Εμφάνιση 20.896-20.910 από 21144
Θέμα: Android: Eφαρμογές
-
11-09-24, 16:26 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20896
-
11-09-24, 18:07 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20897
Δεν είναι άνθρωπος που ξέρει και τους δρόμους. Σε σχέση με παλαιότερα έχει βελτιωθεί πολύ πάντως και αν κάνεις συχνές διαδρομές μεταξύ 2 σημείων, προσαρμόζεται και μαθαίνει τις τρίπλες.
Το έχω τσεκαρει συγκεκριμένα όταν επιστρέφω από Μάγουλα μέσο Αττικής οδού στους Αγίους. Ήθελε για μια εβδομάδα να με πάει από εθνική που είναι μόνιμα πηχτρα το απόγευμα. Ε το γειωνα και έβγαινα στη Μενιδίου. Μετά από 3 ημέρες, μου πρότεινε την Μενιδίου πια.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-09-24, 07:27 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20898
Δεν νομιζω. Τα περισσοτερα πραγματα στις εφαρμογες του τα εχει στοκ. Θα τον ρωτησω βεβαια.
Για εξηγησε μου που λεω για τα "200 μετρα testing στην πολη"... Επειδη δεν καταλαβες τι εννοω, ας στο κανω πιο περιγραφικο.
Εστω οτι ειμαστε στο σημειο Α και θελουμε να παμε στα Β (3 χλμ μακρια απο το Α), Γ (5 χλμ μακρια απο το Β) και πισω στο Α, αρα η διαδρομη ειναι Α > Β > Γ > Α. Τα 200 μετρα ειναι ΜΟΝΟ για να βγεις απο το Α στον κοντινοτερο και κεντρικοτατο δρομο πηγαινοντας προς το Β.
Α > Β: Βγηκε στον κεντρικο δρομο και συνεχισε προς την αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που ειναι το Β, πηγαινοντας απο στενα κλπ, κανοντας παραπανω διαδρομη και παραπανω απο το διπλασιο χρονο. Οταν ημουν νεος/εφηβος εκανα το μεγαλυτερο κομματι αυτης της διαδρομης πολλες φορες καθε βδομαδα και ξερω ολους τους πιθανους τροπους να πας απο το Α στο Β. Αυτος που μας εβαλε το maps να κανουμε δεν θα τον εκανα ουτε στα νιατα μου και με τα ποδια για βολτα, γιατι δεν εχει καμια λογικη και πηγε απο οπου να ναι. Epic fail εδω το navigation του γιατι διαλεξε το χειροτερο δυνατο.
Β > Γ: Πηγε απο κεντρικοτατους δρομους, φτασαμε σε λογικο χρονο, αλλα δεν ηξερε οτι καπου γινοταν εργα και επρεπε να κανουμε κυκλους για να περασουμε. Τα εργα δεν ξεκινησαν εκεινη την μερα ή την προηγουμενη, εχουν τουλαχιστον 10-15 μερες που γινονται, αρα θα επρεπε να το ξερει και να μας παει απο καπου αλλου. Για κατι τετοια θεματα υποτιθεται οτι εχει ενημερωση και μαλιστα realtime. Σκετο fail εδω.
Γ > Α: Αντι να μας γυρισει απο τον κεντρικο δρομο που εδειξε οταν μας εφερε απο το Β, προτιμησε να παει απο στενα και δρομακια που εινια παραλληλα σε αυτον. Γιατι? Καταλαβε μετα οτι εκει γυρω υπαρχουν εργα και αλλαξε γνωμη? Θα φταναμε γρηγοροτερα σε καποιον αλλο κεντρικοτερο δρομο? Σιγουρα οχι και στα 2, οποτε ξανα epic fail.
Εσυ, σαν εμπειρος και απολυτα ικανοποιημενος χρηστης του maps, θα εβλεπες αυτα και θα ελεγες οτι ειναι μια χαρα? Ή οτι φταινε τα 200 μετρα στην αρχη της διαδρομης που δεν ειναι σε κεντρικο δρομο και χαλασαν ολη την πλοηγηση? Δεν νομιζω.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 12-09-24 στις 08:15.
ديميتريس
-
12-09-24, 09:55 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20899
Για να μην λέμε πολλά, όχι δεν είναι τέλεια εφαρμογή το Google Maps, αλλά για δωρεάν εφαρμογή μια χαρά δείχνει κίνηση και σε βοηθάει ανάλογα να σε πάει ικανοποιητικά στο προορισμό σου. Πλέον δείχνει και κάμερες και ταχύτητα δρόμων κλπ. Εντάξει, πλησιάζει προς την απόλυτη εφαρμογή πλοήγησης.
Αν ψάχνεις να βρεις πράγματα να κράξεις, θα βρεις.
Σαν χρήστης όμως που δίνω σημασία στο τελικό αποτέλεσμα από χρήση στο εξωτερικό κυρίως και αρκετή επίσης στην Κύπρο και Ελλάδα, είμαι 100% ευχαριστημένος.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
12-09-24, 13:47 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20900
Αν ηξερα οτι θα το κανεις γαργαρα, θα ποσταρα ενα λινκ απο σκρουτζ για listerine αντι να κατσω να γραψω τοσες λεπτομεριες. Οσο για την και καλα τζαμπα εφαρμογη, εχουμε πει τοσες φορες οτι πληρωνεται μια χαρα με τα δεδομενα που συλλεγει, πχ ξερει οτι δεν εχει την κινηση την ταδε ωρα στους συγκεκριμενους δρομους. Επιπλεον, αν ο φιλος μου ξαναερθει εδω και ξαναπερασει απο το Γ πχ, θα πεταχτει μια διαφημιση και θα του προτεινει μια ωραιοτατη ταβερνα που ειναι διπλα στο Γ για να παει να φαει. Πραφιτ και για τους 2.
Η ωρα του τρολλ. Ενας αλλος φιλος μου, που ευτυχως εινια πιο συνειδητοποιμενος τελευταια σε θεματα ιδιωτικοτητας, ειχε θεμα με το wifi του "ολοκαινουριου h300s της vodafone που ειναι τουμπανο" και του προτεινα να βαλει τη γνωστη εφαρμογη για να δει ποσο πιτα εινια τα καναλια γυρω του.
- Μητσο γιατι ζηταει προσβαση στην τοποθεσια?
- Τη ζηταει το ιδιο το λειτουργικο για να δωσει προσβαση στις πληφοροριες του wifi. Αναπηρια απο την εκδοση 9 και μετα ειναι. Επετρεψε το γιατι αλλιως δεν δουλευει η εφαρμογη, αφου το λειτουργικο δεν θα της δωσει τα δεδομενα που θα ζητησει.
- Και το λειτουργικο τι θα την κανει την τοποθεσια αφου την μαθει για το wifi μονο?
- Μετα θα την κανει share με τα γκομενακια που σου μιλανε στο tinder για να ξερουν που εισαι.
Απεγκατεστησε την εφαρμογη στο καπακι
- - - Updated - - -
Apps can now block sideloading more easily and force downloads through Google Play
https://www.androidauthority.com/pla...ction-3480639/
https://old.reddit.com/r/Piracy/comm...e_to_restrict/ديميتريس
-
12-09-24, 17:32 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20901
Σήμερα το πρωί δοκίμασα ξανά να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής της συνδρομής μου στο google one και εμφάνισε και πάλι για όλες τις κάρτες visa και webuy της Πειραιώς (δεν έχω από άλλη τράπεζα) το ίδιο μήνυμα.
Cannot verify this card with your bank. Try again or contact your bank if this issue persists. [OR-URISH-02]
Μιλάω σήμερα με την Πειραιώς μιας και εδώ και 10 ημέρες είχα υποβάλει το πρόβλημα ηλεκτρονικά αλλά και σαν παράπονο αι δεν είχα καμία ενημέρωση για κανένα από τα δύο.
Ο υπάλληλος μου λέει ότι τα βλέπει αλλά δεν μπόρεσε να μου δώσει καμία εξήγηση παρά μόνο τα τυποποιημένα για να κάνω νέα αίτηση παραπόνου κλπ.
Το μεσημέρι μου έρχεται μήνυμα από Πειραιώς για το αίτημα του προβλήματος, όχι για την καταγγελία/παράπονο, και μου απαντάνε:
Αναφορικά με το ζήτημα που σας απασχολεί και σε συνέχεια της τηλεφωνικής σας επικοινωνίας με εκπρόσωπο της υπηρεσίας μας, συνάγουμε ότι έχετε λάβει τις απαραίτητες διευκρινήσεις και πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή σας.
Να πω απλά ότι η τελευταία εξήγηση υπαλλήλου ήταν ότι υπάρχει παγκόσμιο πρόβλημα με τις visa και την google και ότι κάνεις πλέον δεν μπορεί να τις προσθέσει στο wallet.
Κάνω νέα αίτηση παραπόνου και τους επισυνάπτω και την συνομιλία με την google με το πόρισμά της ότι είναι πρόβλημα της Τράπεζας.
Εκεί λοιπόν που άρχισα να ψάχνομαι για άλλη τράπεζα, λέω... δεν κάνω ακόμα μια προσπάθεια από web για αλλαγή του τρόπου πληρωμής;
Και πριν λίγο κάνω την αλλαγή και δέχεται σαν πρωτεύον τρόπος πληρωμής την δική μου κάρτα και σαν δευτερεύουσα της μητέρας μου που την έχω για τα ψώνια της.
Η διαδικασία αυτή την φορά προχώρησε κανονικά με έλεγχο 2fa και με κωδικούς τραπέζης.
Το ένα το πρόβλημα λοιπόν λύθηκε.
Προσπάθησα να τις προσθέσω και στο wallet αλλά εκεί το πρόβλημα συνεχίζεται.
Βρήκα πολλές αναφορές σε αναζήτηση όπου αναφέρουν το συγκεκριμένο πρόβλημα με προβληματικά/συσσωρευμένα token κατά την αλλαγή συσκευής και επανα-προσθήκης των καρτών.
Αναφέρεται ότι το πρόβλημα λύθηκε μετά από μερικούς μήνες 5-6 αναφέρει κάποιος.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα χρονικού ορίου των token ή έγιναν ενέργειες από τις τράπεζες.
https://www.reddit.com/r/googlepay/c...actless_after/
https://support.google.com/wallet/th...dit-card?hl=en
https://support.google.com/wallet/th...o-wallet?hl=en
Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω άλλη εφαρμογή για ανέπαφες συναλλαγές.
Τελικά είμαστε εγκλωβισμένοι στα της google/apple;
ΥΓ
Προσοχή στην αλλαγή τηλεφώνου γιατί απ όσο φαίνεται υπάρχει θέμα με το re-add των καρτών στο wallet.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
12-09-24, 21:44 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20902
Τι πρόβλημα υπάρχει με την προσθήκη καρτών;
Πήρα το OP12 και όλες ντόπιες και διεθνείς κάρτες μπήκαν με τη μια στο wallet.
- - - Updated - - -
Τι ήθελες βρε Τζιμακο;
Να σου χαϊδεψω τα αυτιά;
Να σε παρηγορησω ότι η κουλή εφαρμογή των αναπήρων developer της Google είναι άχρηστη για να σε κάνω χαρούμενο;
Ή να κάτσω να σου αναλύσω όλα τα σενάρια του πώς θα έπρεπε να σε πάει από το Α σημείο στο Β με απόσταση μερικών χλμ στα μέρη του φίλου σου;
Μου αρκεί που εμένα με πήγε 200χλμ σήμερα σε ξένη χώρα από το αεροδρόμιο μιας πόλης στο ξενοδοχείο μιας άλλης.
Τα άλλα όντως είναι για γαργαρες.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
-
12-09-24, 22:04 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20903
Μπορείς να δηλώσεις τις κάρτες χωρίς πρόβλημα είτε μέσω wallet είτε μέσω pay.
Από εκεί και μετά για να τις χρησιμοποιήσεις είτε για να πληρώσεις την συνδρομή στο one είτε για ανέπαφες μέσω wallet
θα πρέπει να επιλέξεις την κάρτα και να δώσεις τον τριψήφιο της κάρτας.
Από εκεί και μετά μπορεί να εμφανιστεί το πρόβλημα.
Γίνεται επικοινωνία με την Τράπεζα για αποστολή 2fa ή/και κωδικών web bank.
Αν κάτι στραβώσει ένα ή περισσότερα token εγκλωβίζονται στην Τράπεζα, το sms verification δεν έρχεται ποτέ οπότε δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.
Το πρόβλημα βρίσκεται στην πλευρά της τράπεζας.
Τουλάχιστον με την Πειραιώς δεν κατάφερα να βρω τρόπο επικοινωνίας μέχρι τώρα για επίλυση του προβλήματος αν και τρία άτομα από τους πέντε που μίλησα μου είπαν ότι το γνωρίζουν σαν πρόβλημα.| "Anyone can build a fast CPU.
-
12-09-24, 22:54 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20904
Άσχετο και κυρίως για το τυπικό.
Η διαδικασία ταυτοποίησης πιστωτικής κάρτας σε online αγορές λέγεται 3ds.
Αν και κατά βάση, παρόμοια ιδέα με mfa και 2fa, τεχνικά λέγεται 3ds.
Απορώ πως μερικά σάιτ το παρακάμπτουν καθώς είναι κανονισμός της ΕΕ.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
14-09-24, 11:51 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20905
Σε ένα huawei watch gt2
λαμβάνω ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές κανονικά και χωρίς πρόβλημα.
Το θέμα μου είναι ότι στις ειδοποιήσεις από το gmail
μου εμφανίζει μόνο τον αποστολέα και το θέμα.
Όχι το body του μηνύματος.
Σε άλλες εφαρμογές όπως το viber και τα sms
μου εμφανίζεται κανονικά και το κείμενο του μηνύματος.
Με τις ίδιες ρυθμίσεις στο gmail με ένα amazfit gts 4 mini
μου εμφανιζόταν κανονικά και το κείμενο των μηνυμάτων.
Έλεγξα τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων στο gmail και φαίνονται οκ.
Δεν είναι επιλεγμένη η απόκρυψη λεπτομερειών
και η επιλογή για ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος και στο πλαίσιο είναι ενεργοποιημένες και δουλεύουν σωστά.
Είναι κάτι άλλο που με διαφεύγει;| "Anyone can build a fast CPU.
-
14-09-24, 18:56 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20906
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Να βλέπεις να βρίζονται ο απόλυτος hater και το απόλυτο fanboy.
Ανεκτίμητο.
-
15-09-24, 19:17 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20907
@RASTAVIPER
Μακαρι απο τα 200km που εκανες τα 190 να ηταν σε εθνικη οδο και για τα 10 που ηταν εντος πολεως να μην χρειαστηκε να σε παει απο δρομακια και στενα ή απο εργα.
Καποτε κραζαμε το here (here maps τοτε, here we go σημερα) οτι εχει χαλια πλοηγηση μεσα στην πολη επειδη μας πηγαινε απο δρομακια για να γλυτωσει 100 μετρα και λεγαμε πως το ατου του ειναι το offline navigation, οποτε το συγκεκριμενο χαλι παραβλεπεται.
@lewton
Ευχαριστω που αναγνωριζεις την αξια μου <3
Σε αλλα νεα τωρα, χαλασε η εφαρμογη της google! Τι θα κανει τωρα ο χρηστης με αρνητικο iq που τη χρησιμοποιει σαν web browser?
https://9to5google.com/2024/09/14/go...shing-android/
https://old.reddit.com/r/Android/com...eeps_crashing/ديميتريس
-
15-09-24, 19:27 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20908
Μπράβο ρε φίλε και προσπαθούσα να θυμηθώ την εφαρμογή που χρησιμοποιούσα πριν τον roaming. Μιλάμε στην Τενερίφη τότε είχε κάνει χοντρή πατάτα. Σήμερα το gmaps επίσης έκανε λάθος σε ένα χωριό της Λακωνίας που λέγεται Ρηχια. Σε κάποιο βαθμό όμως τα δεδομένα που παίρνουν είναι έτοιμα και το λογισμικό δουλεύει με βάση την αλήθεια εκείνων των δεδομένων. Μην έχουμε προσδοκίες ότι έχουν πάει σε κάθε στενό της Ελλάδας. Από όσο ξέρω έχουν συμβάσεις με κάθε κράτος ή τον σχετικό φορέα.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
16-09-24, 06:06 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20909Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
-
16-09-24, 18:19 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #20910
| "Anyone can build a fast CPU.
Παρόμοια Θέματα
-
Ο Chrome για Android σύντομα θα απαιτεί τα Google Play Services για την λειτουργία του
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-15, 15:45 -
iOS σε Android
Από elminster στο φόρουμ iOSΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-15, 13:45
Bookmarks