Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1747. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

542 31,02%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

661 37,84%
  • Δεν θα αλλάξω

454 25,99%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,15%
Σελ. 1297 από 1711 ΠρώτηΠρώτη ... 12771287129212951296129712981299130213071317 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 19.441-19.455 από 25651
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GMITSOUL Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΟΡΑΚΙΕ καλησπέρα.
    Έκανα πρόσφατα το πρόγραμμα της ZENITH με το -40% και τα πάγια δώρο.Ξεκίνησα στις 28/08/2024 .Για να περάσω την μέτρηση ώστε να μου έρχονται εκκαθαριστικοί λογαριασμοί θα λαμβάνω κάποιο μήνυμα ? Είδα ότι μπορώ να μπαίνω στο site της ZENITH και από το myzenith μου δίνει τη δυνατότητα να βάζω τη μέτρηση ,το θέμα είναι κάθε πότε ?
    παλιότερα λέγαν ~5 μέρες πριν την ημερομηνία της μηνιαίας έκδοσης λογαριασμού , πάρε τηλ και θα σου πούνε πότε ακριβώς

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Otenet
    Όπως πάντα εγκυρότατος και αναλυτικότατος Κοράκιε.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GMITSOUL Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΟΡΑΚΙΕ καλησπέρα.
    Έκανα πρόσφατα το πρόγραμμα της ZENITH με το -40% και τα πάγια δώρο.Ξεκίνησα στις 28/08/2024 .Για να περάσω την μέτρηση ώστε να μου έρχονται εκκαθαριστικοί λογαριασμοί θα λαμβάνω κάποιο μήνυμα ? Είδα ότι μπορώ να μπαίνω στο site της ZENITH και από το myzenith μου δίνει τη δυνατότητα να βάζω τη μέτρηση ,το θέμα είναι κάθε πότε ?
    παλιότερα λέγαν ~5 μέρες πριν την ημερομηνία της μηνιαίας έκδοσης λογαριασμού , πάρε τηλ και θα σου πούνε πότε ακριβώς
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marioarv Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν κατάλαβα καλά απο τον επισυναπτόμενο λογαριασμό αυτοί με χρεώσαν και κιλοβατωρες χωρις εκπτωση κοτ-γ και ρυθμιζόμενες χρεώσεις...
    έχει μείον 55€ στη χρέωση ενέργειας...
    για τη χρέωση μεταφοράς 0,00844 και διανομής 0,00348 ρώτα αρχικά και μετά myrae μιας και νομίζω (δεν έχω ιδέα) οτι είναι στο "μεταβλητό σκέλος της Χρέωσης Χρήσης Συστήματος (ΧΧΣ) και της Χρέωσης Χρήσης Δικτύου (ΧΧΔ)"
    τις υπόλοιπες ρυθμιζόμενες τις έχει μηδέν

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαν σταθερό , για Γ21 είναι καλό , τώρα αν θα είναι φθηνότερο απο κυμαινόμενο , εξαρτάται τη χοντρική

- - - Updated - - -

κάτσε να βγάλει κανα 100+ η ελπέ και τα λέμε τότε
    η volton αντί να μου βγάλει τελικό μου έβγαλε εκκαθαριστικό για Αύγουστο ... η πλάκα είναι μου στείλανε καλως ήρθατε στην εταιρία όταν άλλαξα σε Ζενίθ

- - - Updated - - -

μάλλον πρέπει να πιέσεις αρκετά για την public μιας και δεν είναι επίσημη και εξαρτάται τον πωλητή ,
    δεν έχεις και μεγάλη κατανάλωση άρα και να χάσεις το 40% δε σε καίει και τόσο σε σχέση με τα δώρα
    @korakios Δεν διαφωνώ, έτσι και μας βγάλει πάλι κανά 100άρι η Ελπέ θα φύγω τρέχοντας αλλά δεν το βλέπω πολύ σύντομα...

Περιοχή
    Χολαργός
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geopro64 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω υποβάλει τρία e contract στην ζενίθ από το Σάββατο και δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση είτε σε μέιλ είτε σε οτιδήποτε.
    Στο τηλέφωνο δεν μου λένε ξεκάθαρα αν έχουν λάβει τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και μου μιλάνε με ασάφεια.
    Είναι όντως "καφενείο" η ζενίθ ή απλώς έτυχε σε μένα ;
    εγώ ξεκίνησα να κάνω το e contract και το παράτησα στη μέση γιατί έπρεπε να έχω φωτό το μετρητή και μετά ξεχάστηκα αλλά δεν με ξέχασαν αυτοί. μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι άφησα στη μέση το e contract!!! και έτσι τηλεφωνικά και μέσω email το ολοκληρώσαμε.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλημέρα,

Έχουμε στην κύρια οικία κατανάλωση 350kWh περίπου το μήνα. Μέσω Φυσικού Αερίου μας ήρθε ο λογαριασμός για τον Αύγουστο 100€ (0.19€/kWh) ενώ μας είχανε πεί για κλειδωμένη τιμή 0.07€/kWh. Θέλουμε να αλλάξουμε πάροχο. Νυχτερινό μετρητή δεν έχουμε. Ρώτησα στην Ζενίθ και μου είπαν ότι η έκπτωση 40% δεν ισχύει πλέον.
    Τι θα μας συμβουλεύατε? Θέλουμε όσο γίνεται να μείνουμε 6-7 μήνες.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AgelosMo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα,

Έχουμε στην κύρια οικία κατανάλωση 350kWh περίπου το μήνα. Μέσω Φυσικού Αερίου μας ήρθε ο λογαριασμός για τον Αύγουστο 100€ (0.19€/kWh) ενώ μας είχανε πεί για κλειδωμένη τιμή 0.07€/kWh. Θέλουμε να αλλάξουμε πάροχο. Νυχτερινό μετρητή δεν έχουμε. Ρώτησα στην Ζενίθ και μου είπαν ότι η έκπτωση 40% δεν ισχύει πλέον.
    Πως έγινε το θαύμα ?
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα παιδιά.
    Ξέρει κάποιος για τη βόλτον , αν δίνει ΑΜΕΣΑ με την ενεργοποιηση δηλαδη, την 50 αρα του σκρουτζ πλας?
    Επίσης για την ελπεντισον αν δινουν την endenred απο καταστημα, με την ενεργοποιηση?

Καλημέρα παιδιά!
    Από Protergia τι εμπειρία έχουμε όσο αφορά την τιμολόγηση;
    Είμαι στο 6μηνο (μπλε) της Protergia από 27/07.24. Στις 1 Σεπτεμβρίου έκανα απόπειρα να δώσω ενδείξεις αλλά έβγαλε μήνυμα ότι δε θα ληφθεί υπόψη γιατί πέρασε ο διαχειριστής δικτυου. Κοντεύουμε 2 μήνες απ' την ημέρα εκπροσώπησης και λογαριασμός τίποτα ακόμη. Ούτε ο Ηρων τόσο καθυστέρηση!

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Router
    linksus wag354g
    SNR / Attn
    9(dB) / 13(dB)
    εγω φεύγω τώρα απο αυτούς γιατι με την αποστολή λογαριασμών τα έχουν κάνει μπάχαλο...απο Φεβρουάριο και μου έχουν στείλει 1 λογαριασμό τον Ιούλιο έπειτα απο καταγγελία με χρεώσεις φεβρουαρίου Μαρτίου.οτι να ναι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Καλημέρα,

Σταμάτησε το 40% στη ζενίθ στο smart night? Ακόμα υπαρχει στο site τους πάντως.

Περιοχή
    Ήπειρος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50Mbps Down / 30Mbps Up
    ISP
    Cosmote Rural
    Ερώτηση.
    Για σπίτι που λόγο αντλίας πλέον θα έχει καταναλώσεις 1000kW/h τον μήνα περίπου και που τώρα είναι στο Elpedison Bright up αξίζει η μετάβαση στη Zenith Smart Night 40% αν προλαβαίνω;
    Το σκεπτικό είναι ότι ενώ οι λογαριασμοί είναι πάνω κάτω οι ίδιοι, σύμφωνα με τα εκάστοτε excel του doomnx αν εξαιρέσεις το ~30€ πρόστιμο που θα πληρώσω για την αποχώρηση, το πρόγραμμα τις Ζενιθ θεωρητικά θα ισχύει για μεγαλύτερο βάθος χρόνου ενώ το bright up τελειώνει Δεκέμβριο.
    Σκέψεις;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kozywozy : 19-09-24 στις 12:44.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Καλημέρα,

myrae για το "λάθος" της ΦΑ και ξαναπαίρνεις Ζενίθ άλλον υπάλληλο , υποτίθεται οτι συνεχίζει το 40%
    Αλλιώς 6μηνο Ήρων blue με τα 50€ δώρου ή 12μηνο Ζενίθ Direct Plus που δίνει τα μισά πάγια δώρο

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kozywozy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση.
    Για σπίτι που λόγο αντλίας πλέον θα έχει καταναλώσεις 1000kW/h τον μήνα περίπου και που τώρα είναι στο Elpedison Bright up αξίζει η μετάβαση στη Zenith Smart Night 40% αν προλαβαίνω;
    Το σκεπτικό είναι ότι ενώ οι λογαριασμοί είναι πάνω κάτω οι ίδιοι, σύμφωνα με τα εκάστοτε excel του doomnx αν εξαιρέσεις το ~30€ πρόστιμο που θα πληρώσω για την αποχώρηση, το πρόγραμμα τις Ζενιθ θεωρητικά θα ισχύει για μεγαλύτερο βάθος χρόνου ενώ το bright up τελειώνει Δεκέμβριο.
    Σκέψεις;
    δε νομιζω να τελείωσε το 40% , αλλιώς δες σταθερό

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Titarasaudi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα παιδιά!
    Από Protergia τι εμπειρία έχουμε όσο αφορά την τιμολόγηση;
    Είμαι στο 6μηνο (μπλε) της Protergia από 27/07.24. Στις 1 Σεπτεμβρίου έκανα απόπειρα να δώσω ενδείξεις αλλά έβγαλε μήνυμα ότι δε θα ληφθεί υπόψη γιατί πέρασε ο διαχειριστής δικτυου. Κοντεύουμε 2 μήνες απ' την ημέρα εκπροσώπησης και λογαριασμός τίποτα ακόμη. Ούτε ο Ηρων τόσο καθυστέρηση!
    myrae και εσύ

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marioarv Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω φεύγω τώρα απο αυτούς γιατι με την αποστολή λογαριασμών τα έχουν κάνει μπάχαλο...απο Φεβρουάριο και μου έχουν στείλει 1 λογαριασμό τον Ιούλιο έπειτα απο καταγγελία με χρεώσεις φεβρουαρίου Μαρτίου.οτι να ναι.
    το ίδιο και εσύ , μάλλον έπαθε Ηρωνίτιδα η Προτέργια ...

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Δεν άντεξε η Eunice και άλλαξε όνομα τελικα στα προιόντα της.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Χοχο.. εφτασε ο 1ος λογαριασμος Ζενιθ. Τον ανεβαζω. Βεβαια, προσθεσανε την εγγυηση παρα το γεγονος οτι ηταν ενεργοποιημενη η παγια εντολη ( που κανοκικα θα πρεπε να ηταν μηδενικη ). Πηρα τηλ. στην εξυπηρετηση, το επιβεβαιωσαν οτι ειναι ενεργη αλλα επισημαναν οτι ενεργοποιηθηκε 18.9. Σημειωθηκε οτι θα αφαιρεθει στον επομενο λογαριασμο. Δεν τραβηξανε τιποτα ακομη... τον αφηνω απληρωτο κ ΡΑΕ?! Συνεχιζω κανονικα?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_20240919_093628_Adobe Acrobat.jpg  

Σελ. 1297 από 1711 ΠρώτηΠρώτη ... 12771287129212951296129712981299130213071317 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία