Πάλι θέλει να είναι επίκαιρα τα στοιχεία σου...
Αν είναι πολλύς καιρός που έχεις να περάσεις από υποκατάστημα, θα σου πει να πας.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 465. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 3.046-3.060 από 12755
Θέμα: e-banking
-
08-05-14, 23:06 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3046"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
09-05-14, 00:54 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3047
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
09-05-14, 01:16 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3048
-
09-05-14, 07:49 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3049
lewton έτσι είναι, όπως γράφει ο runner70. Μόνο αν δεν έχεις winbank κωδικούς χρειάζεται να πας από κει
Δοκιμασμένο!
-
10-05-14, 10:34 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3050
ναι ,ειναι η μοναδικη ταυτοτητα πληρωμης.Με την εννοια οτι σε οποιαδηποτε πληρωμη κανεις για τον συγκεκριμενο λογαριασμο -μεσω του κωδικου πληρωμης - ο αντιστοιχος οργανισμος ξερει οτι πληρωθηκε η οφειλη του συγκεκριμενου καταναλωτη .
-
10-05-14, 16:34 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3051
Τελικά το διασταύρωσα δεν χρεώνει προμήθεια η ΕΤΕ για μεταφορά από λογαριασμό ΕΤΕ σε λογαριασμό ΕΤΕ. Ο λογαριασμός που προσπάθησα να μεταφέρω δεν ήταν ΕΤΕ. Ο Πωλητής έκανε λάθος.
Στις Τράπεζες ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, Πειραιώς, Παγκρήτια, πρώην Εμπορική, πρώην Αγροτική με όποιον τρόπο και αν πληρώσεις και ότι λογαριασμό κατάθεσης και αν έχεις, μου έχουν πει προφορικά, ότι ειδικά για λογαριασμούς ΔΕΗ χρεώνουν προμήθεια.
-
12-05-14, 08:07 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3052
Υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο τροπο να ζητησω να με καλεσουν απο την Πειραιως για ενα προβλημα που εχω;
Και αυτο να γινει σχετικα συντομα; (εντος ωρων)
Απο τη δουλεια το σταθερο εχει σχεδον φραγη, δηλαδη καλω, αλλα το τονικο συστημα δεν παιζει οποτε δεν εχω προσβαση στις επιλογες.
Απο το κινητο μου τελευταια φορα που ειχα καλεσει, παροτι ειχα δωρεαν χρονο, μου ξετιναξε την καρτα, δεν ετρωγε απο τον δωρεαν χρονο αλλα απο τα χρηματα της καρτας.
Υπαρχει η δυνατοτητα φυσικα να καλεσω απο το σταθερο τηλεφωνο του σπιτιου αλλα αυτο μπορει να γινει αργα, το απογευμα, αργα...
Γι αυτο ρωτω, υπαρχει η δυνατοτητα, με καποιο τροπο, να ζητησω να με καλεσουν;
- - - Updated - - -
-------------
Επισης, μεχρι να βγαλω την ακρη με την πειραιως, ας μου εξηγησει καποιος.
Αφου ειχα υπολογισει, και παντα το κανω, να εχω χρηματα εντος του λογαριασμου.
Πως γινεται να μου εμφανιζει αρνητικο 'διαθεσιμο' υπολοιπο, και οριακα θετικο 'λογιστικο' υπολοιπο;
Επρεπε συμφωνα με οσα ειχα υπολογισει, να εχω θετικο, και διαθεσιμο και λογιστικο.
Γιατι το κανει αυτο;
-
12-05-14, 09:25 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3053
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
12-05-14, 09:33 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3054
Υπαρχει, 210-3288000, αλλα και παλι με βγαζει σε αυτοματοποιημενη εξυπηρετηση, με μενου κλπ
Και δεν μπορω να προχωρησω.
-
12-05-14, 13:46 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3055
Αν έχεις δωρεάν χρόνο από το κινητό σου, μπορείς να καλέσεις από κει το 210... και να ακολουθήσεις το μενού. Μπορείς να τους στείλεις και ένα email αν θέλεις!
-
13-05-14, 08:18 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3056
Ειχα χρονο στο κινητο και καλεσα στο 210. Οντως αμελητεα χρεωση ετσι.
Ειχα καλεσει παλια το 182838 και μου αρμεξε την καρτα σε λιγα λεπτα, δεν την ξαναπαταω.
Email που στελνεις; Το εχει κανεις προχειρο;
- - - Updated - - -
Το λογιστικο υπολοιπο, απο χρηματα που μπηκαν(απο λαθος χρεωση), μετα απο ποσες μερες θα δω και το ιδιο ποσο και στο διαθεσιμο υπολοιπο;
Μηπως, στο 24ωρο, απο τοτε που επεστραφησαν στον λογαριασμο, θα ειναι και διαθεσιμα;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cool11 : 13-05-14 στις 08:47.
-
13-05-14, 09:17 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3057
Καλημερα,αν εχεις internet banking στην Πειραιως τοτε μπορεις να τους στειλεις απο μεσα αλλα δεν ξερω ποτε θα σου απαντησουν.Μηπως ειναι καλυτερα να πιεζουμε να βαλουν online chat οπως κανουν ολοι οι σοβαροι χρηματοπιστωτικοι οργανισμοι στο εξωτερικο ;
-
13-05-14, 11:16 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3058
Ουσιαστικα ειναι 'αποδεσμευση' ποσου, απο την τραπεζα του amazon, προν τον λογ/μο μου στην πειραιως.
Δεν ειναι 'εισερχομενο' εμβασμα.
Ομως, τηλεφωνησα στην πειραιως, και δεν ηταν σε θεση να μου πουν ποτε τα χρηματα θα ειναι διαθεσιμα.
Το μονο που μου ειπαν ηταν η καταληκτικη ημερομηνια αποδεσμευσης, σε μια βδομαδα περιπου, που εκπνεει το 15μερο απο τη δεσμευση.
Ομως, αυτη ειναι η τελευταια, η πιο 'αργη' ημερομηνια, για να γινουν διαθεσιμα τα χρηματα.
Στην πραξη, επειδη μιλαμε για αποδεσμευση, ποτε λετε θα τα εχω διαθεσιμα;
Εχει τυχει σε κανεναν αυτη η περιπτωση;
-
13-05-14, 16:07 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3059
-
14-05-14, 07:40 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #3060
Τρίτη μέρα σήμερα και τα λεφτά δεσμευμένα ακόμη!
Φαινονται στο λογιστικό υπολοιπο, αλλα δεν ειναι διαθεσιμα!
Bookmarks