Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

538 31,04%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,56%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,20%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1247 από 1665 ΠρώτηΠρώτη ... 12271237124212451246124712481249125212571267 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 18.691-18.705 από 24967
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Arkady Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγαλύτερο μπάχαλο απο το Customer Care της ΔΕΗ δεν έχω συναντήσει.
    Εμένα οι αλητήριοι της ΔΕΗ συνεχίζουν να μου στέλνουν ΔΥΟ λογαριασμούς κάθε μήνα, παρ'ότι η παροχή μου έχει περάσει στην μηνιαία καταμέτρηση, όπως με έχει διαβεβαιώσει ο ΔΕΔΔΗΕ κατ'επανάληψη.

Έχω πάει δύο φορές στα γραφεία τους και έχω κάνει φασαρία για το θέμα, αλλά το βιολί-βιολάκι.
    Σήμερα ξεχείλησε το ποτήρι, αφού έλαβα email πάλι για έκδοση "έναντι" 45 ευρώ, και αφού πήρα τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθώ-ακούγοντας τις ίδιες γελοίες δικαιολογίες, πως "δεν μας έχει ενημερώσει ο ΔΕΔΔΗΕ κλπ"- μπήκα στο mydei για να ανακαλύψω πως έχει εκδοθεί ΚΑΙ εκκαθαριστικός 51 ευρώ...

Έκανα καταγγελία στο myRAE και περιμένω.

Περιοχή
    Earthling
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που να ξερες και τι ειχαν κανει με το αεριο περυσι, που ενω εγραφαν στον τιμοκαταλογο οτι η επιδοτηση αφορα και τα σταθερα, μερικους μηνες μετά πείραξαν τον κατάλογο και έγραψαν "η επιδοτηση ΔΕΝ αφορά τα σταθερα", και στη συνεχεια οσοι ειχαμε σταθερο και το καταγγελαμε στη ΡΑΕ (με screenshots), το επαιζαν τρελιτσα και εγραφαν "λεει ΔΕΝ αφορά" και προσπερνούσαν το σκέλος του πειράγματος του τιμοκαταλόγου (φυσικά η ΡΑΕ παρέμεινε θεατής και κανείς δεν δικαιώθηκε).
    Αυτό όπως το περίγράφεις είναι ξεκάθαρη απάτη και εφόσον η ΡΑΕ είχε επιληφθεί του θέματος ως όφειλε, μιλάμε για ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια προστίμου!
    BTw ξέρεις αν οι τωρινές επιδοτήσεις καλύπτουν και τα μπλε τιμολόγια?

Σε σχέση με το θεμα σου με το green pass, οι agents της τηλεφωνικης εξυπηρέτησης είναι outsourced απο τηλεφωνικό κέντρο άλλης εταιρίας, και με ελλιπή ως φαίνεται εκπαίδευση (χροοονια τωρα αυτο το θεμα). Απ'ότι φαίνεται δεν προβληματίζει κανέναν στη ΔΕΗ ότι λέει ο καθένας του κεφαλιού του.
    Ειλικρινά, νομίζω οτι ο καθένας δίνει ό,τι απάντηση του έρθει στο κεφάλι. Η παπάτζα "μετά απο 3 μήνες έχετε διακίωμα ακύρωσης" της ήρθε εντελώς αβίαστα και μόλιις της ανέφερα τον όρο, ούτε καν ζήτησε παράγραφο που το διάβασα...
    "It is harder to crack a prejudice than an atom." - Albert Einstein

Irresponsibility: No single raindrop believes it is to blame for the flood...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    BTw ξέρεις αν οι τωρινές επιδοτήσεις καλύπτουν και τα μπλε τιμολόγια?
    Δεν το ξέρω, θεωρώ ότι δεν θα καλύπτουν τα σταθερά. Ούτως ή άλλως, τα σταθερά δεν είναι σε τιμή χαμηλότερη από την τιμή που θα έφτανε το κυμαινόμενο χωρίς την επιδότηση;
    Η, άλλιως, όποιος επιλέγει σταθερό, δεν το κάνει για να μη βρεθεί προ επλήξεως από απρόβλεπτες αυξήσεις;
    Ε, το κράτος συνήθως όποιον προνόησε μετά τον θεωρεί κορόιδο, και όποιον δεν προνόησε τον επιδοτεί.
    Τουλάχιστον μέχρι στιγμής με ρέυματα, αέρια κλπ αυτό βλέπουμε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Δεν το ξέρω, θεωρώ ότι δεν θα καλύπτουν τα σταθερά. Ούτως ή άλλως, τα σταθερά δεν είναι σε τιμή χαμηλότερη από την τιμή που θα έφτανε το κυμαινόμενο χωρίς την επιδότηση;
    Η, άλλιως, όποιος επιλέγει σταθερό, δεν το κάνει για να μη βρεθεί προ επλήξεως από απρόβλεπτες αυξήσεις;
    Ε, το κράτος συνήθως όποιον προνόησε μετά τον θεωρεί κορόιδο, και όποιον δεν προνόησε τον επιδοτεί.
    Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βιάζομαι να βάλω σταθερό σε ΔΕΗ. Αν το κυμαινόμενο με την επιδότηση είναι κάτω από 0.145eur/kWh δεν έχει νόημα.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    23
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    την ραε δεν την φοβουνται , αποτελει ενα αντισυνταγματικο , αντιδημοκρατικο , αντιλαικο κατασκευασμα που εξασφαλιζει ξεχωρη διαδρομη στην νομιμοτητα απο οτι ισχυει για ολους τους ελληνες και την επιχειρηματικοτητα τους . ειναι ο προστατης των κατεργαρηδων (οπως και η εεττ , ας μην ξεχναμε)
    οι επιτροπες ειναι σχηματα τα οποια αποτελεουν δηθεν ρυθμιστικες αρχες οι οποιες ομως αντικαθιστουν την νομιμοτητα σε εκωφαντικες παραβιασεις της .
    στην ουσια ο ρολος τους ειναι σκιαχτρα προς το δικαιο
    αν καποιος πολιτης κλεβει κατ εξακολουθηση και πιαστει μια , δεν παει σε μια επιτροπη να του προτεινουν πως να λειτουργει και τι να μην κανει , παει στην δικαιοσυνη , στοχειοθετειται η υποθεση και δικαζεται και αν ειναι ενοχος , τιμωρειται , και με την αφαιρεση της δυνατοτητας / αδειας , να το ξανακανει .
    αποβαλεται δηλαδη απο το πλαισιο που κακουργησε
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    Το Green Pass αφαιρείται άμεσα από τα προγράμματα της ΔΕΗ με επίσκεψη σε κατάστημα της ΔΕΗ ένα μήνα μετά την έναρξη της σύμβασης σας - με ένα κλικ από τον υπάλληλο. Σε περίπτωση άρνησης ή οποιασδήποτε άλλης δικαιολογίας, να επιμείνετε και να κάνετε αναφορά στους όρους του Green Pass (παράγραφος 7).

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/greenpass/
    https://www.dei.gr/media/elan2mkp/ei...me-_122022.pdf

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάτε αυτοπροσώπως στο κατάστημα της ΔΕΗ, μπορείτε να κάνετε εύκολα μια εξουσιοδότηση μέσω gov.gr σε κοντινό σας πρόσωπο, με το κείμενο: Για τη διαχείριση του λογαριασμού μου με αριθμό παροχής ΧΧΧΧΧΧΧ στη ΔΕΗ.

https://www.gov.gr/ipiresies/polites...exousiodoteses

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε σχετικό αίτημα για την αφαίρεση του Green Pass στο My.Rae.gr, με κατηγορία αιτήματος ηλεκτρική ενέργεια, κατηγορία παραλήπτη αιτήματος προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας και προμηθευτή ΔΕΗ. Αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο και είναι γενικά πιο σύνθετο ως ενέργεια.

https://my.rae.gr

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από motoboots Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Green Pass αφαιρείται άμεσα από τα προγράμματα της ΔΕΗ με επίσκεψη σε κατάστημα της ΔΕΗ ένα μήνα μετά την έναρξη της σύμβασης σας - με ένα κλικ από τον υπάλληλο. Σε περίπτωση άρνησης ή οποιασδήποτε άλλης δικαιολογίας, να επιμείνετε και να κάνετε αναφορά στους όρους του Green Pass (παράγραφος 7).

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/greenpass/
    https://www.dei.gr/media/elan2mkp/ei...me-_122022.pdf

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάτε αυτοπροσώπως στο κατάστημα της ΔΕΗ, μπορείτε να κάνετε εύκολα μια εξουσιοδότηση μέσω gov.gr σε κοντινό σας πρόσωπο, με το κείμενο: Για τη διαχείριση του λογαριασμού μου με αριθμό παροχής ΧΧΧΧΧΧΧ στη ΔΕΗ.

https://www.gov.gr/ipiresies/polites...exousiodoteses

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε σχετικό αίτημα για την αφαίρεση του Green Pass στο My.Rae.gr, με κατηγορία αιτήματος ηλεκτρική ενέργεια, κατηγορία παραλήπτη αιτήματος προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας και προμηθευτή ΔΕΗ. Αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο και είναι γενικά πιο σύνθετο ως ενέργεια.

https://my.rae.gr
    Για την επίσκεψη αυτή που λες πρέπει να κλήσεις ραντεβού όμως, δεν υπάρχει το σκάω πρίμα βίστα σε κατάστημα ΔΕΗ
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Earthling
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    HOL
    Έκλεισα Ιούνιο το μπλε online της ΔΕΗ με 12,3€/KWh ημερήσιο και 11,3/KWh νυχτερινό, τιμές που είναι πολύ καλές για το πως έχουν εξελιχθεί τώρα τα πράγματα.
    Η επιδότηση βασίζεται στην τιμή που πληρώνεις ή στο χρώμα του συμβολαίου? Γιατί πολύ αμφιβάλλω αν κάθονται να ελέγξουν την κάθε παροχή τι τιμή πληρώνει την KW/h...

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτή η τακτική ισχύει παντού. Πχ όποιος πιστολιάζει δάνειο, του γίνεται κούρεμα. Όποιος είναι σωστός και πληρώνει κανονικά, είναι ο βλάκας της υπόθεσης...
    "It is harder to crack a prejudice than an atom." - Albert Einstein

Irresponsibility: No single raindrop believes it is to blame for the flood...

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτή η τακτική ισχύει παντού. Πχ όποιος πιστολιάζει δάνειο, του γίνεται κούρεμα. Όποιος είναι σωστός και πληρώνει κανονικά, είναι ο βλάκας της υπόθεσης...
    Ε καλά, μην τα ισοπεδώνετε όλα.
    Όποιος έμεινε στο πράσινο δε σημαίνει ότι δεν προνόησε. Θυμάμαι το μπλε της ΔΕΗ να είναι στα 0.175 €/KWh παραμονές των χρωματιστών. Και το πράσινο άνοιξε με πολύ χαμηλότερη τιμή. Οι KWh και οι τιμές του πράσινου δικαιολογούν/ δικαιολογούσαν τη συνειδητή παραμονή για κάποιους. Δεν το έκαναν γιατί σκέφτηκαν ότι θα έχουν επιδότηση στο μέλλον.
    Φτάνετε στο άλλο άκρο: στην αντι-κατσίκα του αντι-γείτονα.
    Mono No Aware

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Asus Rt-ax92
    Να κάνω μια ερώτηση. Είμαι Elpedison και έχω δώρο το -100€ συνολικά, δηλ. κάθε μήνα από 20€ αφαίρεση.
    Αν πάω σε άλλο προμηθευτή θα πρέπει να δώσω πίσω τα 20ευρα που μου έχουν αφαιρεθεί?
    Γνωρίζει κάποιος?

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pankostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να κάνω μια ερώτηση. Είμαι Elpedison και έχω δώρο το -100€ συνολικά, δηλ. κάθε μήνα από 20€ αφαίρεση.
    Αν πάω σε άλλο προμηθευτή θα πρέπει να δώσω πίσω τα 20ευρα που μου έχουν αφαιρεθεί?
    Γνωρίζει κάποιος?
    δεν επιστρέφεις κάποιο ποσό

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    135,18 €/MWh η ΤΕΑ Ιουλίου​​​​​​​.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOOM_NX Εμφάνιση μηνυμάτων
    135,18 €/MWh η ΤΕΑ Ιουλίου​​​​​​​.
    καλά πήγε η ανάπτυξη

έκλεισα volton , να δούμε πως θα πάει η φάση , μου έχωσαν μια κατοστάρα εγγύηση για το καλημέρα . Ξέρω θα τα πάρω πίσω αλλά 1η εντύπωση αρνητική

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved

Κατά 25% αυξημένα τα ex-post που βασίζονται στην ΤΕΑ για τον Ιούλιο.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    250/250
    ISP
    INALAN
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλά πήγε η ανάπτυξη

έκλεισα volton , να δούμε πως θα πάει η φάση , μου έχωσαν μια κατοστάρα εγγύηση για το καλημέρα . Ξέρω θα τα πάρω πίσω αλλά 1η εντύπωση αρνητική
    Κανεις πάγια εντολή και στην επιστρέφουν
    Resistance is futile
    You will be accumulated by the Borg
    Apple will prevail

Σελ. 1247 από 1665 ΠρώτηΠρώτη ... 12271237124212451246124712481249125212571267 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία