Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1355 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 13351345135013531354135513561357136013651375 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 20.311-20.325 από 25022
    Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gcf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εξοχικό σε χωριό με ελάχιστη χρήση (10 μέρες το χρόνο) μπορείτε να προτείνετε πάροχο/πρόγραμμα χωρίς πάγο και ει δυνατόν κάποια προσφορά εγγραφής που να αξίζει;
    https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-online/

https://www.heron.gr/energy/electric...low-free-home/

Του ΗΡΩΝ δίνει 50 ευρώ στην αλλαγή αλλά έχει ακριβή τιμή KWh.
    Της ΔΕΗ δίνει 30 ευρώ στην αλλαγή και έχει μέτρια τιμή.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Fritz!box Fon 7590
    SNR / Attn
    10(dB) / 21(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-online/

https://www.heron.gr/energy/electric...low-free-home/

Του ΗΡΩΝ δίνει 50 ευρώ στην αλλαγή αλλά έχει ακριβή τιμή KWh.
    Της ΔΕΗ δίνει 30 ευρώ στην αλλαγή και έχει μέτρια τιμή.
    Ευχαριστώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Καλησπέρα σε όλους.
    Νέος στο φόρουμ και θέλω τα φώτα σας για το online σταθερό τιμολόγιο της ΔΕΗ. Να πάρω την τιμή 0.142/0,132 ή παίζει να πέσει τον επόμενο μήνα που λήγει και η προσφορά των 30 ευρώ; Πριν μερικούς μήνες ήταν 0.12 αν δεν κάνω λάθος.
    Να αναφέρω πως το ψάχνω για 2 παροχές που η μια μηνιαίος δεν ξεπερνά τις 400 kWh ενώ η άλλη που έχει και νυχτερινό καβαλάει τις 1200 kWh μηνιαίος. Περισσότερες kWh είναι οι νυχτερινές σε ποσοστό 60-40.
    Μόνο για το συγκεκριμένο προϊόν κ πάροχο ρωτάω και για κανέναν άλλο.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tttasos8 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόνο για το συγκεκριμένο προϊόν κ πάροχο ρωτάω και για κανέναν άλλο.
    απο τη στιγμή που επιλέγεις είτε ακριβό είτε ακριβότερο δε βρίσκω και πολύ νόημα
    κλείσε εξ' αποστάσεως τέλη του μήνα το σταθερό με όσο έχει και αν πέσει η τιμή στις 14 μέρες υπαναχώρησης αξιοποιείς το δικαίωμα ...
    θερμοσυσσωρευτές=πεταμένα λεφτά

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gcf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εξοχικό σε χωριό με ελάχιστη χρήση (10 μέρες το χρόνο) μπορείτε να προτείνετε πάροχο/πρόγραμμα χωρίς πάγο και ει δυνατόν κάποια προσφορά εγγραφής που να αξίζει;
    κοιτάς 1ο φύλλο απο το excel της υπογραφής μου , μπορείς να κάνεις άνετα τουρισμό

- - - Updated - - -

έτυχε κάποιος να κάνει reset το password απο Ζενίθ ? Προσπαθούσαμε με μια φίλη μου χθες και ενώ λέει επιτυχής η αλλαγή δεν κάνει login με τίποτα

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Μιλάω για τριφασικό ρεύμα (που αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει σε απλό σπίτι), θερμοστάτη σε κάθε δωμάτιο συνδεδεμένο με το ανάλογο σώμα και υποδομή που τους ενεργοποιεί για φόρτιση μόλις γυρίσει το νυχτερινό ρεύμα.
    Τέλος το off topic από εμένα.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Μιλάω για τριφασικό ρεύμα (που αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει σε απλό σπίτι)
    Ενα "απλό" σπίτι μπορεί να έχει διάφορους λόγους να έχει τριφασικό, όπως:
    • αντλία θερμότητας
    • φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος
    • άλλες μεγάλες καταναλώσεις (πχ θερμοσιφωνας που να λειτουργεί ταυτόχρονα με πλυντήριο ρούχων + πιάτων + βραστήρα + φούρνο + μάτια + σεσουάρ + κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια + όλες οι υπόλοιπες καταναλώσεις του σπιτιού)

το απλό μονοφασικό (8kW) δεν φτάνει σε όλο τον κόσμο
    αρκεί να σκεφτείς ότι:
    • ενας θερμοσίφωνας 120lt έχει αντίσταση 4kW (το 50% μιας απλής μονοφασικής παροχής)
    • το μεγάλο μάτι μίας επαγωγικής εστίας μπορεί να φτάσει στο max κοντά στα 4kW
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 20-10-24 στις 16:26.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν γνωρίζω,
    δηλαδή μέσα σε 14 μέρες από την υπογραφή, μπορείς να σπάσεις το σταθερό μπλε συμβόλαιο χωρίς ποινή;
    θερμοσυσσωρευτές=πεταμένα λεφτά

- - - Updated - - -

κοιτάς 1ο φύλλο απο το excel της υπογραφής μου , μπορείς να κάνεις άνετα τουρισμό

- - - Updated - - -

έτυχε κάποιος να κάνει reset το password απο Ζενίθ ? Προσπαθούσαμε με μια φίλη μου χθες και ενώ λέει επιτυχής η αλλαγή δεν κάνει login με τίποτα
    - - - Updated - - -

Αρα πιστεύεις με τα δεδομένα που υπάρχουν, πτωση τιμής χονδρικής, δεν πρόκειται να ανέβει το μπλε τιμολόγιο;
    Περίμενε μέχρι τέλη Οκτωβρίου.
    Το Γ1Ν (πράσινο) λογικά θα πέσει γιατί η τιμή χονδρικής έχει πέσει πολύ τις πρώτες 20 μέρες.
    Δε νομίζω ότι αξίζει αυτή τη στιγμή να κλειδώσεις τιμή.
    Και εγώ ΔΕΗ είμαι, με Γ1Ν και πολύ μεγάλες καταναλώσεις και περιμένω.

- - - Updated - - -

Το ότι ένα σπίτι έχει υποδομή με θερμοσυσσωρευτές δεν το λες πεταμένα λεφτά.
    Προφανώς κάθε σπίτι έχει συγκεκριμένο τρόπο θέρμανσης.
    Από τη στιγμή που η κυβέρνηση κατευθύνει τον κόσμο για θέρμανση με ρεύμα, είναι και αυτή μια εναλλακτική.
    Σαφέστατα είναι πιο ακριβή από κλιματιστικά A++ ή αντλία θερμότητας αλλά δεν γνωρίζεις αν ο καθένας έχει τα χρήματα να επενδύσει.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tttasos8 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν γνωρίζω,
    δηλαδή μέσα σε 14 μέρες από την υπογραφή, μπορείς να σπάσεις το σταθερό μπλε συμβόλαιο χωρίς ποινή;
    ναι , δεν προβλέπεται όμως αν κάνεις αίτηση σε υποκατάστημα

Downloads
    2
    Uploads
    0
    - - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aragorn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιας και από ό,τι γράφτηκε πιο πάνω το πρόγραμμα της ζενίθ Power Home Smart Night -40% πήρε παράταση μέχρι 22/10, θέλω τη γνώμη σας.
    Είμαι στον 3ο μήνα με ΔΕΗ σταθερό (home online) στα 0,142. Για την κατανάλωσή μου (περίπου 470 την ημέρα και 200 τη νύχτα ανά μήνα) πιστεύετε πως με συμφέρει να το σπάσω και να πληρώσω 100 ευρώ πέναλτι (ο 4ος μήνας που το πέναλτι πέφτει στα 65 ευρώ αρχίζει 1/11, αλλά τότε δεν θα υπάρχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα της ζενίθ) και να πάω στο Power Home Smart Night -40%?
    Έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα, είδα πως το μήνα κερδίζω περίπου 40 ευρώ αν πάω στη ζενίθ. Τι λέτε;
    Προσωπικά θα περίμενα μέχρι 1/11 γιατί μπορεί να ισχύει ακόμη το smart night της Ζενίθ.

Αν δεν ισχύει έχεις 2 επιλογές:
    1) Κάνεις αλλαγή σε ότι πρόγραμμα είναι πιο οικονομικό από 1/11
    2) Περιμένεις μέχρι black friday που είναι πιθανό να κάνουν κάποιες προσφορές

Επίσης θα έλεγα στην ζενίθ αν γίνεται η αλλαγή παρόχου να γίνει την 1/11... δηλαδή θα έκανες όλες τις διαδικασίες που σου ζητάνε για να κλειδώσεις την προσφορά αλλά η αλλαγή παρόχου να γινόταν από 1/11 για να γλιτώσεις το μεγάλο πέναλτι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    το απλό μονοφασικό (8kW) δεν φτάνει σε όλο τον κόσμο
    αρκεί να σκεφτείς ότι:
    • ενας θερμοσίφωνας 120lt έχει αντίσταση 4kW (το 50% μιας απλής μονοφασικής παροχής)
    • το μεγάλο μάτι μίας επαγωγικής εστίας μπορεί να φτάσει στο max κοντά στα 4kW
    Το μονοφασικό δεν έχει 8kW αλλά 8kVA, δεν τα κατέχω καλά αλλά νομίζω δεν είναι το ίδιο πράγμα...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Wilham Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μονοφασικό δεν έχει 8kW αλλά 8kVA, δεν τα κατέχω καλά αλλά νομίζω δεν είναι το ίδιο πράγμα...
    ειναι ΣΧΕΔΟΝ το ίδιο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ειναι λογικο με μηδενικη παροχη και εξοφληση του εκκαθαριστικου να μου ερχεται εναντι και τελικος 54€ με 0kwh κατανάλωση και χρεωση ερτ σε επαγγελματική στέγη, 50+€ πλήρωνα οταν έκαιγα και 40-150kwh. μηπως μου διαφεύγει κάτι;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prefuse : 21-10-24 στις 01:20.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Prefuse Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι λογικο με μηδενικη παροχη και εξοφληση του εκκαθαριστικου να μου ερχεται εναντι και τελικος 54€ με 0kwh κατανάλωση και χρεωση ερτ σε επαγγελματική στέγη, 50+€ πλήρωνα οταν έκαιγα και 40-150kwh. μηπως μου διαφεύγει κάτι;
    για ΕΡΤ δε γνωρίζω το παίζει με Γ21 , τα υπόλοιπα δείχνουν πάγια ΔΕΔΔΗΕ / προγράμματος και τέλη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    για ΕΡΤ δε γνωρίζω το παίζει με Γ21 , τα υπόλοιπα δείχνουν πάγια ΔΕΔΔΗΕ / προγράμματος και τέλη
    αρα ειναι σωστα ολα;
    δηλ ειτε καιω λιγες kwh ειτε καθόλου μου έρχεται το ιδιο.

σε περιπτωση αίτηση διακοπής καθως πλεον μπορώ να δουλεύω απο το σπιτι, θα συνεχίσω να πληρώνω πάγια ΔΕΔΔΗΕ, ερτ/δημο κτλ;

Αν διακόψω και φυσικά δεν χρεώνονται ΔΕΔΔΗΕ, ερτ/δημο κτλ σε περίπτωση επανασύνδεσης εχει εξτρα χρέωση;

50+€/μηνα για χωρο που πλεον ειτε χρησιμοποιω λίγο, ειτε και καποιους μήνες καθόλου, βγαίνουν 600+€ χρόνο που θα μπορούσα να αγοράσω εξοπλισμό που μου χρειάζεται.

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Επειδή διαβάζω για τα προγράμματα με νυχτερινό, τι θα γίνει αν πας σε τέτοιο και καταργηθεί το νυχτερινό; Και αν υλοποιηθεί αυτό με τα νέα τιμολόγια με χαμηλές τιμές λόγω ΑΠΕ, θα ισχύει για όλους, θα χρειάζεται διπλός μετρητής, άλλο πρόγραμμα;

Σελ. 1355 από 1669 ΠρώτηΠρώτη ... 13351345135013531354135513561357136013651375 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία