Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1734. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,08%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,54%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,18%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1409 από 1666 ΠρώτηΠρώτη ... 13891399140414071408140914101411141414191429 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 21.121-21.135 από 24976
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον, δεν έχεις δίκιο για τη Ζενίθ.
    Στην ιστοσελίδα της, επιτρέπει να προσθέσεις ΙΒΑΝ από την ώρα που έχεις εκπροσωπηθεί και έχεις ανοίξει e-bill, ακόμη και αν δεν έχεις δώσει τη σχετική εντολή στην τράπεζα.
    Έδωσες δηλαδή εξουσιοδότηση στη Ζενίθ να τραβάει όσα χρήματα θέλει απ'το λογαριασμό σου, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα άμεσης απενεργοποίησης. Για απενεργοποίηση θα πρέπει να στείλεις email σε κάποιο αρμόδιο τμήμα που θα υποδείξουν κλπ κλπ. Παρακάλα να μη βγει κανένας λάθος λογαριασμός, αλλιώς άντε μετά να βγάλεις άκρη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος, πήρα την απόφαση να αλλάξω παροχο για πρώτη φορά! Πήρα το σταθερό ήρων, μου φάνηκε πιο καλή προσφορά και γενικά το σταθερό με ξεαγχώνει λιγο. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Black Friday volton για το υπάρχων protect
    50€ Δώρο public , online αίτηση μόνο οπότε …. όποτε αξιωθούνε να ολοκληρώσουν το αίτημα

https://volton.gr/services/volton-yellow-protect/

Δεν τσέκαρα αν το επιστρέφεις αν φύγεις

edit , 12 μήνες δέσμευση
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 21-11-24 στις 22:03.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Black Friday volton για το υπάρχων protect
    50€ Δώρο public , online αίτηση μόνο οπότε …. όποτε αξιωθούνε να ολοκληρώσουν το αίτημα

https://volton.gr/services/volton-yellow-protect/

Δεν τσέκαρα αν το επιστρέφεις αν φύγεις
    μεχρι να σε βαλουν θα εχεις χρεωθει κανα μηνα στον προηγουμενο
    Προτεργια μαζευεις 50 αρια και ραντεβου σε 6 μηνες

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    Άνθρακας ο θησαυρός
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20241121_154428.jpg  

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    https://www.protergia.gr/spiti/oikia...lue-secure-6m/

Η Protergia ως εκπτωση συνεπειας εννοει απλα να πληρωνεις το λογαριασμο πριν τη ληξη του? Κατι αλλο?

Μεταξυ Protergia και Zenith καθως και οι δυο παιζουν στο 0,085 (η δευτερη μεχρι το Φλεβαρη μεν αλλα με μηδεν παγιο για τους 2 πρωτους μηνες και το Φλεβαρη 5 ευρω, ενω η πρωτη με 10 ευρω παγιο το μηνα αλλα σταθερο 0,085 μεχρι και το Μαιο), ποια εχει καλυτερο ιστορικο με λιγοτερες μακ@κιες και σπασιμο νευρων και παπατζιλικια και "λαθη" τυχαια σε λογαριασμους?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Μέχρι στιγμής με προτεργια ένα 4μηνο δεν βλέπω χαζά σε χρεώσεις κ μετρήσεις. Και mail που έστειλα κάποια στιγμή απάντησαν σχετικά αμεσα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έδωσες δηλαδή εξουσιοδότηση στη Ζενίθ να τραβάει όσα χρήματα θέλει απ'το λογαριασμό σου, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα άμεσης απενεργοποίησης. Για απενεργοποίηση θα πρέπει να στείλεις email σε κάποιο αρμόδιο τμήμα που θα υποδείξουν κλπ κλπ. Παρακάλα να μη βγει κανένας λάθος λογαριασμός, αλλιώς άντε μετά να βγάλεις άκρη.
    Μπορεί να διαχειριστεί την πάγια εντολή από το internet banking στο λογαριασμό του. Να ορίσει όριο ή και να το ακυρώσει. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση αυτό ισχύει.

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mathiter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άνθρακας ο θησαυρός
    Όντως?? Τραγικό...
    VAMOS ARIS

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον, δεν έχεις δίκιο για τη Ζενίθ.
    Στην ιστοσελίδα της, επιτρέπει να προσθέσεις ΙΒΑΝ από την ώρα που έχεις εκπροσωπηθεί και έχεις ανοίξει e-bill, ακόμη και αν δεν έχεις δώσει τη σχετική εντολή στην τράπεζα.
    Στις 3 παροχές που μετέφερα τον ΣΕΠ στη Ζενίθ, ακολούθησα αυτή τη διαδικασία και όταν έλαβα τους πρώτους εκκαθαριστικούς με τον "αριθμό εντολής" που θέλει η τράπεζα ενεργοποίησα τις πάγιες και ολοκληρώθηκε η διαδικασία και στην τράπεζα.

Και στους 3 πρώτους εκκαθαριστικούς που έλαβα πρόσφατα, δεν χρεώθηκε εγγύηση.

και εγώ αυτή την απορία είχα, απλά δίνοντας έτσι το iban ενεργοποιούν την πάγια; σε συνεργασία απευθείας με την τράπεζα; ή πρέπει να το ρυθμίσω και για τις 4 παροχές μου απο το ebanking μου; Η εκπρόσωπος ζενιτ επέμενε ότι γίνεται αυτόματα δεν θα χρειαστεί να κάνω τίποτα. Αλλα δεν είχα σκεφτει αυτό που λέει ο ekrepali. Ευτυχώς η ζενιτ δεν μου κάνει κόλπα όπως ήρων (ο χειρότερος) και volton

Περιοχή
    Αθήνα-Γηροκομείο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    VF Power Station 6
    Path Level
    Fastpath
    Σκεφτόμουν το "μπλε" της ΔΕΗ με 3,5€ πάγιο και 0,14€ / kWh, αλλά γράφουν ότι δεν είναι διαθέσιμο για αγορά μέχρι 9/12.

Τελικά, παραμένω στον ΗΡΩΝ. Βρήκα στο app τους το πρόγραμμα "Yellow Free Home" με μηδενικό πάγιο (από 5€ που έδινα, σε ένα άλλο κίτρινο) και χρέωση 0,084€ / kWh + το επιπλέον κόστος.

Σε όλες τις εταιρείες που κοίταζα, φαίνεται μετά την κατάργηση του πρασίνου, προσπαθούν να κάνουν ασύμφορο και το μπλε τιμολόγιο, ώστε να πάμε όλοι στο κίτρινο.

Θα δούμε τώρα το Χειμώνα πόσο θα μας πιάσουν το "λώκο". Κάτι μου λέει ότι η πραγματική χρέωση, θα πάει στα 0,30€ μαζί με την επιδότηση.

Spoiler:

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    Vodafone
    Router
    Power Station Wi-Fi 6
    Eτσι δουλεύει πάντα η πάγια εντολή... το σύστημα του παρόχου κάνει έλεγχο αν υπάρχει ενεργή πάγια εντολή κατά την έκδοση λογαριασμού. Άρα ενεργοποιείται πάντα μετά τον 1ο λογαριασμό. Δεν είναι θέμα ζενίθ, παντού το ίδιο ισχύει.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bang Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις για να μην μπλέκεις είναι να πληρώσεις το συνολικό ποσό μαζί με την εγγύηση και στον επόμενο λογαριασμό θα σου έρθει σαν πιστωτικό, οπότε είναι σαν να έχεις προπληρώσει τον επόμενο λογαριασμό κατά 50ε.
    H ελπε νομίζω είχα ακούσει πως εκδίδει έκτακτο λογαριασμό όταν προσθέτεις πάγια.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ουσιαστικά αντικατέστησε το Οικιακό Plus και χρεώνει +0,015 στη βασική τιμή και μεγάλωσε το συντελεστή ΤΕΑ, καλό φαρμακείο

- - - Updated - - -

δε γίνεται , εφόσον έβαλες μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού δεν παίζει
    μπορείς χάνοντας τη συνέπεια να αφήσεις απλήρωτο το ποσό της εγγύησης
    Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις. Τελικά πλήρωσα όλο το ποσό και θα περιμένω τα ρέστα μου τον επόμενο μήνα.

Περιοχή
    Ήπειρος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50Mbps Down / 30Mbps Up
    ISP
    Cosmote Rural
    Eτσι δουλεύει πάντα η πάγια εντολή... το σύστημα του παρόχου κάνει έλεγχο αν υπάρχει ενεργή πάγια εντολή κατά την έκδοση λογαριασμού. Άρα ενεργοποιείται πάντα μετά τον 1ο λογαριασμό. Δεν είναι θέμα ζενίθ, παντού το ίδιο ισχύει.
    Είχα βάλει πάγια εντολή με την εγγραφή μου στην Zenith και δεν με χρέωσε στον πρώτο λογαριασμό εγγύηση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από motoboots Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να διαχειριστεί την πάγια εντολή από το internet banking στο λογαριασμό του. Να ορίσει όριο ή και να το ακυρώσει. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση αυτό ισχύει.

Η να μην έχει τίποτα μέσα ο λογαριασμός!

Με προβλημάτισε η διαδικασία ακύρωσης που περιγράφεις και τσέκαρα το myZenith και στο πεδίο πάγια εντολή έχει κουμπί ακύρωσης πάγιας εντολής οπότε δεν φαίνεται να είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kozywozy : 21-11-24 στις 19:12.

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    Vodafone
    Router
    Power Station Wi-Fi 6
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kozywozy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχα βάλει πάγια εντολή με την εγγραφή μου στην Zenith και δεν με χρέωσε στον πρώτο λογαριασμό εγγύηση.
    Σωστά επειδή έβαλες πάγια πριν εκδοθεί ο πρώτος σου λογαριασμός πράγμα που δεν έκανα εγώ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mathiter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άνθρακας ο θησαυρός
    Χαχα... black friday δώρο με 12μηνη δέσμευση.

Δε στέκει αυτό νομικά, είναι κάτι σαν έμμεση ρήτρα αποχώρησης. Αν κάποιος το τραβήξει μέσω RAE (τη σύμβαση μου --> καταχρηστικοί όροι), ΥΠΑΝ (προστασία καταναλωτή) ή Συνήγορο του Καταναλωτή... πιστεύω θα δικαιωθεί κάπου.

Ούτως η άλλως εγώ δε πρόκειτα να πήγαινα... volton και απομακρυσμένη σύμβαση είναι δράμα η φάση. Χώρια τη γνωστή καθυστέρηση, είναι γνωστό ότι στις συμβάσεις από απόσταση είναι τσαπατσούληδες και αγνοούν την ένδειξη του πελάτη. Στέλνουν στο ΔΕΔΔΗΕ ό,τι να'ναι αρχική ένδειξη και γίνονται μπερδέματα.

Σελ. 1409 από 1666 ΠρώτηΠρώτη ... 13891399140414071408140914101411141414191429 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία