Όχι, μόνο ότι αυτή είναι τιμή μετά από επέμβαση της εταιρείας, που σημαίνει ότι όταν το αφήσει ελεύθερο θα ανέβει η τιμή
Καλώς το κι ας άργησε!
Σε ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά
Στα Γιάννενα κυκλοφόρησαν διαφημιστικά flyers με 50€ δωροεπιταγή με νέα σύνδεση
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,08% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,54% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,18% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 19.921-19.935 από 24976
-
06-10-24, 00:37 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19921
-
06-10-24, 00:46 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19922
https://www.elpedison.gr/el/o-omilos...alaexpo-2024-/
2511811411
shop.kavala@elpedison.gr
ας μας ενημερώσει κάποιος απο άλλη πόλη αν δίνουν τηλεφωνικώς 50ρικο
-
06-10-24, 02:44 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19923
Παιδια για σταθερο ζενιθ, προτεργια ή ηρων; Σε πιο να παω; Τι παιζει με την εκπτωση συνεπειας; Εχει κατι κρυφο που πρεπει να προσεξω; Εχω θερμανση με ρευμα και μιλαμε για 1000 kw τον μηνα σε χειμερινους μηνες; Τι μου προτεινετε;
-
06-10-24, 03:23 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19924
εφαγα ακυρο απο βολτον στο προγραμμα με το 50αρι του σκρουτζ γιατι λεει ημουν εκει μεσα στους προηγουμενους 2 μηνες...
ελπεντισον win more δεν αναφερει κατι για 50αρι? ειναι μονο απο καταστημα?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos121 : 06-10-24 στις 03:34.
-
06-10-24, 08:54 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19925
μια ερώτηση για την έκπτωση συνέπειας, έχει αναφερθεί ότι στον ΗΡΩΝ πρέπει να πας μέσω ΡΑΕ για να πάρεις την έκπτωση συνέπειας του τελευταίου λογαριασμού (και αυτό δεν ξέρω αν ισχύει αν υπάρχει ειδικός όρος που την αποκλείει).
Στην ΖΕΝΙΘ τι ισχύει; Στο power home direct plus που βλέπω ότι υπάρχει έκπτωση συνέπειας θα έχουμε την ίδια ιστορία;
-
06-10-24, 10:11 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19926
Επειδή αναφέρθηκε η ΥΔΕ. Εάν γνωρίζει κάποιος ηλεκτρολόγο για ΥΔΕ με ανταγωνιστική χρέωση για παροχή κατοικίας στη Νίκαια - Πειραιά, ας στείλει με προσωπικό μήνυμα σχετικές πληροφορίες.
-
06-10-24, 10:12 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19927
-
06-10-24, 10:20 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19928
Δες την παράγραφο 4.4 εδώ που αναγράφει ότι δεν αποδίδεται εκτύπωση συνέπειας στον τελικό.
-
06-10-24, 11:02 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19929
το θέμα είναι αν δίνουν στης Καβάλας
- - - Updated - - -
κανένας πάροχος δε δίνει τη συνέπεια μετά τον τελικό , μόνο μέσω myrae
- - - Updated - - -
εξαρτάται αν θες 6μηνο ή 12μηνο
για 6μηνο προσπάθησε Ήρων παζάρι να σου δώσουν δώρο τα πάγια (60€) , αλλιώς econtract για 50€
έτσι και αλλιώς Μάρτιο θα έχεις μικρή κατανάλωση οπότε το ποσό της συνέπειας που αφορά κατανάλωση τελικού (το οποίο θα κυνηγήσεις μέσω myrae) θα είναι μικρό
- - - Updated - - -
είσαι ο 2ος που το αναφέρει , myrae ή αν βαριέσαι , πάρε τηλ κατάστημα Καβάλας και ενημέρωσέ μας
-
06-10-24, 11:49 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19930
Στις 26/6 επέλεξα το σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ στα 0,123/0,113€ βασιζόμενος στο ΚΟΤ το οποίο και έχασα στην συνέχεια και τα 12,3 λεπτά μου φαντάζουν πολλά μαζί με το πάγιο στα 3.5€.
Αξίζει τον κόπο να προχωρήσω σε κάποια αλλαγή πληρώνοντας όμως ένα πέναλντι λογικά 65€ που είναι στο 4μηνο και μετά, με καταναλώσεις γύρω στα 200-250Kwh/μήνα για χειμώνα ή να περιμένω ?
-
06-10-24, 12:05 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19931
Είναι εφικτό εφόσον έχεις λάβει και το δώρο της ΔΕΗ κάπου 30 ευρώ; Αν το συνδυάσεις και με λίγο τουρισμό πχ heron Οκτώβρη econtract και black Friday το Νοέμβρη τότε έχεις ισοσκελισει τη χασουρα. Τα κλειστά προγράμματα έχουν αυτό το μειονέκτημα σε δεσμεύουν για να σου εξασφαλίσουν σταθερή χρέωση.
Ακομα και χωρίς τουρισμό σε έως 3-4μήνες πιθανά θα εξομοιωθεί η ρήτρα από τη μείωση παγίου ή διάφορα τιμής ενδεχομένως.
-
06-10-24, 12:23 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19932
Ναι, 50€ πήρα το καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ, ήδη πήγα το εξοχικό στον Ήρων με το Yellow Free Home χωρίς πάγιο αλλά εκεί δεν έχω καταναλώσεις, είναι αρκετό αν και έχει κιλοβατώρα φωτιά.
Ίσως να πώ ένα γεια στο Benefit Home για το 50ρικο και το πάγιο δώρο ή το 50ευρω του σκρούτζ απο Volton.
Βlack Friday τι παίζει συνήθως?
-
06-10-24, 12:29 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19933
Αν εχω καταλαβει σωστα, η ρητρα αποχωρησης απο το μπλε τουν ηρων ειναι τα παγια που απομενουν μεχρι τη συμπληρωση του 6μηνου?
-
06-10-24, 12:31 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19934
Τα ειχα ξεχασει ολα, επαιζα γυρω γυρω στα δωρα πινγκ-πονγκ Ηρωνα, Ελπεντισον, Volton κ τωρα που εχω 3 παροχες της αθλιας Τερνας, με Yellow One Home , αυξημενο σχεδον 50% ,πρεπει να ξαναδιαβασω τα παντα ολα (λογω μνημης,ακομη κ η μερικη παραθεση εδω με παιδευει, αν εχει καπου οδηγιες λινκ πληζ)!
Eπειδη δεν θελω ουτε δεσμευσεις αλλα ουτε εκ των υστερων τιμες, παρα μονο εκ των προτερων, ψαχνω να δω που να παω.
Στα προγραμματα με τιμες εκ των υστερων, αρκει ενας μηνας με εκτοξευση τιμων, ειτε ρεαλιστικων ειτε απο παιχνιδια, για να χασεις οτι τυχον γλιτωσες , τους προηγουμενους μηνες.
Αν παρουν με αφορμη την μετακινηση απο διακρατηση κ αντιπροτεινουν κατι απο οσα διαβαζω εδω μεσα, θα το αξιολογησω.
Το γαμωτο ειναι πως θελω να αποφυγω την χαρτουρα μετακινησης 3 παροχων σε εξω απο την τριαδα που κινουμαι παροχο, για να μην ψαχνω τις ιδιαιτεροτητες νεου παροχου.
Ισως το κανω σε μια παροχη μονο απλα για να με παρουν απο την διακρατηση κ οταν και αν με παρουν κ αξιζει, κανω το ιδιο κ στις υπολοιπες.
Volton, με Skroutz επισης γιοκ. Κυριως γιατι μεχρι να με μεταφερουν θαχει τελειωσει ο μηνας.
Μενει η Elpedison ΑΝ την δινουν οι Καβαλιωτες κλπ? η και χωρις Καβαλα, να παω Win More 2 ?
Τα φωτα σας...αλλα οχι με πολλαπλη παραθεση κυριοι ειδικοι πληζ! θελω προσωπικη εξυπηρετηση!
-
06-10-24, 12:37 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #19935
ναι, αναλογικά πάγιο/30 επί μέρες που απομένουν
- - - Updated - - -
το 40% της Ζενίθ θα κρατήσει κάπως τις τιμές αλλά εφόσον θες μεταξύ της γνωστής τριάδας πάρε τηλ στην Ελπέ Καβάλας μπας και δίνουν
Αν όχι δεν προτείνω να δίνεις 9+πάγιο επι 3 παροχές , ακόμα και αν σου δώσουν (όποτε) 2*20€ δωροεπιταγές Σκλαβενίτη
Μάλλον είσαι για εκτός τριάδας
Bookmarks