Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 39 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 1929343738394041444959 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 571-585 από 25022
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    18μβιτ
    ISP
    Forthnet
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konstantinos4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσοι ειστε στην εταιρεια ηλεκτρισμου elpedison πολυ πηθανον να ειστε θυματα κλοπης αφου χρεωνει πολυ παραπανω απο αυτο που καιτε.αν γκουκλαρετε στο ιντερνετ θα δειτε διαφορες καταγκελιες για την εταιρεια αυτη. κοινοποιηστε το καλο ειναι να μενουμε μακρια απο τους απατεωνες
    Στη ΔΕΗ δουλεύεις; Αυτοί είναι οι αληθινοί απατεώνες

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    φηλε αν θες μπορω να σου αποδειξω και απο κοντα την απατη... πες μου ...στο μαγαζι μου καιω 5 λαμπες .. και αυτοι με χρεωσανε 1160 κιλοβατορες.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    φηλε αν θες μπορω να σου αποδειξω και απο κοντα την απατη... πες μου ...στο μαγαζι μου καιω 5 λαμπες .. και αυτοι με χρεωσανε 1160 κιλοβατορες.
    Αν μπορείς να το αποδείξεις τότε γιατί δεν τους κάνεις μια αγωγή;
    Ξέρεις ο μετρητής είναι στον χωρο σου και μπόρεις να κάνεις έλεγχο, ακόμα ο μετρητής δεν αλλάζει (παραμένει ο κλασικός της ΔΕΗ) ώστε να πεις ότι σου βάλανε πειραγμένο

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    18μβιτ
    ISP
    Forthnet
    Path Level
    Interleaved
    Τις κιλοβατώρες τις μετράει η Διαχείριση Δικτύου, η ΔΕΗ δηλαδή

Περιοχή
    Usa
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    8500/1024
    ISP
    micen
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    micen
    Path Level
    Fastpath
    Δύσκολο να πειστώ να μπω σε τέτοια διαδικασία. Μετά από αυτά που άκουσα πριν 1 χρόνο ειδικά. Μόνο αν υπήρχε κάτι με πολύ μεγάλη έκπτωση θα μπορούσα να το σκεφτώ, αλλά και από την άλλη όπου ακούς πολλά κεράσια...
    Τώρα ψάχνω να δω τι γίνεται με αυτά τα φωτοβολταικά...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΜΕΓΑΡΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από argiriou77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δύσκολο να πειστώ να μπω σε τέτοια διαδικασία. Μετά από αυτά που άκουσα πριν 1 χρόνο ειδικά. Μόνο αν υπήρχε κάτι με πολύ μεγάλη έκπτωση θα μπορούσα να το σκεφτώ, αλλά και από την άλλη όπου ακούς πολλά κεράσια...
    Τώρα ψάχνω να δω τι γίνεται με αυτά τα φωτοβολταικά...
    Αυτά τα εκοψέ το κρατός.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να δικαιωθω σε μια χωρα τριμπουρδελο...εχω καταστρωσει σχεδιο βεβαια για να παρω σηγουρα την ηθηκη μου ικανοποιηση,ειμαι πολιτης δεν δουλευω στην δεη. εχω μαγαζακι και με το χερι στη καρδια λεω που να κοιταξετε για να προφυλαχτηε.γνωριζω απο μοναδες βατ κλπ κραταω βιβλιο πλεων με το τι καταναλωνω αναλυτικα και το μαγαζι μου και παρα πολυ λιγα.το μονο που θα σωσει αυτη τη χωρα ειναι η αλληλεγγυη των πολιτων και τιποτα αλλο να το ξερετε και να δωσετε βαση πολυ πανω σε αυτο.διαφορετικα θα μας χτυπανε κακοβουλοι και θα ειμαστε τα γνωστα προβατακια.να δηνετε κοσμο παντου και να τημωρητε τα λαμογια πρεπει να δωθει ενα τελος σε αυτο το χαλι !!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΜΕΓΑΡΑ
    Tα λαμογια είναι πρός το πάρον στη Δεξια(ΠΑΣΟΚ και νεα Δημοκρατια) και αυτό έχει απδειχθεί αρα η τιμορία θα είναι αυτή να μην τους ψηφησούμε και οχί η αποχή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    αυτα που λες ειναι τα μεγαλα κεφαλια .λαμογια ειναι το 80% του ελληνικου πλυθισμου

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Se7ev Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τις κιλοβατώρες τις μετράει η Διαχείριση Δικτύου, η ΔΕΗ δηλαδή
    xmmmm αυριο θα ξεκινησουν οι πρωτες καταγγελιες στο ινκα και βλεπουμε μεχρι που θα φτασουμε και ποιους κωλους θα κοψουμε..

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100Mbps/100Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei HG8546M
    Καλά γράφτηκες στο forum ειδικά για να καταγγείλεις τη συγκεκριμένη εταιρεία;

Και πως ακριβώς βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι κλέφτες δηλαδή;(googlαρα "elpedison καταγγελία", δεν βρήκα τίποτα σχετικό με όσα λες.)
    Ακόμα και αν πράγματι σου χρέωσαν παραπάνω, δεν μπορεί να έγινε ανθρώπινό λάθος;

Είδες την ένδειξη του μετρητή σου;Είναι μικρότερη από αυτή που αναγράφεται στο λογαριασμό;
    Επικοινώνησες γραπτά με την εταιρεία να τους αναφέρεις το λάθος;

Μάθατε όλοι, αμέσως με το παραμικρό να κάνετε καταγγελίες στις εποπτικές αρχές.
    Αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα και δεν στο διορθώσουν, τότε ναι, έχεις 1000 δίκια να επικοινωνήσεις με τις εποπτικές αρχές και να βρεις εκεί το δίκιο σου...
    Αν μπλέξεις με ΙΝΚΑ κτλ χωρίς λόγο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καθυστερήσεις περισσότερο τη διόρθωση του σφάλματος, αν πράγματι υπάρχει τέτοιο.

Για την ιστορία την καταμέτρηση την κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ, οπότε αν έχει γίνει λάθος καταμέτρηση, κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει από εκεί.(Και ο λογαριασμός θα σου εμφάνιζε λάθος την καταμέτρηση είτε είχες ΔΕΗ, είτε οτιδήποτε άλλο.)

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω καμία απολύτως σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία που δραστηροποιείται στο χώρο αυτή τη στιγμή.

Απλά να ξέρεις ότι το να κατηγορείς για κλοπή δημόσια μια εταιρεία χωρίς μάλιστα να παρουσιάζεις και σχετικά στοιχεία, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Κάλλιστα θα μπορούσες να φας μήνυση από το νομικό τους τμήμα για συκοφαντία και θα είχαν και δίκιο νομίζω.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dfourt : 25-04-13 στις 02:05.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    2 χρονια υπαρχει αυτο το λαθος????? 2 χρονια μας χρεωνουν αυτο το νουμερο... οσο για τη βιασυνη μου εχεις δηκιο και αν ψαξεις καλητερα θα βρεις καταγγελιες γιατι εγω βρηκα . καλημερα

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100Mbps/100Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei HG8546M
    2 χρονια υπαρχει αυτο το λαθος????? 2 χρονια μας χρεωνουν αυτο το νουμερο..
    Εμ αυτό σου λέω...Όταν κάνεις μια καταγγελία να δίνεις όλα τα δεδομένα.(Και καλά εδώ στο forum, δεν τρέχει τίποτα, αλλά αν κάνεις καταγγελία σε ρυθμιστική αρχή, σου απαντήσουν με βάση τα μισά στοιχεία που τους έδωσες και μετά εσύ θυμηθείς ότι αυτό το πράγμα συνέβαινε εδώ και 2 χρόνια κτλ....Ε μετά δεν θα σου φταίει κανένας που δεν θα βγάλεις άκρη...

Πάντως αυτό που λες ότι σου έρχεται 2 χρόνια με την ίδια χρέωση μου φαίνεται περίεργο.
    Κάποιες εταιρείες είχαν στον παρελθόν, και πιθανώς ακόμα έχουν, προγράμματα όπου πληρώνεις ένα σταθερό ποσό σε κάθε λογαριασμό και μπορείς να καταναλώσεις όσο θες μέχρι ένα όριο.
    Είτε το καταναλώσεις, είτε όχι, το ίδιο θα πληρώσεις. (Είναι αντίστοιχο με τα λεπτά ομιλίας και το πάγιο στα κινητά.Αν το πάγιο σου είναι συγκεκριμένο και σου δίνει πχ 200' ομιλίας, είτε μιλήσεις 200' είτε μιλήσεις μόνο 10', το ίδιο θα πληρώσεις.)
    Μήπως είσαι σε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;

Το avatar του μέλους DSLaManiaC
    DSLaManiaC Guest
    2 χρονια υπαρχει αυτο το λαθος????? 2 χρονια μας χρεωνουν αυτο το νουμερο... οσο για τη βιασυνη μου εχεις δηκιο και αν ψαξεις καλητερα θα βρεις καταγγελιες γιατι εγω βρηκα . καλημερα
    Δώσε μας μερικά links γιατί εγώ ως (πάντα) καχύποπτος μπορώ να υποθέσω ότι γράφτηκες πχ για να κάνεις δυσφήμηση.

Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Kαι μάθε να χρησιμοποιείς κανά αρθογράφο..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    καλα κανετε και ειστε καχυπωπτοι. απο σημερα εχω και τα επισημα χαρτια απο τους μετρητες της δεη και μπορω να αποδειξω ολα οσα λεω απλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να δημοσιευσω δεδομενα (ας μου πουνε οι διαχειρηστες). οι μετρητες της δεη ελεγαν οτι για 4 μηνες εχω καψει 1600 κιλοβατοωρες ενω η ελπεντισον χρεωνε πολυ πανω απο 1000΄. σηνηθως 1200 με 1400 ΑΝΑ ΜΗΝΑ αυτο που θελω να κανετε ειναι να ελεγχετε τις κιλοβατοωρες σας απο τους μετρητες σας η απο τις μετρησεις της δεη και να βλεπετε ποσο σας χρεωνουν σε αυτη την ελπεντισον. τιποτα παραπανω απλα αυτο να κανετε και θα λαβετε απο μονοι σας το νοιμα και το κατα ποσο θελω να δισφημησω μια εταιρια της κακιας ωρας που θα επρεπε ΗΔΗ να ειναι στη φυλακη.ενα λινκ που βρηκα προχειρα στο ιντερνετ ειναι εδω http://fotoboltaika.blogspot.com/201...las-power.html. επισης εχω ακουσει οτι ολες αυτες οι δηθεν εταιριες ηλεκτρισμου ειναι απατη ΟΛΕΣ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος konstantinos4 : 25-04-13 στις 22:36.

Σελ. 39 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 1929343738394041444959 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία