Δεν είναι λογαριασμός. Ειναι απλά οφειλή και γράφει περιόδους και πόσα χωρίς κάτι άλλο.
Ο δεδδηε βλέπει 14/11 την μέτρηση και αλλαγή παρόχου. επίσης 5 μέρες πριν είχα πληρώσει την προτεργια 500+ ευρώ εναντι και μέναν μόνο οι 15 μέρες που δεν θα είχα θέμα να τις πληρώσω αν δεν ήταν 200ε για 25τμ
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,08% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,54% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,18% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 22.846-22.860 από 25026
-
22-01-25, 12:53 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22846
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KERSOS : 22-01-25 στις 13:00.
-
22-01-25, 12:55 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22847
@Korakios
Tο πάγιο στο πρόγραμμα NRG Simple (επαγγελματικό) είναι 6,93 ευρώ με ebill και πάγια εντολή και όχι 4,10 ευρώ που αναγράφεις.
Εξαιρετική δουλειά κάνεις, μας βοηθάς πάντα πάρα πολύ!!!
Σκέφτομαι να κάνω αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα. Είναι καλύτερα από θέμα ταχύτητας να γίνει η αίτηση από κατάστημα ή να συμπληρώσω την online αίτηση;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trustworthy : 22-01-25 στις 13:03.
-
22-01-25, 14:13 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22848
Καλησπερα.
Πριν λιγο καιρο περασαν και μου εβαλαν (αφου ειχα πληρωσει πριν κανα 10μηνο στο Δεδεηε)
το νεο ψηφιακο μετρητη.
Θελω να ρωτησω για τη χρηση του κι αν εχει νοημα αυτη οταν εισαι σε σταθερο τιμολογιο.
Αν δεν κανω λαθος η χρηση του ειναι με το κιτρινο τιμ.
Τι θα με συμβουλευατε να κανω?
Ευχαριστω
-
22-01-25, 14:34 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22849
Καλησπέρα, αρχικά θα βοηθούσε να μας πεις ποιο μοντέλο μετρητή σου έβαλαν (λογικά Sagemcom XS212?), ώστε να μαθαίνουμε σιγά σιγά ποιους μετρητές τοποθετούν τώρα..
Ο νέος μετρητής στέλνει μόνος του τις ενδείξεις (τηλεμέτρηση). Η χρήση του δεν έχει ακόμα σχέση με τα τιμολόγια, αφού δεν υπάρχει ακόμα πορτοκαλί (δυναμικό - άλλη χρέωση κάθε ώρα), πες μας για αρχή ποιο τιμολόγιο έχεις τώρα καθώς και τις καταναλώσεις σου και αν έχεις θέρμανση με ρεύμα..
-
22-01-25, 14:36 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22850
1) Το νυχτερινό έχει χαμηλότερες χρεώσεις ΥΚΩ στη μεσαία και υψηλή κλίμακα... δηλαδή γλυτώνεις χρήματα για τις καταναλώσεις που είναι πάνω από 400kw το μήνα https://www.taxheaven.gr/news/46338/...yxterino-reyma
Μέχρι και πέρυσι γλύτωνες και τις χρεώσεις μεταφοράς ΔΕΔΔΗΕ της νυχτερινής κατανάλωσης αλλά πλέον κι αυτές χρεώνονται όσο οι ημερήσιες.
2) Αν είσαι δικαιούχος ΚΟΤ, σε συμφέρει να έχεις νυχτερινό για να γλυτώνεις την υπέρβαση. Το όριο ΚΟΤ αφορά μόνο την ημερήσια κατανάλωση για τους διπλούς μετρητές. Ενώ σε μετρητές που δεν έχουν νυχτερινό, δε μπορεί να διαχωριστεί η ημερήσια από τη νυχτερινή οπότε μετράει όλη η κατανάλωση στο όριο ΚΟΤ
-
22-01-25, 16:13 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22851
Σωστα αυτον εβαλαν.
Κλασικα πρασινο και ΔΕΗ εχω και ειναι και ο λογος που το ψαχνω τωρα.
Αεριο δεν εχω ακομη υποδομη.
Καταναλωσεις εχω μαξ 300-350kwh το μηνα
Δεν ειμαι δικαιουχος
Και να συμπληρωσω και μια ερωτηση για το κοινοχρηστο επειδη ειμαι και διαχειριστης.
4 σπιτια και πληρωναμε 4-5 ευρω το μηνα λογαριασμο και μας εχει παει 25-30 τωρα.
Εκει τι μπορω να κανω? Μεχρι που σκεφτηκα να τραβηξω μια μπαλαντεζα να δωσω εγω ρευμα στις λαμπες που μονο αυτες εχουμε στο χωρο
Ευχαριστω και παλι
-
22-01-25, 16:57 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22852
-
22-01-25, 17:26 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22853
Οχι απαραιτητα, εχει συμβει και σε εμενα, ειδικα τους πρωτους μηνες του 2024 που ειχε ξεκινησει η μηνιαια καταμετρηση απο ΔΕΔΔΗΕ (με συνεργεια προφανως), ενω ο ΔΕΔΔΗΕ τραβαγε αυτοματα απομακρυσμενα απο το μετρητη μου (ψηφιακος), λιγες μερες μετα που ερχοταν συνεργειο για τα υπολοιπα αναλογικα ρολογια της πολυκατοικιας, επαιρνε μετρηση και για το δικο μου ψηφιακο και τελικα ο ΔΕΔΔΗΕ εστελνε τη νεοτερη χειροκινητη στη ΔΕΗ αλλα με ημερομηνια της πρωτης ψηφιακης που ειχε τραβηξει ο ιδιος.
Αν λχ εκανε τηλεμετρηση 18/4 900kWh και στις 22/4 ερχοταν συνεργειο για χειροκινητη στα αλλα ρολογια και μετρουσε σε εμενα 960, ο ΔΕΔΔΗΕ τελικα εστελνε στη ΔΕΗ 960kWh αλλα με ημερομηνια 18/4 (ετσι εμφανιζε αυξημενη καταναλωση 60 kWh για τον προηγουμενο μηνα που αν δεν συνεβαινε το ιδιο κουλο τον επομενο, απομειωνοταν εκεινος αντιστοιχα και η οποια διαφορα ηταν υπερ/κατα μου για καποια λεπτα του ευρω ή 1-2 ευρω αναλογως τη χρεωση κιλοβατωρας και των ΥΚΩ). Απο το να μπλεκω με καταγγελιες και παραπονα απλα το παρακολουθω συνεχεια κρατωντας μετρησεις απο τον ψηφιακο.
- - - Updated - - -
Αρα μεχρι 11/11 πληρωσες εναν Εναντι στην Πρωτεργια 500+ ευρω. Ο Εναντι των 500+ ευρω μεχρι τι ημερομηνια καταναλωσης ηταν? Συνηθως η ΔΕΗ απο την εκδοση του λογαριασμου σου δινει 20-22 ημερολογιακες να πληρωσεις. Αν πληρωσες τον εναντι στις 11/11 και ειχε εκδοθει τελη Οκτωβρη λχ μεχρι τις 20/10 εστω και εσυ εφυγες για αλλο παροχο στις 14/11, τοτε ο Τελικος της Πρωτεργια θα εχει θεωρητικα καταναλωση απο την τελευταια ημερομηνια του Εναντι μεχρι τις 14/11. Αν ειναι 20+ μερες καταναλωση μηπως βγαινει το ποσο? Σε τι προγραμμα ησουν (τιμη kWh/παγιο)?
-
22-01-25, 19:40 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22854
Μια τρύπα στο νερό έγινε τελικά με τις μηνιαίες . Οι ρευματοκλοπές συνεχίζουν να αυξάνονται και ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά αύξηση τελών , άρα ξανά ανάπτυξη στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις
https://radiolasithi.gr/reyma-megali...taei-o-deddie/
Η ΡΑΕ αύξησε τα τέλη 2 βδομάδες μετά που ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ζητούσε αύξηση , τώρα χλωμό να μην τις περάσει
Καλές επιτόπιες να έχουμε ,ακόμα και για τις τηλεμετρούμενες
-
22-01-25, 20:07 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22855
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
22-01-25, 20:26 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22856
-
22-01-25, 20:35 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22857
-
22-01-25, 21:46 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22858
Τα γράφεις πολύ μπερδεμένα. Πλήρωσες 500 ευρώ πριν 5 μέρες; Ή πλήρωσες 500 ευρώ, 5 μέρες πριν φύγεις το Νοέμβριο; Τελικός δεν εκδώθηκε;
Μπορεί τα 170 ευρώ να μην αφορούν 15 μέρες... αλλά μεγαλύτερη περίοδο εκκαθάρισης. Μπορεί η τιμολόγηση να γινόταν με μήνες καθυστέρηση.
Αν δε γράψεις λεπτομερώς, δε βγαίνει άκρη.
-
22-01-25, 21:58 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22859
Νομίζω ότι έχει μπει επιδότηση στα 6μηνα μπλε, γιατί θεωρούνται πλέον κίτρινα. Παρακαλώ επιβεβαιώστε...
-
22-01-25, 22:39 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22860
Ερώτηση
Στο app έχω 2 παροχές στο όνομά μου και παρατηρώ ότι στην Καταχώριση ενδείξεων και, ενώ η μία παροχή ξεκινάει από 6 και η άλλη από 7 και οι 2 καταχωρούνται με τους σωστούς αριθμούς παροχής, στις αντίστοιχες αναφορές μετρήσεων εμφανίζονται με το 9 μπροστά και οι δύο.
Δηλαδή οι αριθμοί των παροχών είναι 7ΧΧΧΧΧΧΧΧ και η άλλη 6ΨΨΨΨΨΨΨΨ, στις αναφορές των μετρήσων εμφανίζονται ως 9ΧΧΧΧΧΧΧΧ και 9ΨΨΨΨΨΨΨΨ.
Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό?
Επίσης, παρατηρώ ότι στη μια πήρε μηνιαία μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ το ΝΟΕ 24, δεν πήρε το ΔΕΚ 24 αλλά 7/1 (2 μήνες από το ΝΟΕ) με κατανάλωση 7 kwh στο ημερήσιο (αν και είναι κλειστός ο γενικός από το τέλος ΣΕΠ (!), και ακόμη δεν έβγαλε η Ζενίθ λογαριασμό για το 2μηνο!
Bookmarks