Του προτάθηκε πριν της Ζενίθ , προσωπικά όμως θα έκανα τουρισμό στην περίπτωση του (αρχικά volton για αγορά από Σκρουτζ , μετά Ηρων 50ρικο ή ότι άλλο προκύψει )
- - - Updated - - -
Πρέπει να ανεβάσεις και τον έναντι
Έχεις χρεωστικό του έναντι γιατί ξανά πήρες το 50ρικο , έτσι κάνει η μηχανογράφηση του Ήρων , αλλά ανέβασε και τον προηγούμενο
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
538 31,04% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
651 37,56% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,20% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 20.221-20.235 από 24967
-
16-10-24, 15:31 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20221
-
16-10-24, 15:59 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20222
-
16-10-24, 17:51 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20223
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι κι εγώ ένας από τους άτυχους του Ήρων Yellow One Home και θέλω να κάνω αλλαγή σε Zenith Power Home Direct Plus. Διαβάζοντας το thread βλέπω ότι ο Ήρων μπορεί να αντιπροτείνει το δικό του σταθερό για 6 μήνες με ευνοϊκούς όρους. Επειδή δεν κάνω πολύ τουρισμό, τι διαδικασία ακολουθώ; Αν πάω με e-contract για Zenith μπορώ να κάνω υπαναχώρηση αν έρθει συμφέρουσα αντιπρόταση από Ήρων; Να προτιμήσω να το κάνω τηλεφωνικά, σε κατάστημα; Ή δεν έχει σημασία;
-
16-10-24, 18:06 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20224
-
16-10-24, 18:12 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20225
Οπότε e-contract ή τηλεφωνικά;
-
16-10-24, 18:18 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20226
Είχα μια δυσάρεστη επικοινωνία σήμερα με zenith.Εχει αρκετές μέρες προσπαθώ να καταχωρήσω ένδειξη στο myZenith αλλά τίποτα,ούτε αναφέρει ημερομηνία καταχώρισης ενδείξεων,άντε λέω να κάνω ένα αίτημα στην ενότητα των αιτημάτων για καταχώρηση ενδείξεων από εμένα.
Παίρνει σήμερα εκπρόσωπος και μου λέει επειδή είμαι ενταγμένος στο ΚΟΤ δεν μπορώ να καταχωρήσω ενδείξεις, γίνεται μόνο από τον ΔΕΔΔΗΕ και είναι οδηγία του.Της απαντάω ότι πραγματικά το ακούω πρώτη φορά αυτό,δεν είχα ποτέ πρόβλημα στους προηγούμενους παρόχους αλλά τίποτα ,επιμένει ότι είναι οδηγία του ΔΕΔΔΗΕ!!!
-
16-10-24, 18:26 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20227
Εγώ έκανα το μπλε του HERON με σταθερο και δωρεαν τα πάγια.....τώρα μου είπαν για το Power Home Smart Night της ΖΕΝΙΘ με δωρεαν πάγια . Ποιο θα επιλεγατε?
-
16-10-24, 19:43 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20228
Καλησπερίζω την παρέα.
Ήμουν ζενίθ σε ένα ξεχασμένο κίτρινο με τελευταίο λογαριασμό στα 0,18€/KWH. Με πήραν απο προτεργεια για το σταθερο τους στα 0,09 για 6 μήνες. Δέχτηκα.
Την επομένη σκάει τηλέφωνο απο ζενίθ για αντιπρόταση πάλι στο σταθερό τους με ίδια τιμή για 12 μήνες(ύστερα απο ψάξιμο, η τιμή ειναι 0,123 αλλά με την έκπτωση συνέπειας κατεβαίνει στα 0,09). + δώρο τα πρώτα 6 πάγια.
Λόγικα η έκπτωση συνέπειας τιμολογείτε μόνο σε εκκαθαριστικά; Αν έχω 3 έναντι και 1 εκκαθαριστικό, θα μου έρχεται η έκπτωση μία φορά το 4μηνο. Γνωρίζει κάποιος κάτι επι αυτού;
-
16-10-24, 21:20 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20229
https://www.adslgr.com/forum/threads...F%8C-elpedison
- - - Updated - - -
το ένα σταθερό , το άλλο κυμαινόμενο , δε συγκρίνονται
πάντως χωρίς τα πάγια , του Ήρων καλό είναι , σε 6 μήνες που συμπτωματικά θα είναι πεσμένη η χοντρική όλο και κάτι καλό θα παίζει
- - - Updated - - -
δίνε στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ (αν συγχρονίζει κιόλας η Ζενίθ) , άνοιξε και αίτημα στο myrae
επίσης
Ο Λογαριασμός Κατανάλωσης εκδίδεται κατά κανόνα σε μηνιαία βάση, εκτός αν
υφίστανται λόγοι Ανωτέρας Βίας. Ειδικότερα για δικαιούχους ΚΟΤ, ο Λογαριασμός
Κατανάλωσης εκδίδεται ανά δυο μήνες.
https://zenith.gr/media/esnne5h1/spe...mart_night.pdf
Για το σταθερό , γράφει "όποτε κρίνει"
3.6 Ο Λογαριασμός Κατανάλωσης εκδίδεται κατά κανόνα σε μηνιαία βάση, πλην των
δικαιούχων ΚΟΤ για τους οποίους κατά την κρίση της Εταιρείας, δύναται να εκδίδεται
Λογαριασμός Κατανάλωσης με διαφορετική συχνότητα.
https://zenith.gr/media/x1slji1j/spe...ect_plus-f.pdf
- - - Updated - - -
ναι , οτιδήποτε εξ'αποστάσεως έχει σημασία
- - - Updated - - -
η συνέπεια θα σου έρχεται στον 1ο λογαριασμό μετά τον εκκαθαριστικό . Προσοχή , προϋποθέτει οτι δε θα αφήνεις έναντι απλήρωτο
-
16-10-24, 23:10 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20230
Καλησπέρα,ο οποίος φίλος μπορεί μια γνώμη τι κάνω μετά από από απάντηση(μέσω ΡΑΕ) του Ήρων σχετικά με την έκπτωση συνέπειας.
Να πω ότι είμαι στο ΚΟΤ Β με ενεργοποιημένη πάγια εντολή,πρώτος λογαριασμός με λήξει 15/10 πληρώνεται ποίο μπροστά χειροκίνητα, δεύτερος λογαριασμό χωρίς την απόδοση συνέπειας με λήξει 15/011 πληρώνεται και αυτός χειροκίνητα.
Από 09/10 έχω μετακομίσει για ζενίθ, άρα και εκεί αν δεν αποδίδουν την έκπτωση στο τελικό πάλι ΡΑΕ με την απάντηση που είχε δώσει παλιότερα ο @ekrepali
Η απάντηση του Ήρων και το σημείο στο συμβόλαιο που αναφέρει για την συνέπεια.
Εδώ η απάντησηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος koriosg4 : 16-10-24 στις 23:53.
-
16-10-24, 23:31 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20231
περίμενε τον ekrepali βασικά
Επίσης ο 1ος πότε πληρώθηκε και ο 2ος τι ημερομηνία έκδοσης είχε ? Αν όντως είχε πληρωθεί πριν την έκδοση του 2ου , τότε δικαιούσαι τη συνέπεια του 1ου με πιστωτικό στον 2ο. Αφού πληρώσεις και τον 2ο , τότε στον τελικό περιμένεις και τη συνέπεια του 2ου . Αυτά βάσει του όρου 5.1 που δεν αναφέρει τίποτε για ΚΟΤ και μεθεπόμενου (εκτός αν το λέει κάπου αλλού που δε βλέπω βασικά )
Σε κάθε περίπτωση στον τελικό (που δεν έχει βγει) , θα πάρεις τη συνέπεια του 1ου και του 2ου
Το πρόβλημα είναι όταν βγει ο τελικός με Χ κατανάλωση , δε θα σου δίνουν τη συνέπεια για τη Χ κατανάλωση (θα έχει όμως τη συνέπεια του 1ου και 2ου) , εκεί ανοίγεις νέο αίτημα
-
16-10-24, 23:45 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20232
Ευχαριστώ korakios,
Μέτρηση δεδδηε 14/08 έκδοση πρώτου λογαριασμού 30/08 πληρωμή 18/09.
Μέτρηση δεδδηε 14/09 έκδοση δεύτερου λογαριασμού 30/09 πληρωμή 06/10.
Δεν το κλείνω το αίτημα σε ΡΑΕ και περιμένω τελικό αν και εφόσον.
Στο τελικό έχω λίγες κιλοβατώρες οπότε δεν δεν αξίζει νομίζω.
-
17-10-24, 13:18 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20233
-
17-10-24, 15:17 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20234
Καλησπέρα,
Παιδιά , γνωρίζει κάποιος αν οι ιδιωτικοί πάροχοι έχουν αγροτικό τιμολόγιο (ρεύμα σε γεώτρηση για πότισμα) .
Το πρόγραμμα ΓΑΙΑ της ΔΕΗ σε βαζει σε συμβόλαιο για 10 χρόνια.
Ευχαριστώ,
-
17-10-24, 15:57 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #20235
Bookmarks