Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1330 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 13101320132513281329133013311332133513401350 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 19.936-19.950 από 25022
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE H288A
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    το 40% της Ζενίθ θα κρατήσει κάπως τις τιμές
    Βρηκα την παραθεση, ο browser Brave εφταιγε!
    Ωραια, να παω Ζενιθ. Και η απατη του να μην αποδιδουν στον Τελικο Εκκαθαριστικο, για να μην εχω με αχρηστη ΡΑΕ σχεση, μηπως θα την αποφυγω μιας και εχω μηνιαια καταμετρηση πλεον, (οταν θελησω να φυγω απο Ζενιθ) με το που θα βγει ο εκκαθαριστικος του μηνα, να τον πληρωσω κ ΜΕΤΑ να παω οπου παω? Η θα κανουν και εκ των υστερων στον Τελικο, επανυπολογισμο για να παρουν πισω την εκπτωση ολων των τυχον μηνων που θα ειναι η συνδεση??? ικανους τους εχω.

"Δεν εφαρμόζεται έκπτωση συνέπειας σε περίπτωση τελικού εκκαθαριστικού λογαριασμού που
    αφορά τελευταία καταμέτρηση κατανάλωσης περιόδου όταν παύει η εκπροσώπηση της παροχής ή η
    ηλεκτροδότηση του ακινήτου. H έκπτωση συνέπειας εφαρμόζεται για όσο διάστημα η σύμβαση παραμένει
    ενεργή."

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Specs Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρηκα την παραθεση, ο browser Brave εφταιγε!
    Ωραια, να παω Ζενιθ. Και η απατη του να μην αποδιδουν στον Τελικο Εκκαθαριστικο, για να μην εχω με αχρηστη ΡΑΕ σχεση, μηπως θα την αποφυγω μιας και εχω μηνιαια καταμετρηση πλεον, (οταν θελησω να φυγω απο Ζενιθ) με το που θα βγει ο εκκαθαριστικος του μηνα, να τον πληρωσω κ ΜΕΤΑ να παω οπου παω? Η θα κανουν και εκ των υστερων στον Τελικο, επανυπολογισμο για να παρουν πισω την εκπτωση ολων των τυχον μηνων που θα ειναι η συνδεση??? ικανους τους εχω.

"Δεν εφαρμόζεται έκπτωση συνέπειας σε περίπτωση τελικού εκκαθαριστικού λογαριασμού που
    αφορά τελευταία καταμέτρηση κατανάλωσης περιόδου όταν παύει η εκπροσώπηση της παροχής ή η
    ηλεκτροδότηση του ακινήτου. H έκπτωση συνέπειας εφαρμόζεται για όσο διάστημα η σύμβαση παραμένει
    ενεργή."
    Στον τελικό παίρνεις τη συνέπεια του προηγούμενου . Το πρόβλημα είναι η συνέπεια που αφορά κατανάλωση του τελικού
    Υπόψιν μιλάμε για το 5%, συνέπειας , το 40% έκπτωσης αποδίδεται κανονικά

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49999/4999
    ISP
    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    DSLAM
    Tellas - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Huawei dg8245v
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 26(dB)
    Για να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση από όποιον γνωρίζει, είναι μια ερώτηση πολύ συχνή τον τελευταίο καιρό λόγω συχνή αλλαγής παρόχου, ασχέτως αν αναγράφεται στο σύμβολο όρος που λέει ότι δεν αποδίδεται έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό, συστηματικά ο όρος αυτός χαρακτηρίζεται ως καταχρηστικος, αν κινηθεί ο καταναλωτής μέσω myrae θα δικαιωθεί ή όχι; Τα φώτα σας παρακαλώ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tasos.p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση από όποιον γνωρίζει, είναι μια ερώτηση πολύ συχνή τον τελευταίο καιρό λόγω συχνή αλλαγής παρόχου, ασχέτως αν αναγράφεται στο σύμβολο όρος που λέει ότι δεν αποδίδεται έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό, συστηματικά ο όρος αυτός χαρακτηρίζεται ως καταχρηστικος, αν κινηθεί ο καταναλωτής μέσω myrae θα δικαιωθεί ή όχι; Τα φώτα σας παρακαλώ.
    Χωρίς να είμαι νομικός έχω την εντύπωση ότι δεν αναγράφονται ρητοί όροι στον κώδικα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σχετικά με το πώς αποδίδεται η έκπτωση συνεπειας, οπότε υπόκειται η διαδικασία στους όρους που θέτει κάθε πάροχος στις συμβάσεις του. Δηλαδή αν αναφερει ότι δεν αποδίδει έκπτωση συνεπειας στον τελικό, αυτό σημαίνει ότι τον καλύπτει να μην το κάνει. Αν δεν το αναφέρει στους όρους και δεν αποδώσει τη συνέπεια στον τελικό όμως ο πελάτης έχει το δικαίωμα να την διεκδικήσει.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Specs Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα ειχα ξεχασει ολα, επαιζα γυρω γυρω στα δωρα πινγκ-πονγκ Ηρωνα, Ελπεντισον, Volton κ τωρα που εχω 3 παροχες της αθλιας Τερνας, με Yellow One Home , αυξημενο σχεδον 50% ,πρεπει να ξαναδιαβασω τα παντα ολα (λογω μνημης,ακομη κ η μερικη παραθεση εδω με παιδευει, αν εχει καπου οδηγιες λινκ πληζ)!

Eπειδη δεν θελω ουτε δεσμευσεις αλλα ουτε εκ των υστερων τιμες, παρα μονο εκ των προτερων, ψαχνω να δω που να παω.

Στα προγραμματα με τιμες εκ των υστερων, αρκει ενας μηνας με εκτοξευση τιμων, ειτε ρεαλιστικων ειτε απο παιχνιδια, για να χασεις οτι τυχον γλιτωσες , τους προηγουμενους μηνες.

Αν παρουν με αφορμη την μετακινηση απο διακρατηση κ αντιπροτεινουν κατι απο οσα διαβαζω εδω μεσα, θα το αξιολογησω.

Το γαμωτο ειναι πως θελω να αποφυγω την χαρτουρα μετακινησης 3 παροχων σε εξω απο την τριαδα που κινουμαι παροχο, για να μην ψαχνω τις ιδιαιτεροτητες νεου παροχου.

Ισως το κανω σε μια παροχη μονο απλα για να με παρουν απο την διακρατηση κ οταν και αν με παρουν κ αξιζει, κανω το ιδιο κ στις υπολοιπες.

Volton, με Skroutz επισης γιοκ. Κυριως γιατι μεχρι να με μεταφερουν θαχει τελειωσει ο μηνας.

Μενει η Elpedison ΑΝ την δινουν οι Καβαλιωτες κλπ? η και χωρις Καβαλα, να παω Win More 2 ?

Τα φωτα σας...αλλα οχι με πολλαπλη παραθεση κυριοι ειδικοι πληζ! θελω προσωπικη εξυπηρετηση!
    Επιλογές υπάρχουν σίγουρα απλά πρέπει να δεις και τις καταναλώσεις σου και αν θέλεις να κάνεις τουρισμο η όχι τελικά. Μην κολλάς σε 3 παρόχους όλοι όσοι είναι γνωστοί μια τιμολόγηση μπορούν να κάνουν.
    Επίσης επειδή θέλεις να ξέρεις την τιμή από πριν αυτόματα μπαίνουν στη συζήτηση και τα μπλε αφού σου εξασφαλίσουν τιμή βρέξει χιονίσει αλλά υπάρχει το τίμημα της δέσμευσης.
    Συμπερασματικά χωρίς να γνωρίζω τις καταναλώσεις σου προτεινω μερικές εναλλακτικές:
    - 2 παροχές μπορείς να τις πας στο volton yellow protect αν έχεις skroutz plus. Έχει δώρο και δέσμευση τιμής μέχρι Δεκέμβρη.
    -Υπαρχει σχεδον σίγουρη κλήση για διακράτηση από ΗΡΩΝ που προσφέρει το σταθερό με τα πάγια δώρο, αν το επιλέξεις δεν έχεις λόγο να μη θέλεις να παραμείνεις εκεί για 6 μήνες.
    - Αν και θέλεις απριορι γνωστές τιμές, προτείνω το zenith smart night που ναι μεν τιμολογει expost αλλά εξασφαλίζει χαμηλή τιμή. Με το μηδενικο πάγιο βολεύει και για εξοχικά και με τη χαμηλή τιμή και για μεγάλες καταναλώσεις. Αυτή είναι η δική μου πρόταση για να μην μπεις ξανά σε διαδικασία αλλαγών, εκτός αν υπάρξει ενεργειακή κρίση πάλι.

-

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zakinet Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια για σταθερο ζενιθ, προτεργια ή ηρων; Σε πιο να παω; Τι παιζει με την εκπτωση συνεπειας; Εχει κατι κρυφο που πρεπει να προσεξω; Εχω θερμανση με ρευμα και μιλαμε για 1000 kw τον μηνα σε χειμερινους μηνες; Τι μου προτεινετε;
    Εγώ θα σου έλεγα το σταθερό της Protergia, είναι χωρίς συνέπεια

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teo_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στις 26/6 επέλεξα το σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ στα 0,123/0,113€ βασιζόμενος στο ΚΟΤ το οποίο και έχασα στην συνέχεια και τα 12,3 λεπτά μου φαντάζουν πολλά μαζί με το πάγιο στα 3.5€.
    Αξίζει τον κόπο να προχωρήσω σε κάποια αλλαγή πληρώνοντας όμως ένα πέναλντι λογικά 65€ που είναι στο 4μηνο και μετά, με καταναλώσεις γύρω στα 200-250Kwh/μήνα για χειμώνα ή να περιμένω ?
    Αν περίμενες μέχρι να κλείσεις εξάμηνο είναι 30€ το πέναλτυ

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Σπίντπορτ 2+
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Wilham Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θα σου έλεγα το σταθερό της Protergia, είναι χωρίς συνέπεια

Αν περίμενες μέχρι να κλείσεις εξάμηνο είναι 30€ το πέναλτυ
    Άρα απο 27/12 και μετά. Έχει ένα ενδιαφέρον. Ευχαριστώ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tasos.p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μέσω myrae πάντως τα έχουν πάρει , έστω και στα πλαίσια «καλής συνεργασίας» που πετά πχ ο Ηρων
    Παντως κάτι μικροποσά μέχρι ταληράκια τους τα αφήνω για μπουρμπουάρ …

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΞΑΝΘΗ
    Path Level
    Interleaved
    Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ΗΡΩΩΝ άλλαξα 3 παροχές από Yellow σε Blue 6μηνο. Αλλαγή από 1-10-2024. Μου έβαλαν ήδη 60 ευρώ πίστωση όλα τα πάγια των 6 μηνών.
    Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά για την ώρα το αφήνω. Αν πέσουν πολύ κάτω οι τιμές βλέπουμε (δεν ξέρω τι πέναλτι θα έχω, τα πάγια πίσω?)

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από doll Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ΗΡΩΩΝ άλλαξα 3 παροχές από Yellow σε Blue 6μηνο. Αλλαγή από 1-10-2024. Μου έβαλαν ήδη 60 ευρώ πίστωση όλα τα πάγια των 6 μηνών.
    Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά για την ώρα το αφήνω. Αν πέσουν πολύ κάτω οι τιμές βλέπουμε (δεν ξέρω τι πέναλτι θα έχω, τα πάγια πίσω?)
    Σε ποιο τηλέφωνο αν επιτρέπεται;
    Είπες κάτι συγκεκριμένο; Γιατί θέλω να προσπαθήσω το ίδιο.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΞΑΝΘΗ
    Path Level
    Interleaved
    Στην εξυπηρέτηση πελατών. Λες ένας γνωστός πήρε προσφορά από εσάς για δώρο τα πάγια για το μπλέ. Σε παίρνουν πίσω σε λίγο και στο δίνουν.

Περιοχή
    Ξάνθη
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    5/~37.5
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΞΑΝΘΗ
    SNR / Attn
    8(dB) / 15.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Υπάρχει τρόπος να ζητήσω από τον ΗΡΩΝ να συμψηφίσει ένα μικρό ποσό της τάξης των 10 ευρώ που είχε μείνει από προηγούμενη τουριστική περίοδο με τον εκκαθαριστικό που βγήκε πριν λίγες μέρες;

Στα υπόψιν, είμαι ήδη στην Volton.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από christakoss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει τρόπος να ζητήσω από τον ΗΡΩΝ να συμψηφίσει ένα μικρό ποσό της τάξης των 10 ευρώ που είχε μείνει από προηγούμενη τουριστική περίοδο με τον εκκαθαριστικό που βγήκε πριν λίγες μέρες;

Στα υπόψιν, είμαι ήδη στην Volton.
    ναι , μιλάς στο chat και θα το κάνουν σε κάμποσες μέρες , κανονικά έπρεπε να γίνει αυτόματα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Μπράβο σε όλους και κυρίως στους 2 που μας ξεστραβωνουν!
    Είχα ξεμείνει στον Ήρων με το yellow one από όπου πρέπει άμεσα να φύγουμε από όσο λέτε μετά την αύξηση.
    Έχω skroutz plus πάω volton αν και είμαι δυσαρεστημένος από παλιότερη εμπειρία; Αν φύγουμε από εκεί στον μήνα δεν χάνουμε την δώρο επιταγή αλλά χάνουμε όλα τα πάγια δώρο; Υπάρχει άλλη φάκα; Είδα το excel αλλά δεν κατάλαβα πως υπολογίζετε η τελική τιμή.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από archimidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο σε όλους και κυρίως στους 2 που μας ξεστραβωνουν!
    Είχα ξεμείνει στον Ήρων με το yellow one από όπου πρέπει άμεσα να φύγουμε από όσο λέτε μετά την αύξηση.
    Έχω skroutz plus πάω volton αν και είμαι δυσαρεστημένος από παλιότερη εμπειρία;
    Σε κάποιους που ήταν πριν 2μηνο στη volton έριξαν άκυρο για τα 50€

Αν φύγουμε από εκεί στον μήνα δεν χάνουμε την δώρο επιταγή αλλά χάνουμε όλα τα πάγια δώρο;
    αν φύγεις απο εκεί (καλό είναι να πάρεις και να εξαργυρώσεις την επιταγή πριν φύγεις) , απλά φεύγεις , δεν κατάλαβα τι εννοείς με τα πάγια .

Υπάρχει άλλη φάκα;
    δεν έχει στους όρους , ούτε έχει αναφερθεί κάτι

Είδα το excel αλλά δεν κατάλαβα πως υπολογίζετε η τελική τιμή.
    πληρώνεις ότι λέει μέχρι και Δεκέμβριο
    https://volton.gr/skroutz/

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49999/4999
    ISP
    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    DSLAM
    Tellas - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Huawei dg8245v
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 26(dB)
    [QUOTE=juanjo;7640408]Χωρίς να είμαι νομικός έχω την εντύπωση ότι δεν αναγράφονται ρητοί όροι στον κώδικα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σχετικά με το πώς αποδίδεται η έκπτωση συνεπειας, οπότε υπόκειται η διαδικασία στους όρους που θέτει κάθε πάροχος στις συμβάσεις του. Δηλαδή αν αναφερει ότι δεν αποδίδει έκπτωση συνεπειας στον τελικό, αυτό σημαίνει ότι τον καλύπτει να μην το κάνει. Αν δεν το αναφέρει στους όρους και δεν αποδώσει τη συνέπεια στον τελικό όμως ο πελάτης έχει το δικαίωμα να την διεκδικήσει.

- - - Updated - - -

Ούτε εγώ έχω γνώσεις νομικής, όταν όμως ο πάροχος δεν εκδίδει λογαριασμούς εδώ και 60 + ημέρες πώς ο καταναλωτής θα επωφεληθεί την έκπτωση συνέπειας ; Δεν μιλάω για μία αλλά για τέσσερις παροχές που διαχειρίζομαι. Στη σύμβαση αναφέρει μηνιαία εκδοσή λογαριασμού. Το τραγικό που έπεσε στην αντίληψή μου , ενώ είχε εμφανιστεί λογαριασμός προσωρινά στο app (χωρίς την δυνατότητα να τον κατεβάσω) , μόλις αντιλήφθηκε ο πονΗΡΩΝ ότι έχω κάνει αίτηση αλλαγής παρόχου ,αμέσως αυτός εξαφανίστηκε . Θεωρώ δεδομένο ότι θα εκδοθούν τεχνηέντως τελικοί λογαριασμοί 65 ημερών. Πού να πάει το μυαλό μου να σκεφτώ να τραβήξω screenshot !

Σελ. 1330 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 13101320132513281329133013311332133513401350 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία