Γεια σας παιδιά,
Μήπως γνωρίζετε στο Facebook που μπορώ να δω την λίστα με τους φίλους που έχω στείλει αιτήματα φιλίας και τα οποία εκκρεμούν ακόμα ;
γιατί στην λίστα των φίλων μου δεν υπάρχουν πλέον και βλέπω οτι σε εναν φαίνεται οταν πηγαινω στο προφιλ του "Εστάλη αίτημα φιλίας" ;;;
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
12-10-10, 23:01 Εκκρεμή αιτήματα φιλίας στο Facebook #1
-
12-10-10, 23:10 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #2
Δεν υπάρχει τέτοια λίστα.
Μόνο αν πηγαίνεις στο προφίλ αυτού που έκανες το αίτημα φιλίας μπορείς να δεις.
Τουλάχιστον βλέπω αυτές τις μέρες πως σε αίτημα φιλίας που έχεις κάνει εσύ σε κάποιον άλλον και παραμένει αναπάντητο , μπορείς πλέον να το ακυρώσεις από μόνος σου , πράγμα που δεν μπορούσες να το κάνεις τόσο καιρό.Η βελτίωση του εαυτού του ανθρώπου είναι μόνο για τους αδύναμους.
Είναι η αυτοκαταστροφή , αυτή που κάνει τη ζωή του ανθρώπου ενδιαφέρουσα.
~ Tyler Durden , Fight Club
Maybe self-improvement isn't the answer.... Maybe self-destruction is the answer.
~ Chuck Palahniuk , Fight Club
-
12-10-10, 23:17 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #3
-
12-10-10, 23:23 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #4
Όντως παλιά υπήρχε , το είχα ξεχάσει. Τώρα όμως δεν το βλέπω.
Η ακύρωση όμως από εσένα σε δικό σου αίτημα που εκκρεμεί , πιο παλιά δεν υπήρχε.
Τις τελευταίες μέρες το βλέπω , αλλά το ακυρώνεις μόνο αν πας στο προφίλ αυτού που έκανες το αίτημα και πατήσεις το Χ , δίπλα στο Awaiting friend confirmation.Η βελτίωση του εαυτού του ανθρώπου είναι μόνο για τους αδύναμους.
Maybe self-improvement isn't the answer.... Maybe self-destruction is the answer.
-
12-10-10, 23:27 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #5
-
12-10-10, 23:31 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #6Η βελτίωση του εαυτού του ανθρώπου είναι μόνο για τους αδύναμους.
-
12-10-10, 23:59 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #7
Mήπως γνωρίζουμε πως γίνεται να πάψει να στέλνει ειδοποιήση στους φίλους μου ότι πχ έκανα έναν νέο φίλο ;
........Auto merged post: Zounds πρόσθεσε 24 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Υπάρχει μια εφαρμογή στο Facebook "Pending Friend Requests" που σου εμφανίζει σε ποιους έχεις στείλει αιτήματα φιλίας.
Σευχαριστώ για το ενδιαφέρον κ που απάντησες φίλε.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zounds : 12-10-10 στις 23:59. Αιτία: auto merged post
-
13-10-10, 00:04 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #8Η βελτίωση του εαυτού του ανθρώπου είναι μόνο για τους αδύναμους.
-
03-06-12, 10:12 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #9
αυτή την εφαρμογή έψαχνα. δουλεύει;
-
03-06-12, 19:22 Απάντηση: Εκκρεμεί αιτήματα φιλίας στο Facebook #10
-
03-06-12, 20:20 Απάντηση: Εκκρεμή αιτήματα φιλίας στο Facebook #11
http://www.unfriendfinder.com/ εγω αυτο εχω βαλει απο τη σελιδα αυτη,και βλεπω ποιος με διαγραφει,ποιος ακυρωνει τα αιτηματα μου κ ποια ειναι εκκρεμη.
κ απορω δλδ πως το φειςμπουκ δεν εβγαλε μια εφαρμογη να ξερουμε τι μας γινεται
-
03-06-12, 22:39 Απάντηση: Εκκρεμή αιτήματα φιλίας στο Facebook #12
λεει πως καθε αίτημα φιλίας που κανω πρεπει να περναω το link του "φίλου" στην εφαρμογή και θα τα παρακολουθεί. θα κοιταξω και αυτό το καινούριο. αλλά έκαψα και το usb στικάκι της wind ψαχνω να βρω νεο...
-
06-06-12, 10:53 Απάντηση: Εκκρεμή αιτήματα φιλίας στο Facebook #13
-
26-05-13, 22:23 Απάντηση: Εκκρεμή αιτήματα φιλίας στο Facebook #14
Παρόμοια Θέματα
-
Μου άλλαξαν κωδικό πρόσβασης στο e-mail και στο facebook
Από jumaru86 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-10, 15:12 -
Αιτημα Φιλιας FACEBOOK
Από VANDAMME στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-10, 11:51 -
Συμφωνείτε με τα αιτήματα των stage για διορισμό στο δημόσιο?
Από gtl στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-09, 22:14 -
(Σχετικά με reactivation ενος facebook account) - Υπάρχει customer support στο Facebook???
Από Rick_641 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-08, 09:58 -
Περί φιλίας συζήτηση (split από το "Προορισμός Διακοπών")
Από Agent M στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-06, 16:27
Bookmarks