Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1261 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 12411251125612591260126112621263126612711281 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 18.901-18.915 από 25022
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από messinia3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες τα Χρυσόστομε...δείτε μόνο πόσες αιτήσεις έχουν μπλοκάρει επίσης λόγω του γεγονότος ότι γίνεται αλλαγή παροχου και περνάει μετά από 2 μέρες ο ΔΕΔΔΗΕ και βγαίνουν εκτός ορίων.

Όλοι οι παροχοι έδιναν τη δυνατότητα καταχώρησης μηνιαίας μέτρησης,ώστε να μη χρεωθεί κάποιος υπέρογκους έναντι...τώρα με τη μηνιαία καταμετρηση θα πιάσουν τη ρευματοκλοπη που επίσης πληρώνουμε χρυσή.
    Καλά.. Δηλαδή να μην περάσει ο Δεδδηε για την καταμέτρηση επειδή έχει ζητήσει κάποιος μια αλλαγή παρόχου σε πολυκατοικία που λέμε ότι υπάρχουν 10 παροχές.. Υπήρχαν κάποιοι που έδιναν και ψεύτικα στοιχεία με τις μετρήσεις για επωφεληθούν..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από takoulou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά.. Δηλαδή να μην περάσει ο Δεδδηε για την καταμέτρηση επειδή έχει ζητήσει κάποιος μια αλλαγή παρόχου σε πολυκατοικία που λέμε ότι υπάρχουν 10 παροχές.. Υπήρχαν κάποιοι που έδιναν και ψεύτικα στοιχεία με τις μετρήσεις για επωφεληθούν..
    Να περάσει όταν είναι έτοιμος και λειτουργεί σωστά.Οταν καθυστερεί μια βδομάδα να κάνει συστημική αλλαγή, ενώ έχει λάβει το αιτημα(βαση κωδικα προμηθειας θα πρεπει να ολοκληρωνεται σε 2 εργάσιμες),όταν κάποιοι μπορεί να χάνουν το κοτ για ελάχιστη κατανάλωση παραπάνω το μήνα (ενώ προβλέπεται όριο 4μηνης καταναλωσης),όταν στέλνει λανθασμένες ενδείξεις και βγαίνουν υπέρογκοι λογαριασμοί...όχι να μην περάσει.
    Όσοι ήθελαν μηνιαία καταμέτρηση είχαν τη δυνατότητα να τη στέλνουν στον παροχο τους...τώρα για να μη φανεί ότι πληρώνουμε διπλάσια τιμή kwh και ρυθμιζομενες χρεώσεις (μεχρι και στις ΥΚΩ πλέον δεν υπάρχει διαφοροποίηση για τη νυκτερινή κατανάλωση) σκαρφίστηκαν τη μηνιαία καταμέτρηση...σου λέει άλλο να λες ότι δίνω 100 ευρώ το μήνα και άλλο ότι ήρθε 300 ευρώ λογαριασμος στο τετράμηνο.
    Συμφωνώ απόλυτα με το συμφορουμιτη που το έφερε ως παράδειγμα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Να περάσει όταν είναι έτοιμος και λειτουργεί σωστά.Οταν καθυστερεί μια βδομάδα να κάνει συστημική αλλαγή, ενώ έχει λάβει το αιτημα(βαση κωδικα προμηθειας θα πρεπει να ολοκληρωνεται σε 2 εργάσιμες),όταν κάποιοι μπορεί να χάνουν το κοτ για ελάχιστη κατανάλωση παραπάνω το μήνα (ενώ προβλέπεται όριο 4μηνης καταναλωσης),όταν στέλνει λανθασμένες ενδείξεις και βγαίνουν υπέρογκοι λογαριασμοί...όχι να μην περάσει.
    Όσοι ήθελαν μηνιαία καταμέτρηση είχαν τη δυνατότητα να τη στέλνουν στον παροχο τους...τώρα για να μη φανεί ότι πληρώνουμε διπλάσια τιμή kwh και ρυθμιζομενες χρεώσεις (μεχρι και στις ΥΚΩ πλέον δεν υπάρχει διαφοροποίηση για τη νυκτερινή κατανάλωση) σκαρφίστηκαν τη μηνιαία καταμέτρηση...σου λέει άλλο να λες ότι δίνω 100 ευρώ το μήνα και άλλο ότι ήρθε 300 ευρώ λογαριασμος στο τετράμηνο.
