Για πότε υπολογίζεις το κλείσιμο;Κύριοι, θα κλείσουν τράπεζες πάρτε το χαμπάρι
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 4.141-4.155 από 12784
Θέμα: e-banking
-
28-10-15, 09:30 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4141
-
28-10-15, 12:04 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4142
-
28-10-15, 16:04 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4143
Αναφορικά πάντως με την ανακοίνωση της Πειραιώς για τα εμβάσματα εξωτερικού ενημερώνω ότι υπάρχει μηνιαίο όριο , το οποίο προφανώς η Πειραιώς έπιασε και γιαυτο δεν επιτρέπεται να γίνεται αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό ( με γνωστό όριο τα 500 ευρω) μέχρι να τελειώσει ο μήνας. Αυτός είναι ο λόγος που βγήκε η ανακοίνωση και δε σχετίζεται καθόλου με την κεφαλαιακή της κατάσταση. Το όριο έχει οριστεί από τις 30.9 από την επιτροπή έγκρισης τραπεζικών συναλλαγών και ανανεώνεται καθε ημερολογιακό μήνα
-
28-10-15, 23:23 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4144
Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ψηφιστεί ο νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση.
-
29-10-15, 13:18 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4145
1-2 ερωτησούλες. Ο πατέρας μου έχει υπερβεί το όριο αναλήψεων για αυτή την εβδομάδα, οπότε δεν μπορεί να ξαναβγάλει χρήματα μέχρι το Σάββατο. Έχει κάποια χρήματα πάνω του για να περάσει σήμερα και αύριο, αλλά μέχρι αύριο πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος, και έναν φόρο από κληρονομιά (για την κληρονομιά έχουμε εκτυπώσει το έντυπο από το gsis με τίτλο "Πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών εκτός ρύθμισης", και έχει ταυτότητα οφειλής όπως όλα το ΕΝΦΙΑ και ο φορος εισοδήματος), τα οποία είναι αρκετά και δεν του φτάνουν (μην ανησυχείτε, θα πέσει κήρυγμα το βράδυ).
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Εγώ έχω e-banking της Πειραιώς, μπορώ να τα πληρώσω εγώ; Από το e-banking της Πειραιώς πηγαίνω Πληρωμές --> Δημόσιες Υπηρεσίες & Ασφ. Ταμεία --> Βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ; Υπάρχει πρόβλημα αν το e-banking είναι στο δικό μου όνομα και η πληρωμή είναι στο όνομα του πατέρα μου; Αν πάω στις Βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ μου ζητάει ταυτότητα οφειλής, ποσό και Ονοματεπώνυμο, εκεί θα βάλω το ονοματεπώνυμο του πατέρα μου, σωστα;
-
29-10-15, 13:24 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4146
-
29-10-15, 13:25 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4147
Με την Τ.Ο. ανά χείρας, ο πατέρας σου μπορεί να πάει στο γκισέ της Τράπεζάς που διατηρεί λογαριασμό και να πληρώσει. Ή ακόμη και από το δικό του web banking αν έχει. Τέτοιες πληρωμές προς την εφορία δεν γίνονται με μετρητά και δε συνυπολογίζονται στο υπόλοιπο αναλήψεων. Αντίθετα, αποτελούν μεταφορά κεφαλαίου και το όριο είναι €15.000/ημέρα.
Επίσης, αρκετές ΔΟΥ δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για εξόφληση οφειλών."... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
29-10-15, 13:32 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4148
Εγώ του δικού μου πατέρα κάθε μήνα έτσι τις πληρώνω όλες τις οφειλές, δόσεις εφορίας, ΕΝΦΙΑ και πολλές άλλες. Eurobank. Και παράβολα του έχω βγάλει (δηλώνεις όχι μόνο ονοματεπώνυμο οφειλέτη, αλλά και ΑΦΜ για την περίπτωση που ακυρωθεί).
hnesne
-
29-10-15, 13:39 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4149
Βασικά ο πατέρας μου δεν έχει e-banking, και έχει κάνει μια σοβαρή εγχείρηση οπότε δεν μπορεί να κάθεται στις ουρές στην τράπεζα. Και εννοείται πως ούτε εγώ δεν έχω σκοπό να πάω να περιμένω στις ουρές, εξάλλου για αυτό έβγαλα το e-banking, οπότε σκέφτομαι αν μπορώ να τα πληρώσω από το δικό μου e-banking. Α, και κάτι άλλο, λίγο άσχετο με το e-banking, εφόσον θα πληρώσω με το δικό μου e-banking θα χρεωθώ εγώ τα λεφτά, μπορώ να πάω μετά με την δικιά του κάρτα στο ATM (έχει και αυτός Πειραιώς), και να μεταφέρω τα χρήματα που πλήρωσα, από τον δικό του λογαριασμό στον δικό μου;
- - - Updated - - -
Το ΑΦΜ πως το βάζεις; Δεν πληρώνεις με την ταυτότητα οφειλής, η οποία κιόλας απαρτίζεται εν μέρη και από το ΑΦΜ; Εννοείται τυχόν αποδείξεις τις κρατάω σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή.
-
29-10-15, 14:12 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4150
Στα λέω γιατί στην εισαγωγή σου ανέφερες τα περί ορίου αναλήψεων κλπ., σαν να ήθελε ο πατέρας να πληρώσει ο ίδιος αλλά νομίζατε πως δεν μπορεί γιατί έπιασε το όριο.
Α, και κάτι άλλο, λίγο άσχετο με το e-banking, εφόσον θα πληρώσω με το δικό μου e-banking θα χρεωθώ εγώ τα λεφτά, μπορώ να πάω μετά με την δικιά του κάρτα στο ATM (έχει και αυτός Πειραιώς), και να μεταφέρω τα χρήματα που πλήρωσα, από τον δικό του λογαριασμό στον δικό μου;"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
29-10-15, 14:22 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4151
Στο ebanking της Πειραιώς σου έχει αναλυτικότατες οδηγίες τι να συμπληρώσεις και που. Σου εμφανίζει ένα δείγμα ταυτοτήτας πληρωμής και σου έχει σε κυκλάκια τα νούμερ απου πρέπει να συμπληρώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος. Για ΕΝΦΙΑ ζητάει ονοματεπώνυμο και ταυτότητα οφειλής (30 ψηφία εκ των οποίων τα 9 πρώτα είναι το ΑΦΜ).
-
29-10-15, 14:42 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4152
Σήμερα πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ της μητέρας μου μέσαω e-banking της alpha bank. Δε ζήτησε ονοματεπώνυμο παρά μόνο την ταυτότητα οφειλής
-
29-10-15, 15:19 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4153
Το γνωρίζω ότι το όριο αναλήψεων αφορά μόνο τις αναλήψεις μετρητών και ότι στις κινήσεις με απευθείας χρέωση του λογαριασμού ή της κάρτας δεν υπάρχει όριο, αλλά τρέχα γύρευε με τον πατέρα μου, δεν θα καθίσει να ασχοληθεί.
- - - Updated - - -
Τελικά το πλήρωσα, τέλος καλό όλα καλά. Μου έβγαλε μια φόρμα (μαζί με οδηγίες) και συμπλήρωσα την ταυτότητα οφειλής, μοναδικός αριθμός για κάθε οφειλή προς την εφορία και περιέχει και το ΑΦΜ. Επιπλέον έβαλα όνομα και ποσό πληρωμής. Αυτά.
-
29-10-15, 16:34 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4154
Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα, ΑΦΜ βάζεις προαιρετικά στο e-παράβολο, αυτό δεν έχει ταυτότητα οφειλής της ΓΓΠΣ αλλά έναν άλλο κωδικό. Σκοπός είναι όπως λέει να υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης του ποσού σε περίπτωση που ακυρωθεί το παράβολο.
Η Eurobank τουλάχιστον έχει βάλει σε όλες τις πληρωμές Δημοσίου πλέον και προαιρετικό στοιχείο το ονοματεπώνυμο του οφειλέτη, δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα πέρα από το να το εμφανίζει για διευκόλυνση στην εκτύπωση του αποδεικτικού.hnesne
-
29-10-15, 17:01 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4155
Στη πληρωμη τoυ ενφια μεσω του web banking της Πειραιως εχει
Τυπος Ειδοποιητηριου: Ταυτοτητα οφειλης μεσω taxisnet.gr και Ηλεκτρονικη ειδoποιηση πληρωμης ενφια (και αλλες δυο για ταχυδρομικη)
Ποιο απο τα δυο διαλεγω?
Bookmarks