Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1340 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 13201330133513381339134013411342134513501360 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 20.086-20.100 από 25022
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kozywozy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έπεσε άκυρο από την Volton για την προσφορά του Skroutz γιατί όπως είπαν σαν πολιτική της εταιρίας οι πελάτες παραμένουν στο τμήμα διακράτησης για 2 μήνες και μετά θεωρούνται νέοι! Μπόρεσε να το παρακάμψει κανείς αυτό; Αν και σε 10 μέρες κλείνω 2 μήνες οπότε με παίρνει.
    απο το να τρέχεις ΡΑΕ περίμενε καλύτερα . Απλά το νου σου στις καταναλώσεις αν είσαι σε ακριβό πρόγραμμα τώρα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hammer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω πολυ. Σκεφτομαι να παρω και τα 4 σπιτια και να παω εκει που λες Power Home Smart Night, περιμενοντας καμια καλη προσφορα τα Χριστουγεννα για αλλαγη ή το Πασχα γιατι πανε οι καλες εποχες προσφορων .

1. το φοιτητικο σπιτι χωρις καταναλωση που εχω πληρωσει τζαμπα εναν εναντι (δεν εχω δωσει μετρησεις εγω , γι αυτο την πατησα) ..... τον 2ο εναντι που ληγει 29/10 το πληρωνω και αυτο και αφου φυγω για zenith περιμενω τελικο να παρω πισω τα λεφτα ?

2. το φοιτητικό σπιτι δεν εχει νυχτερινο παιζει ρολο για το Power Home Smart Night ?

3. τα 20ρικα bonus δεν τα εχω γραπτως
    μπορείς 2 παροχές να τις πας volton για 2*50€ σκρουτζ (μέγιστο 100€ / ΑΦΜ)

1. καλύτερα τις πληρώνεις μιας και μπορεί να αργήσει ο Ήρων να εκδώσει τελικό
    2. δεν παίζει ρόλο
    3. όπως έγραψα ζητάς την ηχογράφηση που υποχρεούται να κρατά ο πάροχος

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων

μπορείς 2 παροχές να τις πας volton για 2*50€ σκρουτζ (μέγιστο 100€ / ΑΦΜ)

1. καλύτερα τις πληρώνεις μιας και μπορεί να αργήσει ο Ήρων να εκδώσει τελικό
    2. δεν παίζει ρόλο
    3. όπως έγραψα ζητάς την ηχογράφηση που υποχρεούται να κρατά ο πάροχος
    Eυχαριστω και πάλι , 2 παροχες ιδιο αφμ μπορω να παω volton εχω skroutz plus. Πως παιρνουμε 2*50€ σκρουτζ σε τι προγραμμα και με econtract? Επικοινωνω με καποιον εξωτερικο συνεργατη οπως ελπε ?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hammer : 11-10-24 στις 12:35.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Eυχαριστω και πάλι , 2 παροχες ιδιο αφμ μπορω να παω volton εχω skroutz plus. Πως παιρνουμε 2*50€ σκρουτζ σε τι προγραμμα και με econtract? Επικοινωνω με καποιον εξωτερικο συνεργατη οπως ελπε ?
    γενικά να κοιτάς το ecxel της υπογραφής μου που στο 1ο φύλλο έχω τις τρέχουσες προσφορές, επίσης και λινκ με το πληρέστερο excel του doomnx (δες και εκεί το φύλλο "επαφές" αν θες)
    είναι επίσημη η προσφορά και όχι εξωτερικού συνεργάτη
    https://volton.gr/skroutz/

- - - Updated - - -

Επίσης αν πας 2 παροχές στη volton τότε σίγουρα ο Ήρων θα πάρει για αντιπρόταση , οπότε μπορείς αν θες τις άλλες παροχές να τις πας στον Ήρων το σταθερό blue (6μηνο) και να σου κάνουν δώρο το ακριβό πάγιο

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Zyxel VMG1312-B10D
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kozywozy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έπεσε άκυρο από την Volton για την προσφορά του Skroutz γιατί όπως είπαν σαν πολιτική της εταιρίας οι πελάτες παραμένουν στο τμήμα διακράτησης για 2 μήνες και μετά θεωρούνται νέοι! Μπόρεσε να το παρακάμψει κανείς αυτό; Αν και σε 10 μέρες κλείνω 2 μήνες οπότε με παίρνει.
    Εγω εκανα αίτηση για 2 παροχές. Στην μια παροχή έκλεισα 2μηνο πριν 6 ημέρες. Στην άλλη παροχή εχω 37 ημέρες απο οταν έφυγα απο την Volton.
    Παρασκευη έγινε επικοινωνία με την Volton και στην πρώτη παροχή καθώς είχε εκδοθεί λογαριασμός έστειλα όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
    Στην δευττερη παροχή τα έστειλα την Τρίτη οταν έγινε διαθέσιμος ο λογαριασμός του παρόχου.
    Μέχρι σήμερα που μίλησα με τον Δεδδηε δεν έχουν λάβει καμία αίτηση για την δευτερη παροχή. Σήμερα ελαβα απάντηση απο την Volton για την δευτερη παροχή οτι είναι στο τελευταίο στάδιο ελέγχου των απαραίτητων εγγραφων και θα ενημερωθώ αν για κάποιο λόγο δεν προχωρήσει η αίτηση.
    3 εργασιμες και να μην έχει προχωρήσει η αίτηση, προσωπικά το βρίσκω λίγο περίεργο.
    I am invisible, understand,
    simply because people refuse
    to see me...
    ... they see only my surroundings,
    themselves, or figments of their
    imagination -- indeed, everything
    and anything except me.

Ralph Ellison

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    TP-Link TD-W8970
    SNR / Attn
    4.5(dB) / 34.2(dB)
    Είμαι στο κίτρινο της Ηρών. Έκανα αίτηση για το μπλε της Ζενιθ, και με κάλεσαν πίσω για αντιπροσφορά, με 0.093€/Kwh (αντί 0.095 της Ζενιθ), με δωρεάν τα πάγια.

Η διαφορά είναι οτι η διάρκεια του συμβολαίου είναι 6μήνες αντί για 12 της Ζενιθ.

Ως εταιρία, η Ηρών μου φαίνεται καλύτερη, αλλά απο την άλλη δεν είμαι και φαν του τουρισμού ώστε κάθε τρεις και λίγο να αλλάζω προγράμματα. Όπως επίσης, το θεωρώ απίθανο στο μέλλον να πέσει ακόμη και κάτω απο τα 0.095€/ΚWh

Ποιά είναι η άποψή σας; Στην ουσία το ερώτημα είναι δέσμευση για 6 μήνες ή 12;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sorath Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι στο κίτρινο της Ηρών. Έκανα αίτηση για το μπλε της Ζενιθ, και με κάλεσαν πίσω για αντιπροσφορά, με 0.093€/Kwh (αντί 0.095 της Ζενιθ), με δωρεάν τα πάγια.

Η διαφορά είναι οτι η διάρκεια του συμβολαίου είναι 6μήνες αντί για 12 της Ζενιθ.

Ως εταιρία, η Ηρών μου φαίνεται καλύτερη, αλλά απο την άλλη δεν είμαι και φαν του τουρισμού ώστε κάθε τρεις και λίγο να αλλάζω προγράμματα. Όπως επίσης, το θεωρώ απίθανο στο μέλλον να πέσει ακόμη και κάτω απο τα 0.095€/ΚWh

Ποιά είναι η άποψή σας; Στην ουσία το ερώτημα είναι δέσμευση για 6 μήνες ή 12;
    υπόψιν οι τιμές είναι με έκπτωση συνέπειας , απο εκεί και μετά , εφόσον δεν είσαι φαν τουρισμού κλείσε 12μηνο . Στη Ζενίθ η διάρκεια είναι 12μήνες , η δέσμευση/ρήτρα-αποχώρησης είναι μέχρι 11 μήνες

Downloads
    11
    Uploads
    0
    γενικά να κοιτάς το ecxel της υπογραφής μου που στο 1ο φύλλο έχω τις τρέχουσες προσφορές, επίσης και λινκ με το πληρέστερο excel του doomnx (δες και εκεί το φύλλο "επαφές" αν θες)

- - - Updated - - -

Επίσης αν πας 2 παροχές στη volton τότε σίγουρα ο Ήρων θα πάρει για αντιπρόταση , οπότε μπορείς αν θες τις άλλες παροχές να τις πας στον Ήρων το σταθερό blue (6μηνο) και να σου κάνουν δώρο το ακριβό πάγιο
    Εχουν φυγει τα δικαιολογητικα για τα 2 σπιτια του πατερα μου ήδη στη ζενιθ Power Home Smart Night-Κίτρινο τιμολόγιο
    Και για τα άλλα 2 σπιτια εχω δωσει στοιχεια στη volton στο λινκ που με εστειλες για skroutz και περιμενω τηλεφωνο.
    Παραμενω τουριστας. Δεν μενω Ηρων φευγω.
    Εχω στειλει και Myrae για τα 20ρικα bonus του Ηρωνα
    Ευχαριστω και παλι

Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49.998/4.996
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Εχουν φυγει τα δικαιολογητικα για τα 2 σπιτια του πατερα μου ήδη στη ζενιθ Power Home Smart Night-Κίτρινο τιμολόγιο
    Και για τα άλλα 2 σπιτια εχω δωσει στοιχεια στη volton στο λινκ που με εστειλες για skroutz και περιμενω τηλεφωνο.
    Παραμενω τουριστας. Δεν μενω Ηρων φευγω.
    Εχω στειλει και Myrae για τα 20ρικα bonus του Ηρωνα
    Ευχαριστω και παλι
    Για αντίστοιχη περίπτωση, ζήτησα γραπτώς να μου στείλουν το 20αρικο της προσφοράς και το έστειλαν. Οπότε να έχω ένα δικαιολογητικό.

- - - Updated - - -

Κάλεσα volton να μου πουν αν ισχύει η προσφρορά και για το business protect και δεν ξέρουν να μου πουν. Πρέπει πρώτα λέει να κάνω αίτημα με τα στοιχεία μου στο αντίστοιχο link και από εκεί θα μου πουν. Το λες και ό,τι να ναι.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από humanious Εμφάνιση μηνυμάτων
    άλεσα volton να μου πουν αν ισχύει η προσφρορά και για το business protect και δεν ξέρουν να μου πουν. Πρέπει πρώτα λέει να κάνω αίτημα με τα στοιχεία μου στο αντίστοιχο link και από εκεί θα μου πουν. Το λες και ό,τι να ναι.
    μα είναι οτι να'ναι
    κάνε αίτημα και βλέπεις τι θα σου στείλουν , αν και αυτό που λέει το site θα στείλουν , απλά πέτυχες άσχετο υπάλληλο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι χρειάζεται ένας πάροχος για αλλαγή κοινόχρηστου πολυκατοικίας?
    Πρέπει να χρειάζεται και νέα ΥΔΕ νομίζω και εκεί οι ηλεκτρολόγοι βαράνε!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από B1GJIM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να χρειάζεται και νέα ΥΔΕ νομίζω και εκεί οι ηλεκτρολόγοι βαράνε!!
    Αφού βάλω ένδειξη στην ζενίθ στο application μετα από πόσο και το έρχεται λογαριασμός;

- - - Updated - - -

Αφού βάλω ένδειξη στην ζενίθ στο application μετα από πόσο καιρο έρχεται λογαριασμός;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sosias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού βάλω ένδειξη στην ζενίθ στο application μετα από πόσο καιρο έρχεται λογαριασμός;
    ανάλογα του πότε είναι προγραμματισμένο για την παροχή σου , στείλε στο customarecare μιας και στο chat και τηλ δεν έχουν ιδέα απο τα βασικά
    Παλιότερα ίσχυε το να δώσεις λίγες μέρες πριν λήξει ο προηγούμενος

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    Καλησπερα,
    εχω ξεμέινει στο Yellow One Home Bonus.
    Λέω να φύγω για ενα quick tour στην volton μεχρι να πάρω τα 50 του σκρουτζ και μετά είτε ΗΡΩΝ,
    αν μου ξαναδώσουν το 50αρι, η κάτι σε protergia value easy/nrg simple προσωρινά απλά για να φύγω απο την volton.
    Yπάρχει καποια άλλη τουριστοπρόταση?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    ΝΕΟ 12μηνο σταθερό Protergia Οικιακό Value Safe More με 9,9 ευρώ μηνιαίο πάγιο & σταθερή ενίαια τιμή 0,125 ευρώ/kWh: https://www.protergia.gr/spiti/oikia...lue-safe-more/

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από electricaltourist Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΝΕΟ 12μηνο σταθερό Protergia Οικιακό Value Safe More με 9,9 ευρώ μηνιαίο πάγιο & σταθερή ενίαια τιμή 0,125 ευρώ/kWh: https://www.protergia.gr/spiti/oikia...lue-safe-more/
    Α μη χάσουμε...

Σελ. 1340 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 13201330133513381339134013411342134513501360 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία