Με καταναλώσεις κοντά στις 1000 ίσως και λίγο παραπάνω να παραμείνω στο smart night 40% που είμαι ή να κάνω εσωτερική τράμπα στο Home Select; Νομίζω, αν χρησιμοποιώ το excel σωστά, η τιμή kW/h είναι χαμηλότερη στο select πλεον.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,08% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,54% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,18% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 20.836-20.850 από 24976
-
13-11-24, 15:57 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20836
-
13-11-24, 16:11 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20837
το excel δε χρησιμοποιεί τις κλειδωμένες τιμές άρα πρέπει να τα κάνεις με το χέρι
αρχικά πας στα κελιά F16 και G16 και αλλάζεις τα *0,75 σε 0,55
μετά βάλε μέσο όρο ΤΕΑ που πιστεύεις οτι θα βγει μέχρι και το Φεβρουάριο να πάρεις τελικές τιμές
πιστεύω οτι θα βγει παραπάνω απο την κλειδωμένη τιμή του select
- - - Updated - - -
αν γκρινιάξουν για εσωτερική αλλαγή απλά πες οτι θα φύγεις ....
-
13-11-24, 16:15 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20838
-
13-11-24, 16:39 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20839
-
13-11-24, 17:00 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20840
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ.
Αρχες Οκτωβρη εκανα στον Ηρωνα το BLUE GENEROUS HOME με δωρεαν τα παγια 6 μηνων κ σταθερη τιμη για το ίδιο διάστημα. Ο πωλητης θυμαμαι (επειδη ζητησα σε εγγραφο την καταγραφη της συνομιλιας μας) μου ειχε αναφερει θα πιστωθουν στον 1ο λογαριασμο τα ποσά των 6 πρώτων παγίων και αν τυχόν αποχωρήσω θα χρεωθούν τα αναλογα ποσά για την νωρίτερη αποχώρηση. Πήγα στο Ζενιθ με το -40% ....οποτε σημερα ηρθε ο λογαριασμός από Ηρωνα και διαπίστωσα Ρήτρα Πρόωρης Αποχώρησης 50 ευρω. Κάποιος που γνωρίζει επ'αυτού? Βεβαια θα παρω την ηχογράφηση δεν θα το αφήσω ετσι, δεν μπορει να θυμάμαι λάθος.
Στο τσατ μου εγραψαν αυτό:
Η ρήτρα πρόωρης αποχώρης αναφέρεται στους όρους του προγράμματος και συγκεκριμένα αποτελεί τον 5ο όρο του προγράμματος και αναφέρεται ως εξής: "Κόστος Πρόωρης Αποχώρησης αποτελούν τα εναπομείναντα πάγια πλην του τελευταίου μήνα της διάρκειας της Συμβάσεως, όπου δεν επιβαρύνεστε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης."
-
13-11-24, 17:05 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20841
Περίμενα αυτή τη τρέλα 3 μήνες νωρίτερα, έπεσα έξω.
Volton δε κάνω online συμβάσεις... στέλνουν συμβάσεις με κενές ενδείξεις, αγννοούν φωτογραφίες και στέλνουν ό,τι να'ναι στον ΔΕΔΔΗΕ. Ειδικά τώρα που καίω κλιματιστικά κι έχουμε και τις μηνιαίες εκκαθαρίσεις, αν γίνει λάθος θα με θερίσουν τα ΥΚΩ. Χώρια που στέλνουν το 50άρικο όποτε τους καπνίσει... άσε δε μπλέκω.
Θα περιμένω το Δεκέμβριο μήπως κρατήσει κανείς χαμηλές τιμές, έστω και για 3μηνο... να πιάνει μέχρι τέλος Μαρτίου.
-
13-11-24, 17:16 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20842
-
13-11-24, 17:16 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20843
Να σου πω την αλήθεια κι εγώ σκέφτομαι την εσωτερική αλλαγή σε select (με πιο νορμάλ καταναλώσεις), γιατί ότι ανεβαίνει μετά δύσκολα κατεβαίνει και δε βλέπω σύντομα την αποκλιμάκωση στην ΤΕΑ. Που να πλακώσουν και τα κρύα. Απλά άντε να βρεις άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών στη ζενίθ και τα δωρεάν πάγια του select.
-
13-11-24, 17:25 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20844
πάρε το τηλ που είναι στο excel του doomnx αν είναι να αλλάξεις
εγώ θα το αφήσω μέχρι τέλος του μήνα , αλλά όντως το σκέφτομαι και εγώ
μάλλον αυξήσανε την ταρίφα CO2 οι φαταούλες και εκτοξεύτηκε , δλδ αν πάει έτσι όλο το χειμώνα , πχ με 180 ΤΕΑ θα φτάνει 0,13 το night 40%
-
13-11-24, 17:28 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20845
Θα περιμένω να ακούσω το ηχητικό.Ειλικρινά δεν νομίζω οτι έκανα τόσο λάθος. Εις αναμονή. Βεβαια αν ισχύει....ηταν λάθος μας όσοι απο το Blue πήγαμε στη Ζενιθ.
-
13-11-24, 17:30 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20846
Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Εχουμε καμια πληροφορια για protergia σταθερο για 6 μηνες; Παραμενει στα 0’095; Εχω καταναλωση λογο θερμανσης 1200kw τον μηνα σε νυχτερινο. Τι μου προτεινετε; Νομιζω το protergia σταθερο ειναι το πιο καλο γιατι δεν εχει και εκπτωση συνεπειας. Το excel το doomx εχουμε καποιο νεο;
-
13-11-24, 17:36 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20847
ναι
να πετάξεις χθες τους θερμοπομπούς
https://www.adslgr.com/forum/threads...BC%CF%8C/page3
πήγαινε στο select της Ζενίθ , τέλη Φεβρουαρίου βλέπεις ξανά τι θα παίζει
εκτός αν βγάλεις άκρη με σύσταση και πάρεις δωρεάν πάγια στη Προτέργια
έχει εξαφανιστεί , μακάρι να είναι καλά και απλά να έχει δουλειές
-
13-11-24, 17:50 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20848
@korakios η τελικη τιμη στο ζενιθ select ειναι 0,085 και τα παγια 5ευρω; Και τα παγια που λεει δωρο λεει πτι δίνονται στον 11 καο 12 μηνα. Πως αν φυγω πχ τον φεβρουαριο;
-
13-11-24, 17:57 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20849
μέχρι και τον Φεβρουάριο τα 0,085
δωρεάν πάγια που σε ενδιαφέρουν είναι το 1ο και 2ο μήνα , τα υπόλοιπα δε σε νοιάζουν μιας και 1η Μαρτίου θα έχεις φύγει
- - - Updated - - -
απο τη στιγμή που είναι σταθερό , έχει και ρήτρα αποχώρησης , το λέει και στους όρους , σου το ανέφερε και τηλεφωνικά , κακώς το έσπασες
-
13-11-24, 18:12 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20850
Τους την έριξα την βόμβα τελικά, αφού είναι στο αρχικό στάδιο η αίτηση του Home Smart Night, ζήτησα άμεσα μεταφορά στο Home Select ή υπαναχώρηση. Μου είπανε γίνεται. Είναι πρόκληση τα 8,5λεπτά. Καλό Φλεβάρη λοιπόν.
Bookmarks