    Κανονικά δεν λειτουργεί.. Δεν νομίζω να το κάνει Επίτηδες.. Απλά μήπως οι πάροχοι αργούν λίγο να στείλουν τις εντολές λόγω προβλημάτων προσωπικού και άλλων διαφόρων παραγόντων.. Οι πάροχοι και η ΔΕΗ ζήτησαν εδώ και παρα πολυ καιρό να γίνεται μηνιαία η καταμέτρηση για πολλούς και διάφορους λόγους..Που κανονικά για την αλλαγή σωστά μερικές φορές πάει για την καταμέτρηση και την αλλαγή παρόχου..Γιατί απο την στιγμή της
    αλλαγής παρόχου μέχρι να εκτελεστεί η αλλαγή να περάσουν και 5-6 μέρες.. Και επειδή δεν έβγαιναν οι λογαριασμοί σωστοί από κάθε άποψη..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Κανονικά δεν λειτουργεί.. Δεν νομίζω να το κάνει Επίτηδες.. Απλά μήπως οι πάροχοι αργούν λίγο να στείλουν τις εντολές λόγω προβλημάτων προσωπικού και άλλων διαφόρων παραγόντων.. Οι πάροχοι και η ΔΕΗ ζήτησαν εδώ και παρα πολυ καιρό να γίνεται μηνιαία η καταμέτρηση για πολλούς και διάφορους λόγους..Που κανονικά για την αλλαγή σωστά μερικές φορές πάει για την καταμέτρηση και την αλλαγή παρόχου..Γιατί απο την στιγμή της
    αλλαγής παρόχου μέχρι να εκτελεστεί η αλλαγή να περάσουν και 5-6 μέρες.. Και επειδή δεν έβγαιναν οι λογαριασμοί σωστοί από κάθε άποψη..
    Στην κινητή τηλεφωνία οι αλλαγές παροχου ολοκληρώνονται την ίδια ημέρα.(ασχετως που και εκει για το καρτελ αλλαξαν καποια πράγματα)Δε βλέπω το λόγο στο ρεύμα αυτό να μην είναι δυνατόν.
    Οι παροχοι καλά κάνουν και ζητάνε.. οι καταναλωτές όμως έχουν επίσης δικαιώματα,με κυριότερο την ανεμπόδιστη επιλογή τους στην αλλαγή παρόχου. Τίποτα από αυτά που κάνουν δεν είναι για το δικό μας καλό,ακόμα κι αν δεχτούμε ότι οι προθέσεις είναι καλοπροαιρετες.
    Πρώτα φτιάχνεις το σύστημα να λειτουργεί ομαλα και μετά το θέτεις σε εφαρμογή...εδώ όλα γίνονται άρπα κόλλα και μετά απλά βλέπουν τα προβλήματα που ανακυπτουν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Στην κινητή τηλεφωνία οι αλλαγές παροχου ολοκληρώνονται την ίδια ημέρα.(ασχετως που και εκει για το καρτελ αλλαξαν καποια πράγματα)Δε βλέπω το λόγο στο ρεύμα αυτό να μην είναι δυνατόν.
    Οι παροχοι καλά κάνουν και ζητάνε.. οι καταναλωτές όμως έχουν επίσης δικαιώματα,με κυριότερο την ανεμπόδιστη επιλογή τους στην αλλαγή παρόχου. Τίποτα από αυτά που κάνουν δεν είναι για το δικό μας καλό,ακόμα κι αν δεχτούμε ότι οι προθέσεις είναι καλοπροαιρετες.
    Πρώτα φτιάχνεις το σύστημα να λειτουργεί ομαλα και μετά το θέτεις σε εφαρμογή...εδώ όλα γίνονται άρπα κόλλα και μετά απλά βλέπουν τα προβλήματα που ανακυπτουν.
    Το ίδιο πράγμα δεν νομίζω να είναι.. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.. Δεν υπάρχει καμμία σύγκριση..
    Στο τηλέφωνο αν χρωστάς στο κόβουν κατευθείαν.... Στο ρεύμα περνάει πολυ καιρός.. Και αν κοπεί στ τέλος.. Άλλη τεχνολογία.. (Υπάρχει και η ρευματοκλοπή συχνά τελευταία)

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    δείτε μόνο πόσες αιτήσεις έχουν μπλοκάρει επίσης λόγω του γεγονότος ότι γίνεται αλλαγή παροχου και περνάει μετά από 2 μέρες ο ΔΕΔΔΗΕ και βγαίνουν εκτός ορίων.
    Για να βγει "εκτός ορίων" κάποιος έχει δώσει / πάρει λάθος μέτρηση. Δεν έχει σχέση η μηνιαία καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Γενικά απ'όσα έχετε πει, δεν μπορώ να καταλάβω τα τόσα πολλά κακά που βρίσκετε την μηνιαία καταμέτρηση. Εκτός αν σας χαλάει τις "πειραγμένες" - πολλών ημερών πίσω - μετρήσεις που στέλνατε στην αλλαγή παρόχου, για να μετρήσουν λιγότερες kW με το υπάρχον πιο ακριβό πρόγραμμα όταν γίνει η αλλαγή.

Το μόνο που καταλαβαίνω είναι οι ΥΚΩ, οι οποίες μπορεί να μπουν σε υψηλότερη κλίμακα για κάποιον μήνα όταν υπάρχει ασυνήθιστα αυξημένη κατανάλωση.
    OK boomer

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από globalnoise Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να βγει "εκτός ορίων" κάποιος έχει δώσει / πάρει λάθος μέτρηση. Δεν έχει σχέση η μηνιαία καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Γενικά απ'όσα έχετε πει, δεν μπορώ να καταλάβω τα τόσα πολλά κακά που βρίσκετε την μηνιαία καταμέτρηση. Εκτός αν σας χαλάει τις "πειραγμένες" - πολλών ημερών πίσω - μετρήσεις που στέλνατε στην αλλαγή παρόχου, για να μετρήσουν λιγότερες kW με το υπάρχον πιο ακριβό πρόγραμμα όταν γίνει η αλλαγή.

Το μόνο που καταλαβαίνω είναι οι ΥΚΩ, οι οποίες μπορεί να μπουν σε υψηλότερη κλίμακα για κάποιον μήνα όταν υπάρχει ασυνήθιστα αυξημένη κατανάλωση.
    Όπως τα λές.. Και εξάλλου θα πρέπει να ελεγχθεί από τον Δεδδηε τα στοιχεία που έχουν δοθεί..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms

Προσωπικά δεν έχω κοτ και δεν πειράζω ποτέ τις καταναλώσεις μου.Ομως προφανώς και δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι ότι λόγω των καθυστερήσεων (ανεξαρτήτως εάν προέρχονται από τον παροχο η από το ΔΕΔΔΗΕ) γίνονται μεγάλα μπερδέματα στις αλλαγές παροχων και μετά τρέχουν οι καταναλωτές να βρουν άκρη.
    Με τον τρόπο αυτό καταστρατηγειται το δικαίωμα τους για ελεύθερη επιλογή παροχου.Εγω πλέον δεν κάνω ποτέ αλλαγή όταν επίκειται καταμετρηση από ΔΕΔΔΗΕ(αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει ότι για μια βδομάδα τουλάχιστον μπορεί να επιβαρυνθω με υψηλότερη τιμή,γιατί δε θέλω να πάρω το ρίσκο του λάθους)
    Για να θεωρηθεί εκτός ορίων μια ένδειξη αρκεί να δώσω σήμερα τις ενδείξεις μου και να περάσει σε τρεις μέρες π.χ. ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια.Ακομα και αν ο παροχος στείλει σχεδόν άμεσα το αίτημα αν πάνε να μετρήσουν μετά από τρεις μέρες φυσικά και θα βρουν μεγαλύτερη ένδειξη από αυτή που έχω ήδη δώσει και θα θεωρηθεί εκτός ορίου.
    Επίσης για να μπορούν να προχωρήσουν σε μηνιαίες καταμετρησεις έχουν πάρει ανειδικευτο προσωπικό από εργολάβους και παρατηρούνται ήδη αρκετά λάθη (ιδιαίτερα σε μετρητές παλιού τύπου)
    Να τρέξουν λέω εγώ πρώτα την τηλεμετρηση και μετά να παίρνουν μετρήσεις και τρεις φορές τη μέρα...όσο για τη ρευματοκλοπη αν πιστεύετε ότι με αυτό τον τρόπο θα λυθεί εγώ θα πω μακάρι.

- - - Updated - - -

Όπως τα λές.. Και εξάλλου θα πρέπει να ελεγχθεί από τον Δεδδηε τα στοιχεία που έχουν δοθεί..
    Να αλλάξει τότε ο κώδικας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που δεν προβλέπει αυτό που λες.

- - - Updated - - -

Το ίδιο πράγμα δεν νομίζω να είναι.. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.. Δεν υπάρχει καμμία σύγκριση..
    Στο τηλέφωνο αν χρωστάς στο κόβουν κατευθείαν.... Στο ρεύμα περνάει πολυ καιρός.. Και αν κοπεί στ τέλος.. Άλλη τεχνολογία.. (Υπάρχει και η ρευματοκλοπή συχνά τελευταία)
    Κι αν δε χρωστάς ποτέ τι αλλάζει?γιατί ο κάθε παροχος σου πουλάει ρεύμα που διανέμεται από ένα και μόνο δίκτυο. Άρα θα έπρεπε να μπορώ να αλλάζω ακόμα και κάθε μέρα αν γούσταρα.Δε μπορώ όμως.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Για να θεωρηθεί εκτός ορίων μια ένδειξη αρκεί να δώσω σήμερα τις ενδείξεις μου και να περάσει σε τρεις μέρες π.χ. ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια.Ακομα και αν ο παροχος στείλει σχεδόν άμεσα το αίτημα αν πάνε να μετρήσουν μετά από τρεις μέρες φυσικά και θα βρουν μεγαλύτερη ένδειξη από αυτή που έχω ήδη δώσει και θα θεωρηθεί εκτός ορίου.
    αυτό

Να τρέξουν λέω εγώ πρώτα την τηλεμετρηση και μετά να παίρνουν μετρήσεις και τρεις φορές τη μέρα...όσο για τη ρευματοκλοπη αν πιστεύετε ότι με αυτό τον τρόπο θα λυθεί εγώ θα πω μακάρι.
    τα ΛΠ είναι ακόμα στα ύψη , άρα μια τρύπα στο νερό κάνανε , απλά τρώμε ταλαιπωρία στις αλλαγές

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55000/5500
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Μετα απο 14 μέρες έγινε αλλαγή παρόχου απο ΔΕΗ σε Protergia. Καθαρά θέμα καθυστέρησης απο την Protergia με ελέγχους συμβολαίων, ο ΔΕΔΔΗΕ έδωσε σε μια μέρα την επίσημη μέτρηση. Αυτο επαρχία που εύκολα περνάει και ελέγχει στην Αθήνα που δώσανε χθες το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ να δω πόσες μέρες θα κάνει να πάρει μέτρηση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Καλημέρα...
    Σε άλλα νέα έβαλαν κόφτη στην επιδότηση Αυγούστου τελική τιμή 0,14.
    Attached Files Attached Files

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11255 D/U
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    pfsense & TG789vac rooted
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τι άλλο θα ακούσουμε..

Και τι τους απάντησες;;
    Να μου υποδείξουν που ακριβως το γραφει αυτο στο συμβόλαιο που υπέγραψα & να μου στείλουν αυτον τον περίφημο κανονισμό

Εσωτερικό κανονισμό? τι άλλο θα επινοήσουν?
    Ακόμα 2% δίνει η payzy, δεν έγινε 1%?(άσχετο)
    1% εχει στις κινησεις με καρτα . στα RF τελευταια φορα που πληρωσα ειχε 2%

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    Καλημέρα...
    140 €/MWh. Το κάτω όριο της φτώχειας. Είχατε μάθει να πληρώνετε 60 €/MWh ε?

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλημέρα...
    Ειδικά, για τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με κίτρινη σήμανση που έχουν μεικτά χαρακτηριστικά σταθερής και κυμαινόμενης τιμής, δικαιούχοι της επιδότησης καθίστανται μόνο στην περίπτωση που η τελική τιμή μετά την εφαρμογή τυχόν εκπτώσεων για τον μήνα Αύγουστο του έτους 2024 υπερβαίνει τα εκατόν σαράντα ευρώ (€) ανά Μεγαβατώρα (MWh) (140 €/MWh).

Όμορφα. Άρα βγαίνουν εκτός αυτά που έχουν κλειδωμένη τιμή κάτω των 14 λεπτών προσωρινά. Το ερώτημα είναι αν βγαίνουν εκτός και αυτά που δεν παρουσιάζουν μεικτά χαρακτηριστικά, όπως το Smart της ZeniΘ με την έκπτωση 40% για όλο το χρόνο...
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλημερα!ληγει ενα μπλε συμβολαιο που εχω στον Ηρωνα και με συμβουλευουν να παω στο κιτρινο που εχουν για τον Σεπτεμβρη με σταθερη τιμη και πως περιμενουν να πεσουν οι τιμες απο Οκτωβρη.Τι λετε?κανω αυτο ή κλεινω Protergia μπλε για 6 μηνες παλι??απλα βαρεθηκα να αλλαζω συνεχεια παροχους.ευχαριστω

Σελ. 1261 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 12411251125612591260126112621263126612711281 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία