Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,08% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,54% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,18% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 16.066-16.080 από 24995
-
11-01-24, 16:16 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16066
-
11-01-24, 16:20 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16067
συζητουσαμε σημερα με καποια ατομα σε τι προγραμμα και ποια εταιρια επιλεξαν .
Ενας ανεφερε πως δεν αξιζει να αλλαξεις σημερα αλλα να περμενεις μεχρι τις 15 οπου θα ανακοινοσουν τις τιμες του 15θμημερου . Ελεγε πως καθε 15 & 30 του μηνα θα ανακοινωνουν καινουριες τιμες και προγραμματα
προσωπικα το βρηκα λιγο τραβηγμενο . 15 ημερες ειναι πολυ μικρος χρονος
-
11-01-24, 16:30 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16068
θα σε συμβούλευα να μη μιλάς με αυτά τα άτομα για ρεύμα ,
δεν υπάρχει το "τιμές 15νθήμερου" , κάτι άλλο άκουσαν , μετά κάτι άλλο νόμιζαν οτι κατάλαβαν και τα λένε και σε άλλους
μέχρι στιγμής η χοντρική ψιλοέπεσε άρα πέφτει και σε όλα τα προγράμματα . Αν στα πράσινα δεν αλλάξουν οι εκπτώσεις , ότι συνέφερε γενικότερα πριν , έτσι και άσχετα με τη χοντρική , θα συμφέρει και μετά (ισχύει για όλα τα προγράμματα)
υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες ανάλογα τον τύπο του τιμολογίου για απότομες διακυμάνσεις , αλλά δε χρειάζεται να μπλέκεις , απλά κρατάς το αν εκτοξευθεί , κλείνεις σταθερό
τέλος , οι διαφορές σε μικρές και νορμάλ καταναλώσεις είναι μικρές επομένως κοιτάς τις 3 προσφορές που παίζουν αυτό το διάστημα , παρά τη διαφορά τιμής (δες 1ο φύλλο του excel της υπογραφής μου)
-
11-01-24, 17:52 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16069
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
11-01-24, 19:56 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16070There's no substitute for experience
CorollaClub
-
11-01-24, 21:11 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16071
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
11-01-24, 22:36 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16072There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-01-24, 03:06 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16073
heron στο αρχαιο PROTECT 4 HOME ειμαι στη μια παροχη με μεσο ορο καταναλωσης τον μηνα 900-1200Kwh
στη 2η παροχη Volton Energy Control Home με μεση καταναλωση τα 500Kwh
και εχω και ενα αεριο στο VOLTON GAS HOME DUAL με μεση καταναλωση τα 500kwh/60m3
Θελω να φυγω απο τη volton τρεχοντας γιατι κανουν οτι θελουν με τα εναντι , δεν εχουν ηλεκτρονικο λογαριασμο ενα portal κατι . και δεν στελνουν εντυπο . Πρεπει καθε φορα που βγαινει λογαριασμος να παρακαλαω στα τηλεφωνα για να στειλουν ενα σκαναρισμενο Pdf ...
(και οχι για καποιο λογο δε με αφηνει να κανω sing up στο https://portal.volton.gr/ . Λενε δε προφέρεται στο εμπορικο μου προγραμμα )
που προτεινετε να παω; ο ηρωνας ειδα εχει ενα φθηνο πακετο για το αεριο .. αλλα για το ρευμα;
-
12-01-24, 03:54 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16074
το αέριο είναι πανάκριβο , πρόσεχε μην την πατήσεις συνέχεια εκεί
https://www.adslgr.com/forum/threads...2?goto=newpost
και φύγε βασικά απο volton
γενικά (δε σε κατηγορώ) αλλά φαίνεται οτι δεν το κατέχεις , μα καθόλου όμως . Σε κανα παλιό (πριν 2+ χρόνια μιλάμε) "Up!" πρόγραμμα ήσουν και σε χώσαν στο protect ? Ήταν απο τα ακριβότερα προγράμματα της αγοράς
Έχεις 3 επιλογές
1. σου προτείνω να πας άμεσα στο σταθερό της Ελίν , θα πληρώνεις λίγα παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις τι και πόσο πληρώνεις
2. να κάνεις τουρισμό απο πρόγραμμα σε πρόγραμμα αλλά άστο καλύτερα
3. κλείσε στο choice της Ζενίθ , αν ακούσεις όμως οτι εκτοξεύονται οι τιμές τρέξε κλείσε σταθερό
Βάλε και νυχτερινό τιμολόγιο (αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ) ωστε να σπάσουν οι κλίμακες των ρυθμιζόμενων χρεώσεων ΥΚΩ . (edit και όταν ενεργοποιηθεί το νυχτερινό κλείσε το special της ζενίθ , αν και επιμένω για σταθερό)
-
12-01-24, 14:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16075
Δ. Παπαστεργίου: Με ένα μήνυμα στο wallet του κινητού από τον επόμενο μήνα η αλλαγή τιμολογίων ενέργειας
https://www.capital.gr/epikairotita/3760561/d-papastergiou-me-ena-minuma-sto-wallet-tou-kinitou-apo-ton-epomeno-mina-i-allagi-timologion-energeias/
-
12-01-24, 14:40 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16076
-
12-01-24, 15:09 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16077
A. Το αεριο του ηρωνα; ..συνεχεια στο topic.
Β. Βασικα ο πατερας μου εκλεισε τι εκλεισε με τους διαφορους παροχους. Ειδικα το heron το ρευμα το κλεισαμε οταν βρηκαμε σπιτι οταν ανεβηκα Θεσσαλονικη για σπουδες , εσκασε covid και λιγο πολυ εμεινε . Κοιταξα τον 1ο λογαριασμο το 2019 και ειχε το NX 24/7 GOLD
Γ.
1.Ειναι καλη ιδεα τα σταθερα; Διαβαζοντας εδω και διπλα στο insomnia ακουγεται καπως ρισκο
2.Με τιποτα . Οι παροχες ειναι στο ονομα του πατερα μου. Οταν πηγαμε απο Heron σε Volton φαγαμε 3 μερες μεχρι να συνεννοηθούμε τι χαρτια να φυγουν και που γιατι οι λογαριασμοί ερχοντε εδω σε μενα Θεσσαλονίκη ..χαος
3. noted
-
12-01-24, 15:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16078
Meanwhile, στο Βιλαμπάχαλο
https://www.capital.gr/oikonomia/376...-katametrisis/
-
12-01-24, 15:29 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16079
Σήμερα άλλαξε επιτέλους το τελευταίο ψηφίο της παροχής μου οποτε λογικά ολοκληρώθηκε κ επίσημα η μετάβαση στη volton απο τον ηρωνα…
Άρα απο σήμερα και για 30 μέρες εχω περιθώριο να κάψω τις δωρεάν 500 κιλοβατώρες;;
Είναι κάτι στην κατανάλωση που πρέπει να προσέξω για να μη την πατήσω σε κάτι;
Επίσης μόλος μπήκα στο my heron και βλέπω ότι έχει εκδοθείς ο πρώτος λογαριασμός, ένας έναντι για διάστημα 19 ημερών αλλα δε βλέπω στις πιστώσεις να γράφει τα μείον 50€Τελευταία επεξεργασία από το μέλος natpas : 12-01-24 στις 15:51.
-
12-01-24, 15:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16080Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
Bookmarks