Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1668. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

506 30,34%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

622 37,29%
  • Δεν θα αλλάξω

450 26,98%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,40%
Σελ. 1338 από 1479 ΠρώτηΠρώτη ... 13181328133313361337133813391340134313481358 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 20.056-20.070 από 22183
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Είμαι στον Ήρων one home και σκέφτομαι επειδή έχω αντλία θερμότητας να πάω στο Φ.Α. στο Ρεύμα MAXI Home Super Save+ Oct. Ξέρει κάποιος πώς έχει κυμανθεί τους προηγούμενους μήνες; Ή να επικοινωνήσω με τον Ήρων μπας και μου δώσουν δωρεάν πάγια για το ΗΡΩΝ BLUE GENEROUS HOME;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimi7519 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι στον Ήρων one home και σκέφτομαι επειδή έχω αντλία θερμότητας να πάω στο Φ.Α. στο Ρεύμα MAXI Home Super Save+ Oct. Ξέρει κάποιος πώς έχει κυμανθεί τους προηγούμενους μήνες; Ή να επικοινωνήσω με τον Ήρων μπας και μου δώσουν δωρεάν πάγια για το ΗΡΩΝ BLUE GENEROUS HOME;
    Το πρόγραμμα της ΦΑ έχει χαμηλή ΜΟΝΑΧΑ για τον Οκτώβρη οπότε δεν ενδείκνυται για επιλογή. Μετά τον 1ο μήνα η τιμή πρέπει να πήγε το τελευταίο τρίμηνο στα επίπεδο 0,15-0,18.
    Για μεγάλη κατανάλωση μπορείς να δεις τα μπλε protergia value safe 6M, heron blus generous 6M με επικοινωνία μαζί τους ή zenith direct plus 12Μ

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από juanjo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόγραμμα της ΦΑ έχει χαμηλή ΜΟΝΑΧΑ για τον Οκτώβρη οπότε δεν ενδείκνυται για επιλογή.
    Για μεγάλη κατανάλωση μπορείς να δεις τα μπλε protergia value safe 6M, heron blus generous 6M με επικοινωνία μαζί τους ή zenith direct plus 12Μ
    Είχε και τον Σεπτέμβρη και τον Αύγουστο αντίστοιχα. Απλά πρέπει να τους πάρεις ένα τηλ αρχή κάθε μήνα να σε γυρίσουν στο νέο με τα 0.07χ εγώ έτσι παίζω τους τελευταίους μήνες.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Δίκιο έχεις juanjo. Η παρατήρηση της ΡΑΕ "Η τιμή 0,072 €/kWh αφορά προωθητική ενέργεια για τον Σεπτέμβριο 2024. Από τον Νοέμβρη 2024, το πρόγραμμα θα είναι κυμαινόμενο (ex-post) όπου η τιμή θα ανακοινωθεί τον Δεκέμβρη 2024"

Περιοχή
    Κως
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54998/5495
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΣ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    26,5(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη, θα είναι νυχτερινό ρεύμα... Το πρωί?
    Ναι. Μεσημέρι και όλο το Σ/Κ.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Έκανα αίτηση Ζενιθ smart night με 40%.
    Με παίρνουν από elpedison, να επιστρέψω, για το win more 2. Δίνουν 15+15€ τους 2 πρώτους μήνες. Με 9,9 πάγιο... ε, δε νομίζω. Εκτός του ότι μου είπαν για 0,09 / kwh που απ'ό,τι είδα δεν ισχύει.
    Το πολύ να περιμένω να κλείσω αύριο μεθαύριο το δίμηνο αποχώρησης από Volton για να πάρω το προμο με το Skroutz, γιατί έχω και κάτι ψώνια να κάνω.
    Τι λέτε;

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tiatrou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσοι έχουν νυχτερινό αλλά με μόνιμη ρύθμιση χωρίς σήμα, πως θα παίξει αυτό?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tiatrou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας περιμένουμε. Σιγά μη μας δώσουν όλο το ΣΚ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από motoboots Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας περιμένουμε. Σιγά μη μας δώσουν όλο το ΣΚ.
    Το παίζουν τα κανάλια.
    Έχει αναφερθεί από τον Σκυλακάκη στο post 20055

Περιοχή
    k.AMPELA
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    @juanho Αν έχεις υπογράψει ψηφιακά και έχει αντίγραφο σύμβασης τότε ο κωδικός πελάτη αναγράφεται πάνω πάνω στην πρώτη σελίδα (έχει το χαρακτήρα «ΗΛ» στα ψηφία του). Αν έχεις αποδεχτεί τη σύμβαση με ηχογράφηση σε τηλεφωνικό κέντρο τότε θα αναμείνεις να σου σταλεί ειδοποίησης ενεργοποίησης για να δεις τον κωδικό πελάτη.[/QUOTE]

[QUOTE=koriosg4;7642658]Αν έχεις υπογράψει ψηφιακά και έχει αντίγραφο σύμβασης τότε ο κωδικός πελάτη αναγράφεται πάνω πάνω στην πρώτη σελίδα (έχει το χαρακτήρα «ΗΛ» στα ψηφία του). Αν έχεις αποδεχτεί τη σύμβαση με ηχογράφηση σε τηλεφωνικό κέντρο τότε θα αναμείνεις να σου σταλεί ειδοποίησης ενεργοποίησης για να δεις τον κωδικό πελάτη.

- - - Updated - - -

juanjo Αν έχεις υπογράψει ψηφιακά και έχει αντίγραφο σύμβασης τότε ο κωδικός πελάτη αναγράφεται πάνω πάνω στην πρώτη σελίδα (έχει το χαρακτήρα «ΗΛ» στα ψηφία του). Αν έχεις αποδεχτεί τη σύμβαση με ηχογράφηση σε τηλεφωνικό κέντρο τότε θα αναμείνεις να σου σταλεί ειδοποίησης ενεργοποίησης για να δεις τον κωδικό πελάτη.

Έχω υπογράψει τηλεφωνικά με ηχογράφηση,στην σύμβαση που μου έστειλαν υπάρχει αυτός ο κωδικός πελάτη και έκανα εγγραφή, εμφανίζει μόνο το προφίλ.
    Θα περιμένω κάποιες μέρες μήπως εμφανιστούν και όι άλλες επιλογές νά κάνω την αίτηση που λέει ο φίλος ποίο πίσω μήπως και γλυτώσουμε την εγγύηση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το παίζουν τα κανάλια.
    Έχει αναφερθεί από τον Σκυλακάκη στο post 20055
    Κάθε κανάλι λέει άλλες ώρες και γενικώς μαζεύουν αντιδράσεις. Επίτρεψε μου να εκτιμώ ότι δεν θα δώσουν ολόκληρο το Σ/Κ.

Ο Σκυλακάκης είπε «και τα Σαββατοκύριακα, προπαντός τις Κυριακές».

Περιοχή
    k.AMPELA
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    @juajo Αν έχεις υπογράψει ψηφιακά και έχει αντίγραφο σύμβασης τότε ο κωδικός πελάτη αναγράφεται πάνω πάνω στην πρώτη σελίδα (έχει το χαρακτήρα «ΗΛ» στα ψηφία του). Αν έχεις αποδεχτεί τη σύμβαση με ηχογράφηση σε τηλεφωνικό κέντρο τότε θα αναμείνεις να σου σταλεί ειδοποίησης ενεργοποίησης για να δεις τον κωδικό πελάτη.

Έχω υπογράψει τηλεφωνικά με ηχογράφηση,στην σύμβαση που μου έστειλαν υπάρχει αυτός ο κωδικός πελάτη και έκανα εγγραφή, εμφανίζει μόνο το προφίλ.
    Θα περιμένω κάποιες μέρες μήπως εμφανιστούν και όι άλλες επιλογές νά κάνω την αίτηση που λέει ο φίλος ποίο πίσω μήπως και γλυτώσουμε την εγγύηση.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από koriosg4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    @juajo Αν έχεις υπογράψει ψηφιακά και έχει αντίγραφο σύμβασης τότε ο κωδικός πελάτη αναγράφεται πάνω πάνω στην πρώτη σελίδα (έχει το χαρακτήρα «ΗΛ» στα ψηφία του). Αν έχεις αποδεχτεί τη σύμβαση με ηχογράφηση σε τηλεφωνικό κέντρο τότε θα αναμείνεις να σου σταλεί ειδοποίησης ενεργοποίησης για να δεις τον κωδικό πελάτη.

Μήπως εννοείς "κωδικό ανάθεσης" και όχι "κωδικό πελάτη"?
    Γιατί αυτός αυτός θα έρθει στον 1ο λογαριασμό.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Για να καταλάβω η κατάργηση του νυχτερινού και η αντικατάσταση από της μεσημβρινές ώρες θα ισχύει για το σύνολο των καταναλωτών ή θα συνεχίσει για όσους έχουν νυχτερινό μετρητή;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sheikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να καταλάβω η κατάργηση του νυχτερινού και η αντικατάσταση από της μεσημβρινές ώρες θα ισχύει για το σύνολο των καταναλωτών ή θα συνεχίσει για όσους έχουν νυχτερινό μετρητή;
    προφανως για το συνολο αυτων που εχουν νυχτερινο μετρητη
    απλα το μειωμενο τιμολογιο αντι για τη νυχτα θα ειναι το μεσημέρι / όποτε αποφασίσουν

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσοι έχουν νυχτερινό αλλά με μόνιμη ρύθμιση χωρίς σήμα, πως θα παίξει αυτό?
    υπάρχει τέτοιο πράγμα; ήξερα ότι ή με σήμα είναι (στους παλιούς μετρητές), ή με τους νέους ψηφιακούς.

Σελ. 1338 από 1479 ΠρώτηΠρώτη ... 13181328133313361337133813391340134313481358 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία