Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1390 από 1666 ΠρώτηΠρώτη ... 13701380138513881389139013911392139514001410 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 20.836-20.850 από 24976
    Περιοχή
    Ήπειρος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50Mbps Down / 30Mbps Up
    ISP
    Cosmote Rural
    Με καταναλώσεις κοντά στις 1000 ίσως και λίγο παραπάνω να παραμείνω στο smart night 40% που είμαι ή να κάνω εσωτερική τράμπα στο Home Select; Νομίζω, αν χρησιμοποιώ το excel σωστά, η τιμή kW/h είναι χαμηλότερη στο select πλεον.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kozywozy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με καταναλώσεις κοντά στις 1000 ίσως και λίγο παραπάνω να παραμείνω στο smart night 40% που είμαι ή να κάνω εσωτερική τράμπα στο Home Select; Νομίζω, αν χρησιμοποιώ το excel σωστά, η τιμή kW/h είναι χαμηλότερη στο select πλεον.
    το excel δε χρησιμοποιεί τις κλειδωμένες τιμές άρα πρέπει να τα κάνεις με το χέρι
    αρχικά πας στα κελιά F16 και G16 και αλλάζεις τα *0,75 σε 0,55
    μετά βάλε μέσο όρο ΤΕΑ που πιστεύεις οτι θα βγει μέχρι και το Φεβρουάριο να πάρεις τελικές τιμές
    πιστεύω οτι θα βγει παραπάνω απο την κλειδωμένη τιμή του select

- - - Updated - - -

αν γκρινιάξουν για εσωτερική αλλαγή απλά πες οτι θα φύγεις ....

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν παίζει σε κάτι ρόλο το ΚΟΤ για αλλαγή πάροχου , με "αποζημείωση" εννοείς την έκπτωση ΚΟΤ που είναι κοινή , ανεξάρτητα πάροχου/προγράμματος
    Το μόνο πρόγραμμα που υπάρχει το οποίο αναφέρει οτι δεν ισχύει για ΚΟΤ είναι
    https://eunice-power.gr/hlektrikh-en...ice-home-flow/
    σε όλα τα άλλα αναφέρεται οτι προσφέρεται και για ΚΟΤ
    πιο πολυ εννουσα πως ακριβως θα την υπολογισουν,αν εμεις κανουμε τουρισμο...και εννοωντας τουρισμο σκεφτομαι εντονα να φυγω απο δεη για να παω στο κυμαινομενο της ζενιθ για 3 μηνες
    VAMOS ARIS

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    πιο πολυ εννουσα πως ακριβως θα την υπολογισουν,αν εμεις κανουμε τουρισμο...και εννοωντας τουρισμο σκεφτομαι εντονα να φυγω απο δεη για να παω στο κυμαινομενο της ζενιθ για 3 μηνες
    υπολογίζεται το ίδιο σε όλους τους πάροχους , είναι ανεξάρτητο (κάτι σαν τις ρυθμιζόμενες και τέλη)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ.

Αρχες Οκτωβρη εκανα στον Ηρωνα το BLUE GENEROUS HOME με δωρεαν τα παγια 6 μηνων κ σταθερη τιμη για το ίδιο διάστημα. Ο πωλητης θυμαμαι (επειδη ζητησα σε εγγραφο την καταγραφη της συνομιλιας μας) μου ειχε αναφερει θα πιστωθουν στον 1ο λογαριασμο τα ποσά των 6 πρώτων παγίων και αν τυχόν αποχωρήσω θα χρεωθούν τα αναλογα ποσά για την νωρίτερη αποχώρηση. Πήγα στο Ζενιθ με το -40% ....οποτε σημερα ηρθε ο λογαριασμός από Ηρωνα και διαπίστωσα Ρήτρα Πρόωρης Αποχώρησης 50 ευρω. Κάποιος που γνωρίζει επ'αυτού? Βεβαια θα παρω την ηχογράφηση δεν θα το αφήσω ετσι, δεν μπορει να θυμάμαι λάθος.

Στο τσατ μου εγραψαν αυτό:

Η ρήτρα πρόωρης αποχώρης αναφέρεται στους όρους του προγράμματος και συγκεκριμένα αποτελεί τον 5ο όρο του προγράμματος και αναφέρεται ως εξής: "Κόστος Πρόωρης Αποχώρησης αποτελούν τα εναπομείναντα πάγια πλην του τελευταίου μήνα της διάρκειας της Συμβάσεως, όπου δεν επιβαρύνεστε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    με την ΤΕΑ να σκαρφαλώνει δε νομίζω οτι θα κρατήσουν πολύ τα κλειδωμένα, είμαστε σε περίοδο όπου όπως κάθε χρόνο η ΤΕΑ ανεβαίνει λόγω θέρμανσης με ρεύμα και πτώση απόδοσης φ/β
    μήπως να περνούσες απο volton να πάρεις το 50ρικο σκρουτζ να πατσίσει το 40αρι ρήτρας αποχώρησης ? Θα έχεις και μηδενικό πάγιο αντί 9,9€
    Αφού ήσουν τουρίστας , τι τα ήθελες τα σταθερά ?
    Περίμενα αυτή τη τρέλα 3 μήνες νωρίτερα, έπεσα έξω.

Volton δε κάνω online συμβάσεις... στέλνουν συμβάσεις με κενές ενδείξεις, αγννοούν φωτογραφίες και στέλνουν ό,τι να'ναι στον ΔΕΔΔΗΕ. Ειδικά τώρα που καίω κλιματιστικά κι έχουμε και τις μηνιαίες εκκαθαρίσεις, αν γίνει λάθος θα με θερίσουν τα ΥΚΩ. Χώρια που στέλνουν το 50άρικο όποτε τους καπνίσει... άσε δε μπλέκω.

Θα περιμένω το Δεκέμβριο μήπως κρατήσει κανείς χαμηλές τιμές, έστω και για 3μηνο... να πιάνει μέχρι τέλος Μαρτίου.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περίμενα αυτή τη τρέλα 3 μήνες νωρίτερα, έπεσα έξω.

Volton δε κάνω online συμβάσεις... στέλνουν συμβάσεις με κενές ενδείξεις, αγννοούν φωτογραφίες και στέλνουν ό,τι να'ναι στον ΔΕΔΔΗΕ. Ειδικά τώρα που καίω κλιματιστικά κι έχουμε και τις μηνιαίες εκκαθαρίσεις, αν γίνει λάθος θα με θερίσουν τα ΥΚΩ. Χώρια που στέλνουν το 50άρικο όποτε τους καπνίσει... άσε δε μπλέκω.

Θα περιμένω το Δεκέμβριο μήπως κρατήσει κανείς χαμηλές τιμές, έστω και για 3μηνο... να πιάνει μέχρι τέλος Μαρτίου.
    το select μέχρι Φεβρουάριο ?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lio_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ.

Αρχες Οκτωβρη εκανα στον Ηρωνα το BLUE GENEROUS HOME με δωρεαν τα παγια 6 μηνων κ σταθερη τιμη για το ίδιο διάστημα. Ο πωλητης θυμαμαι (επειδη ζητησα σε εγγραφο την καταγραφη της συνομιλιας μας) μου ειχε αναφερει θα πιστωθουν στον 1ο λογαριασμο τα ποσά των 6 πρώτων παγίων και αν τυχόν αποχωρήσω θα χρεωθούν τα αναλογα ποσά για την νωρίτερη αποχώρηση. Πήγα στο Ζενιθ με το -40% ....οποτε σημερα ηρθε ο λογαριασμός από Ηρωνα και διαπίστωσα Ρήτρα Πρόωρης Αποχώρησης 50 ευρω. Κάποιος που γνωρίζει επ'αυτού? Βεβαια θα παρω την ηχογράφηση δεν θα το αφήσω ετσι, δεν μπορει να θυμάμαι λάθος.

Στο τσατ μου εγραψαν αυτό:

Η ρήτρα πρόωρης αποχώρης αναφέρεται στους όρους του προγράμματος και συγκεκριμένα αποτελεί τον 5ο όρο του προγράμματος και αναφέρεται ως εξής: "Κόστος Πρόωρης Αποχώρησης αποτελούν τα εναπομείναντα πάγια πλην του τελευταίου μήνα της διάρκειας της Συμβάσεως, όπου δεν επιβαρύνεστε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης."
    Σωστά σε χρέωσαν (δυστυχώς)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    το excel δε χρησιμοποιεί τις κλειδωμένες τιμές άρα πρέπει να τα κάνεις με το χέρι
    αρχικά πας στα κελιά F16 και G16 και αλλάζεις τα *0,75 σε 0,55
    μετά βάλε μέσο όρο ΤΕΑ που πιστεύεις οτι θα βγει μέχρι και το Φεβρουάριο να πάρεις τελικές τιμές
    πιστεύω οτι θα βγει παραπάνω απο την κλειδωμένη τιμή του select

- - - Updated - - -

αν γκρινιάξουν για εσωτερική αλλαγή απλά πες οτι θα φύγεις ....
    Να σου πω την αλήθεια κι εγώ σκέφτομαι την εσωτερική αλλαγή σε select (με πιο νορμάλ καταναλώσεις), γιατί ότι ανεβαίνει μετά δύσκολα κατεβαίνει και δε βλέπω σύντομα την αποκλιμάκωση στην ΤΕΑ. Που να πλακώσουν και τα κρύα. Απλά άντε να βρεις άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών στη ζενίθ και τα δωρεάν πάγια του select.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από messinia3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σου πω την αλήθεια κι εγώ σκέφτομαι την εσωτερική αλλαγή σε select (με πιο νορμάλ καταναλώσεις), γιατί ότι ανεβαίνει μετά δύσκολα κατεβαίνει και δε βλέπω σύντομα την αποκλιμάκωση στην ΤΕΑ. Που να πλακώσουν και τα κρύα. Απλά άντε να βρεις άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών στη ζενίθ και τα δωρεάν πάγια του select.
    πάρε το τηλ που είναι στο excel του doomnx αν είναι να αλλάξεις
    εγώ θα το αφήσω μέχρι τέλος του μήνα , αλλά όντως το σκέφτομαι και εγώ
    μάλλον αυξήσανε την ταρίφα CO2 οι φαταούλες και εκτοξεύτηκε , δλδ αν πάει έτσι όλο το χειμώνα , πχ με 180 ΤΕΑ θα φτάνει 0,13 το night 40%

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Θα περιμένω να ακούσω το ηχητικό.Ειλικρινά δεν νομίζω οτι έκανα τόσο λάθος. Εις αναμονή. Βεβαια αν ισχύει....ηταν λάθος μας όσοι απο το Blue πήγαμε στη Ζενιθ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HCN
    Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Εχουμε καμια πληροφορια για protergia σταθερο για 6 μηνες; Παραμενει στα 0’095; Εχω καταναλωση λογο θερμανσης 1200kw τον μηνα σε νυχτερινο. Τι μου προτεινετε; Νομιζω το protergia σταθερο ειναι το πιο καλο γιατι δεν εχει και εκπτωση συνεπειας. Το excel το doomx εχουμε καποιο νεο;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zakinet Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Εχουμε καμια πληροφορια για protergia σταθερο για 6 μηνες; Παραμενει στα 0’095;
    ναι
    Εχω καταναλωση λογο θερμανσης 1200kw τον μηνα σε νυχτερινο. Τι μου προτεινετε;
    να πετάξεις χθες τους θερμοπομπούς
    https://www.adslgr.com/forum/threads...BC%CF%8C/page3
    Νομιζω το protergia σταθερο ειναι το πιο καλο γιατι δεν εχει και εκπτωση συνεπειας.
    πήγαινε στο select της Ζενίθ , τέλη Φεβρουαρίου βλέπεις ξανά τι θα παίζει
    εκτός αν βγάλεις άκρη με σύσταση και πάρεις δωρεάν πάγια στη Προτέργια

Το excel το doomx εχουμε καποιο νεο;
    έχει εξαφανιστεί , μακάρι να είναι καλά και απλά να έχει δουλειές

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HCN
    @korakios η τελικη τιμη στο ζενιθ select ειναι 0,085 και τα παγια 5ευρω; Και τα παγια που λεει δωρο λεει πτι δίνονται στον 11 καο 12 μηνα. Πως αν φυγω πχ τον φεβρουαριο;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    @korakios η τελικη τιμη στο ζενιθ select ειναι 0,085 και τα παγια 5ευρω; Και τα παγια που λεει δωρο λεει πτι δίνονται στον 11 καο 12 μηνα. Πως αν φυγω πχ τον φεβρουαριο;
    μέχρι και τον Φεβρουάριο τα 0,085
    δωρεάν πάγια που σε ενδιαφέρουν είναι το 1ο και 2ο μήνα , τα υπόλοιπα δε σε νοιάζουν μιας και 1η Μαρτίου θα έχεις φύγει

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lio_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα περιμένω να ακούσω το ηχητικό.Ειλικρινά δεν νομίζω οτι έκανα τόσο λάθος. Εις αναμονή. Βεβαια αν ισχύει....ηταν λάθος μας όσοι απο το Blue πήγαμε στη Ζενιθ.
    απο τη στιγμή που είναι σταθερό , έχει και ρήτρα αποχώρησης , το λέει και στους όρους , σου το ανέφερε και τηλεφωνικά , κακώς το έσπασες

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Σπίντπορτ 2+
    Τους την έριξα την βόμβα τελικά, αφού είναι στο αρχικό στάδιο η αίτηση του Home Smart Night, ζήτησα άμεσα μεταφορά στο Home Select ή υπαναχώρηση. Μου είπανε γίνεται. Είναι πρόκληση τα 8,5λεπτά. Καλό Φλεβάρη λοιπόν.

Σελ. 1390 από 1666 ΠρώτηΠρώτη ... 13701380138513881389139013911392139514001410 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία