Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

538 31,04%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,56%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,20%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1414 από 1665 ΠρώτηΠρώτη ... 13941404140914121413141414151416141914241434 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 21.196-21.210 από 24967
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Δυστηχώς ή ευτυχώς πρέπει να βρούμε την καλύτερη πρόταση. Η καλύτερη πρόταση, κατ εμέ, είναι να πάρεις σταθερό τιμολόγιο με όσο μεγαλύτερη διάρκεια μπορεί να πάρει ο καθένας. Τώρα με τις προσφορές σίγουρα ο καθένας θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό, αλλά να μην πέσουμε σε παγίδες. Ας πούμε μια παγίδα είναι πως για να πάρεις φθηνότερη τιμή Kwh πρέπεί, λένε, να πληρώνεις στην ώρα σου. Ε όχι!!! Δεν θέλω να πληρώνω όποτε θέλουν αυτοί. Θέλω να έχω την καλύτερη τιμή, ασχέτως ώρας που καίω το ρεύμα, ανεξαρτήτως πότε το πληρώνω και γενικά να μην καθορίζετε η τιμή του ρεύματος απο τρελούς παράγοντες.

Πιστεύω πως υπάρχουν τέτοιες εταιρίες και αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάμε!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και καιρό είμαι στο πράσινο τιμολόγια της ΔΕΗ. Από καταναλώσεις τον χειμώνα έχω αυξημένες λόγω αντλίας θερμότητας. Είδα την διαφήμιση της φυσικό αέριο για το μπλε τιμολόγιο και θα ήθελα αν έχετε γνώμη για την συγκεκριμένη εταιρία. Είναι αξιόπιστη? Διαβάζω πολλά παράπονα γενικά για τους παρόχους. Το πρόγραμμα το συγκεκριμένο (blue friday) αξίζει, έχει καμία παγίδα που δεν βλέπω? Υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορείτε να προτείνετε; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    antonio30 Σε παρακαλώ αν μπορείς πες μας τι είδος τιμολόγιο έχεις. Δηλαδή Γ1, Γ21, Γ22. Αν έχεις οικιακό τιμολόγιο μπορείς να βρείς τιμολόγιο σταθερό για 12 μήνες με 0,1049. Χωρίς ψιλά γράμματα. Και να πάρεις και 50€ δωρο επιταγή για κάθε σου παροχή. Και μπορείς να πάρεις πολλά περισσότερα σε περίπτωση Γ21!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Καλησπέρα . Το τιμολόγιο είναι οικιακό Γ1/Γ1Ν

- - - Updated - - -

Και έχω και μια ακόμα παροχή Γ21 κοινόχρηστο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από antonio30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα . Το τιμολόγιο είναι οικιακό Γ1/Γ1Ν

- - - Updated - - -

Τέλεια!!!! Το νυχτερινό θα το βρείς
    Σταθερή τιμή νύχτας 0,0749 €/kWh για 6 μήνες
    Σταθερή τιμή ημέρας 0,1099 €/kWh για 6 μήνες

Elpedison Bright Night 6M λέγεται. Για το επαγγελματικό θα Γ21 // 6 μήνες 0,1149

Θα πάρεις δώρα 50 € για την οικιακή, 50 € για την επαγγελματική σίγουρα, και ξέρω ότι κάτι παραπάνω δείνουν για το επαγγελματικό!!!! Είμαι σίγουρος γι αυτό!!!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Princeman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστηχώς ή ευτυχώς πρέπει να βρούμε την καλύτερη πρόταση. Η καλύτερη πρόταση, κατ εμέ, είναι να πάρεις σταθερό τιμολόγιο με όσο μεγαλύτερη διάρκεια μπορεί να πάρει ο καθένας. Τώρα με τις προσφορές σίγουρα ο καθένας θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό, αλλά να μην πέσουμε σε παγίδες. Ας πούμε μια παγίδα είναι πως για να πάρεις φθηνότερη τιμή Kwh πρέπεί, λένε, να πληρώνεις στην ώρα σου. Ε όχι!!! Δεν θέλω να πληρώνω όποτε θέλουν αυτοί. Θέλω να έχω την καλύτερη τιμή, ασχέτως ώρας που καίω το ρεύμα, ανεξαρτήτως πότε το πληρώνω και γενικά να μην καθορίζετε η τιμή του ρεύματος απο τρελούς παράγοντες.

Πιστεύω πως υπάρχουν τέτοιες εταιρίες και αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάμε!!!
    δεν κατάλαβα αν ψάχνεις πρόγραμμα ή όχι , πάντως για μέχρι και Φεβρουάριο το select της Ζενίθ είναι σταθερό με 0,085 και δεν έχει υποχρέωση συνέπειας

- - - Updated - - -

Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και καιρό είμαι στο πράσινο τιμολόγια της ΔΕΗ. Από καταναλώσεις τον χειμώνα έχω αυξημένες λόγω αντλίας θερμότητας. Είδα την διαφήμιση της φυσικό αέριο για το μπλε τιμολόγιο και θα ήθελα αν έχετε γνώμη για την συγκεκριμένη εταιρία. Είναι αξιόπιστη? Διαβάζω πολλά παράπονα γενικά για τους παρόχους. Το πρόγραμμα το συγκεκριμένο (blue friday) αξίζει, έχει καμία παγίδα που δεν βλέπω? Υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορείτε να προτείνετε; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    το select της Ζενίθ που ανέφερα , να κλειδώσεις στα κρύα , για Μάρτιο το ξαναβλέπεις

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν κατάλαβα αν ψάχνεις πρόγραμμα ή όχι , πάντως για μέχρι και Φεβρουάριο το select της Ζενίθ είναι σταθερό με 0,085 και δεν έχει υποχρέωση συνέπειας
    Όχι με τίποτα!!!! Με τίποτα Zenith! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Βρήκα πρόγραμμα και μάλιστα, θέλω να πιστεύω το καλύτερο στην αγορά!!!! 0,1049 για 12 μήνες. Και να πάνε να κάνουν ότι θέλουν!!! Μπλε τιμολόγιο και μέχρί τον Νοέμβριο του 2025 είμαι καλυμένος!!!!

Απλά μια σκέψη ήθελα να γράψω σαν καινούργιο μέλος!!!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    με τι κατανάλωση ?
    πχ παίζει κλειδωμένο μέχρι και Ιανουάριο το
    Volton Yellow Protect Business 21 με 0,089 και 8,9 πάγιο μέχρι και Ιανουάριο 2025

στο πρώτο φύλλο απο το excel της υπογραφής μου έχω τις προσφορές που τρέχουν
    υπόψιν οτι η volton έχει μπουκώσει τελευταία και αργεί τις αιτήσεις απο όσο έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone

- - - Updated - - -

το select της Ζενίθ που ανέφερα , να κλειδώσεις στα κρύα , για Μάρτιο το ξαναβλέπεις
    Δεν νομίζω να θέλεις κάτι μέχρι αρχές του χρόνου. Μπορεί να χάσεις προσφορές που τώρα είναι τρελές. Τον άλλο μήνα μπορεί να αλλαξουν!!! Αληθειά υπάρχει κάποιος που πιστεύει εδώ μέσα ότι η τιμές απο το νέο έτος, στο οικιακό πάντα θα είναι κάτω απο 10 λεπτα???

- - - Updated - - -

με τι κατανάλωση ?
    πχ παίζει κλειδωμένο μέχρι και Ιανουάριο το
    Volton Yellow Protect Business 21 με 0,089 και 8,9 πάγιο μέχρι και Ιανουάριο 2025

στο πρώτο φύλλο απο το excel της υπογραφής μου έχω τις προσφορές που τρέχουν
    υπόψιν οτι η volton έχει μπουκώσει τελευταία και αργεί τις αιτήσεις απο όσο έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ
    Και αν τον Ιανουάριο η τιμές είναι πάνω απο τα 10 λεπτά τι γίνεται???? Αποψή μου είναι ότι πρέπει να κλειδώσουμε τις τιμές τώρα κοντά στα 10 λεπτα τα οικιακά!!! Δεν θα μπούνε οι εταιρίες με τέτοιες τιμές το νέο έτος!!!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Δεν νομίζω να θέλεις κάτι μέχρι αρχές του χρόνου. Μπορεί να χάσεις προσφορές που τώρα είναι τρελές. Τον άλλο μήνα μπορεί να αλλαξουν!!! Αληθειά υπάρχει κάποιος που πιστεύει εδώ μέσα ότι η τιμές απο το νέο έτος, στο οικιακό πάντα θα είναι κάτω απο 10 λεπτα???
    Ναι , εγώ , αφού απο Μάρτιο πέφτει η χοντρική συνήθως , όλο και νέα φθηνά κλειδωμένα θα παίζουν απο τη στιγμή που παίζουν τώρα με υψηλή χοντρική

- - - Updated - - -

Βρήκα πρόγραμμα και μάλιστα, θέλω να πιστεύω το καλύτερο στην αγορά!!!! 0,1049 για 12 μήνες. Και να πάνε να κάνουν ότι θέλουν!!! Μπλε τιμολόγιο και μέχρί τον Νοέμβριο του 2025 είμαι καλυμένος!!!!
    ναι αλλά έχει 10€ πάγιο (9,90€) , δλδ δε βολεύει για χαμηλές καταναλώσεις , βέβαια κάπως πάει με το 50€ Σκλαβενίτη , όπως βολεύεται ο καθένας ...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 23-11-24 στις 01:11.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Ναι , εγώ , αφού απο Μάρτιο πέφτει η χοντρική συνήθως , όλο και νέα φθηνά κλειδωμένα θα παίζουν απο τη στιγμή που παίζουν τώρα με υψηλή χοντρική

- - - Updated - - -

ναι αλλά έχει 10€ πάγιο (9,90€) , δλδ δε βολεύει για χαμηλές καταναλώσεις , βέβαια κάπως πάει με το 50€ Σκλαβενίτη , όπως βολεύεται ο καθένας ...
    Νομίζω πως κάνεις λάθος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά θα το δώ και θα σου πω. Ξέρω μόνο ότι απο τον Μάρτιο που λές η τιμές ανεβαίνουν. Και ο λόγος???? Περισσότερη κατανάλωση, λόγω καλοκαιρινής περιόδου, περισσότερη ζήτηση ---> ανεβασμα τιμών.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Νομίζω πως κάνεις λάθος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά θα το δώ και θα σου πω. Ξέρω μόνο ότι απο τον Μάρτιο που λές η τιμές ανεβαίνουν. Και ο λόγος???? Περισσότερη κατανάλωση, λόγω καλοκαιρινής περιόδου, περισσότερη ζήτηση ---> ανεβασμα τιμών.
    Απο Ιούνιο ,συνήθως Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος είναι νεκρή περίοδος (με εξαιρέσεις φυσικά)
    Αλλά πάντα εξαρτάται και τον καιρό (ζήτηση και απόδοση ΑΠΕ)
    Και φυσικά τα κέφια του καρτέλ λόγω χρηματιστηρίου ενέργειας
    Φυσικά καταλαβαίνω γιατί προτιμάς σταθερό εννοείται , δεν είπα οτι είναι κάτι κακό

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Απο Ιούνιο ,συνήθως Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος είναι νεκρή περίοδος (με εξαιρέσεις φυσικά)
    Αλλά πάντα εξαρτάται και τον καιρό (ζήτηση και απόδοση ΑΠΕ)
    Και φυσικά τα κέφια του καρτέλ λόγω χρηματιστηρίου ενέργειας
    Φυσικά καταλαβαίνω γιατί προτιμάς σταθερό εννοείται , δεν είπα οτι είναι κάτι κακό
    Ξέρεις γιατί επειμένω για σταθερό και μάλιστα με μεγάλη διάρκεια??? Πιστεύω ότι τον νέο χρόνο θα αλλάξουν όλα στην ενέργεια. Καταρχήν θα φύγουν τα χρώματα. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να μπεί στο νέο έτος με χαμηλότερη τιμή απο 14 λεπτά την kwh. Δεν νομίζω ότι κίτρινο αυτήν την στιγμή, μέχρι Ιανουάριο ή φεβρουάριο μπωρεί να σώσει την κατάσταση. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν σταθερά τιμολόγιο κάτω από 11 λεπτά και έχεις το κεφάλι σου ξεγνιαστώ.

Όσο για τις χαμηλές kwh που μου είπες πριν, θα σου δώσω ένα παραδειγμα.
    Έχω έκανα με 0,1049. Και εσύ μου λές κίτρινο με 0,089. Η διαφορά μας είναι 0,0199. Στις 250 kwh το ποσό είναι 3,975 ευρώ. Ε για 4 ευρώ δεν με πειράζει καθόλου!!! Σταθερό, μπλε τιμολόγιο και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Και εσύ μου λές κίτρινο με 0,089
    0,085

Στις 250 kwh το ποσό είναι 3,975 ευρώ. Ε για 4 ευρώ δεν με πειράζει καθόλου!!!
    ναι αλλά έχεις 9,90 πάγιου , έστω με τα 50€ Σκλαβενίτη ((12*9,9*1,06-50)/12)/1,06= ~6€

Σταθερό, μπλε τιμολόγιο και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!!
    αυτό ναι , πάσο και βασικά καλά έκανες

- - - Updated - - -

Θα πάρεις δώρα 50 € για την οικιακή, 50 € για την επαγγελματική σίγουρα, και ξέρω ότι κάτι παραπάνω δίνουν για το επαγγελματικό!!!! Είμαι σίγουρος γι αυτό!!!
    Ξέχασα να σε ρωτήσω , είσαι βέβαιος οτι το δίνουν και σε επαγγελματικά ? αν είναι να το βάλω στο excel

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    0,085

ναι αλλά έχεις 9,90 πάγιου , έστω με τα 50€ Σκλαβενίτη ((12*9,9*1,06-50)/12)/1,06= ~6€

Α!!! Ξέχασα να σου πω κάτι!!!! Πήρα τα 50€ του σκλαβενίτη +20€ !!!

- - - Updated - - -

0,085

- - - Updated - - -

Ξέχασα να σε ρωτήσω , είσαι βέβαιος οτι το δίνουν και σε επαγγελματικά ? αν είναι να το βάλω στο excel
    Ναι απόλυτα σίγουρος!!! Και μπορεί να γίνει και κάτι παραπάνω σε περίπτωση πολλών παροχών!!!
    Το ξέρω σίγουρα!!!

Σελ. 1414 από 1665 ΠρώτηΠρώτη ... 13941404140914121413141414151416141914241434 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία