Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

538 31,04%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,56%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,20%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1349 από 1665 ΠρώτηΠρώτη ... 13291339134413471348134913501351135413591369 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 20.221-20.235 από 24967
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν η κατανάλωση είναι 0 η κάτω από κάποιο όριο που δεν το θυμάμαι, δεν χρεώνεται ΕΡΤ. Οκ πάγιο για τριφασικο. Πρέπει να εξετάσει αν υπάρχει πάροχος με μηδενικό πάγιο.
    Του προτάθηκε πριν της Ζενίθ , προσωπικά όμως θα έκανα τουρισμό στην περίπτωση του (αρχικά volton για αγορά από Σκρουτζ , μετά Ηρων 50ρικο ή ότι άλλο προκύψει )

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jasonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα! Μια ερώτηση, μου ηρθε ο λογαριασμός της Ηρων, που για 15 μερες μου φαίνεται σχετικά μεγάλος αλλα τελος παντων, ηθελα να ρωτήσω, αυτος ειναι εκκαθαριστικός από οτι βλέπω, αν και μου είχε έρθει ενας εναντι στα 14 ευρω περίπου τον οποιο ειχα πληρώσει, δεν βλέπω να έχουν αφαιρέσει το αντίστοιχο ποσο! Δεν θα έπρεπε?

Επισης αλλη μια απορία, στις συμπληρωματικες χρεώσεις, η αξια ρεύματος εναντι, τι ακριβώς ειναι?
    Ανεβάζω και τον λογαρισμο στο σποιλερ για να τον δείτε

Πρέπει να ανεβάσεις και τον έναντι
    Έχεις χρεωστικό του έναντι γιατί ξανά πήρες το 50ρικο , έτσι κάνει η μηχανογράφηση του Ήρων , αλλά ανέβασε και τον προηγούμενο

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Σπίντπορτ 2+
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tiatrou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλάμε για τα εξτρα. Όχι τα δημοτικά τέλη και ερτ.

- - - Updated - - -

Μιλάει για τα 15-25 έξτρα κάθε μήνα με 0kwh το μήνα. Πάγιο η ΔΕΗ έχει 5€ το μήνα και ο ΔΕΔΔΗΕ για τριφασικό 12,5€ το μήνα (6€*25ΚVA=150€ το χρόνο). Οπότε τελικά είναι λογικό. Όπου και να πάει το ίδιο θα είναι εκτός από κάποια προγράμματα με μηδενικό πάγιο, οπότε 5€ λιγότερα ή αν το γυρίσει σε μονοφασικό, όπου αντί για 12,5€ το μήνα θα είναι 4€ το μήνα, δηλαδή επιπλέον 8,5€ το μήνα λιγότερα.
    Το ίδιο είπα και εγώ, εκτός απο τέλη και ερτ είχε χρέωση τριφασικού και το πάγιο, το σύνολο 35€. 35-45€ είπε και ο άνθρωπος ότι του έρχεται.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι κι εγώ ένας από τους άτυχους του Ήρων Yellow One Home και θέλω να κάνω αλλαγή σε Zenith Power Home Direct Plus. Διαβάζοντας το thread βλέπω ότι ο Ήρων μπορεί να αντιπροτείνει το δικό του σταθερό για 6 μήνες με ευνοϊκούς όρους. Επειδή δεν κάνω πολύ τουρισμό, τι διαδικασία ακολουθώ; Αν πάω με e-contract για Zenith μπορώ να κάνω υπαναχώρηση αν έρθει συμφέρουσα αντιπρόταση από Ήρων; Να προτιμήσω να το κάνω τηλεφωνικά, σε κατάστημα; Ή δεν έχει σημασία;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konnak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι κι εγώ ένας από τους άτυχους του Ήρων Yellow One Home και θέλω να κάνω αλλαγή σε Zenith Power Home Direct Plus. Διαβάζοντας το thread βλέπω ότι ο Ήρων μπορεί να αντιπροτείνει το δικό του σταθερό για 6 μήνες με ευνοϊκούς όρους. Επειδή δεν κάνω πολύ τουρισμό, τι διαδικασία ακολουθώ; Αν πάω με e-contract για Zenith μπορώ να κάνω υπαναχώρηση αν έρθει συμφέρουσα αντιπρόταση από Ήρων; Να προτιμήσω να το κάνω τηλεφωνικά, σε κατάστημα; Ή δεν έχει σημασία;
    Τεράστια σημασία έχει , αν το κανεις σε υποκατάστημα ξεχνάς την υπαναχώρηση ….

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Οπότε e-contract ή τηλεφωνικά;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Είχα μια δυσάρεστη επικοινωνία σήμερα με zenith.Εχει αρκετές μέρες προσπαθώ να καταχωρήσω ένδειξη στο myZenith αλλά τίποτα,ούτε αναφέρει ημερομηνία καταχώρισης ενδείξεων,άντε λέω να κάνω ένα αίτημα στην ενότητα των αιτημάτων για καταχώρηση ενδείξεων από εμένα.
    Παίρνει σήμερα εκπρόσωπος και μου λέει επειδή είμαι ενταγμένος στο ΚΟΤ δεν μπορώ να καταχωρήσω ενδείξεις, γίνεται μόνο από τον ΔΕΔΔΗΕ και είναι οδηγία του.Της απαντάω ότι πραγματικά το ακούω πρώτη φορά αυτό,δεν είχα ποτέ πρόβλημα στους προηγούμενους παρόχους αλλά τίποτα ,επιμένει ότι είναι οδηγία του ΔΕΔΔΗΕ!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Εγώ έκανα το μπλε του HERON με σταθερο και δωρεαν τα πάγια.....τώρα μου είπαν για το Power Home Smart Night της ΖΕΝΙΘ με δωρεαν πάγια . Ποιο θα επιλεγατε?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπερίζω την παρέα.
    Ήμουν ζενίθ σε ένα ξεχασμένο κίτρινο με τελευταίο λογαριασμό στα 0,18€/KWH. Με πήραν απο προτεργεια για το σταθερο τους στα 0,09 για 6 μήνες. Δέχτηκα.
    Την επομένη σκάει τηλέφωνο απο ζενίθ για αντιπρόταση πάλι στο σταθερό τους με ίδια τιμή για 12 μήνες(ύστερα απο ψάξιμο, η τιμή ειναι 0,123 αλλά με την έκπτωση συνέπειας κατεβαίνει στα 0,09). + δώρο τα πρώτα 6 πάγια.
    Λόγικα η έκπτωση συνέπειας τιμολογείτε μόνο σε εκκαθαριστικά; Αν έχω 3 έναντι και 1 εκκαθαριστικό, θα μου έρχεται η έκπτωση μία φορά το 4μηνο. Γνωρίζει κάποιος κάτι επι αυτού;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mathiter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα. Έχει λάβει κανείς την δωροκάρτα ederned από την προσφορά της Elpedison τον Σεπτέμβριο?
    https://www.adslgr.com/forum/threads...F%8C-elpedison

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lio_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έκανα το μπλε του HERON με σταθερο και δωρεαν τα πάγια.....τώρα μου είπαν για το Power Home Smart Night της ΖΕΝΙΘ με δωρεαν πάγια . Ποιο θα επιλεγατε?
    το ένα σταθερό , το άλλο κυμαινόμενο , δε συγκρίνονται
    πάντως χωρίς τα πάγια , του Ήρων καλό είναι , σε 6 μήνες που συμπτωματικά θα είναι πεσμένη η χοντρική όλο και κάτι καλό θα παίζει

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZaxasK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχα μια δυσάρεστη επικοινωνία σήμερα με zenith.Εχει αρκετές μέρες προσπαθώ να καταχωρήσω ένδειξη στο myZenith αλλά τίποτα,ούτε αναφέρει ημερομηνία καταχώρισης ενδείξεων,άντε λέω να κάνω ένα αίτημα στην ενότητα των αιτημάτων για καταχώρηση ενδείξεων από εμένα.
    Παίρνει σήμερα εκπρόσωπος και μου λέει επειδή είμαι ενταγμένος στο ΚΟΤ δεν μπορώ να καταχωρήσω ενδείξεις, γίνεται μόνο από τον ΔΕΔΔΗΕ και είναι οδηγία του.Της απαντάω ότι πραγματικά το ακούω πρώτη φορά αυτό,δεν είχα ποτέ πρόβλημα στους προηγούμενους παρόχους αλλά τίποτα ,επιμένει ότι είναι οδηγία του ΔΕΔΔΗΕ!!!
    δίνε στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ (αν συγχρονίζει κιόλας η Ζενίθ) , άνοιξε και αίτημα στο myrae
    επίσης
    Ο Λογαριασμός Κατανάλωσης εκδίδεται κατά κανόνα σε μηνιαία βάση, εκτός αν
    υφίστανται λόγοι Ανωτέρας Βίας. Ειδικότερα για δικαιούχους ΚΟΤ, ο Λογαριασμός
    Κατανάλωσης εκδίδεται ανά δυο μήνες.

https://zenith.gr/media/esnne5h1/spe...mart_night.pdf
    Για το σταθερό , γράφει "όποτε κρίνει"
    3.6 Ο Λογαριασμός Κατανάλωσης εκδίδεται κατά κανόνα σε μηνιαία βάση, πλην των
    δικαιούχων ΚΟΤ για τους οποίους κατά την κρίση της Εταιρείας, δύναται να εκδίδεται
    Λογαριασμός Κατανάλωσης με διαφορετική συχνότητα.

https://zenith.gr/media/x1slji1j/spe...ect_plus-f.pdf

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konnak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπότε e-contract ή τηλεφωνικά;
    ναι , οτιδήποτε εξ'αποστάσεως έχει σημασία

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από shot00 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερίζω την παρέα.
    Ήμουν ζενίθ σε ένα ξεχασμένο κίτρινο με τελευταίο λογαριασμό στα 0,18€/KWH. Με πήραν απο προτεργεια για το σταθερο τους στα 0,09 για 6 μήνες. Δέχτηκα.
    Την επομένη σκάει τηλέφωνο απο ζενίθ για αντιπρόταση πάλι στο σταθερό τους με ίδια τιμή για 12 μήνες(ύστερα απο ψάξιμο, η τιμή ειναι 0,123 αλλά με την έκπτωση συνέπειας κατεβαίνει στα 0,09). + δώρο τα πρώτα 6 πάγια.
    Λόγικα η έκπτωση συνέπειας τιμολογείτε μόνο σε εκκαθαριστικά; Αν έχω 3 έναντι και 1 εκκαθαριστικό, θα μου έρχεται η έκπτωση μία φορά το 4μηνο. Γνωρίζει κάποιος κάτι επι αυτού;
    η συνέπεια θα σου έρχεται στον 1ο λογαριασμό μετά τον εκκαθαριστικό . Προσοχή , προϋποθέτει οτι δε θα αφήνεις έναντι απλήρωτο

Περιοχή
    k.AMPELA
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα,ο οποίος φίλος μπορεί μια γνώμη τι κάνω μετά από από απάντηση(μέσω ΡΑΕ) του Ήρων σχετικά με την έκπτωση συνέπειας.

Να πω ότι είμαι στο ΚΟΤ Β με ενεργοποιημένη πάγια εντολή,πρώτος λογαριασμός με λήξει 15/10 πληρώνεται ποίο μπροστά χειροκίνητα, δεύτερος λογαριασμό χωρίς την απόδοση συνέπειας με λήξει 15/011 πληρώνεται και αυτός χειροκίνητα.

Από 09/10 έχω μετακομίσει για ζενίθ, άρα και εκεί αν δεν αποδίδουν την έκπτωση στο τελικό πάλι ΡΑΕ με την απάντηση που είχε δώσει παλιότερα ο @ekrepali

Η απάντηση του Ήρων και το σημείο στο συμβόλαιο που αναφέρει για την συνέπεια.

Εδώ η απάντηση
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_2024-10-16-14-01-33-828_com.google.android.apps.photos.jpg  

Screenshot_2024-10-16-14-00-33-739_com.google.android.apps.photos.jpg  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος koriosg4 : 16-10-24 στις 23:53.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από koriosg4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,ο οποίος φίλος μπορεί μια γνώμη τι κάνω μετά από από απάντηση(μέσω ΡΑΕ) του Ήρων σχετικά με την έκπτωση συνέπειας.

Να πω ότι είμαι στο ΚΟΤ Β με ενεργοποιημένη πάγια εντολή,πρώτος λογαριασμός με λήξει 15/10 πληρώνεται ποίο μπροστά χειροκίνητα, δεύτερος λογαριασμό χωρίς την απόδοση συνέπειας με λήξει 15/011 πληρώνεται και αυτός χειροκίνητα.

Από 09/10 έχω μετακομίσει για ζενίθ, άρα και εκεί αν δεν αποδίδουν την έκπτωση στο τελικό πάλι ΡΑΕ με την απάντηση που είχε δώσει παλιότερα ο @ekrepali

Η απάντηση του Ήρων και το σημείο στο συμβόλαιο που αναφέρει για την συνέπεια.

- - - Updated - - -

Εδώ η απάντηση
    περίμενε τον ekrepali βασικά
    Επίσης ο 1ος πότε πληρώθηκε και ο 2ος τι ημερομηνία έκδοσης είχε ? Αν όντως είχε πληρωθεί πριν την έκδοση του 2ου , τότε δικαιούσαι τη συνέπεια του 1ου με πιστωτικό στον 2ο. Αφού πληρώσεις και τον 2ο , τότε στον τελικό περιμένεις και τη συνέπεια του 2ου . Αυτά βάσει του όρου 5.1 που δεν αναφέρει τίποτε για ΚΟΤ και μεθεπόμενου (εκτός αν το λέει κάπου αλλού που δε βλέπω βασικά )
    Σε κάθε περίπτωση στον τελικό (που δεν έχει βγει) , θα πάρεις τη συνέπεια του 1ου και του 2ου

Το πρόβλημα είναι όταν βγει ο τελικός με Χ κατανάλωση , δε θα σου δίνουν τη συνέπεια για τη Χ κατανάλωση (θα έχει όμως τη συνέπεια του 1ου και 2ου) , εκεί ανοίγεις νέο αίτημα

Περιοχή
    k.AMPELA
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Ευχαριστώ korakios,
    Μέτρηση δεδδηε 14/08 έκδοση πρώτου λογαριασμού 30/08 πληρωμή 18/09.
    Μέτρηση δεδδηε 14/09 έκδοση δεύτερου λογαριασμού 30/09 πληρωμή 06/10.
    Δεν το κλείνω το αίτημα σε ΡΑΕ και περιμένω τελικό αν και εφόσον.
    Στο τελικό έχω λίγες κιλοβατώρες οπότε δεν δεν αξίζει νομίζω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    περίμενε τον ekrepali βασικά
    Δεν ασχολούμαι με ΗΡΩΝ, κουράστηκα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπέρα,

Παιδιά , γνωρίζει κάποιος αν οι ιδιωτικοί πάροχοι έχουν αγροτικό τιμολόγιο (ρεύμα σε γεώτρηση για πότισμα) .
    Το πρόγραμμα ΓΑΙΑ της ΔΕΗ σε βαζει σε συμβόλαιο για 10 χρόνια.

Ευχαριστώ,

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Yogi7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,

Παιδιά , γνωρίζει κάποιος αν οι ιδιωτικοί πάροχοι έχουν αγροτικό τιμολόγιο (ρεύμα σε γεώτρηση για πότισμα) .
    Το πρόγραμμα ΓΑΙΑ της ΔΕΗ σε βαζει σε συμβόλαιο για 10 χρόνια.

Ευχαριστώ,
    δυστυχώς μόνο με τηλέφωνα ανα πάροχο , ίσως δίνουν ίδιες τιμές με Γ21
    η ΦΑ είδα οτι είχε ένα Τ33

με την ευκαιρία είδα κατάργησαν το Φυσικό Αέριο MAXI Business 1 Fixed

Σελ. 1349 από 1665 ΠρώτηΠρώτη ... 13291339134413471348134913501351135413591369 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία