Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1289 από 1667 ΠρώτηΠρώτη ... 12691279128412871288128912901291129412991309 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 19.321-19.335 από 24992
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gamik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά... Είμαι σε αναζήτηση παρόχου.. Υπάρχει θέμα αξιοπιστίας ανάμεσά τους ή τζάμπα το κοιτάω(πχ ανάμεσα σε ΔΕΗ-ΖΕΝΙΘ?) Θέλω κάτι να μην ασχολούμαι με τουρισμό.. Είδα πολλές συζητήσεις. Σκέφτομαι της ζενίθ power direct home plus (αν και δε θα εχω εκπροθεσμο λογαριασμο η συνέπεια μου κάθεται κάπως..) Καλύτερα της protergeia πχ χωρίς συνέπεια αλλά είναι 6μηνο :/ - ΔΕΗ my home online δεν ξέρω αν αξίζει (νομίζω μικρές οι διαφορές στο τέλος..) Και παρόλο που δεν ειμαι fan του κυμαινόμενου καλό και το κίτρινο με -40% της ζενίθ. Κοινώς χάθηκα και αύριο πρέπει να κάνω συμβόλαιο
    Τα είπες σχεδόν όλα μόνος σου.Που χρειάζεσαι βοήθεια,αφου δε θες τουρισμό ξέρεις τις επιλογές που έχεις.Διαλεγεις ποιο σε βολεύει.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    Inalan
    Καλησπέρα παιδιά... Είμαι σε αναζήτηση παρόχου.. Υπάρχει θέμα αξιοπιστίας ανάμεσά τους ή τζάμπα το κοιτάω(πχ ανάμεσα σε ΔΕΗ-ΖΕΝΙΘ?) Θέλω κάτι να μην ασχολούμαι με τουρισμό.. Είδα πολλές συζητήσεις. Σκέφτομαι της ζενίθ power direct home plus (αν και δε θα εχω εκπροθεσμο λογαριασμο η συνέπεια μου κάθεται κάπως..) Καλύτερα της protergeia πχ χωρίς συνέπεια αλλά είναι 6μηνο :/ - ΔΕΗ my home online δεν ξέρω αν αξίζει (νομίζω μικρές οι διαφορές στο τέλος..) Και παρόλο που δεν ειμαι fan του κυμαινόμενου καλό και το κίτρινο με -40% της ζενίθ. Κοινώς χάθηκα και αύριο πρέπει να κάνω συμβόλαιο
    Το power home smart night είναι καλό για 12μηνο για να μην ασχοληθείς καθόλου, θεωρητικά με το -40% δεν θα ανέβει τραγικά, ειδικά τον χειμώνα. Όμως λήγει 15 Σεπτεμβρίου οπότε τρέξτο άμα είναι. Εγώ προσωπικά εκεί έχω πάει.

Μετά για μπλε power home direct plus για δωδεκάμηνο ή Blue Generous Home του Ήρωνα για 6μηνο. Βάλε καταναλώσεις στο excel του doom για να δεις τι σε συμφέρει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από electricaltourist Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και από εμένα σε όλους τους τουρίστες. Εξαιρετική δουλειά και συνεισφορά από όλους σας.
    Στα δικά μας τώρα, έχουμε νέα άφιξη κίτρινου ex ante, το Protergia Οικιακό Value Standard.
    Θα σαρώσει την αγορά πιστεύω.Στα σοβαρά ειλικρινά απορώ για ποιο λόγο το έβγαλαν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Πράγματι, τελείως άστοχο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HCN
    Σκλαβενίτης τελικά τέλος από ελπε;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Con_stant1ne Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκλαβενίτης τελικά τέλος από ελπε;
    Καιρό τώρα.Μετα βασάνων παραδωσαν τις τελευταιες που χρωσταγανε απο Μάιο-Ιουνιο.(τωρα αν τους εμειναν τιποτα λιγα τεμαχια καβατζα δεν το γνωριζω)Το γυρισαν στη μπούρδα του public .Τώρα βγάλανε και δωροκαρτα 50 ευρώ edenred.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλημέρα! Πιστεύετε αξίζει περισσότερο το σταθερό της ζενίθ ή το κίτρινο με -40% χωρίς πάγιο και δέσμευση; Ποιο θεωρητικά είναι οικονομικότερο;

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Καλημέρα! Πιστεύετε αξίζει περισσότερο το σταθερό της ζενίθ ή το κίτρινο με -40% χωρίς πάγιο και δέσμευση; Ποιο θεωρητικά είναι οικονομικότερο;
    Καλημέρα, πες μου πόσο θα είναι η ΤΕΑ κατα την διάρκεια του χειμώνα και θα σου πω.
    Εγώ με 200 Kwh το μήνα έκλεισα πάντως το κίτρινο.
    Επίσης το αρνητικό με το σταθερό είναι η δέσμευση, και φοβαμαι τις δεσμεύσεις

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    None
    Επειδή έχει αναφερθεί πολλάκις η φράση «προσοχή, συνήθως τρώνε την έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό» και επειδή πλέον σε κάποιες συμβάσεις υπάρχει ο όρος «η έκπτωση συνέπειας δεν υπολογίζεται στον τελικό λογαριασμό», η πρώτη φράση αναφέρεται στο ότι:

α) στον τελικό λογαριασμό δεν υπολογίζεται η έκπτωση της περιόδου που αφορούσε ο προηγούμενος λογαριασμός (και όχι του διαστήματος που αφορά ο τελικός λογαριασμός);
    ή
    β) ο όρος που υπάρχει στις συμβάσεις είναι καταχρηστικός και δεν μπορεί να εξαιρείται το διάστημα που αφορά ο τελικός λογαριασμός;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από antwnis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα, πες μου πόσο θα είναι η ΤΕΑ κατα την διάρκεια του χειμώνα και θα σου πω.
    Εγώ με 200 Kwh το μήνα έκλεισα πάντως το κίτρινο.
    Επίσης το αρνητικό με το σταθερό είναι η δέσμευση, και φοβαμαι τις δεσμεύσεις
    Κατανοητό μεν, αλλά μιλάμε για ένα πρόγραμμα το οποίο στη "θεωρία" θυμίζει το παλιό καλό ορθόδοξο online της ΔΕΗ, με τη μόνη εξαίρεση την τιμή του παγίου. Ακόμα όμως και για αυτό, όλα τα προγράμματα τα πράσινα και ένα αρκετό σημαντικό κομμάτι των κίτρινων, έχουν πάγιο 5€ το μήνα, οπότε το μπλε της ΖΕΝΙΘ με τα 6 πάγια δώρο πρακτικά βγαίνουν και αυτά 5€ το μήνα.

Προσωπικά το θεωρώ ένα πολύ τίμιο πρόγραμμα τα 0,095€ (0,123€ χωρίς την συνέπεια) για κάποιον που δε θέλει να ασχοληθεί για 1 χρόνο (και φυσικά με την προϋπόθεση πως θα τιμήσει το συμβόλαιο η εταιρία).

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ckoul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή έχει αναφερθεί πολλάκις η φράση «προσοχή, συνήθως τρώνε την έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό» και επειδή πλέον σε κάποιες συμβάσεις υπάρχει ο όρος «η έκπτωση συνέπειας δεν υπολογίζεται στον τελικό λογαριασμό», η πρώτη φράση αναφέρεται στο ότι:

α) στον τελικό λογαριασμό δεν υπολογίζεται η έκπτωση της περιόδου που αφορούσε ο προηγούμενος λογαριασμός (και όχι του διαστήματος που αφορά ο τελικός λογαριασμός);
    ή
    β) ο όρος που υπάρχει στις συμβάσεις είναι καταχρηστικός και δεν μπορεί να εξαιρείται το διάστημα που αφορά ο τελικός λογαριασμός;
    τρώνε τη συνέπεια που αφορά κατανάλωση του τελικού λογαριασμού (όμως αποδίδουν τη συνέπεια που αφορά την κατανάλωση ενός λογαριασμού πριν)
    μέσω myrae αρκετοί πήραν το ποσό , είχε γράψει ο @ekrepali ένα κείμενο , ίσως μπορεί να το ξανακάνει copypaste και να το βάλω στο excel για να μη το χάνουμε κάθε φορά

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GMITSOUL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας.
    Κάνοντας σήμερα ένα ξεκαθάρισμα στους λογαριασμούς μου ρεύματος (πελάτης volterra) είδα ότι σε ένα λογαριασμό 04/2024 με είχαν χρεώσει με ένα ποσό 10-15 € το οποίο αφορούσε χρέωση αποδοθείσας επιδότησης του ταμείου ενεργειακής μετάβασης (ΤΕΜ), καθώς, ενώ μου έχει αποδοθεί επιδότηση ΤΕΜ από τη Volterra για το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023, μέχρι και τον 04/2024 δεν έχει δημοσιευθεί η απαιτούμενη Υπουργική Απόφαση στο ΦΕΚ για την οριστικοποίηση των ποσών επιδότησης ΤΕΜ Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023.
    Γνωρίζει κάποιος κάτι για το θέμα και εάν του υπουργείο έχει εκδώσει τελικά την απαιτούμενη Υπουργική Απόφαση στο ΦΕΚ για την οριστικοποίηση των ποσών επιδότησης ΤΕΜ Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023 προκειμένου να τους τα ζητήσω πίσω ,γιατί μου φαίνεται μεγάλη αστοχία απο την πλευρά του υπουργείου εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο.
    Ευχαριστώ και αναμένω ενημέρωση σας.
    https://nomotelia.gr/photos/File/1601b-24.pdf

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από messinia3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σαρώσει την αγορά πιστεύω.Στα σοβαρά ειλικρινά απορώ για ποιο λόγο το έβγαλαν.
    απλά απέσυραν το "simple"
    βασικά τώρα που το έβαλα στο excel είναι και φθηνότερο , βέβαια με 0,21 αρχικής συν ρήτρα είναι φαρμακείο
    edit , είναι παγίδα πρόγραμμα
    https://www.adslgr.com/forum/threads...76#post7630376
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 13-09-24 στις 23:54.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Η Ζενιθ μου στέλνει μηνύματα με μία γλυκιά αφέλεια.. γλυκιά μου Ζενιθ... και εγώ νιώθω πράγματα για εσένα.. για την ακρίβεια ήσουν για μένα τόσο καλή.. και τίμια.. δεν υποσχέθηκες πολλά.. μου δόθηκες όπως ήσουν.. λιτή και απέριττη... και απλά ταριάξαμε με φυσικότητα.. ξέρω οτι βαθιά μέσα σου με θέλεις απεγνωσμένα, και ας μου στέλνεις τυπικά μηνύματα... αν ήταν αλλιώς δεν θα έμπαινες στον κόπο.. ξέρω οτι σιγοβράζει η καρδούλα σου για μένα... πόσο κρίμα.. πόσο κρίμα που η Ελπε πιο ώριμη και ελκυστική μου πήρε τα μυαλά. το ξέρω ότι θα με πετάξει.. αλλα δεν μπορώ να πάω πίσω στα αρχέγονα... θα την ακολουθήσω γνωρίζοντας οτι μπορεί να πληγωθώ, ή και να σκοτωθώ ακόμα... γλυκό μνου ελαφάκι ζενίθ .. δεν πείραξες ποτέ κανέναν.. είσαι τόσο τίμια και καθαρή.. ό,τι κι αν λένε για σένα..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cmg__ : 13-09-24 στις 21:07.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Cmg__ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Ζενιθ μου στέλνει μηνύματα με μία γλυκιά αφέλεια.. γλυκιά μου Ζενιθ... και εγώ νιώθω πράγματα για εσένα.. για την ακρίβεια ήσουν για μένα τόσο καλή.. και τίμια.. δεν υποσχέθηκες πολλά.. μου δόθηκες όπως ήσουν.. λιτή και απέριττη... και απλά ταριάξαμε με φυσικότητα.. ξέρω οτι βαθιά μέσα σου με θέλεις απεγνωσμένα, και ας μου στέλνεις τυπικά μηνύματα... αν ήταν αλλιώς δεν θα έμπαινες στον κόπο.. ξέρω οτι σιγοβράζει η καρδούλα σου για μένα... πόσο κρίμα.. πόσο κρίμα που η Ελπεντισον πιο ώριμη και ελκυστική μου πήρε τα μυαλά. το ξέρω ότι θα με πετάξει.. αλλα δεν μπορώ να πάω πίσω στα αρχέγονα... θα την ακολουθήσω γνωρίζοντας οτι μπορεί να πληγωθώ, ή και να σκοτωθώ ακόμα... γλυκό μνου ελαφάκι ζενίθ .. δεν πείραξες ποτέ κανέναν.. είσαι τόσο τίμια και καθαρή.. ό,τι κι αν λένε για σένα..
    Χαχαχαχαχα, ρε ρίξτης ένα block από sms και emails να ηρεμήσεις!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχαχαχαχα, ρε ρίξτης ένα block από sms και emails να ηρεμήσεις!
    αχ που να ήξερες ότι σε πρόδωσα μικρούλα μου... και είμαι ήδη αλλού... τώρα που είχε αρχίσει όλο μεταξύ μας...ειναι άγριος ο κόσμος. ειναι μικρος ο κόσμος για μας τους δυο, Ζενιθ

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από messinia3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλάκα-πλάκα είναι το πιο φθηνό τους ex-ante χωρίς την προσωρινή έκπτωση.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Σελ. 1289 από 1667 ΠρώτηΠρώτη ... 12691279128412871288128912901291129412991309 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία