Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1733. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

538 31,04%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

651 37,56%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,20%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,19%
Σελ. 1665 από 1665 ΠρώτηΠρώτη ... 164516551660166316641665
Εμφάνιση 24.961-24.967 από 24967
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,
    Για σπίτι στο χωριό που γίνεται χρήση μερικές μέρες τον χρόνο είμαστε στο Γ1.
    Αξίζει να κοιτάξω κάποιο άλλο όπως πχ το Myhomeenter ή Myhome4all ή το Myhomeonline ;
    Κρίμα που δε γέμισες με δώρα όλο αυτό το διάστημα κάνοντας τουρισμό ...
    κατανάλωση ? Μάλλον enter με 100€ δώρου (άλλοι πήραν 150€ με παζάρι) , δες το excel της υπογραφής μου , 2ο φύλλο στα σχόλια του enter

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitrisscript Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παίδες, έψαχνα στα ίντερνετς και επειδή είδα πολλά σαιτ και διάφορα υπολογιστικά φύλλα αλλά όχι κάτι που να με βολεύει, αποφάσισα να φτιάξω ένα υπολογιστικό φύλλο που υποδεικνύει τον φθηνότερο πάροχο σταθερού τιμολογίου ανά γκρούπ μηνιαίας κατανάλωσης.

Το βασικό φύλλο είναι το 'Αποτελέσματα' οπότε αν δεν σας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες μπορείτε να κοιτάξετε μόνο αυτό.
    Έχω πάρει όλα τα προγράμματα σταθερών τιμολογίων από τους πιο γνωστούς παρόχους και τα έχω βάλει στο φύλλο 'Πάροχοι'.
    Για καταναλώσεις 100-1500 κιλοβατώρες το μήνα, υπολογίζω τα κόστη για το κάθε πρόγραμμα στο φύλλο 'Υπολογισμοί'.
    Το φύλλο 'Φθηνότερα' είναι βοηθητικό και μπορείτε απλά να το αγνοήσετε.

Μη σταθερά προγράμματα, δώρα και καταναλώσεις χωρίς συνέπεια δεν με ενδιαφέρουν οπότε τα έχω αφαιρέσει τελείως.
    Είπα να το μοιραστώ εδώ σε περίπτωση που κάποιος έχει τις ίδιες ανάγκες με εμένα!

Ελπίζω να βοηθήσει έστω και έναν

Βέβαια καλά είναι και τα δωράκια

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,
    Για σπίτι στο χωριό που γίνεται χρήση μερικές μέρες τον χρόνο είμαστε στο Γ1.
    Αξίζει να κοιτάξω κάποιο άλλο όπως πχ το Myhomeenter ή Myhome4all ή το Myhomeonline ;
    ΔΕΗ enter (100€ δώρο και πάγιο 3,5 έναντι 5 του Γ1).
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    χρηματιστήριο ξεκάθαρα

- - - Updated - - -

στην υπογραφή μου . Αν δεν το βλέπεις μάλλον είσαι απο τη mobile έκδοση και δε φαίνονται οι υπογραφές
    https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=268222976
    αν θες κατέβασέ το και βάλε και κατανάλωση ετήσια να δεις τι παίζει

- - - Updated - - -

με τόση λίγη κατανάλωση δεν πας κανα Ήρων ? Ή απο εκεί έρχεσαι ?
    ημουν Ηρων κανα 7μηνο, τωρα εχεις κανα 40-50 μερες ειμαι ELPE και τώρα αναζητώ το νεο τουρισμό.. volton smart, protergia αυτα βρήκα.
    αλλα σε κανα μηνα θα αρχίσει να αυξάνει η κατανάλωση λογο κλιματιστικών οποτε το volton smart θα αξίζει τότε, αν ακομα εχει 1 μηνα δωρεαν ρευμα.
    λες να κάνω αιτητη Ηρων και αν δω να γράφει Heron Yellow Bonus στο συμβόλαιο να συμφωνήσω και αν δεν δω, να την κάνω με ελαφρά..;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Prefuse Εμφάνιση μηνυμάτων
    ημουν Ηρων κανα 7μηνο, τωρα εχεις κανα 40-50 μερες ειμαι ELPE και τώρα αναζητώ το νεο τουρισμό.. volton smart, protergia αυτα βρήκα.
    αλλα σε κανα μηνα θα αρχίσει να αυξάνει η κατανάλωση λογο κλιματιστικών οποτε το volton smart θα αξίζει τότε, αν ακομα εχει 1 μηνα δωρεαν ρευμα.
    λες να κάνω αιτητη Ηρων και αν δω να γράφει Heron Yellow Bonus στο συμβόλαιο να συμφωνήσω και αν δεν δω, να την κάνω με ελαφρά..;
    αφού δεν έχεις κατανάλωση και ακριβή να είναι η κιλοβατώρα ~015-0.16 δε νομίζω να έχεις θέμα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αφού δεν έχεις κατανάλωση και ακριβή να είναι η κιλοβατώρα ~015-0.16 δε νομίζω να έχεις θέμα
    ναι αλλα δεν κατάλαβα αν αναφέρε για Ηρων ή για κάτι άλλο;
    λέω να στείλω κανα μαιλ σε κανεναν που μου έκανε την αίτηση για να πάρει την πώληση αυτός, αφου είτε την κάνω online είτε μέσω αυτων inhouse Telesales Department με ειχαν ενημερώσει οτι το 50€ δεν χάνετε, αν το δικαιούμαστε και λογικά κάτι κερδίζουν και αυτοι.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Prefuse Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα δεν κατάλαβα αν αναφέρε για Ηρων ή για κάτι άλλο;
    λέω να στείλω κανα μαιλ σε κανεναν που μου έκανε την αίτηση για να πάρει την πώληση αυτός, αφου είτε την κάνω online είτε μέσω αυτων inhouse Telesales Department με ειχαν ενημερώσει οτι το 50€ δεν χάνετε, αν το δικαιούμαστε και λογικά κάτι κερδίζουν και αυτοι.
    για Ήρων . Αν σου στείλουν το bonus πρόγραμμα κομπλέ . Πάντως απο όσο κατάλαβα όλο αυτό το διάστημα δεν παίρνουν τίποτα απο τουρίστες που αλλάζουν ανα μήνα .

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Το enter γενικά συμφέρει; Έχει ψιλουλα τιμή... Το Γ1 ακόμα και με λίγο ψηλότερο πάγιο έχει πιο χαμηλή τιμή... Υπάρχει όμως η διαφορά μεταξύ κυμαινόμενου και σταθερού...
    Εγώ σκέφτομαι για το enter two αλλά με χαλάει λίγο η πρωινή τιμή... Πόσο δε μάλλον για δύο χρόνια....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 25-04-25 στις 06:31.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Σελ. 1665 από 1665 ΠρώτηΠρώτη ... 164516551660166316641665

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία