Εμένα οι αλητήριοι της ΔΕΗ συνεχίζουν να μου στέλνουν ΔΥΟ λογαριασμούς κάθε μήνα, παρ'ότι η παροχή μου έχει περάσει στην μηνιαία καταμέτρηση, όπως με έχει διαβεβαιώσει ο ΔΕΔΔΗΕ κατ'επανάληψη.
Έχω πάει δύο φορές στα γραφεία τους και έχω κάνει φασαρία για το θέμα, αλλά το βιολί-βιολάκι.
Σήμερα ξεχείλησε το ποτήρι, αφού έλαβα email πάλι για έκδοση "έναντι" 45 ευρώ, και αφού πήρα τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθώ-ακούγοντας τις ίδιες γελοίες δικαιολογίες, πως "δεν μας έχει ενημερώσει ο ΔΕΔΔΗΕ κλπ"- μπήκα στο mydei για να ανακαλύψω πως έχει εκδοθεί ΚΑΙ εκκαθαριστικός 51 ευρώ...
Έκανα καταγγελία στο myRAE και περιμένω.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
538 31,04% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,56% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,20% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 18.691-18.705 από 24967
-
29-07-24, 14:06 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18691
-
29-07-24, 15:15 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18692
Αυτό όπως το περίγράφεις είναι ξεκάθαρη απάτη και εφόσον η ΡΑΕ είχε επιληφθεί του θέματος ως όφειλε, μιλάμε για ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια προστίμου!
BTw ξέρεις αν οι τωρινές επιδοτήσεις καλύπτουν και τα μπλε τιμολόγια?
Ειλικρινά, νομίζω οτι ο καθένας δίνει ό,τι απάντηση του έρθει στο κεφάλι. Η παπάτζα "μετά απο 3 μήνες έχετε διακίωμα ακύρωσης" της ήρθε εντελώς αβίαστα και μόλιις της ανέφερα τον όρο, ούτε καν ζήτησε παράγραφο που το διάβασα..."It is harder to crack a prejudice than an atom." - Albert Einstein
Irresponsibility: No single raindrop believes it is to blame for the flood...
-
29-07-24, 15:59 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18693
Δεν το ξέρω, θεωρώ ότι δεν θα καλύπτουν τα σταθερά. Ούτως ή άλλως, τα σταθερά δεν είναι σε τιμή χαμηλότερη από την τιμή που θα έφτανε το κυμαινόμενο χωρίς την επιδότηση;
Η, άλλιως, όποιος επιλέγει σταθερό, δεν το κάνει για να μη βρεθεί προ επλήξεως από απρόβλεπτες αυξήσεις;
Ε, το κράτος συνήθως όποιον προνόησε μετά τον θεωρεί κορόιδο, και όποιον δεν προνόησε τον επιδοτεί.
Τουλάχιστον μέχρι στιγμής με ρέυματα, αέρια κλπ αυτό βλέπουμε
-
29-07-24, 17:01 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18694
-
29-07-24, 20:35 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18695
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 23
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
την ραε δεν την φοβουνται , αποτελει ενα αντισυνταγματικο , αντιδημοκρατικο , αντιλαικο κατασκευασμα που εξασφαλιζει ξεχωρη διαδρομη στην νομιμοτητα απο οτι ισχυει για ολους τους ελληνες και την επιχειρηματικοτητα τους . ειναι ο προστατης των κατεργαρηδων (οπως και η εεττ , ας μην ξεχναμε)
οι επιτροπες ειναι σχηματα τα οποια αποτελεουν δηθεν ρυθμιστικες αρχες οι οποιες ομως αντικαθιστουν την νομιμοτητα σε εκωφαντικες παραβιασεις της .
στην ουσια ο ρολος τους ειναι σκιαχτρα προς το δικαιο
αν καποιος πολιτης κλεβει κατ εξακολουθηση και πιαστει μια , δεν παει σε μια επιτροπη να του προτεινουν πως να λειτουργει και τι να μην κανει , παει στην δικαιοσυνη , στοχειοθετειται η υποθεση και δικαζεται και αν ειναι ενοχος , τιμωρειται , και με την αφαιρεση της δυνατοτητας / αδειας , να το ξανακανει .
αποβαλεται δηλαδη απο το πλαισιο που κακουργησεαντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
30-07-24, 05:23 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18696
Το Green Pass αφαιρείται άμεσα από τα προγράμματα της ΔΕΗ με επίσκεψη σε κατάστημα της ΔΕΗ ένα μήνα μετά την έναρξη της σύμβασης σας - με ένα κλικ από τον υπάλληλο. Σε περίπτωση άρνησης ή οποιασδήποτε άλλης δικαιολογίας, να επιμείνετε και να κάνετε αναφορά στους όρους του Green Pass (παράγραφος 7).
https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/greenpass/
https://www.dei.gr/media/elan2mkp/ei...me-_122022.pdf
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάτε αυτοπροσώπως στο κατάστημα της ΔΕΗ, μπορείτε να κάνετε εύκολα μια εξουσιοδότηση μέσω gov.gr σε κοντινό σας πρόσωπο, με το κείμενο: Για τη διαχείριση του λογαριασμού μου με αριθμό παροχής ΧΧΧΧΧΧΧ στη ΔΕΗ.
https://www.gov.gr/ipiresies/polites...exousiodoteses
Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε σχετικό αίτημα για την αφαίρεση του Green Pass στο My.Rae.gr, με κατηγορία αιτήματος ηλεκτρική ενέργεια, κατηγορία παραλήπτη αιτήματος προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας και προμηθευτή ΔΕΗ. Αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο και είναι γενικά πιο σύνθετο ως ενέργεια.
https://my.rae.gr
-
30-07-24, 09:12 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18697There's no substitute for experience
CorollaClub
-
30-07-24, 09:21 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18698
Έκλεισα Ιούνιο το μπλε online της ΔΕΗ με 12,3€/KWh ημερήσιο και 11,3/KWh νυχτερινό, τιμές που είναι πολύ καλές για το πως έχουν εξελιχθεί τώρα τα πράγματα.
Η επιδότηση βασίζεται στην τιμή που πληρώνεις ή στο χρώμα του συμβολαίου? Γιατί πολύ αμφιβάλλω αν κάθονται να ελέγξουν την κάθε παροχή τι τιμή πληρώνει την KW/h...
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτή η τακτική ισχύει παντού. Πχ όποιος πιστολιάζει δάνειο, του γίνεται κούρεμα. Όποιος είναι σωστός και πληρώνει κανονικά, είναι ο βλάκας της υπόθεσης..."It is harder to crack a prejudice than an atom." - Albert Einstein
Irresponsibility: No single raindrop believes it is to blame for the flood...
-
30-07-24, 10:18 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18699
Ε καλά, μην τα ισοπεδώνετε όλα.
Όποιος έμεινε στο πράσινο δε σημαίνει ότι δεν προνόησε. Θυμάμαι το μπλε της ΔΕΗ να είναι στα 0.175 €/KWh παραμονές των χρωματιστών. Και το πράσινο άνοιξε με πολύ χαμηλότερη τιμή. Οι KWh και οι τιμές του πράσινου δικαιολογούν/ δικαιολογούσαν τη συνειδητή παραμονή για κάποιους. Δεν το έκαναν γιατί σκέφτηκαν ότι θα έχουν επιδότηση στο μέλλον.
Φτάνετε στο άλλο άκρο: στην αντι-κατσίκα του αντι-γείτονα.Mono No Aware
-
30-07-24, 13:44 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18700
Να κάνω μια ερώτηση. Είμαι Elpedison και έχω δώρο το -100€ συνολικά, δηλ. κάθε μήνα από 20€ αφαίρεση.
Αν πάω σε άλλο προμηθευτή θα πρέπει να δώσω πίσω τα 20ευρα που μου έχουν αφαιρεθεί?
Γνωρίζει κάποιος?
-
30-07-24, 13:45 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18701
-
30-07-24, 14:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18702
135,18 €/MWh η ΤΕΑ Ιουλίου.
-
30-07-24, 14:40 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18703
-
30-07-24, 15:24 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18704
-
30-07-24, 17:01 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18705