Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1758. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

548 31,17%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

665 37,83%
  • Δεν θα αλλάξω

455 25,88%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,12%
Σελ. 1583 από 1753 ΠρώτηΠρώτη ... 15631573157815811582158315841585158815931603 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 23.731-23.745 από 26295
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και με την βολτον ποτέ δεν πρέπει να είσαι σιγουρος!
    καλά κάνεις . Το νου σου όμως μιας και σε λίγο τελειώνει η κλειδωμένη τιμή

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΤΡΙΚΑΛΑ
    Ερώτηση: σε εργοταξιακο ρεύμα,(Γ21) έρχεται ως ονομασία πρόγραμματος απ οτι είδα) για ανέγερση μονοκατοικίας, και ενώ είμαστε ακόμη στα τουβλα, είναι σύνηθες να υπάρχει χρέωση ΕΡΤ;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλά κάνεις . Το νου σου όμως μιας και σε λίγο τελειώνει η κλειδωμένη τιμή
    Έχω ήδη φύγει...περιμένω τελικό. Η Βόλτον βλάπτει σοβαρά το κεντρικό νευρικό σύστημα!!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω ήδη φύγει...περιμένω τελικό. Η Βόλτον βλάπτει σοβαρά το κεντρικό νευρικό σύστημα!!
    παραδόξως σε μένα έβγαλε κανονικά εκκαθαριστικό και έγκαιρα τελικό ,όπως και την προηγούμενη φορά που είχα περάσει το καλοκαίρι . Βέβαια μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπροσώπηση με καθυστέρησε αρκετά , όπως και να μου δώσει τα 50€ skroutz ...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    παραδόξως σε μένα έβγαλε κανονικά εκκαθαριστικό και έγκαιρα τελικό ,όπως και την προηγούμενη φορά που είχα περάσει το καλοκαίρι . Βέβαια μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπροσώπηση με καθυστέρησε αρκετά , όπως και να μου δώσει τα 50€ skroutz ...
    Μην μου τα θυμίζεις.......

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Router
    Modem: Huawei HG8145X6-10
    Καλησπέρα και καλή Κυριακή. Μέχρι τις 14/02 που ίσχυε η εξαιρετική προσφορά για το σταθερό τιμολόγιο της zenith, με τα 0.095kwh χρέωση, τα 6 πάγια δώρο και τα 10€/μήνα πάγιο, δυστυχώς την εν λόγω προσφορά δεν την πρόλαβα, για την εμμονή της ζενίθ να τους στείλω φωτογραφία με πρόσφατη δική μου μέτρηση του μετρητή μου, κάτι για το οποίο μπορεί να είναι ένα λεπτό δουλειά και είναι, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα ούτε για αυτό εκείνες τις ημέρες. Τώρα η νέα της προσφορά δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την όντως εξαιρετική, και φυσικά δεν θα την αγγίξω. Το ερώτημά μου είναι το εξής, εμπειρικά όσοι είστε εδώ μέσα, ποιες περιόδους βγάζουν οι παροχοι καλά προγράμματα σταθερά; κάπου σε πιο πίσω σελίδες, διάβασα ότι συνήθως βγάζουν τη νεκρή περίοδο, δηλαδή απο Μάρτιο μέχρι Μάιο. Ισχύει αυτό; άλλωστε, αναγκαστικά θα περιμένω τώρα ένα αντίστοιχο πρόγραμμα σαν αυτό της ζενίθ που έχασα, καθότι δεν επιθυμώ κάποιο απο τα τωρινά σταθερά, δεν αξίζει κανένα, θέλω τιμές ίδιες εάν όχι καλύτερες με αυτό της ζενίθ που πλέον καταργήθηκε. Επίσης, ισχύει αυτό που ακούγεται, για επιδοτούμενα σταθερά τιμολόγια; βέβαια, θα κάνουν ότι και με το ιντερνετικο gigabit voucher, που αύξησαν οι παροχοι τα πάγια μόλις ανακοινώθηκε. Δε ξέρω εάν ολίγοις μέχρι πόσο να περιμένω για ένα καλό σταθερό.
    Η ζωή μας πρέπει να έχει και λάθος αποφάσεις, για να μπορούμε να εκτιμήσουμε τις σωστές.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vasileios87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα και καλή Κυριακή. Μέχρι τις 14/02 που ίσχυε η εξαιρετική προσφορά για το σταθερό τιμολόγιο της zenith, με τα 0.095kwh χρέωση, τα 6 πάγια δώρο και τα 10€/μήνα πάγιο, δυστυχώς την εν λόγω προσφορά δεν την πρόλαβα, για την εμμονή της ζενίθ να τους στείλω φωτογραφία με πρόσφατη δική μου μέτρηση του μετρητή μου, κάτι για το οποίο μπορεί να είναι ένα λεπτό δουλειά και είναι, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα ούτε για αυτό εκείνες τις ημέρες. Τώρα η νέα της προσφορά δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την όντως εξαιρετική, και φυσικά δεν θα την αγγίξω. Το ερώτημά μου είναι το εξής, εμπειρικά όσοι είστε εδώ μέσα, ποιες περιόδους βγάζουν οι παροχοι καλά προγράμματα σταθερά; κάπου σε πιο πίσω σελίδες, διάβασα ότι συνήθως βγάζουν τη νεκρή περίοδο, δηλαδή απο Μάρτιο μέχρι Μάιο. Ισχύει αυτό; άλλωστε, αναγκαστικά θα περιμένω τώρα ένα αντίστοιχο πρόγραμμα σαν αυτό της ζενίθ που έχασα, καθότι δεν επιθυμώ κάποιο απο τα τωρινά σταθερά, δεν αξίζει κανένα, θέλω τιμές ίδιες εάν όχι καλύτερες με αυτό της ζενίθ που πλέον καταργήθηκε. Επίσης, ισχύει αυτό που ακούγεται, για επιδοτούμενα σταθερά τιμολόγια; βέβαια, θα κάνουν ότι και με το ιντερνετικο gigabit voucher, που αύξησαν οι παροχοι τα πάγια μόλις ανακοινώθηκε. Δε ξέρω εάν ολίγοις μέχρι πόσο να περιμένω για ένα καλό σταθερό.
    Αν έχεις στείλει τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στη ζενιθ και εκκρεμούσε μόνο η αποστολή μέτρησης μπορείς να επιμείνεις αρχικά να εγγραφείς στο παλιο πρόγραμμα με την προσφορά που ίσχυε μέχρι 14/02 μήπως και στο κάνουν αποδεκτό. (Κατά καιρούς έχουν γίνει δεκτά ανάλογα αιτήματα από άλλους παρόχους)
    Από εκεί και πέρα υπάρχει μια φημολογία για επιδότηση σταθερών προγραμμάτων στο μέλλον,αλλά αρχικά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και εν συνεχεία το πιθανότερο είναι σε αυτή την περίπτωση να αυξήσουν τις τιμές τα λαμογια οι παροχοι.
    Αυτή τη στιγμή σε σταθερό ίσως η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι το σταθερό της protergia μέσω σύστασης (εν συνεχεία ραν κάνεις κι εσύ κάποια σύσταση θα έχεις πρόσθετο όφελος)
    Είναι πολύ θεωρητική η συζήτηση για την εποχή που μπορεί να βγουν ανταγωνιστικα σταθερά προγράμματα, καθώς δε μπορούμε να γνωρίζουμε τις προθέσεις του καρτέλ στο ρεύμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος messinia3 : 23-02-25 στις 16:15.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Η προσφορά ενός παρόχου ισχύει ένα μήνα τουλάχιστον , οπότε αν θες επέμενε (ή και μέσω ΡΑΕ) , αρκεί φυσικά να σου στείλανε τη σύμβαση

Άρθρο 28

Υποχρέωση σύναψης Σύμβασης Προμήθειας
    3. Πέραν των αναφερομένων στο άρθρο 17 του παρόντος Κώδικα στοιχείων, η Προσφορά Προμήθειας προς Μικρούς Πελάτες πρέπει επίσης να προβλέπει:

α. την ελάχιστη διάρκεια ισχύος της Προσφοράς Προμήθειας, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή της.

Αλλιώς πήγαινε προσωρινά σε κανα κίτρινο κλειδωμένο και βλέπεις
    Βέβαια αν παίξουν voucher θα είναι (κλασσικά λόγω ανάπτυξης) κακό για εμάς .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από messinia3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις στείλει τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στη ζενιθ και εκκρεμούσε μόνο η αποστολή μέτρησης μπορείς να επιμείνεις αρχικά να εγγραφείς στο παλιο πρόγραμμα με την προσφορά που ίσχυε μέχρι 14/02 μήπως και στο κάνουν αποδεκτό. (Κατά καιρούς έχουν γίνει δεκτά ανάλογα αιτήματα από άλλους παρόχους)
    Από εκεί και πέρα υπάρχει μια φημολογία για επιδότηση σταθερών προγραμμάτων στο μέλλον,αλλά αρχικά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και εν συνεχεία το πιθανότερο είναι σε αυτή την περίπτωση να αυξήσουν τις τιμές τα λαμογια οι παροχοι.
    Αυτή τη στιγμή σε σταθερό ίσως η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι το σταθερό της protergia μέσω σύστασης (εν συνεχεία ραν κάνεις κι εσύ κάποια σύσταση θα έχεις πρόσθετο όφελος)
    Είναι πολύ θεωρητική η συζήτηση για την εποχή που μπορεί να βγουν ανταγωνιστικα σταθερά προγράμματα, καθώς δε μπορούμε να γνωρίζουμε τις προθέσεις του καρτέλ στο ρεύμα.

Σε ευχαριστω για την αμεσότητά σου. Σύσταση μπορεί να μου κάνει η γυναίκα μου στην protergia, που την έχει στο εξοχικό της. Δε ξέρω ποιο θα είναι το όφελος μέσω σύστασης, έχουν δώρο κάποια πάγια; και πόσα; η τιμή πάντως της κιλοβατώρας για το σταθερό της protergia, είναι 0.099, δηλαδή και 6 πάγια να έχω δώρο, και πάλι είναι υψηλότερη η τιμή της κιλοβατώρας απο το πρόγραμμα της ζενίθ που έχασα (0.095). Επομένως, πάλι περισσότερα χρήματα θα πληρώνω. Είμαι στο πράσινο νυκτερινό της ΔΕΗ, και έχω απο 500 μέχρι 700 κιλοβατώρες το μήνα τώρα το χειμώνα, και με 0,164 που δίνω στη ΔΕΗ, δεν έχει να μου προσφέρει σαν παροχος τίποτα.
    Όσο αφορά την ζενίθ, την αίτηση θα την έκανα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, επομένως δεν γίνεται να εκκρεμεί η αίτηση επειδή κάτι δεν τους έχω αποστείλει, τηλεφωνικά μου ζήτησαν εκ των προτέρων την φωτογραφία του μετρητή με πρόσφατη μέτρηση, και όταν τους είπα ότι δεν την έχω και δεν έχω τη δυνατότητα να τη βγάλω εκείνη τη στιγμή, σχεδόν μου έκλεισαν το τηλέφωνο ζητώντας μου να τους ξανακαλεσω όποτε έχω τη φώτο αυτή, και μέσω e contract δεν προχωρούσε σε υποβολή η αίτηση εάν δεν έκανα upload την φώτο του μετρητή. Επομένως, η προσφορά χάθηκε.

- - - Updated - - -

Η προσφορά ενός παρόχου ισχύει ένα μήνα τουλάχιστον , οπότε αν θες επέμενε (ή και μέσω ΡΑΕ) , αρκεί φυσικά να σου στείλανε τη σύμβαση

Άρθρο 28

Υποχρέωση σύναψης Σύμβασης Προμήθειας
    3. Πέραν των αναφερομένων στο άρθρο 17 του παρόντος Κώδικα στοιχείων, η Προσφορά Προμήθειας προς Μικρούς Πελάτες πρέπει επίσης να προβλέπει:

α. την ελάχιστη διάρκεια ισχύος της Προσφοράς Προμήθειας, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή της.

Αλλιώς πήγαινε προσωρινά σε κανα κίτρινο κλειδωμένο και βλέπεις
    Βέβαια αν παίξουν voucher θα είναι (κλασσικά λόγω ανάπτυξης) κακό για εμάς .
    Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν μου έστειλαν τη σύμβαση, γιατί έκανα προσπάθεια με 2 τρόπους να κάνω σύμβαση. Τηλεφωνικά ήταν απόλυτοι, ότι δεν θα μου προχωρήσουν τη σύναψη συμβολαίου τηλεφωνικά εάν δεν τους δώσω πρόσφατη μέτρηση. Μετά το προσπάθησα μέσω e contract, και η πλατφόρμα, το αυτοματοποιημένο σύστημα, δε με άφηνε να κάνω υποβολή χωρίς φωτογραφία του μετρητή με ένδειξη πρόσφατης μέτρησης.

- - - Updated - - -

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    [QUOTE=Vasileios87;7706080]Σε ευχαριστω για την αμεσότητά σου. Σύσταση μπορεί να μου κάνει η γυναίκα μου στην protergia, που την έχει στο εξοχικό της. Δε ξέρω ποιο θα είναι το όφελος μέσω σύστασης, έχουν δώρο κάποια πάγια; και πόσα; η τιμή πάντως της κιλοβατώρας για το σταθερό της protergia, είναι 0.099, δηλαδή και 6 πάγια να έχω δώρο, και πάλι είναι υψηλότερη η τιμή της κιλοβατώρας απο το πρόγραμμα της ζενίθ που έχασα (0.095). Επομένως, πάλι περισσότερα χρήματα θα πληρώνω. Είμαι στο πράσινο νυκτερινό της ΔΕΗ, και έχω απο 500 μέχρι 700 κιλοβατώρες το μήνα τώρα το χειμώνα, και με 0,164 που δίνω στη ΔΕΗ, δεν έχει να μου προσφέρει σαν παροχος τίποτα.
    Όσο αφορά την ζενίθ, την αίτηση θα την έκανα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, επομένως δεν γίνεται να εκκρεμεί η αίτηση επειδή κάτι δεν τους έχω αποστείλει, τηλεφωνικά μου ζήτησαν εκ των προτέρων την φωτογραφία του μετρητή με πρόσφατη μέτρηση, και όταν τους είπα ότι δεν την έχω και δεν έχω τη δυνατότητα να τη βγάλω εκείνη τη στιγμή, σχεδόν μου έκλεισαν το τηλέφωνο ζητώντας μου να τους ξανακαλεσω όποτε έχω τη φώτο αυτή, και μέσω e contract δεν προχωρούσε σε υποβολή η αίτηση εάν δεν έκανα upload την φώτο του μετρητή. Επομένως, η προσφορά χάθηκε.

- - - Updated - - -

Εντάξει δεν είναι και τεράστια διαφορά το 0,099 με το 0,095.Αφου εχει η σύζυγος protergia μέσω του bring a friend θα σου στείλει πρόσκληση κι εσύ θα λάβεις 50 ευρώ (10 ευρώ το μήνα για 5 μήνες) μηδενίζοντας ουσιαστικά τα πάγια 5 μηνών και επίσης αυτή θα λάβει 50 ευρώ στο λογαριασμό της προς εξαργύρωση.
    Ίσως σου βγει και οικονομικοτερα δηλαδή.
    Σε σχέση δε με τη ΔΕΗ δεν το συζητάμε καν.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Μετά το προσπάθησα μέσω e contract, και η πλατφόρμα, το αυτοματοποιημένο σύστημα, δε με άφηνε να κάνω υποβολή χωρίς φωτογραφία του μετρητή με ένδειξη πρόσφατης μέτρησης.
    θα ρωτήσω αύριο αν παίζει μέσω της επαφής που έχω στο excel. Σίγουρα μπορούσαν να το δώσουν για λίγες μέρες ακόμα αλλά δεν ξέρω αν γίνεται τώρα

Σε ευχαριστω για την αμεσότητά σου. Σύσταση μπορεί να μου κάνει η γυναίκα μου στην protergia, που την έχει στο εξοχικό της. Δε ξέρω ποιο θα είναι το όφελος μέσω σύστασης, έχουν δώρο κάποια πάγια;
    θα πάρει η γυναίκα σου 50€ και εσύ 5*10€ ( 10€/μήνα )

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπέρα και από εμένα. Έχω εδώ και λίγο καιρό που ψάχνω να αλλάξω από ΔΕΗ (η και εντός ΔΕΗ αν υπάρχει κάτι αρκετά συμφέρον) και έχω καταλήξει ένα σταθερό πρόγραμμα με βολεύει. Ακόμα και αν δεν είναι το πιο φτηνό σε σχέση με άλλα χρώματα, είναι σαφώς πιο οικονομικό από την παρούσα κατάσταση. (Περίπου 450kwh ανα μήνα με 20-25% νυχτερινό. Προσωρινά μπήκα στο myhome4all για να έχω δυνατότητα να αλλάξω πιο εύκολα)

Από οτι έχω δει έως τώρα, το Ρευµα Home Fixed Super Plus από Φυσικό με βολεύει, αν υπολογίσουμε και το έξτρα των 6ευρων για τον ΑΒ.
    Το θέμα μου είναι οτι πέρα από τις τιμές παγίου και χρέωσης κιλοβατώρας, δεν έχω ιδέα τι άλλο πρέπει να προσέξω.
    Έχω χρησιμοποιήσει και τα excel που βρήκα εδώ και φαίνεται έως τωρα η καλύτερη επιλογή.

Σαν εταιρία, είναι εύκολη η συναλλάγη με την Φυσικό; Υπάρχουν συχνά προβλήματα με λογαριασμούς και χρεώσεις (κρυφές και μη);

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Router
    θα ρωτήσω αύριο αν παίζει μέσω της επαφής που έχω στο excel. Σίγουρα μπορούσαν να το δώσουν για λίγες μέρες ακόμα αλλά δεν ξέρω αν γίνεται τώρα

θα πάρει η γυναίκα σου 50€ και εσύ 5*10€ ( 10€/μήνα )
    Ναι, ρώτησετο μέσω της επαφής σου, και στην περίπτωση που γίνεται κάτι, στείλε μου pm. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
    Η ζωή μας πρέπει να έχει και λάθος αποφάσεις, για να μπορούμε να εκτιμήσουμε τις σωστές.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bluevayero Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα και από εμένα. Έχω εδώ και λίγο καιρό που ψάχνω να αλλάξω από ΔΕΗ (η και εντός ΔΕΗ αν υπάρχει κάτι αρκετά συμφέρον) και έχω καταλήξει ένα σταθερό πρόγραμμα με βολεύει. Ακόμα και αν δεν είναι το πιο φτηνό σε σχέση με άλλα χρώματα, είναι σαφώς πιο οικονομικό από την παρούσα κατάσταση. (Περίπου 450kwh ανα μήνα με 20-25% νυχτερινό. Προσωρινά μπήκα στο myhome4all για να έχω δυνατότητα να αλλάξω πιο εύκολα)

Από οτι έχω δει έως τώρα, το Ρευµα Home Fixed Super Plus από Φυσικό με βολεύει, αν υπολογίσουμε και το έξτρα των 6ευρων για τον ΑΒ.
    Το θέμα μου είναι οτι πέρα από τις τιμές παγίου και χρέωσης κιλοβατώρας, δεν έχω ιδέα τι άλλο πρέπει να προσέξω.

Γενικά σε όλους τους παροχους θα πρέπει να τσεκάρεις τους λογαριασμούς που λαμβάνεις.Elpedison είναι πιο άμεση στις αλλαγές παροχου,protergia γενικά καθυστερούν.
    Έχω χρησιμοποιήσει και τα excel που βρήκα εδώ και φαίνεται έως τωρα η καλύτερη επιλογή.

Σαν εταιρία, είναι εύκολη η συναλλάγη με την Φυσικό; Υπάρχουν συχνά προβλήματα με λογαριασμούς και χρεώσεις (κρυφές και μη);
    Ρίξε μια ματιά και στα σταθερά της protergia.

https://www.protergia.gr/spiti/oikia...ue-secure-12m/

Μπορεις να εκμεταλλευτεις και την προσφορά bring a friend και να λάβεις μέσω σύστασης 50 ευρώ (10 ευρώ για 5 μήνες)

Υπάρχει ακόμα η επιλογή της elpedison σε σταθερό:

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-s...ht-12m_133469/

Μέχρι τέλος Φλεβάρη δίνουν και δωροκαρτα 35 ευρώ edenred.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από messinia3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει δεν είναι και τεράστια διαφορά το 0,099 με το 0,095.Αφου εχει η σύζυγος protergia μέσω του bring a friend θα σου στείλει πρόσκληση κι εσύ θα λάβεις 50 ευρώ (10 ευρώ το μήνα για 5 μήνες) μηδενίζοντας ουσιαστικά τα πάγια 5 μηνών και επίσης αυτή θα λάβει 50 ευρώ στο λογαριασμό της προς εξαργύρωση.
    Ίσως σου βγει και οικονομικοτερα δηλαδή.
    Σε σχέση δε με τη ΔΕΗ δεν το συζητάμε καν.
    Τότε αξίζει της protergia μέσω πρόσκλησης. Θα περιμένω αυτές τις λίγες ημέρες που μένει να γυρίσει ο μήνας να δω τι σταθερά θα παίξουν, και εάν δεν αλλάξει κάτι στην αγορά, θα προχωρήσω με protergia. Ευχαριστώ.

Σελ. 1583 από 1753 ΠρώτηΠρώτη ... 15631573157815811582158315841585158815931603 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία