Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Έχασα το κινητό μου και μαζί την κάρτα sim. Είναι με κάρτα Frog. Το έχω δηλώσει κανονικά. Απ' όσα διάβασα, μπορώ να βγάλω νέα sim με τον ίδιο αριθμό, με κόστος 14,43€. Έχει κάνει κανείς τη διαδικασία; Πόσο χρόνο χρειάζεται; Πώς γίνεται; Πέρα από ταυτότητα, αριθμό χρήστη και PUK λογικά δεν θα χρειάζεται κάτι άλλο. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το υπόλοιπο που είχα στην παλιά κάρτα;
Προσπαθώ να στείλω μήνυμα στη Frog με την φόρμα επικοινωνίας που έχει στο site της, αλλά δεν δουλεύει...
Ευχαριστώ πολύ!
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: Απώλεια κάρτας sim
-
01-08-10, 11:24 Απώλεια κάρτας sim #1
-
01-08-10, 11:33 Απάντηση: Απώλεια κάρτας sim #2
Μου είχε συμβεί το ίδιο πριν 2 χρόνια με what's up. Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα οτε. cosmote κλπ κάνεις μια δήλωση επί τόπου αν θυμάμαι καλά, έχεις την ταυτότητα μαζί, πληρώνεις για την νέα καρτούλα και μέσα στην ίδια μέρα το αργότερο την επόμενη είναι όλα όπως πριν. Το ίδιο και ο χρόνος ομιλίας που είχες.
-
01-08-10, 11:37 Απάντηση: Απώλεια κάρτας sim #3
Τη νέα κάρτα την παίρνω από το κατάστημα που θα πάω να κάνω την αίτηση;
Αν είναι για τόσο λίγο διάστημα, όλα καλά!
-
01-08-10, 12:14 Απάντηση: Απώλεια κάρτας sim #4
Από εκεί προφανώς...
-
01-08-10, 12:30 Απάντηση: Απώλεια κάρτας sim #5
Από εκεί ναι, δεν είναι τίποτα τόσο φοβερό αυτό που έπαθες dont worry
-
01-08-10, 12:34 Απάντηση: Απώλεια κάρτας sim #6
- Περιοχή
- Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
- Downloads
- 11
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 1
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- COSMOTE
- Router
- ZTE Speedport Entry 2i
- SNR / Attn
- 14.6(dB) / 6.2(dB)
-
01-08-10, 13:39 Απάντηση: Απώλεια κάρτας sim #7
-
01-08-10, 14:30 Απάντηση: Απώλεια κάρτας sim #8
Δυστηχώς την χρέωση αντικατάστασης την πληρώνεις...Δεν στην χαρίζουν...
-
04-08-10, 20:20 Απάντηση: Απώλεια κάρτας sim #9
Ας επανέλθω στο θέμα, να πω τον πόνο μου!!
Πήγα λοιπόν τη Δευτέρα ο καλός σου, να αντικαταστήσω την κάρτα Frog. Πέρασα από 4 Γερμανούς, ένα κατάστημα ΟΤΕ και ένα Cosmote. Πουθενά δεν υπήρχε κάρτα αντικατάστασης Frog!!! Από την Cosmote, προσπαθώντας οι άνθρωποι να με εξυπηρετήσουν, μου έδωσαν και μίλησα στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών στο 8011197697. Αυτοί ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν ότι πρέπει να βρω κάποιο κατάστημα που να έχει την κάρτα!! Επειδή ήμουν όμως στο δρόμο ήδη 3 ώρες και ήμουν πτώμα από κούραση και ζέστη, καθώς είχα "οργώσει" όλον τον Πειραιά, ρώτησα αν μπορώ τουλάχιστον να πάρω άλλο πακέτο με άλλον αριθμό και να μεταφέρω εκεί το υπόλοιπο του παλιού. Τουλάχιστον να μη χάσω αυτό. Μου είπαν ότι γίνεται πανεύκολα, αρκεί να είναι και τα 2 δηλωμένα στο ίδιο όνομα. Θα πάρω από το καινούριο αριθμό το 1299 και μετά από την ταυτοποίηση στοιχείων, θα μου μεταφέρουν το υπόλοιπο και θα μου ακυρώσουν την παλιά κάρτα. Κάτι είναι και αυτό, είπα...
Πήρα λοιπόν τη νέα κάρτα, τη δηλώνω, ενεργοποιείται, παίρνω στο 1299, και έκπληκτος ο άνθρωπος εκεί με ρώτησε ποιος μου είπε τέτοια πράγματα, αφού στη Frog δεν γίνεται μεταφορά υπολοίπου!!!!! Και επίσης ότι ο μόνος τρόπος για αντικατάσταση sim στη Frog είναι να τηλ στο 1299 και να κάνεις τηλ αίτηση, οπότε σου τηλεφωνούν για ραντεβού με κούριερ, να στη στείλουν!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ!! Αυτή τη στιγμή φορτώθηκα νέο νούμερο και για το παλιό μου ακόμα περιμένω τηλέφωνο για ραντεβού με κούριερ!!!
Άψογη εξυπηρέτηση έτσι; Για όλες τις άλλες εταιρίες, ακόμα και για καρτοκινητά cosmote πηγαίνεις και παίρνεις τη νέα κάρτα απευθείας!!!!!!
Μπράβο τους... Και ταλαιπωρήθηκα, και με ψάχνει όλος ο κόσμος και δε με βρίσκει!!! Τι να πω...
Συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυγραφία μου
Παρόμοια Θέματα
-
απωλεια καρτας sim σε καρτοκινητο
Από vamvakoolas στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-10, 21:37 -
απωλεια screensaver
Από takis55 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-10, 13:30 -
Q-telecom k αλλαγη καρτας sim
Από mephisto στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-09, 23:49 -
Απώλεια Ταχύτητας
Από arisgrc στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-08, 15:38 -
Κλώνο-ποίηση κάρτας sim
Από puntomania στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-06, 16:18
Bookmarks