Οι δωροεπιταγές ακυρώνονται όταν λήγουν, δε παίρνουν παράταση με τίποτα.
Αν φύγεις για elpedison θα σε πάρουν τηλέφωνο να σου προτείνουν νεα σύμβαση... η οποία θα έχει πάλι δέσμευση αποχώρησης στη δωροεπιταγή. Μακριά...
Αν η σύμβαση ήταν από απόσταση, λογικό να μην έχεις υπογράψει τίποτα. Σκέτη αποδοχή κάνεις μέσω mail και μετά παίρνουν τηλ και ηχογραφούν.
Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με καταγγελία στο myrae με αιτιολογία "Η σύμβαση μου--> Καταχρηστικοί όροι".
Και γράψε
"Σχετικά με τη ρήτρα επιστροφής των 50ευρώ για τη δωροεπιταγή public
α) Δε θυμάσαι να με ενημερώστε στην ηχογράφηση περί ρήτρας στο δώρο. Παρακαλώ όπως ανατρέξετε στην ηχογράφηση
β) Η ρήτρα επιστροφής δώρου είναι καταχρηστική, καθώς είναι έμμεση ρήτρα αποχώρησης σε κυμαινόμενο τιμολόγιο που αντιτίθεται στα έκτακτα μέτρα που ίσχυαν κατά τη περίοδο υπογραφής της σύμβασης.
γ) Δεν έκανα χρήση της δωροεπιταγής, κάτι που μπορεί να σας το επιβεβαιώσει η εταιρία Public
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1745. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
541 31,00% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
660 37,82% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,02% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,16%
Εμφάνιση 21.826-21.840 από 25533
-
06-12-24, 01:59 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21826
-
06-12-24, 02:15 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21827
Δεν μπήκα ποτέ ,είχα κάνει αίτηση για volton-Σκρουτζ,με ενημέρωσαν ότι μπορώ να πάρω volton-public
και πήγα ΕΛΠΕ Σκλαβενίτη με όλα τα δώρα εκπτώσεις για δύο παροχές
- - - Updated - - -
Δεν μπήκα ποτέ ,είχα κάνει αίτηση για volton-Σκρουτζ,με ενημέρωσαν ότι μπορώ να πάρω volton-publicκαι πήγα ΕΛΠΕ Σκλαβενίτη με όλα τα δώρα εκπτώσεις για δύο παροχές
-
06-12-24, 05:06 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21828
-
06-12-24, 11:42 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21829
Γιατί δεν επικοινωνείς γραπτώς με τον πάροχο δηλώνοντας τους ότι δεν έκανες χρήση του κουπονιού δηλαδή ότι δεν είχες όφελος και ότι τώρα σου ζητείται να πληρώσεις κάτι του οποίου δεν έκανες χρήση... Δώσε τους και το κουπόνι πίσω...
Κοινοποίησε το παρόν μήνυμα και σε ραε/στκ μήπως γίνει τίποτα....
- - - Updated - - -
Δεν είχα δει το συγκεκριμένο μήνυμα πριν γράψω...
Πάντως στο γ) λέμε το ίδιο...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-12-24, 14:25 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21830
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι σε δίλημμα. Έχω το αυτή τη στιγμή -για κανα 3μηνο- το καλό πρόγραμμα της Zenith, το Power Home Smart Night με το -45% έκπτωση συνέπειας.
Θέλω να κάνω αίτηση για το επίδομα θέρμανσης, αλλά για να το πάρω πρέπει να αλλαχθεί ο δικαιούχος του ρεύματος. Και προκύπτουν 2 θέματα:
1) Μπορώ να κάνω σήμερα, τελευταία μέρα, αίτηση στο όνομά του και μετά να αλλάξω το όνομα στο λογαραισμό; Νομίζω διάβασα πως ναι;
2) Αναγκαστικά το καλό πρόγραμμα της Ζενίθ θα τερματιστεί με αυτή την κίνηση. Προβληματίζομαι, κατ' αρχάς αν με συμφέρει να το σπάσω για να πάρω την επιδότηση (κατανάλωση 200-300 κιλοβατώρες το μήνα). Και αν ναι πού πάμε; Elpedison;
Η συνεργασία volton+skroutz σταματησε σωστά;
Korakie εσύ πού βρίσκεσαι τώρα;
-
06-12-24, 14:42 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21831
Είμαι σε power home smart -45% και έχω καταναλώσεις ~1500kwh/μήνα χειμώνα καλοκαίρι
Παραμένω zenith με την προοπτική να ρεφάρωαργότεραιο ή φεύγω για select και αποφασίζω τέλος Φεβρουαρίου το που θα παώ?
Ευχαριστώ.
-
06-12-24, 14:59 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21832
1) Ναι γίνεται
Το Select είναι εξαιρετικό για 3μηνο, αρκεί να κουνηθεί γρήγορα η Zενίθ γιατί πρόσφατα ακούσαμε για καθυστερήσεις ως και 1 μήνα. Κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Εναλλακτικά υπάρχουν τα μπλε της Protergia... το vale safe με 0.095, και το secure με 0.085 και 50άρικα μέσω σύστασης. Αλλά κι εκεί... μέχρι και πριν 2 βδομάδες καλούσαν άμεσα... ενώ τώρα πρέπει να έπαθαν κοκομπλόκο λόγω black friday και αργούν 3 εργάσιμες να καλέσουν.
-
06-12-24, 15:09 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21833
Υπάρχει κάποια επαφή για να εξυπηρετήσει στη ζενιθ?
-
06-12-24, 15:10 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21834
Καλησπέρα κι απο μένα. Τελικά εχει βγαλει κανεις ακρη με την Protergia? Εδώ και μια βδομαδα (απο 30/11/24) έχω κάνει άιτηση μεσω σύστασης απο φίλο) κι ακομα τίποτα,,. Τους πηρα τηλ την Δευτέρα για να την δουν..με κάλεσαν την Τρίτη πίσω για ενημερωση και τι δικαιολογητικα θέλουν..,τα έστειλα μεσα σε 1 ωρα ολα με email και φωτο με ενδειξη μετρητη, και εκτοτε αγνοειται η τυχη τους. Καίγομαι γιατί εχω ξεμείνει στο ΗΡΩΝ ΥELLOW ONE Home Που τρεχει με 0,27€/ΚW απο 1/12/24. Υπάρχει κάποια πρόταση για να πάω καπου για εστω 6 μήνες οικονομικα και άμεσα?(θα ηθελα τα 50ρια απο συστασεις δικες μου που θα εκανα στο μελλον σε γνωστους και φίλους αλλα δεν βλεπω να μπορω να περιμενω άλλο πότε θα φιλοτημηθει η αγαπητή Πρωτεργια..) Ευχαριστώ..
Υ.Γ Να σημειώσω ότι χτες βγηκε ο τελευταιος λογαριασμος Ηρων και τον πλήρωσα αμεσως με καρτα ..αργει βεβαια να φανει συστημικα..δεν ξερω αν εχει κολλησει εκει το θεμα αλλα ο προηγουμενος και ολοι πριν ηταν πληρωμενοι στην ωρα τους. Ευχαριστώ..
-
06-12-24, 15:16 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21835
-
06-12-24, 15:17 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21836
-
06-12-24, 15:22 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21837
εγώ σήμερα πήρα και τη σύμβαση απο το volton-skroutz, αλλά είχα κάνει αίτηση πιο νωρίς , τώρα τελείωσε και αναφέρθηκε οτι παίνρουν τηλέφωνα να σπρώξουν public αλλά αυτό το ζητάνε πίσω αν φύγεις (1ο φύλλο στο excel)
η ελπέ έχει 10€ πάγιο οπότε μη νομίζεις οτι είναι και σούπερ ευκαιρία για μικρές-νορμάλ καταναλώσεις,βέβαια καλοδεχούμενο το 50ρικο
ο Ήρων έχει τιμές εξωπραγματικές , οπότε αν παίζουν εναλλακτικές το αποφεύγεις μέχρι να πέσουν οι καταναλώσεις
- - - Updated - - -
στη θέση σου με τέτοια κατανάλωση το μόνο που ίσως σκεφτόμουν είναι κανα σταθερό , όχι τουρισμό
- - - Updated - - -
1ο φύλλο στο excel για ζενίθ
-
06-12-24, 15:22 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21838
-
06-12-24, 15:29 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21839
Της Ζενίθ εσένα πώς σου φαίνεται; Αν πάρω άλλη μία σύσταση θα πάω προς τα εκεί, μιας και τα περιθώρια στενεύουν και δε θέλω και να χάζω τελείως το επίδομα.
Στο Power Home Smart Night -45% που κυμαίνεται περίπου η τιμής της κιλοβατώρας τις τελευταίες ημέρες με τις τρέχουσες ΤΕΑ για να καταλάβω περίπου που είμαστε;
-
06-12-24, 15:31 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21840
παιδιά στην Πρωτέργεια πως γίνεται η σύσταση, έχω δύο συνδέσεις, πρέπει να με καλέσει άλλος; (το πενηντάρικο ποιός το παίρνει; Αυτός που καλεί μόνο
Πόσο καιρό υπάρχει δέσμευση να μείνουμε μετά γιατί για μένα είναι πολύ το εξάμηνο
Κάτι άλλο τουριστικό αυτή την εποχή, έλειπα και πάω να κλείσω δίμηνο στον Ήρωνα
Bookmarks