ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΤΟΡΡΕΝΤ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΤΗς BAUDTEC ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΡΤΑ
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΜΑΤΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΡΕΝΤ
ΠΟΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?
Εμφάνιση 1-15 από 16
Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ
-
03-08-10, 14:37 ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #1
-
03-08-10, 14:48 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #2
Το δεν σου ανοίγει πόρτα δε φταίει το μtorrent κάτι δε κάνεις σωστά.
Τι θέματα σου δημιουργεί?
Υ.Γ άλλαξε το μήνυμα σου σε πεζά.
-
03-08-10, 14:51 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #3
περα απο τις πορτες που για αυτες φταει το μοντεμ
το τορεντ τελευταια κολαει μου κλεβει ταχυτητα και δε μπορω να το εχω ανοιχτο και να μαι στο νετ
και αλλα τετοια
για αυτο θελω να το αλλαξω
-
03-08-10, 14:57 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #4
Επειδή δε χρησιμοποιώ κάποιο άλλο πρόγραμμα έχω χρόνια να αλλάξω το utorrent και δε γνωρίζω κάποιο άλλο, αν θες να δοκιμάσεις τα παρακάτω: Ένας οδηγό για Port forward στο baudtec. Αν διαβάσεις όλο το θέμα αναφέρονται και αλλά σχετικά με forward στο utorrent.
Επίσης στο utorrent στις ρυθμίσεις στα connections βάλε 300, Upload slots 2, ταχύτητα upload με βάση ότι έχεις 1024 50 kB/s
Κάνε Update στην τελευταία έκδοση του utorrent.
-
03-08-10, 15:03 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #5
εσυ πιο τορεντ χρησιμοποιεις
και θελω να σε ρωτησω κατι αλλο
αν διαγραψω το μ τορεντ που εχω με πιον τροπο θα σωσω καποια αρχεισ ποτ εχω μεσα?
-
03-08-10, 15:09 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #6
Χρησιμοποιώ το utorrent 2.0.2
Τι εννοείς να σώσεις κάποια αρχεία? Να σώσεις τα αρχεία που κατέβασες? να σώσεις τα torrent που υπάρχουν μέσα στο torrent και κάνουν seed?
Αν θες να σώσεις τα torrent που υπάρχουν μέσα και κάνουν seed κρατάς backup το φάκελο utorrent.
Έναρξη > εκτέλεση > %appdata% > utorrent.
Update το torrent γίνεται από πάνω δε χρειάζεται να βγάλεις το παλιό.
-
03-08-10, 15:11 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #7
μου ειπαν για καποιο καλο τορεντ το vuse αν δεν κανω λαθος
ειναι οντως καλο?
-
03-08-10, 15:22 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #8Η κλιμακτήριος διαρκεί 6-24 μήνες και χαρακτηρίζεται από διάφορα συμπτώματα όπως εξάψεις, εφιδρώσεις αυπνία, αύξηση αρτηριακής πίεσης,αλλαγή διάθεσης,άγχος,ανησυχία κ.α.
-
03-08-10, 15:24 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #9
Με κάθε torrent client θα έχεις το ίδιο πρόβλημα, αν ανοίγει πολλές συνδέσεις και «μπουκώνει» το router. Κοίτα τις ρυθμίσεις του μTorrent, όπως σου πρότεινε ο hellasyoda.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
03-08-10, 15:48 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #10
θα τα κανω ολα αυτα και θα σας πω
σας ευχαριστω πολυ ολους
-
04-08-10, 01:55 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #11
ρε παιδια ενω κσνω ολες τισ ρυθμισεις για ανοιγμα πορτας
πορτα δεν ανοιγει
γιατι?
-
05-08-10, 01:27 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #12
Βάζεις τη σωστή ip του υπολογιστή σου?
-
05-08-10, 01:53 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #13
η ιp poy mpainei? sto telos poy λεει local ip adress?
και πως την βρισκω? vista εχωΤελευταία επεξεργασία από το μέλος panostvtv : 05-08-10 στις 01:58.
-
06-08-10, 18:39 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #14
βρε παιδια
ενω κανω ολη τη διαδικασια και ανοιγω κανονικα πορτα και λειτουργει
μετα απο καποιο διαστημε δειχνει οτι η πορτα δεν ειναι ανοιχτη
γιατι συμβαινει αυτο?
-
07-08-10, 09:17 Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΕΝΤ #15
Για να γίνει σωστά το χειροκίνητο port forwarding, πρέπει να βάλεις στατική IP στον υπολογιστή σου (όχι στη σύνδεση σου). Αν δεν θέλεις να το κάνεις αυτό, ενεργοποίησε το UPnP στο modem και στο μTorrent.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
Παρόμοια Θέματα
-
Βοηθεια για την αγορα laptop για photoshop και autocad
Από Niorantes στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-10, 05:05 -
Μια απορια για την ταχυτητα σε τορεντ
Από zoug100 στο φόρουμ P2PΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-09, 14:47 -
αποστολη τορεντ
Από sidchris στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-07, 00:57 -
Λίγη βοηθεία για την επιλογή aDSL router για εταιρία...
Από daveb στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-05, 18:59
Bookmarks