Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1657 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 1637164716521655165616571658165916621667 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 24.841-24.855 από 25026
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Εχει ενεργοποιηθει η εκπροσώπηση παροχής μου στην προτεργια, εχει αλλαξει το τελευταιο ψηφίο και στο ΔΕΔΔΗΕ και στην προτέργια αλλά ακόμη δεν μπορω να κάνω εγγραφή στην εφαρμογή. Ξέρει κανενας γιατί;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπέρα
    Είμαι στο Myhome online της ΔΕΗ με τέσσερις παροχές και μπορώ να φύγω αζημίως μια και συμπλήρωσα εννέα μήνες. Στη πρώτη παροχή καταναλώνω περίπου350 kwh το μήνα, εκ των οποίων οι 70-80 είναι στο πρώην "νυχτερινό". Η δεύτερη παροχή είναι σε ενοικιαζόμενο φοιτητικό σπίτι των παιδιών μου με κατανάλωση 130-150 kwh το μήνα. Οι υπόλοιπες δύο παροχές με 50 kwh το μήνα κατά μέσο όρο, για τις οποίες μάλλον συμφέρει μηδενικό πάγιο. Θέλω την συμβουλή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skitsapos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει ενεργοποιηθει η εκπροσώπηση παροχής μου στην προτεργια, εχει αλλαξει το τελευταιο ψηφίο και στο ΔΕΔΔΗΕ και στην προτέργια αλλά ακόμη δεν μπορω να κάνω εγγραφή στην εφαρμογή. Ξέρει κανενας γιατί;
    Για να κάνεις εγγραφή στην εφαρμογή πρέπει να περάσουν 2-3 μέρες από την ημέρα της εκπροσώπησης .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geobikas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους. 6/4 τελείωσα με το Heron Blue Generous (6μηνο) με 0,0936€/kwh και πάγιο 9,9€ ( αλλά με δώρο 10 μήνες από 10€, άρα έως τώρα χωρίς πάγιο και για ακόμη 4 μήνες 4χ10€ δώρο).

Σαφώς και θέλω να πάω πια σε Μπλε 12μηνο και χαλβαδιάζω το ELPEDISON BRIGHT 12M (δεν έχει συνέπεια και ειναι το μικρότερο ποσό 0,1049 και 7,90 πάγιο). Γενικά θέλω να αποφύγω τις συνέπειες παρόλο που είμαι κάργα συνεπής (αλλά άνθρωποι είμαστε και έχουν ξεφύγει με έκπτωση συνέπειας 50%).
    Προς το παρόν και έως το τέλος του μήνα μπήκα στο Yellow One Home με τελική 0,09071 & 5€ πάγιο.
    Παρόλο που στον επόμενο μήνα θα πρέπει με βάση τη λογική να έχουμε μειώσεις αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αντί για μικρότερη τιμή προκύψει κάτι χειρότερο.
    Ποια η γνώμη σας; Να το χτυπήσω στο τέλος του μήνα ή να περιμένω τον νέο μήνα;

Επίσης

Έχω μία δεύτερη παροχή με Heron Blue Generous (6μηνο) με 0,0936€/kwh και πάγιο 9,9€ που λήγει 26/4.
    Αυτό ειναι σπίτι που ζούσε η μάνα μου που τον Φεβρουάριο απεβίωσε και λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα το νοικιάσω.
    Τι θα προτείνατε για οικονομία με δεδομένο ότι δεν θα έχει πολλές κιλοβατώρες ( ακόμη και φοιτητικό μιας και είμαι και φοιτητής );

Ευχαριστώ
    Γιώργος
    Καλησπέρα! Κατ`αρχάς συλλυπητήρια για την μητέρα σου.
    Εναλλακτικες για σταθερά: 1) Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ Αν πας και την δευτερη παροχή, θα έχεις αλλα 100 (50 +5χ10)
    2) Ζενιθ Secure 2 με 9,90 πάγιο και 0,09/κβ με 3 πάγια δώρο. Για δωρο κοιτάς επαφές Κοράκιου (δες το εξελ). Στον τελικό σου τρώνε την έκπτωση συνέπειας

Στην δευτερη παροχή Protergia value lite ή value student

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από constans1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα
    Είμαι στο Myhome online της ΔΕΗ με τέσσερις παροχές και μπορώ να φύγω αζημίως μια και συμπλήρωσα εννέα μήνες. Στη πρώτη παροχή καταναλώνω περίπου350 kwh το μήνα, εκ των οποίων οι 70-80 είναι στο πρώην "νυχτερινό". Η δεύτερη παροχή είναι σε ενοικιαζόμενο φοιτητικό σπίτι των παιδιών μου με κατανάλωση 130-150 kwh το μήνα. Οι υπόλοιπες δύο παροχές με 50 kwh το μήνα κατά μέσο όρο, για τις οποίες μάλλον συμφέρει μηδενικό πάγιο. Θέλω την συμβουλή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Καλησπέρα!
    Με 4 παροχές θα έχεις 350 ευρώ δώρο, αν μπεις στην διαδικασία των συστάσεων στην Προτέργια. Για την πρώτη, αν θες σταθερό, υπάρχει το Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ. Για την δεύτερη είτε το σταθερό είτε το Προτέργια value student και στις άλλες δύο το Protergia value lite.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 4 παροχές θα έχεις 350 ευρώ δώρο
    πως βγαίνει ? Στην 1η θα μπει απο σύσταση και θα πάρει 5*10€ , στις άλλες 3 απο ένα 50ρικο , σύνολο 200€

άκυρο , ξέχασα ξέχασα τα τρία 5*10 (150€) που θα πάρει επιπλέον

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από constans1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα
    Τουρισμό τον σκέφτεσαι ή μόνο σταθερά ?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geobikas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους. 6/4 τελείωσα με το Heron Blue Generous (6μηνο) με 0,0936€/kwh και πάγιο 9,9€ ( αλλά με δώρο 10 μήνες από 10€, άρα έως τώρα χωρίς πάγιο και για ακόμη 4 μήνες 4χ10€ δώρο).

Σαφώς και θέλω να πάω πια σε Μπλε 12μηνο και χαλβαδιάζω το ELPEDISON BRIGHT 12M (δεν έχει συνέπεια και ειναι το μικρότερο ποσό 0,1049 και 7,90 πάγιο). Γενικά θέλω να αποφύγω τις συνέπειες παρόλο που είμαι κάργα συνεπής (αλλά άνθρωποι είμαστε και έχουν ξεφύγει με έκπτωση συνέπειας 50%).
    Προς το παρόν και έως το τέλος του μήνα μπήκα στο Yellow One Home με τελική 0,09071 & 5€ πάγιο.
    Παρόλο που στον επόμενο μήνα θα πρέπει με βάση τη λογική να έχουμε μειώσεις αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αντί για μικρότερη τιμή προκύψει κάτι χειρότερο.
    Ποια η γνώμη σας; Να το χτυπήσω στο τέλος του μήνα ή να περιμένω τον νέο μήνα;

Επίσης

Έχω μία δεύτερη παροχή με Heron Blue Generous (6μηνο) με 0,0936€/kwh και πάγιο 9,9€ που λήγει 26/4.
    Αυτό ειναι σπίτι που ζούσε η μάνα μου που τον Φεβρουάριο απεβίωσε και λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα το νοικιάσω.
    Τι θα προτείνατε για οικονομία με δεδομένο ότι δεν θα έχει πολλές κιλοβατώρες ( ακόμη και φοιτητικό μιας και είμαι και φοιτητής );

Ευχαριστώ
    Γιώργος
    (Συλλυπητήρια βασικά )
    Απο τη στιγμή που θα το νοικιάσεις , μην κλείσεις σταθερό εννοείται . Δλδ απο Προτέργια , αν μπεις μέσω σύστασης για το σταθερό του σπιτιού που μένεις , θα κάνεις μετά σύσταση στον εαυτό σου για κάποιο κυμαινόμενο , πχ Value lite με 1€ πάγιο.
    Δλδ παίρνεις αρχικά για την 1η παροχή 5*10 , μετά στη 2η παροχή 5*10 και τσιμπάς απο τη 2η ένα 50ρικο που μπαίνει στην 1η . Σύνολο 150€

2ο σενάριο
    Αν πας Ελπέ να κάνεις αίτηση μέσω της επαφής που έχω στο excel στην υπογραφή μου , να σου δώσει 40€ Σκλαβενίτη και στη 2η ζητάς (αν μπορεί) να σου δώσει έξτρα 20ρικο για κυμαινόμενο πχ Smart Zero και ξαναγυρνάς Ήρων για το 50ρικο μετά απο κανα μήνα στο πχ Yellow Free

Μιλώντας για ελπέ , δεν το κόβω να δίνει για Πάσχα , έβγαλε απλά ένα διαγωνισμό . Ελπίζω τελευταία στιγμή να δώσουν κάτι , αλλιώς πάμε για καλοκαιράκι .

https://www.facebook.com/elpedison.g...FmZMT2RCrEa2ul

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    H ELPEDISON δίνει 50€ Σκλαβενίτη με την προωθητική ενέργεια «EASTER PROMO 2025 – ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50€» που αφορά τα σταθερά της για συνδέσεις από 07/04/2025 έως 28/04/2025. Μίλησα πριν λίγο με Befon και μου στείλανε σύμβαση που αναφέρει το 50ρι και τους όρους του.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dekimu13 : 11-04-25 στις 12:09.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    myrae και αναφέρεις το περιθώριο 2 ημερών
    Απάντησε ο δεδηε ότι δεν έχει λαβει ενδείξεις από nrg και θα πάρουν ένδειξη αυτοί τη προβλεπόμενη ημερομηνία. Πήρα τον δεδηε και τον ξέχεσα. Φαντάσου να είχα ξεμείνει σε Ηρων με διπλάσια τιμή θα είχα πάει στο κατάστημα της δεδηε με πέτρες
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος archiezulu : 11-04-25 στις 13:36.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από archiezulu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απάντησε ο δεδηε ότι δεν έχει λαβει ενδείξεις από nrg και θα πάρουν ένδειξη αυτοί τη προβλεπόμενη ημερομηνία.
    Πάρε NRG , ζήτα να σου στείλουν με email επιβεβαίωση οτι δώσανε ενδείξεις στην αίτηση (εννοείται ρώτα κιόλας αν δώσανε)
    Μετά πατάς κόκκινο στο αίτημα και αναγράφεις αυτά που θα στείλει η NRG στο email και ζήτα αποζημίωση .
    ( Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει ο ενεργειακός μεσολαβητής , έχει περάσει μήνας και ακόμα δεν έκανε σύσταση σε παλιό αίτημά μου ... )

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dekimu13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    H ELPEDISON δίνει 50€ Σκλαβενίτη με την προωθητική ενέργεια «EASTER PROMO 2025 – ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50€» που αφορά τα σταθερά της για συνδέσεις από 07/04/2025 έως 28/04/2025. Μίλησα πριν λίγο με Befon και μου στείλανε σύμβαση που αναφέρει το 50ρι και τους όρους του.
    Την πήρανε γραμμή και δίνουν μόνο στα σταθερά , κρίμα .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Πάρε NRG , ζήτα να σου στείλουν με email επιβεβαίωση οτι δώσανε ενδείξεις στην αίτηση (εννοείται ρώτα κιόλας αν δώσανε)
    Μετά πατάς κόκκινο στο αίτημα και αναγράφεις αυτά που θα στείλει η NRG στο email και ζήτα αποζημίωση .
    ( Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει ο ενεργειακός μεσολαβητής , έχει περάσει μήνας και ακόμα δεν έκανε σύσταση σε παλιό αίτημά μου ... ).
    Ευχαριστώ πολύ κορακιε να είσαι καλά επειδή είναι η αίτηση από τη συνεργαζόμενη Enerzy επικοινώνησα μαζί της που έχει αποστείλει την αίτηση και μου είπε να αποστείλω το σύμβολαιο που έκανα μαζί της και αναγράφονται οι μετρήσεις κανονικά

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Υπέγραψα την περασμένη Δευτέρα τη σύμβαση της Προτέργια. Στα αιτήματα του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκω την παροχή μου με τον νέο αριθμό, δηλαδή +1 στο τέλος. Από την Προτέργια, όμως, δεν έχω λάβει κάποια επιβεβαίωσης και στην ιστοσελίδα τους δεν με αφήνει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό. Τι να κάνω;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pavlitos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπέγραψα την περασμένη Δευτέρα τη σύμβαση της Προτέργια. Στα αιτήματα του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκω την παροχή μου με τον νέο αριθμό, δηλαδή +1 στο τέλος. Από την Προτέργια, όμως, δεν έχω λάβει κάποια επιβεβαίωσης και στην ιστοσελίδα τους δεν με αφήνει να δημιουργήσω νέο λογαριασμό. Τι να κάνω;
    Για δώσε περιθώριο 2-3 ημερών (εργασίμων).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PANOS196 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα προγράμματα της ΔΕΗ σε χρεώνουν το GREEN PASS για 9 μήνες..είναι υποχρεωτικό?
    Καλησπέρα.

Ενώ είχε περάσει το free 3μηνο είμαι πλέον στους 5 μήνες, ξεχάστηκα, τους έστειλα email ότι επιθυμώ να διακόψω το green pass.
    Μου απάντησαν την επόμενη μέρα και με ρωτάνε από πια ημερομηνία θέλω να διακόψω?
    Απαντώ από τη στιγμή που τελείωσε το free.
    Μου απαντάνε την επόμενη ότι θα χρειαστούν ένα έγγραφο(πχ από το Taxinet) για ταυτοποίηση του ΑΦΜ.
    Το στέλνω και μου απαντάνε ότι το αίτημα μου προωθήθηκε για έλεγχο και θα ενημερωθώ με email.

Αντί να πουν από την αρχή χρειαζόμαστε αυτό και αυτό χρονοτριβούν με το πήγαινε έλα τα email.

Αναμένω να δω την απάντηση.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tttasos8 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναμένω να δω την απάντηση.
    Χάνεις το χρόνο σου , myrae μόνο .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE H288A
    Path Level
    Interleaved
    Δυστυχώς η ελπέ δεν κέρασε λαμπάδα ακόμα
    Κορακιε, λαμπαδα δεν κερασε, λαμπαδουλα μονο κ μαλιστα μονο σε σταθερα βαφτιστηρια.
    Εχω παρκαρει προσωρινα σε Ηρωνα (7ος μηνας) μεχρι να παω οπουδηποτε κ να γυρισω για νεα 50ρικα λογω τελους 6μηνου.
    Προτεργια βλεπω χαος με τα κολπα-λαθη συστασεων , ποσο μαλλον για 5 συνδεσεις οικογενειας, λογω διαφορετικων ΑΦΜ, λογικα επειδη δεν ασχολειται κανεις εκτος εμενα, δεν θα μπορω υποθετω σε ενα κινητο σε μια εφαρμογη να κανω τις αιτησεις κ την διαχειρηση των προωθησεων κλπ.
    Καμμια αλλη προταση για λιγο, οχι σταθερα δηλαδη, απλα να ξεμουδιασω κ να ξαναγυρισω σε Ηρωνα, παιζει?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Specs Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κορακιε, λαμπαδα δεν κερασε, λαμπαδουλα μονο κ μαλιστα μονο σε σταθερα βαφτιστηρια.
    Εχω παρκαρει προσωρινα σε Ηρωνα (7ος μηνας) μεχρι να παω οπουδηποτε κ να γυρισω για νεα 50ρικα λογω τελους 6μηνου.
    Προτεργια βλεπω χαος με τα κολπα-λαθη συστασεων , ποσο μαλλον για 5 συνδεσεις οικογενειας, λογω διαφορετικων ΑΦΜ, λογικα επειδη δεν ασχολειται κανεις εκτος εμενα, δεν θα μπορω υποθετω σε ενα κινητο σε μια εφαρμογη να κανω τις αιτησεις κ την διαχειρηση των προωθησεων κλπ.
    Καμμια αλλη προταση για λιγο, οχι σταθερα δηλαδη, απλα να ξεμουδιασω κ να ξαναγυρισω σε Ηρωνα, παιζει?
    Μπορείς και μέσω υπολογιστή να το κάνεις, είναι εξαιρετικά απλό ως διαδικαστικό, και 30 αφμ να ειναι. Να έχεις 5 παροχές και να μην μπεις στην διαδικασία των συστάσεων ειναι... ΑΜΑΡΤΙΑ! Εναλλακτικώς δες το nrg simple 3.

Σελ. 1657 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 1637164716521655165616571658165916621667 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία