Συγνωμη εαν εχει απαντηθει κατι αναλογο στο παρελθον,εψαξα και απο το search και με tags και δεν βρηκα κατι.
Τον περασμενο Απριλιο,αρχες,μου υπεκλεψαν τα στοιχεια μιας χρεωστικης Alpha που εχω.
Εγιναν 10 αγορες μεσω νετ περιπου 1000 ευρω.
Ενημερωσα την τραπεζα αμεσως και αφου ακυρωσα την καρτα,πηρα αλλη.
Αφου τους εστειλα και μεσω mail με σκαναρισμενο attached εκκαθαριστικο με τις κινησεις που δεν αναγνωριζω (μετα απο δικη τους απαιτηση,αφου πηγα σε υποκαταστημα Alpha) μου εσταλη μια επιστολη στο σπιτι απο την τραπεζα με ονομα και υπογραφη στις 26 Μαιου.
Ειδα επισης οτι εχουν ακυρωθει 2 απο τις συνολικα 10 κινησεις που αμφισβητω αλλα περαν τουτου ουδεν.
Τους εχω παρει επανηλημενως τηλεφωνο (εξυπηρετηση καρτων και τμημα αμφισβητησεων) αλλα ενω παντα μου λενε θα επικοινωνησουμε δεν εχει υπαρξει καμια μα καμια ενημερωση.
Εχουν περασει σχεδον 2 μηνες απο την υποκλοπη!
Τα δε τηλεφωνα που αναφερονται στην επιστολη της τραπεζας ως τηλ επικοινωνιας δεν αντιστοιχουν σε συνδρομητη!!!
Τι μπορω να κανω περαιτερω?
Να στειλω καταγγελια στην ΕΕΤΤ (δεδομενου οτι μεσω e-banking πιθανοτατα εγινε η υποκλοπη)
Να στειλω καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη?
Μπορει καποιος να δωσει τις συμβουλες του?
Ευχαριστω!
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
23-06-10, 16:13 Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #1
-
23-06-10, 16:25 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #2
δηλ. τις 8 κινήσεις (αγορές) στις έχουν περασμένες κανονικά και αρνούνται να τις σβήσουν?
με ποιό κριτήριο διάλεξαν ποιές θα σβήσουν και ποιές θα αφήσουν?
-
23-06-10, 17:01 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #3
Η ΕΕΤΤ δεν έχει καμία σχέση.
Στείλε ένα email ενημερώνοντάς τους ότι αν δεν έχεις μια άμεση απάντηση θα απευθυνθείς στον τραπεζικό διαμεσολαβητή.
Το ποσό των αμφισβητούμενων συναλλαγών το έχεις πληρώσει στην τράπεζα;
........Auto merged post: ariadgr πρόσθεσε 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Email: alphacards παπί alpha.gr
........Auto merged post: ariadgr πρόσθεσε 1 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αργότερα ........
(άκυρο το ερώτημα για την πληρωμή, γράφεις ότι ήταν χρεωστική)
........Auto merged post: ariadgr πρόσθεσε 1 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Επίσης μπορείς να πάρεις στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας και να ζητήσεις να σε συνδέσουν με το άτομο που υπογράφει την επιστολή.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 23-06-10 στις 17:01. Αιτία: auto merged post
-
23-06-10, 17:10 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #4
Δεν ξερω με ποια λογικη ακυρωσαν 2 τις (υποκλεμενες) συναλλαγες και επεστρεψαν τα χρηματα.
Το θεμα ειναι οτι παραμενουν οι αλλες 8 ανοιχτες.
Ειναι χρεωστικη,τα 1000 ευρω ειναι αυτα που ειχα τοτε μεσα στον λογαριασμο μου.
Οποτε απαιτω να με συνδεσουν με το ατομο που υπογραφει την επιστολη μου λενε την δικαιολογια οτι δεν μπορουν αυτοι (εξυπηρετηση πελατων) να συνδεουν πελατες.
Ποιος η τι ειναι ο τραπεζικός διαμεσολαβητης?
-
23-06-10, 17:11 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #5
Στέλνεις μια επιστολή με τις χρεώσεις που αμφισβητείς και σε κανένα διμηνο θα τις σβήσουν.
Παθων........
(εχεις pm)The foundation of every state is the education of its youth.
Τα θεμέλια κάθε πολιτείας είναι η εκπαίδευση των νέων της.
-
23-06-10, 17:13 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #6
Papado,
πηρες πισω τα χρηματα σου στο ακεραιο?
ειχες ενδιαμεσα καποια ενημερωση (του στυλ σας παιρνουμε να σας πουμε οτι επιστραφησαν τα χρηματα κτλ?)
-
23-06-10, 17:21 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #7
τα χρηματα τα πηρα ΟΛΑ πισω.
ενημερωση δεν είχα. ειδα στον λογαριασμό οτι που τα γυρισαν.The foundation of every state is the education of its youth.
Τα θεμέλια κάθε πολιτείας είναι η εκπαίδευση των νέων της.
-
23-06-10, 18:04 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #8
Και σε εμένα είχαν εμφανιστεί 4 χρεώσεις 200 περίπου ευρώ σε χρεωστική κάρτα Alpha Bank, τις οποίες αμφισβήτησα αμέσως.
Πήρα όλα τα λεφτά πίσω μέσα σε έναν μήνα αν θυμάμαι καλά, χωρίς ιδιάιτερη ταλαιπωρία.
-
23-06-10, 18:30 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #9
Κάποιος στο τεχνικό τμήμα πληρώνει
Δεν μπορεί αν δεν έχει bug το σύστημα ή δεν τους έκαναν hack δεν θα τα γύριζαν.
Μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα άλλαξαν τις κάρτες τους με πιο ασφαλείς από ότι μου είπαν.Ενός λάθους μύρια έπονται...
-
23-06-10, 22:34 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #10
http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=18/03/2001
Αλλά πας εκεί αφού έχεις αποκλείσει κάθε επικοινωνία με την τράπεζα.
-
24-06-10, 13:27 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #11
ευχαριστω για την βοηθεια!
-
08-07-10, 00:03 Απάντηση: Υποκλοπη στοιχειων καρτας Alphabank #12
Σήμερα με κάλεσαν κι εμενα και μου είπαν οτι έχουν διαρεύσει τα στοιχεία της κάρτας (Χρεωστική Alphabank Enter Visa).
Ακύρωσαν την κάρτα και θα στείλουν καινούρια. Ευτυχως δεν έχει γίνει καμία περίεργη χρέωση.
Παρόμοια Θέματα
-
Υποκλοπή αριθμού πιστωτικής.
Από Papados στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-12, 10:11 -
Υποκλοπη προσωπικών στοιχείων
Από deva7 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-10, 14:45 -
ΦΡΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΗ
Από vandofan21r στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-07, 20:45 -
Υποκλοπη κωδικου συνδεσης
Από thbartsas στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-06, 20:07 -
Υποκλοπή!
Από JohnGR στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-04, 17:04
Bookmarks