Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1745. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

541 31,00%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

660 37,82%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,02%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,16%
Σελ. 1456 από 1703 ΠρώτηΠρώτη ... 14361446145114541455145614571458146114661476 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 21.826-21.840 από 25533
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Aris2024 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ πολύ Korakios και ekrepali, από ό,τι βλέπω δεν είχα υπογράψει τίποτα, ενδεχομένως να μου το είπε τηλεφωνικά με κάποιο τρόπο. 'Eχω ξενερώσει και θα φύγω για ελπεντισον, ελπίζω έτσι να τους πιέσω και να μου το σβήσουν ή τουλαχιστον να μου δώσουν παράταση στη δωροεπιταγή για να πάρω κάτι από public...
    Οι δωροεπιταγές ακυρώνονται όταν λήγουν, δε παίρνουν παράταση με τίποτα.

Αν φύγεις για elpedison θα σε πάρουν τηλέφωνο να σου προτείνουν νεα σύμβαση... η οποία θα έχει πάλι δέσμευση αποχώρησης στη δωροεπιταγή. Μακριά...

Αν η σύμβαση ήταν από απόσταση, λογικό να μην έχεις υπογράψει τίποτα. Σκέτη αποδοχή κάνεις μέσω mail και μετά παίρνουν τηλ και ηχογραφούν.

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με καταγγελία στο myrae με αιτιολογία "Η σύμβαση μου--> Καταχρηστικοί όροι".

Και γράψε

"Σχετικά με τη ρήτρα επιστροφής των 50ευρώ για τη δωροεπιταγή public
    α) Δε θυμάσαι να με ενημερώστε στην ηχογράφηση περί ρήτρας στο δώρο. Παρακαλώ όπως ανατρέξετε στην ηχογράφηση
    β) Η ρήτρα επιστροφής δώρου είναι καταχρηστική, καθώς είναι έμμεση ρήτρα αποχώρησης σε κυμαινόμενο τιμολόγιο που αντιτίθεται στα έκτακτα μέτρα που ίσχυαν κατά τη περίοδο υπογραφής της σύμβασης.
    γ) Δεν έκανα χρήση της δωροεπιταγής, κάτι που μπορεί να σας το επιβεβαιώσει η εταιρία Public

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Δεν μπήκα ποτέ ,είχα κάνει αίτηση για volton-Σκρουτζ,με ενημέρωσαν ότι μπορώ να πάρω volton-public και πήγα ΕΛΠΕ Σκλαβενίτη με όλα τα δώρα εκπτώσεις για δύο παροχές

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    0,174 σου βγήκε , ένα 50ρικο διαφοράς (με τα 325,85 προμήθειας,χωρίς πάγιο, ενώ ο προηγούμενος 0,151€/kw ) , αλλά θα είναι παραπάνω για Δεκέμβριο που ήδη μετράς kw με 0,23+
    Απο τη χρέωση ισχύος πάλι καλά που δεν είχες παραπάνω kw και σου χρεώνουν μια ελάχιστη ταρίφα (καινοτομία της ΔΕΗ και αυτό)
    μην το παίρνεις προσωπικά , το λέω σε όσους έχουν Γ21/Γ22 , εδώ και χρόνια (δυστυχώς) το ρεύμα είναι παράγοντας σημαντικός όπως οι προμήθειες και λοιπά έξοδα επιχείρησης , μην το παραμελείτε .
    Τουλάχιστον εσύ ψάχνεσαι , σε άλλους που εξηγούσα απο κοντά οτι χάνουν χιλιάρικα το έτος (μεγάλες καταναλώσεις) ,δεν το καταλάβαιναν (ένας απο τους λόγους που δεν ασχολήθηκα σαν πωλητής )

- - - Updated - - -

το νου σου , μη σου στείλουν κωδικό και σε χρεώσουν . Έχουν λόγο που την πασάρουν

κάτσε ρε συ , πότε έφυγες και πότε μπήκες ? έκατσες κανα μήνα τουλάχιστον ?
    Δεν μπήκα ποτέ ,είχα κάνει αίτηση για volton-Σκρουτζ,με ενημέρωσαν ότι μπορώ να πάρω volton-public και πήγα ΕΛΠΕ Σκλαβενίτη με όλα τα δώρα εκπτώσεις για δύο παροχές

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas2005 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα
    είμαι ακόμα σε elpedison smart από αρχες καλοκαιριού και τώρα παρέλαβα τις επιταγές του Σκλαβενίτη.
    Για τουρισμό που προτείνετε να παω?
    (κάποιους μήνες μενω στον χώρο με 150 κιλοβατώρες και οταν είναι κλειστό καίω 50)
    ΗΡΩΝ Solar ή Protergia Swift αν έχεις κ άλλες παροχές να προτείνεις με το Bring a friend.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Aris2024 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά μεταφέρω ενά ποστ που είχα αναρτήσει σε λάθος φόρουμ. Ήμουν στη Volton Δεκεμβριο 2023 με Φεβρουαριο 2024 και είχε ένα προμο δωροεπιταγή 50€ για το Public που δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Απλά μου την είχε στείλει σαν κωδικό στο κινητό μου νομίζω. Έφυγα, έκανα τουρισμό και επέστρεψα στη Volton πριν έναν μηνα και τώρα μου έβγαλε ξαφνικά ειδικό λογαριασμό αξίας 50€ να πληρώσω επειδή είχα διακόψει την προηγούμενη σύμβαση πριν το πέρας 12μηνου για τη δωροεπιταγή που μου έδωσε, και δεν χρησιμοποίησα ποτέ και η οποία στο μεταξύ έχει λήξει από 30/11/2024! Τί μπορώ να κάνω; καμμιά ιδέα;
    Γιατί δεν επικοινωνείς γραπτώς με τον πάροχο δηλώνοντας τους ότι δεν έκανες χρήση του κουπονιού δηλαδή ότι δεν είχες όφελος και ότι τώρα σου ζητείται να πληρώσεις κάτι του οποίου δεν έκανες χρήση... Δώσε τους και το κουπόνι πίσω...
    Κοινοποίησε το παρόν μήνυμα και σε ραε/στκ μήπως γίνει τίποτα....

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι δωροεπιταγές ακυρώνονται όταν λήγουν, δε παίρνουν παράταση με τίποτα.

Αν φύγεις για elpedison θα σε πάρουν τηλέφωνο να σου προτείνουν νεα σύμβαση... η οποία θα έχει πάλι δέσμευση αποχώρησης στη δωροεπιταγή. Μακριά...

Αν η σύμβαση ήταν από απόσταση, λογικό να μην έχεις υπογράψει τίποτα. Σκέτη αποδοχή κάνεις μέσω mail και μετά παίρνουν τηλ και ηχογραφούν.

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με καταγγελία στο myrae με αιτιολογία "Η σύμβαση μου--> Καταχρηστικοί όροι".

Και γράψε

"Σχετικά με τη ρήτρα επιστροφής των 50ευρώ για τη δωροεπιταγή public
    α) Δε θυμάσαι να με ενημερώστε στην ηχογράφηση περί ρήτρας στο δώρο. Παρακαλώ όπως ανατρέξετε στην ηχογράφηση
    β) Η ρήτρα επιστροφής δώρου είναι καταχρηστική, καθώς είναι έμμεση ρήτρα αποχώρησης σε κυμαινόμενο τιμολόγιο που αντιτίθεται στα έκτακτα μέτρα που ίσχυαν κατά τη περίοδο υπογραφής της σύμβασης.
    γ) Δεν έκανα χρήση της δωροεπιταγής, κάτι που μπορεί να σας το επιβεβαιώσει η εταιρία Public
    Δεν είχα δει το συγκεκριμένο μήνυμα πριν γράψω...
    Πάντως στο γ) λέμε το ίδιο...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι σε δίλημμα. Έχω το αυτή τη στιγμή -για κανα 3μηνο- το καλό πρόγραμμα της Zenith, το Power Home Smart Night με το -45% έκπτωση συνέπειας.

Θέλω να κάνω αίτηση για το επίδομα θέρμανσης, αλλά για να το πάρω πρέπει να αλλαχθεί ο δικαιούχος του ρεύματος. Και προκύπτουν 2 θέματα:

1) Μπορώ να κάνω σήμερα, τελευταία μέρα, αίτηση στο όνομά του και μετά να αλλάξω το όνομα στο λογαραισμό; Νομίζω διάβασα πως ναι;

2) Αναγκαστικά το καλό πρόγραμμα της Ζενίθ θα τερματιστεί με αυτή την κίνηση. Προβληματίζομαι, κατ' αρχάς αν με συμφέρει να το σπάσω για να πάρω την επιδότηση (κατανάλωση 200-300 κιλοβατώρες το μήνα). Και αν ναι πού πάμε; Elpedison;
    Η συνεργασία volton+skroutz σταματησε σωστά;
    Korakie εσύ πού βρίσκεσαι τώρα;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Fritzbox
    Path Level
    Fastpath
    Είμαι σε power home smart -45% και έχω καταναλώσεις ~1500kwh/μήνα χειμώνα καλοκαίρι

Παραμένω zenith με την προοπτική να ρεφάρωαργότεραιο ή φεύγω για select και αποφασίζω τέλος Φεβρουαρίου το που θα παώ?

Ευχαριστώ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Shamrocker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι σε δίλημμα. Έχω το αυτή τη στιγμή -για κανα 3μηνο- το καλό πρόγραμμα της Zenith, το Power Home Smart Night με το -45% έκπτωση συνέπειας.

Θέλω να κάνω αίτηση για το επίδομα θέρμανσης, αλλά για να το πάρω πρέπει να αλλαχθεί ο δικαιούχος του ρεύματος. Και προκύπτουν 2 θέματα:

1) Μπορώ να κάνω σήμερα, τελευταία μέρα, αίτηση στο όνομά του και μετά να αλλάξω το όνομα στο λογαραισμό; Νομίζω διάβασα πως ναι;

2) Αναγκαστικά το καλό πρόγραμμα της Ζενίθ θα τερματιστεί με αυτή την κίνηση. Προβληματίζομαι, κατ' αρχάς αν με συμφέρει να το σπάσω για να πάρω την επιδότηση (κατανάλωση 200-300 κιλοβατώρες το μήνα). Και αν ναι πού πάμε; Elpedison;
    1) Ναι γίνεται

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι σε power home smart -45% και έχω καταναλώσεις ~1500kwh/μήνα χειμώνα καλοκαίρι

Παραμένω zenith με την προοπτική να ρεφάρωαργότεραιο ή φεύγω για select και αποφασίζω τέλος Φεβρουαρίου το που θα παώ?

Ευχαριστώ.
    Το Select είναι εξαιρετικό για 3μηνο, αρκεί να κουνηθεί γρήγορα η Zενίθ γιατί πρόσφατα ακούσαμε για καθυστερήσεις ως και 1 μήνα. Κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Εναλλακτικά υπάρχουν τα μπλε της Protergia... το vale safe με 0.095, και το secure με 0.085 και 50άρικα μέσω σύστασης. Αλλά κι εκεί... μέχρι και πριν 2 βδομάδες καλούσαν άμεσα... ενώ τώρα πρέπει να έπαθαν κοκομπλόκο λόγω black friday και αργούν 3 εργάσιμες να καλέσουν.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Fritzbox
    Path Level
    Fastpath
    Υπάρχει κάποια επαφή για να εξυπηρετήσει στη ζενιθ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα κι απο μένα. Τελικά εχει βγαλει κανεις ακρη με την Protergia? Εδώ και μια βδομαδα (απο 30/11/24) έχω κάνει άιτηση μεσω σύστασης απο φίλο) κι ακομα τίποτα,,. Τους πηρα τηλ την Δευτέρα για να την δουν..με κάλεσαν την Τρίτη πίσω για ενημερωση και τι δικαιολογητικα θέλουν..,τα έστειλα μεσα σε 1 ωρα ολα με email και φωτο με ενδειξη μετρητη, και εκτοτε αγνοειται η τυχη τους. Καίγομαι γιατί εχω ξεμείνει στο ΗΡΩΝ ΥELLOW ONE Home Που τρεχει με 0,27€/ΚW απο 1/12/24. Υπάρχει κάποια πρόταση για να πάω καπου για εστω 6 μήνες οικονομικα και άμεσα?(θα ηθελα τα 50ρια απο συστασεις δικες μου που θα εκανα στο μελλον σε γνωστους και φίλους αλλα δεν βλεπω να μπορω να περιμενω άλλο πότε θα φιλοτημηθει η αγαπητή Πρωτεργια..) Ευχαριστώ..
    Υ.Γ Να σημειώσω ότι χτες βγηκε ο τελευταιος λογαριασμος Ηρων και τον πλήρωσα αμεσως με καρτα ..αργει βεβαια να φανει συστημικα..δεν ξερω αν εχει κολλησει εκει το θεμα αλλα ο προηγουμενος και ολοι πριν ηταν πληρωμενοι στην ωρα τους. Ευχαριστώ..

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    1) Ναι γίνεται

Το Select είναι εξαιρετικό για 3μηνο, αρκεί να κουνηθεί γρήγορα η Zενίθ γιατί πρόσφατα ακούσαμε για καθυστερήσεις ως και 1 μήνα. Κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Εναλλακτικά υπάρχουν τα μπλε της Protergia... το vale safe με 0.095, και το secure με 0.085 και 50άρικα μέσω σύστασης. Αλλά κι εκεί... μέχρι και πριν 2 βδομάδες καλούσαν άμεσα... ενώ τώρα πρέπει να έπαθαν κοκομπλόκο λόγω black friday και αργούν 3 εργάσιμες να καλέσουν.
    Άψογος. Ευχαριστώ.

Μάλλον θα κινηθώ προς το Select. Ίσως επειδή είμαι ήδη πελάτης κινηθούν και πιο γρήγορα;

Αυτό δεν έχει δώρα ή συστάσεις ε;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Greekdm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα κι απο μένα. Τελικά εχει βγαλει κανεις ακρη με την Protergia? Εδώ και μια βδομαδα (απο 30/11/24) έχω κάνει άιτηση μεσω σύστασης απο φίλο) κι ακομα τίποτα,,. Τους πηρα τηλ την Δευτέρα για να την δουν..με κάλεσαν την Τρίτη πίσω για ενημερωση και τι δικαιολογητικα θέλουν..,τα έστειλα μεσα σε 1 ωρα ολα με email και φωτο με ενδειξη μετρητη, και εκτοτε αγνοειται η τυχη τους. Καίγομαι γιατί εχω ξεμείνει στο ΗΡΩΝ ΥELLOW ONE Home Που τρεχει με 0,27€/ΚW απο 1/12/24. Υπάρχει κάποια πρόταση για να πάω καπου για εστω 6 μήνες οικονομικα και άμεσα?(θα ηθελα τα 50ρια απο συστασεις δικες μου που θα εκανα στο μελλον σε γνωστους και φίλους αλλα δεν βλεπω να μπορω να περιμενω άλλο πότε θα φιλοτημηθει η αγαπητή Πρωτεργια..) Ευχαριστώ..
    Υ.Γ Να σημειώσω ότι χτες βγηκε ο τελευταιος λογαριασμος Ηρων και τον πλήρωσα αμεσως με καρτα ..αργει βεβαια να φανει συστημικα..δεν ξερω αν εχει κολλησει εκει το θεμα αλλα ο προηγουμενος και ολοι πριν ηταν πληρωμενοι στην ωρα τους. Ευχαριστώ..

Πρεπει να εχει πλακωσει πολυς κοσμος. Στην αρχη την ιδια μερα ερχοταν το συμβολαιο
    Παρε τους κανα τηλ να δεις

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Shamrocker Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ σήμερα πήρα και τη σύμβαση απο το volton-skroutz, αλλά είχα κάνει αίτηση πιο νωρίς , τώρα τελείωσε και αναφέρθηκε οτι παίνρουν τηλέφωνα να σπρώξουν public αλλά αυτό το ζητάνε πίσω αν φύγεις (1ο φύλλο στο excel)
    η ελπέ έχει 10€ πάγιο οπότε μη νομίζεις οτι είναι και σούπερ ευκαιρία για μικρές-νορμάλ καταναλώσεις,βέβαια καλοδεχούμενο το 50ρικο
    ο Ήρων έχει τιμές εξωπραγματικές , οπότε αν παίζουν εναλλακτικές το αποφεύγεις μέχρι να πέσουν οι καταναλώσεις

- - - Updated - - -

Ευχαριστώ.
    στη θέση σου με τέτοια κατανάλωση το μόνο που ίσως σκεφτόμουν είναι κανα σταθερό , όχι τουρισμό

- - - Updated - - -

Υπάρχει κάποια επαφή για να εξυπηρετήσει στη ζενιθ?
    1ο φύλλο στο excel για ζενίθ

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved

Ευχαριστώ.
    Μένεις στο 45% και δεν φεύγεις αν δεν κλείσεις 12μηνο.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ σήμερα πήρα και τη σύμβαση απο το volton-skroutz, αλλά είχα κάνει αίτηση πιο νωρίς , τώρα τελείωσε και αναφέρθηκε οτι παίνρουν τηλέφωνα να σπρώξουν public αλλά αυτό το ζητάνε πίσω αν φύγεις (1ο φύλλο στο excel)
    η ελπέ έχει 10€ πάγιο οπότε μη νομίζεις οτι είναι και σούπερ ευκαιρία για μικρές-νορμάλ καταναλώσεις,βέβαια καλοδεχούμενο το 50ρικο
    ο Ήρων έχει τιμές εξωπραγματικές , οπότε αν παίζουν εναλλακτικές το αποφεύγεις μέχρι να πέσουν οι καταναλώσεις

Της Ζενίθ εσένα πώς σου φαίνεται; Αν πάρω άλλη μία σύσταση θα πάω προς τα εκεί, μιας και τα περιθώρια στενεύουν και δε θέλω και να χάζω τελείως το επίδομα.

Στο Power Home Smart Night -45% που κυμαίνεται περίπου η τιμής της κιλοβατώρας τις τελευταίες ημέρες με τις τρέχουσες ΤΕΑ για να καταλάβω περίπου που είμαστε;

Περιοχή
    Rhodes island
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    110/11
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    31(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    παιδιά στην Πρωτέργεια πως γίνεται η σύσταση, έχω δύο συνδέσεις, πρέπει να με καλέσει άλλος; (το πενηντάρικο ποιός το παίρνει; Αυτός που καλεί μόνο Πόσο καιρό υπάρχει δέσμευση να μείνουμε μετά γιατί για μένα είναι πολύ το εξάμηνο

Κάτι άλλο τουριστικό αυτή την εποχή, έλειπα και πάω να κλείσω δίμηνο στον Ήρωνα

Σελ. 1456 από 1703 ΠρώτηΠρώτη ... 14361446145114541455145614571458146114661476 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία