Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
465. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,86%
  • Εθνική Τράπεζα

220 47,31%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,18%
  • Attica Bank

15 3,23%
  • Eurobank

168 36,13%
  • Άλλη

28 6,02%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 204 από 851 ΠρώτηΠρώτη ... 184194199202203204205206209214224 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.046-3.060 από 12755

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    ZTE H288A
    Πάλι θέλει να είναι επίκαιρα τα στοιχεία σου...
    Αν είναι πολλύς καιρός που έχεις να περάσεις από υποκατάστημα, θα σου πει να πας.
    "... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
    ----
    Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
    It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panosaoua Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις ήδη λογαριασμό στην Πειραιώς και έχεις και winbank τότε δεν χρειάζεται να πας στην τράπεζα. Μπες στο winbank και ανοιξε τον απευθείας.
    Γράφει ότι πρέπει να πας.
    Είτε εντός 15 ημερών για να κάνεις την πρώτη κατάθεση, είτε εντός 40 ημερών αν αντί για κατάθεση στείλεις το αρχικό ποσό με έμβασμα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γράφει ότι πρέπει να πας.
    Είτε εντός 15 ημερών για να κάνεις την πρώτη κατάθεση, είτε εντός 40 ημερών αν αντί για κατάθεση στείλεις το αρχικό ποσό με έμβασμα.
    Αν εχεις winbank δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Τον ανοιγεις μεσα απο την winbank.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H-300s
    lewton έτσι είναι, όπως γράφει ο runner70. Μόνο αν δεν έχεις winbank κωδικούς χρειάζεται να πας από κει
    Δοκιμασμένο!

Downloads
    7
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΑΥΠΛΙΟ
    ναι ,ειναι η μοναδικη ταυτοτητα πληρωμης.Με την εννοια οτι σε οποιαδηποτε πληρωμη κανεις για τον συγκεκριμενο λογαριασμο -μεσω του κωδικου πληρωμης - ο αντιστοιχος οργανισμος ξερει οτι πληρωθηκε η οφειλη του συγκεκριμενου καταναλωτη .

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από frap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε παιδιά... το εμπεδώσαμε, είναι το 4.1.1 και δεν έχει προμήθεια.

Το παλικάρι που ανέφερε για προμήθεια, ΕΙΠΕ πως του έβγαλε κάτι σχετικό.
    Ε, ΔΕΝ είναι δυνατόν να το φαντάστηκε.
    Το πιθανότερο είναι πως δεν τον κατάλαβε σωστά, ή πως νόμιζε πως έστελνε σε ETE αλλά είχε επιλέξει κάτι άλλο.
    Αφού λέει πως σύντομα θα ξαναδοκιμάσει κάτι αντίστοιχο, ας περιμένουμε τις νεότερες λεπτομέρειες χωρίς να γεμίζουμε σελίδες με τα αυταπόδεικτα.
    Τελικά το διασταύρωσα δεν χρεώνει προμήθεια η ΕΤΕ για μεταφορά από λογαριασμό ΕΤΕ σε λογαριασμό ΕΤΕ. Ο λογαριασμός που προσπάθησα να μεταφέρω δεν ήταν ΕΤΕ. Ο Πωλητής έκανε λάθος.

Στις Τράπεζες ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, Πειραιώς, Παγκρήτια, πρώην Εμπορική, πρώην Αγροτική με όποιον τρόπο και αν πληρώσεις και ότι λογαριασμό κατάθεσης και αν έχεις, μου έχουν πει προφορικά, ότι ειδικά για λογαριασμούς ΔΕΗ χρεώνουν προμήθεια.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο τροπο να ζητησω να με καλεσουν απο την Πειραιως για ενα προβλημα που εχω;
    Και αυτο να γινει σχετικα συντομα; (εντος ωρων)
    Απο τη δουλεια το σταθερο εχει σχεδον φραγη, δηλαδη καλω, αλλα το τονικο συστημα δεν παιζει οποτε δεν εχω προσβαση στις επιλογες.
    Απο το κινητο μου τελευταια φορα που ειχα καλεσει, παροτι ειχα δωρεαν χρονο, μου ξετιναξε την καρτα, δεν ετρωγε απο τον δωρεαν χρονο αλλα απο τα χρηματα της καρτας.
    Υπαρχει η δυνατοτητα φυσικα να καλεσω απο το σταθερο τηλεφωνο του σπιτιου αλλα αυτο μπορει να γινει αργα, το απογευμα, αργα...
    Γι αυτο ρωτω, υπαρχει η δυνατοτητα, με καποιο τροπο, να ζητησω να με καλεσουν;

- - - Updated - - -

-------------

Επισης, μεχρι να βγαλω την ακρη με την πειραιως, ας μου εξηγησει καποιος.
    Αφου ειχα υπολογισει, και παντα το κανω, να εχω χρηματα εντος του λογαριασμου.
    Πως γινεται να μου εμφανιζει αρνητικο 'διαθεσιμο' υπολοιπο, και οριακα θετικο 'λογιστικο' υπολοιπο;
    Επρεπε συμφωνα με οσα ειχα υπολογισει, να εχω θετικο, και διαθεσιμο και λογιστικο.
    Γιατι το κανει αυτο;

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο τροπο να ζητησω να με καλεσουν απο την Πειραιως για ενα προβλημα που εχω;
    Και αυτο να γινει σχετικα συντομα; (εντος ωρων)
    Απο τη δουλεια το σταθερο εχει σχεδον φραγη, δηλαδη καλω, αλλα το τονικο συστημα δεν παιζει οποτε δεν εχω προσβαση στις επιλογες.
    Απο το κινητο μου τελευταια φορα που ειχα καλεσει, παροτι ειχα δωρεαν χρονο, μου ξετιναξε την καρτα, δεν ετρωγε απο τον δωρεαν χρονο αλλα απο τα χρηματα της καρτας.
    Υπαρχει η δυνατοτητα φυσικα να καλεσω απο το σταθερο τηλεφωνο του σπιτιου αλλα αυτο μπορει να γινει αργα, το απογευμα, αργα...
    Γι αυτο ρωτω, υπαρχει η δυνατοτητα, με καποιο τροπο, να ζητησω να με καλεσουν;

- - - Updated - - -

-------------

Επισης, μεχρι να βγαλω την ακρη με την πειραιως, ας μου εξηγησει καποιος.
    Αφου ειχα υπολογισει, και παντα το κανω, να εχω χρηματα εντος του λογαριασμου.
    Πως γινεται να μου εμφανιζει αρνητικο 'διαθεσιμο' υπολοιπο, και οριακα θετικο 'λογιστικο' υπολοιπο;
    Επρεπε συμφωνα με οσα ειχα υπολογισει, να εχω θετικο, και διαθεσιμο και λογιστικο.
    Γιατι το κανει αυτο;
    Σίγουρα υπάρχει νούμερο από 210, ψαξ'το.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Υπαρχει, 210-3288000, αλλα και παλι με βγαζει σε αυτοματοποιημενη εξυπηρετηση, με μενου κλπ
    Και δεν μπορω να προχωρησω.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H-300s
    Αν έχεις δωρεάν χρόνο από το κινητό σου, μπορείς να καλέσεις από κει το 210... και να ακολουθήσεις το μενού. Μπορείς να τους στείλεις και ένα email αν θέλεις!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yyy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις δωρεάν χρόνο από το κινητό σου, μπορείς να καλέσεις από κει το 210... και να ακολουθήσεις το μενού. Μπορείς να τους στείλεις και ένα email αν θέλεις!
    Ειχα χρονο στο κινητο και καλεσα στο 210. Οντως αμελητεα χρεωση ετσι.
    Ειχα καλεσει παλια το 182838 και μου αρμεξε την καρτα σε λιγα λεπτα, δεν την ξαναπαταω.

Email που στελνεις; Το εχει κανεις προχειρο;

- - - Updated - - -

Το λογιστικο υπολοιπο, απο χρηματα που μπηκαν(απο λαθος χρεωση), μετα απο ποσες μερες θα δω και το ιδιο ποσο και στο διαθεσιμο υπολοιπο;
    Μηπως, στο 24ωρο, απο τοτε που επεστραφησαν στον λογαριασμο, θα ειναι και διαθεσιμα;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cool11 : 13-05-14 στις 08:47.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΑΥΠΛΙΟ
    Καλημερα,αν εχεις internet banking στην Πειραιως τοτε μπορεις να τους στειλεις απο μεσα αλλα δεν ξερω ποτε θα σου απαντησουν.Μηπως ειναι καλυτερα να πιεζουμε να βαλουν online chat οπως κανουν ολοι οι σοβαροι χρηματοπιστωτικοι οργανισμοι στο εξωτερικο ;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το λογιστικο υπολοιπο, απο χρηματα που μπηκαν(απο λαθος χρεωση), μετα απο ποσες μερες θα δω και το ιδιο ποσο και στο διαθεσιμο υπολοιπο;
    Μηπως, στο 24ωρο, απο τοτε που επεστραφησαν στον λογαριασμο, θα ειναι και διαθεσιμα;
    Ουσιαστικα ειναι 'αποδεσμευση' ποσου, απο την τραπεζα του amazon, προν τον λογ/μο μου στην πειραιως.
    Δεν ειναι 'εισερχομενο' εμβασμα.
    Ομως, τηλεφωνησα στην πειραιως, και δεν ηταν σε θεση να μου πουν ποτε τα χρηματα θα ειναι διαθεσιμα.
    Το μονο που μου ειπαν ηταν η καταληκτικη ημερομηνια αποδεσμευσης, σε μια βδομαδα περιπου, που εκπνεει το 15μερο απο τη δεσμευση.
    Ομως, αυτη ειναι η τελευταια, η πιο 'αργη' ημερομηνια, για να γινουν διαθεσιμα τα χρηματα.
    Στην πραξη, επειδη μιλαμε για αποδεσμευση, ποτε λετε θα τα εχω διαθεσιμα;
    Εχει τυχει σε κανεναν αυτη η περιπτωση;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sotiros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα,αν εχεις internet banking στην Πειραιως τοτε μπορεις να τους στειλεις απο μεσα αλλα δεν ξερω ποτε θα σου απαντησουν.Μηπως ειναι καλυτερα να πιεζουμε να βαλουν online chat οπως κανουν ολοι οι σοβαροι χρηματοπιστωτικοι οργανισμοι στο εξωτερικο ;
    Το εχει υποψη της το online chat και απο οσο γνωριζω εφαρμοζεται πιλοτικα σε ορισμενους μεσα απο τη winbank. Δεν ξερω ομως ποτε θα ολοκληρωθει για να λειτουργησει κανονικα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τρίτη μέρα σήμερα και τα λεφτά δεσμευμένα ακόμη!
    Φαινονται στο λογιστικό υπολοιπο, αλλα δεν ειναι διαθεσιμα!

Σελ. 204 από 851 ΠρώτηΠρώτη ... 184194199202203204205206209214224 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία