Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1524 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 15041514151915221523152415251526152915341544 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 22.846-22.860 από 25026
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιρνεις τηλ ΔΕΔΔΗΕ 8004004000 (24ωρο)
    ρωτας με τι μετρηση έγινε η μεταφορά στο νεο παροχο, και ποια ημ/νια
    κοιτας το λογαριασμο που σου εστειλε η προτεργια τι ειναι (εκκαθαριστικος; τελικος; ) και τι μετρησεις γραφει, για τι περιοδο καταναλωσης
    αν ταυτιζονται με αυτες που σου εδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, και η ημερομηνια σταματαει τη μερα που σου ειπε ο ΔΕΔΔΗΕ οτι αλλαξες παροχο, ειναι σωστος.
    αν οχι, ειναι λαθος
    το συζηταμε οταν εχεις αυτες τις πληροφοριες
    Δεν είναι λογαριασμός. Ειναι απλά οφειλή και γράφει περιόδους και πόσα χωρίς κάτι άλλο.
    Ο δεδδηε βλέπει 14/11 την μέτρηση και αλλαγή παρόχου. επίσης 5 μέρες πριν είχα πληρώσει την προτεργια 500+ ευρώ εναντι και μέναν μόνο οι 15 μέρες που δεν θα είχα θέμα να τις πληρώσω αν δεν ήταν 200ε για 25τμ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KERSOS : 22-01-25 στις 13:00.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    @Korakios
    Tο πάγιο στο πρόγραμμα NRG Simple (επαγγελματικό) είναι 6,93 ευρώ με ebill και πάγια εντολή και όχι 4,10 ευρώ που αναγράφεις.
    Εξαιρετική δουλειά κάνεις, μας βοηθάς πάντα πάρα πολύ!!!

Σκέφτομαι να κάνω αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα. Είναι καλύτερα από θέμα ταχύτητας να γίνει η αίτηση από κατάστημα ή να συμπληρώσω την online αίτηση;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trustworthy : 22-01-25 στις 13:03.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Mikrotik 5009
    Καλησπερα.

Πριν λιγο καιρο περασαν και μου εβαλαν (αφου ειχα πληρωσει πριν κανα 10μηνο στο Δεδεηε)

το νεο ψηφιακο μετρητη.

Θελω να ρωτησω για τη χρηση του κι αν εχει νοημα αυτη οταν εισαι σε σταθερο τιμολογιο.

Αν δεν κανω λαθος η χρηση του ειναι με το κιτρινο τιμ.

Τι θα με συμβουλευατε να κανω?

Ευχαριστω

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54999/5495
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    12(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BillyVan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα.

Πριν λιγο καιρο περασαν και μου εβαλαν (αφου ειχα πληρωσει πριν κανα 10μηνο στο Δεδεηε)

το νεο ψηφιακο μετρητη.

Θελω να ρωτησω για τη χρηση του κι αν εχει νοημα αυτη οταν εισαι σε σταθερο τιμολογιο.

Ευχαριστω
    Καλησπέρα, αρχικά θα βοηθούσε να μας πεις ποιο μοντέλο μετρητή σου έβαλαν (λογικά Sagemcom XS212?), ώστε να μαθαίνουμε σιγά σιγά ποιους μετρητές τοποθετούν τώρα..
    Ο νέος μετρητής στέλνει μόνος του τις ενδείξεις (τηλεμέτρηση). Η χρήση του δεν έχει ακόμα σχέση με τα τιμολόγια, αφού δεν υπάρχει ακόμα πορτοκαλί (δυναμικό - άλλη χρέωση κάθε ώρα), πες μας για αρχή ποιο τιμολόγιο έχεις τώρα καθώς και τις καταναλώσεις σου και αν έχεις θέρμανση με ρεύμα..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BillyVan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα.

το νεο ψηφιακο μετρητη.

Ευχαριστω
    1) Το νυχτερινό έχει χαμηλότερες χρεώσεις ΥΚΩ στη μεσαία και υψηλή κλίμακα... δηλαδή γλυτώνεις χρήματα για τις καταναλώσεις που είναι πάνω από 400kw το μήνα https://www.taxheaven.gr/news/46338/...yxterino-reyma

Μέχρι και πέρυσι γλύτωνες και τις χρεώσεις μεταφοράς ΔΕΔΔΗΕ της νυχτερινής κατανάλωσης αλλά πλέον κι αυτές χρεώνονται όσο οι ημερήσιες.

2) Αν είσαι δικαιούχος ΚΟΤ, σε συμφέρει να έχεις νυχτερινό για να γλυτώνεις την υπέρβαση. Το όριο ΚΟΤ αφορά μόνο την ημερήσια κατανάλωση για τους διπλούς μετρητές. Ενώ σε μετρητές που δεν έχουν νυχτερινό, δε μπορεί να διαχωριστεί η ημερήσια από τη νυχτερινή οπότε μετράει όλη η κατανάλωση στο όριο ΚΟΤ

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    Mikrotik 5009
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κοζανίτης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα, αρχικά θα βοηθούσε να μας πεις ποιο μοντέλο μετρητή σου έβαλαν (λογικά Sagemcom XS212?)
    Σωστα αυτον εβαλαν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κοζανίτης Εμφάνιση μηνυμάτων
    πες μας για αρχή ποιο τιμολόγιο έχεις τώρα
    Κλασικα πρασινο και ΔΕΗ εχω και ειναι και ο λογος που το ψαχνω τωρα.

Αεριο δεν εχω ακομη υποδομη.

Καταναλωσεις εχω μαξ 300-350kwh το μηνα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είσαι δικαιούχος ΚΟΤ
    Δεν ειμαι δικαιουχος

Και να συμπληρωσω και μια ερωτηση για το κοινοχρηστο επειδη ειμαι και διαχειριστης.

4 σπιτια και πληρωναμε 4-5 ευρω το μηνα λογαριασμο και μας εχει παει 25-30 τωρα.

Εκει τι μπορω να κανω? Μεχρι που σκεφτηκα να τραβηξω μια μπαλαντεζα να δωσω εγω ρευμα στις λαμπες που μονο αυτες εχουμε στο χωρο

Ευχαριστω και παλι

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Trustworthy Εμφάνιση μηνυμάτων
    @Korakios
    Tο πάγιο στο πρόγραμμα NRG Simple (επαγγελματικό) είναι 6,93 ευρώ με ebill και πάγια εντολή και όχι 4,10 ευρώ που αναγράφεις.
    Εξαιρετική δουλειά κάνεις, μας βοηθάς πάντα πάρα πολύ!!!

Σκέφτομαι να κάνω αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα. Είναι καλύτερα από θέμα ταχύτητας να γίνει η αίτηση από κατάστημα ή να συμπληρώσω την online αίτηση;
    ευχαριστώ , έκανα διόρθωση
    γενικά κατάστημα πάντα είναι προτιμότερο , το νου σου μήπως σου δώσουν καμια δωροεπιταγή shell μιας και ζητάνε πίσω τα λεφτά αν φύγεις

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν ήταν με τηλεμέτρηση θα ήταν απίθανο να γίνει τέτοιο λάθος.
    προφανώς είναι με μέτρηση απο κατεμετρητή.
    Οχι απαραιτητα, εχει συμβει και σε εμενα, ειδικα τους πρωτους μηνες του 2024 που ειχε ξεκινησει η μηνιαια καταμετρηση απο ΔΕΔΔΗΕ (με συνεργεια προφανως), ενω ο ΔΕΔΔΗΕ τραβαγε αυτοματα απομακρυσμενα απο το μετρητη μου (ψηφιακος), λιγες μερες μετα που ερχοταν συνεργειο για τα υπολοιπα αναλογικα ρολογια της πολυκατοικιας, επαιρνε μετρηση και για το δικο μου ψηφιακο και τελικα ο ΔΕΔΔΗΕ εστελνε τη νεοτερη χειροκινητη στη ΔΕΗ αλλα με ημερομηνια της πρωτης ψηφιακης που ειχε τραβηξει ο ιδιος.

Αν λχ εκανε τηλεμετρηση 18/4 900kWh και στις 22/4 ερχοταν συνεργειο για χειροκινητη στα αλλα ρολογια και μετρουσε σε εμενα 960, ο ΔΕΔΔΗΕ τελικα εστελνε στη ΔΕΗ 960kWh αλλα με ημερομηνια 18/4 (ετσι εμφανιζε αυξημενη καταναλωση 60 kWh για τον προηγουμενο μηνα που αν δεν συνεβαινε το ιδιο κουλο τον επομενο, απομειωνοταν εκεινος αντιστοιχα και η οποια διαφορα ηταν υπερ/κατα μου για καποια λεπτα του ευρω ή 1-2 ευρω αναλογως τη χρεωση κιλοβατωρας και των ΥΚΩ). Απο το να μπλεκω με καταγγελιες και παραπονα απλα το παρακολουθω συνεχεια κρατωντας μετρησεις απο τον ψηφιακο.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KERSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι λογαριασμός. Ειναι απλά οφειλή και γράφει περιόδους και πόσα χωρίς κάτι άλλο.
    Ο δεδδηε βλέπει 14/11 την μέτρηση και αλλαγή παρόχου. επίσης 5 μέρες πριν είχα πληρώσει την προτεργια 500+ ευρώ εναντι και μέναν μόνο οι 15 μέρες που δεν θα είχα θέμα να τις πληρώσω αν δεν ήταν 200ε για 25τμ
    Αρα μεχρι 11/11 πληρωσες εναν Εναντι στην Πρωτεργια 500+ ευρω. Ο Εναντι των 500+ ευρω μεχρι τι ημερομηνια καταναλωσης ηταν? Συνηθως η ΔΕΗ απο την εκδοση του λογαριασμου σου δινει 20-22 ημερολογιακες να πληρωσεις. Αν πληρωσες τον εναντι στις 11/11 και ειχε εκδοθει τελη Οκτωβρη λχ μεχρι τις 20/10 εστω και εσυ εφυγες για αλλο παροχο στις 14/11, τοτε ο Τελικος της Πρωτεργια θα εχει θεωρητικα καταναλωση απο την τελευταια ημερομηνια του Εναντι μεχρι τις 14/11. Αν ειναι 20+ μερες καταναλωση μηπως βγαινει το ποσο? Σε τι προγραμμα ησουν (τιμη kWh/παγιο)?

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Μια τρύπα στο νερό έγινε τελικά με τις μηνιαίες . Οι ρευματοκλοπές συνεχίζουν να αυξάνονται και ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά αύξηση τελών , άρα ξανά ανάπτυξη στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις
    https://radiolasithi.gr/reyma-megali...taei-o-deddie/

Η ΡΑΕ αύξησε τα τέλη 2 βδομάδες μετά που ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ζητούσε αύξηση , τώρα χλωμό να μην τις περάσει
    Καλές επιτόπιες να έχουμε ,ακόμα και για τις τηλεμετρούμενες

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά αύξηση τελών , άρα ξανά ανάπτυξη στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις
    Γουστάρω ανάπτυξη και ευημερία!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ζήτα τελικό λογαριασμό. Στειλε μειλ. Πες τους χωρις λογαριασμό, δεν πληρωνεις.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Εφυγα απο προτεργια μεσα νοεμβριου για αλλο παροχο. Τοτε εγινε η αλλαγη το ειδα και απο ΔΕΔΗΕ. Μου στελνει τωρα η προτεργια 14/1 γραμμα (Πρωτη φορα να σημειωσω εδω και 1 χρονο) οτι χρωσταω απο νοεμβριο μεχρι Ιανουαριο 170+ ευρω. Το κερασακι, ειναι πλασματικα γιατι το ιδιο διαστημα ο νεος παροχος δεν εχει μετρηση και πλξρωσα εναντι εκει. Τι κανω? Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πληρωνω οτι μαλακια τους κατεβει. Εχει νοημα να το κινηγησω καπως ή απλα το ξεχναω?
    Τα γράφεις πολύ μπερδεμένα. Πλήρωσες 500 ευρώ πριν 5 μέρες; Ή πλήρωσες 500 ευρώ, 5 μέρες πριν φύγεις το Νοέμβριο; Τελικός δεν εκδώθηκε;

Μπορεί τα 170 ευρώ να μην αφορούν 15 μέρες... αλλά μεγαλύτερη περίοδο εκκαθάρισης. Μπορεί η τιμολόγηση να γινόταν με μήνες καθυστέρηση.

Αν δε γράψεις λεπτομερώς, δε βγαίνει άκρη.

Περιοχή
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    AVM FRITZ!Box 7590
    Νομίζω ότι έχει μπει επιδότηση στα 6μηνα μπλε, γιατί θεωρούνται πλέον κίτρινα. Παρακαλώ επιβεβαιώστε...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ερώτηση
    Στο app έχω 2 παροχές στο όνομά μου και παρατηρώ ότι στην Καταχώριση ενδείξεων και, ενώ η μία παροχή ξεκινάει από 6 και η άλλη από 7 και οι 2 καταχωρούνται με τους σωστούς αριθμούς παροχής, στις αντίστοιχες αναφορές μετρήσεων εμφανίζονται με το 9 μπροστά και οι δύο.
    Δηλαδή οι αριθμοί των παροχών είναι 7ΧΧΧΧΧΧΧΧ και η άλλη 6ΨΨΨΨΨΨΨΨ, στις αναφορές των μετρήσων εμφανίζονται ως 9ΧΧΧΧΧΧΧΧ και 9ΨΨΨΨΨΨΨΨ.

Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό?

Επίσης, παρατηρώ ότι στη μια πήρε μηνιαία μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ το ΝΟΕ 24, δεν πήρε το ΔΕΚ 24 αλλά 7/1 (2 μήνες από το ΝΟΕ) με κατανάλωση 7 kwh στο ημερήσιο (αν και είναι κλειστός ο γενικός από το τέλος ΣΕΠ (!), και ακόμη δεν έβγαλε η Ζενίθ λογαριασμό για το 2μηνο!

Σελ. 1524 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 15041514151915221523152415251526152915341544 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία