατφόρμα του δεδδηε...
    Στο ebill της ΔΕΗ έχει ημερομηνία που πρέπει να βάλεις την ένδειξη..
    Η μηνιαία ένδειξη χρειάζεται να μπει και στη σελίδα του δεδδηε;
    Όλοι οι πάροχοι λαμβάνουν υπόψη την μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ πάντα, ανεξαρτήτως αν πέρασε και έκανε την μέτρηση ή την έδωσες εσύ ηλεκτρονικά στον ΔΕΔΔΗΕ.
    Ακόμα και στον πάροχο να την έχεις δώσει του ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνουν υπόψη πάντα.
    Ο ΔΕΔΔΗΕ, τουλάχιστον στους διμηνιαίους λογαριασμούς που λαμβάνω (όπως και άλλοι), δέχεται κανονικά τις μετρήσεις και τους στέλνει στον πάροχο μέσα σε λίγες ήμερες (3-4 περίπου), οπότε λαμβάνω πάντα Εκκαθαριστικό (μέχρι στιγμής).
    Στους μηνιαίους λογαριασμούς (όπως και στους διμηνιαίους λογ.), μπορεί να λαμβάνει τις μετρήσεις οπότε τις δώσεις ΑΛΛΑ αναφέρει και πότε θα τις στείλει στον πάροχο, αν τις στείλει σε λίγες ημέρες έχει καλώς, αλλά αν τις στείλει σε 1 μήνα τότε ...
    Οπότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να στείλεις ΚΑΙ στον πάροχο σου τις μετρήσεις για να σου βγάλει έστω και Έναντι αλλά με την σωστή κατανάλωση και όχι ότι να ' ναι.
    Η ΔΕΗ (και αν υπάρχει και άλλος πάροχος) στις μετρήσεις που τους δίνεις σου βγάζουν Έναντι και όχι Εκκαθαριστικό λογαριασμό.
    Αυτή είναι μια μεγάλη και χρόνια μαλ..... του ΔΕΔΔΗΕ που ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ (είτε κάθε μήνα, είτε κάθε δίμηνο), και ας πηγαίνει να κάνει έλεγχο κάθε 4 μήνες ή όποτε του "κατέβει".

- - - Updated - - -

Οπότε η μόνη εξαποστάσεως και online μέτρηση που γίνεται σπίτι μου εκτός από το τηλέφωνο, είναι του νερού.
    Κάνουν το νερό εξ αποστάσεως μέτρηση ;
    Σε ποια χώρα ;
    Καλά το τηλέφωνο να κάνουν μέτρηση άλλο και τούτο.
    Να εισαι καλά, μου έφτιαξες την ... ημέρα.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Εχουν τρεξει εδω και καιρο προγραμματα αναβαθμισης υδρομετρητων σε πολλους δημους. Οι μετρητες ειναι ειτε lora wan είτε nb-iot ειτε wireless mbus για αναγνωση με διευλευση απο κοντα.
    Οποτε ναι, το νερο μετριεται απο μακρια ηδη σε αρκετες περιοχες. (οχι ομως ακομα σε μεγαλα αστικα κεντρα)

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουν τρεξει εδω και καιρο προγραμματα αναβαθμισης υδρομετρητων σε πολλους δημους. Οι μετρητες ειναι ειτε lora wan είτε nb-iot ειτε wireless mbus για αναγνωση με διευλευση απο κοντα.
    Οποτε ναι, το νερο μετριεται απο μακρια ηδη σε αρκετες περιοχες. (οχι ομως ακομα σε μεγαλα αστικα κεντρα)

Αν ισχύει αυτό που λες μπράβο τους, και μακάρι να γίνει σύντομα παντού, αν και θ' αργήσει πολύ να γίνει.
    @ tiatrou ... παίρνω πίσω την ... πλάκα () που έκανα .
    Παρόλα αυτά μου έφτιαξες την ... ημέρα.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath

Στο εξοχικό είχε χαλάσει ο μετρητής νερού και τον άλλαξαν με νέο... Δεν πρόλαβε να περάσει λίγος καιρός που αλλάχτηκε με νέο και ήρθαν στα καπάκια και έβαλαν ψηφιακούς σε σχεδόν όλες τις παροχές....
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Κως
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54998/5495
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΣ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    26,5(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefkon Εμφάνιση μηνυμάτων

Κάνουν το νερό εξ αποστάσεως μέτρηση ;
    Σε ποια χώρα ;
    Καλά το τηλέφωνο να κάνουν μέτρηση άλλο και τούτο.
    Να εισαι καλά, μου έφτιαξες την ... ημέρα.
    Και όμως πίστεψέ το και μη γελάς καθόλου. Στην Ελλάδα γίνεται, στην πόλη της Κω. Βλέπεις μέσω internet πόσο καταναλώνεις κάθε μέρα και μάλιστα μπορείς από το internet να κλείσεις την παροχή από οπουδήποτε στον κόσμο!!!
    Αυτό γίνεται εδώ και 3,5 χρόνια. Αυτοί είναι οι ψηφιακοί μετρητές:
    https://sensus.com/emea/products/iperl-international

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11255 D/U
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    pfsense & TG789vac rooted
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εμ....

μολις ελαβα στο ακυρο , χωρις να εχω κανει καποιο αίτημα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η επιβεβαίωση της παροχής σας με αριθμό χχχχχχ ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
    Πάντα δίπλα σας,
    Ομάδα Εξυπηρέτησης Volton
    Τι θελει να πει ο ποιητής ;

Περιοχή
    Κως
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54998/5495
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΣ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    26,5(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν το ήξερα ότι γινότανε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την είχα ξεχάσει αυτή την σελίδα. Εκεί έμπαινα παλιά για να δηλώνω μετρηση για τον εκκαθαριστικό τετράμηνο όταν δεν περνούσε ο άνθρωπος για την καταμετρηση.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από finos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τη πρωτη φορα που εδωσα μετρηση εκει μου ερχοταν επιστροφη για 3 συνεχομενους λογαριασμους ! .

Ο μετρητης εγραφε ξερωγω 79000 και αυτοι ειχαν 83500

Μετα παντα μετρισεις & στον παροχο & εκει .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOOM_NX Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια φορά το τόλμησα όταν ήμουν στη Volton και μπερδεύτηκαν και μου τα χρέωναν διπλά. Άσε που βγάζει λογαριασμό με 1 μήνα καθυστέρηση. Μόνο ΔΕΔΔΗΕ για ενδείξεις, να βγαίνει και εκκαθαριστικός για να έχει νόημα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOOM_NX Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοώ μπερδεύεται το πράγμα όταν βάζεις σε πάροχο και ΔΕΔΔΗΕ ταυτόχρονα. Ειδικά σε παρόχους που καθυστερούν τον εκκαθαριστικό.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefkon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την Φ.Α. έχεις μπλέξει άσχημα ...
    Δίνε κανονικά την μέτρηση κάθε μήνα και ζήτα να σου εκδώσουν τον λογαριασμό.
    Μην περιμένεις να κάνουν τα αυτονόητα.

- - - Updated - - -

Μακάρι να ισχύσει αυτό αλλά είναι λίιιιιιγο δυσκολο να γίνει σε 2-3 μήνες και για ΟΛΗ την επικράτεια.
    Ας συνεχίσουν να δίνουν την μέτρηση κανονικά οι ίδιοι (όσοι το κάνανε μέχρι τώρα δηλ.), για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, ακόμα και αν κάνει την καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ.

- - - Updated - - -

Όλοι οι πάροχοι λαμβάνουν υπόψη την μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ πάντα, ανεξαρτήτως αν πέρασε και έκανε την μέτρηση ή την έδωσες εσύ ηλεκτρονικά στον ΔΕΔΔΗΕ.
    Ακόμα και στον πάροχο να την έχεις δώσει του ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνουν υπόψη πάντα.
    Ο ΔΕΔΔΗΕ, τουλάχιστον στους διμηνιαίους λογαριασμούς που λαμβάνω (όπως και άλλοι), δέχεται κανονικά τις μετρήσεις και τους στέλνει στον πάροχο μέσα σε λίγες ήμερες (3-4 περίπου), οπότε λαμβάνω πάντα Εκκαθαριστικό (μέχρι στιγμής).
    Στους μηνιαίους λογαριασμούς (όπως και στους διμηνιαίους λογ.), μπορεί να λαμβάνει τις μετρήσεις οπότε τις δώσεις ΑΛΛΑ αναφέρει και πότε θα τις στείλει στον πάροχο, αν τις στείλει σε λίγες ημέρες έχει καλώς, αλλά αν τις στείλει σε 1 μήνα τότε ...
    Οπότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να στείλεις ΚΑΙ στον πάροχο σου τις μετρήσεις για να σου βγάλει έστω και Έναντι αλλά με την σωστή κατανάλωση και όχι ότι να ' ναι.
    Η ΔΕΗ (και αν υπάρχει και άλλος πάροχος) στις μετρήσεις που τους δίνεις σου βγάζουν Έναντι και όχι Εκκαθαριστικό λογαριασμό.
    Αυτή είναι μια μεγάλη και χρόνια μαλ..... του ΔΕΔΔΗΕ που ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ (είτε κάθε μήνα, είτε κάθε δίμηνο), και ας πηγαίνει να κάνει έλεγχο κάθε 4 μήνες ή όποτε του "κατέβει".

Άρα μήπως η σελίδα του δεδδηε είναι μόνο για 4μηνο; Έχω μπερδευτεί.. Αλλά αναφέρει και για έναντι...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Βγήκε ο λογαριασμός μου από Protergia για τον Δεκέμβριο.
    (1/12 - 3/1)

Για 500 KWh θα δώσω 38 ευρώ. (χρέωση ενέργειας)

Έβαζε διάφορα στην ανάλυση η Protergia +/- εκπτώσεις, κτλ..
    Ok ευχαριστημένος είμαι για την κατανάλωση αυτή..
    Φοβήθηκα μη μου κάνει κανένα κόλπο με το πράσινο για τις 3 ημέρες του Ιανουαρίου..

* Επόμενη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ 30/4 λένε..

Μίλαγα με το παιδί του ΔΕΔΔΗΕ που μου μέτρησε τώρα, και μου έλεγε δύσκολα τα πράγματα εδώ στην Κυψέλη/ Άνω Κυψέλη..
    δεν τους ανοίγουν την πόρτα για να μετρήσουν!

Τώρα άμα περνάνε καθημερινή, σιγά μην είναι ή περιμένει ο άλλος να σου ανοίξει την πόρτα..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 21-01-24 στις 19:50.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    (1/12 - 3/1)

Φοβήθηκα μη μου κάνει κανένα κόλπο με το πράσινο για τις 3 ημέρες του Ιανουαρίου..
    περίεργο , 38/500=0,076 , δεν είχε κάποιο πρόγραμμα με τέτοια χρέωση , το φθηνότερο ήταν το value+ με 0,088
    αν κάψεις πάλι 500kw θα σου βγει 110+€ και με συνέπεια στον επόμενο θα πάρεις πίσω 40€

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    (1/12 - 3/1)

* Επόμενη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ 30/4 λένε..

Μίλαγα με το παιδί του ΔΕΔΔΗΕ που μου μέτρησε τώρα, και μου έλεγε δύσκολα τα πράγματα εδώ στην Κυψέλη/ Άνω Κυψέλη..
    δεν τους ανοίγουν την πόρτα για να μετρήσουν!

Τώρα άμα περνάνε καθημερινή, σιγά μην είναι ή περιμένει ο άλλος να σου ανοίξει την πόρτα..
    Μήπως είναι Έναντι (χωρίς να έχεις δώσει μέτρηση);
    Αν ναι τότε θα δεις στον Εκκαθαριστικό την διαφορά.
    Αν ειναι Εκκαθαριστικός κανε τις πραξεις.
    Νομίζω διαφορετική χρέωση είχε Δεκέμβριο 2023 με Ιανουάριο 2024.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    περίεργο , 38/500=0,076 , δεν είχε κάποιο πρόγραμμα με τέτοια χρέωση , το φθηνότερο ήταν το value+ με 0,088
    αν κάψεις πάλι 500kw θα σου βγει 110+€ και με συνέπεια στον επόμενο θα πάρεις πίσω 40€
    Korakios είναι Δεκέμβριος 2023 (άλλη χρέωση είχε τότε νομίζω) και 3 ημέρες μόνο τον Ιανουάριο.
    Οπότε είναι λάθος ο υπολογισμός σου, εκτός και αν έχουν την ίδια χρέωση τους 2 μήνες.

- - - Updated - - -

Και όμως πίστεψέ το και μη γελάς καθόλου. Στην Ελλάδα γίνεται, στην πόλη της Κω. Βλέπεις μέσω internet πόσο καταναλώνεις κάθε μέρα και μάλιστα μπορείς από το internet να κλείσεις την παροχή από οπουδήποτε στον κόσμο!!!
    Αυτό γίνεται εδώ και 3,5 χρόνια. Αυτοί είναι οι ψηφιακοί μετρητές:
    https://sensus.com/emea/products/iperl-international
    Σε πίστεψα μετά από αυτό που είπε ο @ netblues.
    Δεν είδες το ποστ που του απάντησα.

Σελ. 1093 από 1663 ΠρώτηΠρώτη ... 10731083108810911092109310941095109811031113 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία