Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να αναφέρουν και την κατάσταση του κάθε προϊόντος που πουλάνε. Το ότι καλύπτεται με τάδε εγγύηση λίγα μου λέει.
Χρειάστηκε για παράδειγμα πριν από κάνα χρόνο να αντικαταστήσω μια ΑΜ2 μητρική. Δεν είχα να χάσω κάτι και πήγα μια βόλτα απ το στοκ.
Περιττό να πω το χάος που επικρατούσε στο εν λόγω "κατάστημα". Αυτό που μου προξένησε το περισσότερη εντύπωση είναι οι στοίβες από μητρικές, με ύψος που έφτανε το 1,70. Και για κάποιο περίεργο λόγο, όλες μα όλες ASUS, από σχεδόν όλες τις πλατφόρμες. Φυσικά το συγκεκριμένο κομμάτι που είχα δει στο site πριν ξεκινήσω δεν υπήρχε. Γι αυτό και διέθεσα ένα εξαιρετικά περιορισμένο budget που δεν υπήρχε περίπτωση να ξεπεράσω. Φυσικά σε ερώτηση μου για την προέλευσή της μητρικής που επέλεξα απάντηση δεν πήρα ποτέ, αλλά όσο να ναι χαλάλι για τόσο παλιό μηχάνημα. Εξάλλου το κομμάτι δεν έδειχνε να είχε εμφανή σημάδια χρήσης (σκόνη, γρατζουνιές).
Το μόνο σίγουρο της υπόθεσης είναι ότι μάλλον είναι απίθανο να βρείτε αυτό που είδατε στο site. Όπως επίσης σίγουρο είναι ότι καλύτερα να μην ψάχνετε για ευκαιρίες αναβάθμισης στο συγκεκριμένο κατάστημα. Μόνο για περιπτώσεις που ψάχνετε να αναστήσετε ένα παλαίμαχο μηχάνημα.
Εμφάνιση 91-105 από 325
-
01-10-10, 05:02 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #91
-
01-10-10, 10:07 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #92
Αυτήν τη στιγμή το Πλαίσιο αντιμετωπίζει τρελά προβλήματα λόγω της απεργίας των Φορτηγατζήδων, γι αυτό γίνονται όλα αυτά τα τραγελαφικά στο site τους.
Σχεδόν τίποτα δεν υπάρχει "άμεσα διαθέσιμο" ενώ στα περισσότερα βλέπεις το, "μόνο από συγκεκριμένο κατάστημα", το οποίο 90% δεν υπάρχει καν.
Αν σκέφτεστε αγορά από Πλαίσιο, περιμένετε 2 εβδομάδες ΑΦΟΥ λήξουν οι απεργίες.
-
01-10-10, 10:13 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #93
Τα ίδια προβλήματα και από eshop και φαντάζομαι γενικά.
Bad to the Bone
-
01-10-10, 11:01 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #94
Καλήμερα έκανα παραγγελια(bulk) για μια μητρική και ενα σετακι μνημες ddr2 (2Χ1)
ηρθε το e-mail επιβεβαίωσης .. θα δουμε αν ερθουν και τα πραγματα ..
-
01-10-10, 11:05 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #95
Το email ήρθε και σε εμένα αλλά εδώ και 2 βδομάδες τύμπανο γιοκ, σε λίγο θα βγάλω τη γραφομηχανή
Βέβαια στο eshop ήταν τυπικοί, έστειλαν και 2ο emal μετά από καμιά βδομάδα για να ρωτήσουν εάν θέλω να υπαναχωρήσω λόγω αδυναμίας τους να παραδώσουν.Bad to the Bone
-
01-10-10, 11:10 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #96
-
01-10-10, 12:16 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #97
Θα δουμε ...
μακαρι να ερθουν 30 ευρω μητρικη και 2Χ1 ddr2 ram ...
edit: χαχα γρηγοροι ειναι παντως ...
Αξιότιμε κύριε Π..........,
Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας.
Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε.
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345(χωρίς χρέωση) από κινητό 210-2895000 και μέσω mail eorders@plaisio.gr
Με εκτίμηση,
ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε
ΩραιαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος terry39 : 01-10-10 στις 13:22.
-
01-10-10, 13:58 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #98
-
01-10-10, 14:02 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #99
-
01-10-10, 14:29 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #100
Και Zeroone, που είναι και γειτονιά μας.
Και Μedia Ram, αν και έχει ένα θέμα κι' αυτό, με τις διαθεσιμότητες.
-
01-10-10, 14:58 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #101
Χτες πήγα κι εγώ να προλάβω μια «προσφορα», ήμουν στο μαγαζί της Θεσσαλονίκης 9 το πρωί. Εννοείται πως δεν υπήρχε, μου έκανε όμως εντύπωση η δικαιολογία που μου δώσανε.
-Ξέρετε, υπάρχει το προιόν, όμως το έχουμε τοποθετήσει σε υπολογιστή που είναι ολόκληρος κλεισμένος απο πελάτη. Το σύστημα (αχ, αυτό το σύστημα) το βλέπει ακόμα εντος του καταστήματος, για αυτό και η φαινομενική διαθεσιμότητα...
Φυσικά τους είπα να το βγάλουν και να μου το δώσουν, μιας και στο site το πουλάγανε μεμονωμένα και εμφανιζόταν διαθέσιμο στο συγκεκριμένο μαγαζί και αν το σύστημά τους δε δουλεύει σωστά να το αλλάξουν και να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Όχι ότι περίμενα κάτι, βέβαια..... με άδεια χέρια (και γεμάτο πορτοφόλι) έφυγα!
-
01-10-10, 15:13 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #102
- Downloads
- 92
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14/1 | 8/1
- ISP
- Wind | Cyta
- Router
- Fritz 7170 |NetfasterIAD2
-
01-10-10, 15:29 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #103
Όχι , αυτά είναι αποτελέσματα επιλογών, των 3 τουλάχιστον ετών, της διοίκησης.
Το φτηνό, λιγοστό και άπειρο προσωπικό εξυπηρετεί (έστω βραχυπρόθεσμα) τους μετόχους αλλά όχι τους πελάτες.
Άραγε θα έχει μείνει κάτι από τα καλά που χαρακτήριζε το Πλαίσιο, μέχρι αυτό να αλλάξει χέρια.
-
01-10-10, 19:04 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #104
Οταν μου είπαν εμένα αυτή τη δικαιολογία οτι ο επεξεργαστής είναι πάνω σε υπολογιστή ζήτησα να αγοράσω τον υπολογιστή που ήταν τοποθετημένος
Ψάξαμε μαζί τον υπολογιστή αυτόν και... μαντέψτε... δεν υπήρχε υπολογιστής με τέτοιον επεξεργαστή
Ακολούθησε νέα δικαιολογία ότι ίσως είναι στο service, πήγαμε στο service και ζήτησα να τον βρουν και θα τον αγοράσω έστω και καμένο
Δεν χρειάζεται να σας πω να μαντέψετε πάλι ε; ναι σωστά καταλάβατε δεν υπήρχε
Τί το ψάχνετε; τα λέει όλα ο τίτλος του θέματος:
Προσφορές Πλαίσιο - απάτη
-
01-10-10, 19:49 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #105
υπαρχουνε ομως μερικοι εδω που αντι να τους κραζουνε υπερασπιζονται το πλαισιο και τις
απατεωνιες του βρισκοντας δικαιολογιες.
Προκειτε περι καραμπινατης απατης για να γινει ντορος και να πανε τα θυματα στο μαγαζι..
απο την στιγμη που θα μπουνε τα θυματα στο μαγαζι ολο και με καποιο τροπο θα τους παρουνε
τα λευτα.
Παρόμοια Θέματα
-
Τρέξτε να προλάβετε τις προσφορές που κάνει το πλαίσιο στις κάρτες γραφικών !!!!!
Από johnmaroudas στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-10, 17:43 -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ!!!!!!!!!!!!
Από mgkillme στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-09, 09:39 -
απάτη σε ebay
Από kirmis στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-08, 16:40 -
Απάτη με τα μεταχειρισμένα στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης!
Από pelasgian στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 90Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-05, 05:32
Bookmarks