Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1656 από 1667 ΠρώτηΠρώτη ... 1636164616511654165516561657165816611666 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 24.826-24.840 από 24993
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Σ΄αυτή την περίπτωση τους λέω ότι έχω λογαριασμό από τον προπροηγούμενο πάροχο. Συνήθως το δεχονται και μου ζητούν συμπληρωματικά και την σύμβαση του τελευταίου παρόχου.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jasonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφοσον δεν παίζουν 6μηνα σε γ21, μια καλή "σταθερά" που δεν θα ασχολούμαι τους επόμενους μήνες, δεν ειναι το κυμαινόμενο της Eunice?
    πήγαινε κλείσε volton

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mathiter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ποιος πάροχος (εκτός από Elpedison) δέχεται να κάνεις αίτηση χωρίς να έχει εκδοθεί λογαριασμός του προηγούμενου παρόχου? Είμαι στο volton smart 350 με τον δωρεάν 1ο μήνα κ μετά το δώρο θέλω να αποχωρήσω αλλά αποκλείεται να έχουν εκδόσεις λογαριασμό μέχρι τότε.
    Ζήτα βεβαίωση εκπροσώπησης παροχής , βέβαια μεχρι να στη δώσουν μπορεί να έχει βγει και λογαριασμός
    Δώσε απλά προηγούμενο λογαριασμό , αν γράφει τελικός δώσε ακόμα προηγούμενο
    Στη χειρότερη αν ο πάροχος το παίζει δύσκολος κάνε μια Υ/Δ οτι δεν έχεις οφειλές κτλ κτλ , ότι ζητηθεί δλδ
    Εννοείται μόνο αν ο πάροχος το ζητήσει , αλλιώς δε θα καθόμαστε να τους αναλύουμε οτι περιμένουμε λογαριασμό ...τα βλέπουν στο ΔΕΔΔΗΕ οι άχρηστοι .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από F117 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα! όποιος έχει protergia και θέλει ας μου στείλε το referal του με π.μ.
    Ευχαριστώ
    Ευχαριστώ όσους στείλανε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Ελαβα.Ευχαριστω.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tns678 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα. Μια συσταση για προτεργεια θα ηθελα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλό βράδυ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Καλησπέρα, μιας και τελείωσε το φιξ του YELLOW ONE HOME και πηρα και το 50αρι, κοιταω που να παω (εχω αργήσει το ξέρω).

Δεν βλέπω πολλά δώρα και μαλλον αυτο που αξίζει ειναι ενας μήνας στην βολτον σε καποιο smartxxx. υπαρχει κατι που πρεπει να προσέξουμε σε αυτό το πρόγραμμα; γενικά αυτη την περίοδο δεν εχω μεγάλη κατανάλωση αλλα πρέπει να επιλέξω πρόγραμμα με μεγαλύτερη προστασια και αντιστοιχα μεγαλύτερη τιμη kwh?

Πως διαφέρει αυτο το πρόγραμμα με το αλλο που είχε παλιά η βολτον με τον πρώτο μηνα δώρο? οτι εδω έχει όριο; Αν εχεις σκοπο να κατσεις εναν μηνα δεν εχει νοημα να βαλεις το μέγιστο; καταλαβαίνω κάτι λάθος;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tzatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει κατι που πρεπει να προσέξουμε σε αυτό το πρόγραμμα; γενικά αυτη την περίοδο δεν εχω μεγάλη κατανάλωση αλλα πρέπει να επιλέξω πρόγραμμα με μεγαλύτερη προστασια και αντιστοιχα μεγαλύτερη τιμη kwh?
    καλύτερα παραπάνω για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση έκτακτης βαρυχειμωνιάς ή καύσωνα

Αν εχεις σκοπο να κατσεις εναν μηνα δεν εχει νοημα να βαλεις το μέγιστο; καταλαβαίνω κάτι λάθος;
    η κάλυψη πάει αναλογικά τις (έως 30) μέρες που θα κάτσεις . Αν πχ κάτσεις 20 μέρες σου καλύπτει
    20*πακέτο/30

Ευτυχώς που ο Ήρων έτυχε να έχει καλή τιμή αυτό το μήνα , βέβαια δεν είναι τζάμπα . Το λέω γιατί η volton αργεί . Το ιδανικό είναι υπογραφή σε υποκατάστημα και μετά απο 2 εργάσιμες τηλ ΔΕΔΔΗΕ αν έλαβε αίτημα και αν όχι ξανα volton πίεση
    Φαντάσου ηλεκτρονικά μεν , αλλά απο τοπικό υποκατάστημα με καθυστέρησαν 7+ εργάσιμες ... (edit για να στείλουν το αίτημα...)

Δυστυχώς η ελπέ δεν κέρασε λαμπάδα ακόμα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    πήγαινε κλείσε volton
    Καλα, δεν μου είπατε να αποφύγω την βολτον?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Μείνε στο yellow κι αυτό το μήνα γύρω στο 0.10 θα παίξει από ότι έχω καταλάβει κι εγώ..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, κατανοητό!

Ευτυχώς που ο Ήρων έτυχε να έχει καλή τιμή αυτό το μήνα
    Ξέρουμε πόσο έχει το Yellow One Home 2 για απρίλιο? Πως μπορούμε να το μάθουμε; αν και θεωρητικά μιας και ειναι κίτρινο θα ξέρουμε τέλος του μήνα;

Το λέω γιατί η volton αργεί . Το ιδανικό είναι υπογραφή σε υποκατάστημα και μετά απο 2 εργάσιμες τηλ ΔΕΔΔΗΕ αν έλαβε αίτημα και αν όχι ξανα volton πίεση
    Ενδιαφέρον δεν είχα ποτε θεμα εκπροσώπησης με Volton και εχω πάει πολλές φορές, βέβαια ακομα δεν εχουν βγαλει τελικό απο Γενάρη και εχω αλλάξει 2 παρόχους απο τότε. Θα ξανακανω αιτηση σε αυτούς και δεν θα εχουν βγαλει ακομα τελικα απο την προηγούμενη :P - δεν ελεγα τίποτα άλλο; βγήκε.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzatzi : 10-04-25 στις 13:25.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, κατανοητό!

Ξέρουμε πόσο έχει το Yellow One Home 2 για απρίλιο? Πως μπορούμε να το μάθουμε; αν και θεωρητικά μιας και ειναι κίτρινο θα ξέρουμε τέλος του μήνα;

Ενδιαφέρον δεν είχα ποτε θεμα εκπροσώπησης με Volton και εχω πάει πολλές φορές, βέβαια ακομα δεν εχουν βγαλει τελικό απο Γενάρη και εχω αλλάξει 2 παρόχους απο τότε. Θα ξανακανω αιτηση σε αυτούς και δεν θα εχουν βγαλει ακομα τελικα απο την προηγούμενη :P - δεν ελεγα τίποτα άλλο; βγήκε.
    Το Yellow One Home 2 για τον Απρίλιο με έκπτωση συνέπειας 20% και μηχανισμό διακύμανσης είναι 0,09071/kWh

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπέρα. Μια σύσταση για protergia θα ήθελα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    δεν έχεις άλλες επιλογές για τα δεδομένα σου

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Katrin210 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Yellow One Home 2 για τον Απρίλιο με έκπτωση συνέπειας 20% και μηχανισμό διακύμανσης είναι 0,09071/kWh
    Σε ευχαριστώ. Φθηνό φαίνεται, ακομα πιο φθηνο απο τους προηγούμενους μήνες που ηταν σταθερό (λογικο ηταν πιο ακριβο το ρευμα τότε) - αρα φαινεται δεν υπαρχει λογος να φυγω, μονο αν παω σε καπου με δώρο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΕΡΟΙΑ
    Router
    ZTE 268Q + Unifi Dream R
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 15(dB)
    Καλησπέρα σε όλους. 6/4 τελείωσα με το Heron Blue Generous (6μηνο) με 0,0936€/kwh και πάγιο 9,9€ ( αλλά με δώρο 10 μήνες από 10€, άρα έως τώρα χωρίς πάγιο και για ακόμη 4 μήνες 4χ10€ δώρο).

Σαφώς και θέλω να πάω πια σε Μπλε 12μηνο και χαλβαδιάζω το ELPEDISON BRIGHT 12M (δεν έχει συνέπεια και ειναι το μικρότερο ποσό 0,1049 και 7,90 πάγιο). Γενικά θέλω να αποφύγω τις συνέπειες παρόλο που είμαι κάργα συνεπής (αλλά άνθρωποι είμαστε και έχουν ξεφύγει με έκπτωση συνέπειας 50%).
    Προς το παρόν και έως το τέλος του μήνα μπήκα στο Yellow One Home με τελική 0,09071 & 5€ πάγιο.
    Παρόλο που στον επόμενο μήνα θα πρέπει με βάση τη λογική να έχουμε μειώσεις αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αντί για μικρότερη τιμή προκύψει κάτι χειρότερο.
    Ποια η γνώμη σας; Να το χτυπήσω στο τέλος του μήνα ή να περιμένω τον νέο μήνα;

Επίσης

Έχω μία δεύτερη παροχή με Heron Blue Generous (6μηνο) με 0,0936€/kwh και πάγιο 9,9€ που λήγει 26/4.
    Αυτό ειναι σπίτι που ζούσε η μάνα μου που τον Φεβρουάριο απεβίωσε και λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα το νοικιάσω.
    Τι θα προτείνατε για οικονομία με δεδομένο ότι δεν θα έχει πολλές κιλοβατώρες ( ακόμη και φοιτητικό μιας και είμαι και φοιτητής );

Ευχαριστώ
    Γιώργος

Σελ. 1656 από 1667 ΠρώτηΠρώτη ... 1636164616511654165516561657165816611666 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία