Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 277 από 853 ΠρώτηΠρώτη ... 257267272275276277278279282287297 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 4.141-4.155 από 12784

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Πέρα στους πέρα κάμπους
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Κύριοι, θα κλείσουν τράπεζες πάρτε το χαμπάρι
    Για πότε υπολογίζεις το κλείσιμο;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova(Forthnet)
    Router
    Asus RTAX92U/HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Artemius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν λέμε ότι όλες οι ελληνικές τράπεζες έχουν κατηγοριοποιηθει μισό σκαλί πριν το ξερό flat out Default, τί δεν καταλαβαίνετε ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω.

Συγκεκριμένα για την Πειραιώς αν δεν με απατά η μνήμη μου, Διεθνείς οίκοι αξιολόγησης την έχουν βάλει άλλοι σε Restrictive Default και ένας σε σκέτο Default.

Μπορούμε όλοι μας να συνεχίσουμε να θαβουμε το κεφάλι μας στον άμμο, και ότι "έλα μωρέ λίγο ζοριζομαστε" και "σε λίγους μήνες τα cc θα φύγουν" και να εκτοξευουμε χαρακτηρισμούς αν κάποιος τα λέει ωμά.

Η αλήθεια δεν αλλάζει, οι ελληνικές τράπεζες θεωρούνται χρεοκοπημένες από όλους,με αστερίσκο = "αν δεν ήταν τα cc θα ήταν 101% ξερό Default και η Χώρα εκτός ευρώ αυτόματα".

Να μας δω Όταν εκπνεύσει ο ELA τι θα κάνουμε, γιατί με φαίνεται είναι μέχρι το τέλος του 2015.

Κύριοι, θα κλείσουν τράπεζες πάρτε το χαμπάρι, και το καλό σενάριο θα είναι να γίνει ομαλά μέσω συγχωνεύσεων και απολύσεων προσωπικού (φαντάσου, καλό σενάριο, να χάσουν άνθρωποι την δουλειά τους, και όμως...)
    Ο χρόνος όμως περνάει, κινητικότητα δεν υπάρχει πάνω στο θέμα, και η κυβέρνηση των αχρήστων επικίνδυνων ηλιθίων είναι στην κοσμάρα της.
    Καλά τα γράφεις. Με μια μια μικρή διόρθωση. Οι τράπεζες δεν θα κλείσουν κυριολεκτικά. Θα γίνουν συγχωνεύσεις και μειωσεις προσωπικού. Το κούρεμα είναι πιο πιθανό.Αν δεν κλείσει η ανακεφαλαιοποίηση μέχρι το τέλος της χρονιάς, το Πάσχα θα έχουμε άλλη κυβέρνηση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αναφορικά πάντως με την ανακοίνωση της Πειραιώς για τα εμβάσματα εξωτερικού ενημερώνω ότι υπάρχει μηνιαίο όριο , το οποίο προφανώς η Πειραιώς έπιασε και γιαυτο δεν επιτρέπεται να γίνεται αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό ( με γνωστό όριο τα 500 ευρω) μέχρι να τελειώσει ο μήνας. Αυτός είναι ο λόγος που βγήκε η ανακοίνωση και δε σχετίζεται καθόλου με την κεφαλαιακή της κατάσταση. Το όριο έχει οριστεί από τις 30.9 από την επιτροπή έγκρισης τραπεζικών συναλλαγών και ανανεώνεται καθε ημερολογιακό μήνα

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ψηφιστεί ο νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση.

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    1-2 ερωτησούλες. Ο πατέρας μου έχει υπερβεί το όριο αναλήψεων για αυτή την εβδομάδα, οπότε δεν μπορεί να ξαναβγάλει χρήματα μέχρι το Σάββατο. Έχει κάποια χρήματα πάνω του για να περάσει σήμερα και αύριο, αλλά μέχρι αύριο πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος, και έναν φόρο από κληρονομιά (για την κληρονομιά έχουμε εκτυπώσει το έντυπο από το gsis με τίτλο "Πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών εκτός ρύθμισης", και έχει ταυτότητα οφειλής όπως όλα το ΕΝΦΙΑ και ο φορος εισοδήματος), τα οποία είναι αρκετά και δεν του φτάνουν (μην ανησυχείτε, θα πέσει κήρυγμα το βράδυ).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Εγώ έχω e-banking της Πειραιώς, μπορώ να τα πληρώσω εγώ; Από το e-banking της Πειραιώς πηγαίνω Πληρωμές --> Δημόσιες Υπηρεσίες & Ασφ. Ταμεία --> Βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ; Υπάρχει πρόβλημα αν το e-banking είναι στο δικό μου όνομα και η πληρωμή είναι στο όνομα του πατέρα μου; Αν πάω στις Βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ μου ζητάει ταυτότητα οφειλής, ποσό και Ονοματεπώνυμο, εκεί θα βάλω το ονοματεπώνυμο του πατέρα μου, σωστα;
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Περιοχή
    Πέρα στους πέρα κάμπους
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    1-2 ερωτησούλες. Ο πατέρας μου έχει υπερβεί το όριο αναλήψεων για αυτή την εβδομάδα, οπότε δεν μπορεί να ξαναβγάλει χρήματα μέχρι το Σάββατο. Έχει κάποια χρήματα πάνω του για να περάσει σήμερα και αύριο, αλλά μέχρι αύριο πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος, και έναν φόρο από κληρονομιά (για την κληρονομιά έχουμε εκτυπώσει το έντυπο από το gsis με τίτλο "Πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών εκτός ρύθμισης", και έχει ταυτότητα οφειλής όπως όλα το ΕΝΦΙΑ και ο φορος εισοδήματος), τα οποία είναι αρκετά και δεν του φτάνουν (μην ανησυχείτε, θα πέσει κήρυγμα το βράδυ).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Εγώ έχω e-banking της Πειραιώς, μπορώ να τα πληρώσω εγώ; Από το e-banking της Πειραιώς πηγαίνω Πληρωμές --> Δημόσιες Υπηρεσίες & Ασφ. Ταμεία --> Βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ; Υπάρχει πρόβλημα αν το e-banking είναι στο δικό μου όνομα και η πληρωμή είναι στο όνομα του πατέρα μου; Αν πάω στις Βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ μου ζητάει ταυτότητα οφειλής, ποσό και Ονοματεπώνυμο, εκεί θα βάλω το ονοματεπώνυμο του πατέρα μου, σωστα;
    Κανένα πρόβλημα. Κι εγώ έτσι πλήρωσα δύο άλλων στην ΕΤΕ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    ZTE H288A
    Με την Τ.Ο. ανά χείρας, ο πατέρας σου μπορεί να πάει στο γκισέ της Τράπεζάς που διατηρεί λογαριασμό και να πληρώσει. Ή ακόμη και από το δικό του web banking αν έχει. Τέτοιες πληρωμές προς την εφορία δεν γίνονται με μετρητά και δε συνυπολογίζονται στο υπόλοιπο αναλήψεων. Αντίθετα, αποτελούν μεταφορά κεφαλαίου και το όριο είναι €15.000/ημέρα.

Επίσης, αρκετές ΔΟΥ δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για εξόφληση οφειλών.
    "... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
    ----
    Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
    It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Εγώ του δικού μου πατέρα κάθε μήνα έτσι τις πληρώνω όλες τις οφειλές, δόσεις εφορίας, ΕΝΦΙΑ και πολλές άλλες. Eurobank. Και παράβολα του έχω βγάλει (δηλώνεις όχι μόνο ονοματεπώνυμο οφειλέτη, αλλά και ΑΦΜ για την περίπτωση που ακυρωθεί).
    hnesne

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από frap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την Τ.Ο. ανά χείρας, ο πατέρας σου μπορεί να πάει στο γκισέ της Τράπεζάς που διατηρεί λογαριασμό και να πληρώσει. Ή ακόμη και από το δικό του web banking αν έχει. Τέτοιες πληρωμές προς την εφορία δεν γίνονται με μετρητά και δε συνυπολογίζονται στο υπόλοιπο αναλήψεων. Αντίθετα, αποτελούν μεταφορά κεφαλαίου και το όριο είναι €15.000/ημέρα.

Επίσης, αρκετές ΔΟΥ δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για εξόφληση οφειλών.
    Βασικά ο πατέρας μου δεν έχει e-banking, και έχει κάνει μια σοβαρή εγχείρηση οπότε δεν μπορεί να κάθεται στις ουρές στην τράπεζα. Και εννοείται πως ούτε εγώ δεν έχω σκοπό να πάω να περιμένω στις ουρές, εξάλλου για αυτό έβγαλα το e-banking, οπότε σκέφτομαι αν μπορώ να τα πληρώσω από το δικό μου e-banking. Α, και κάτι άλλο, λίγο άσχετο με το e-banking, εφόσον θα πληρώσω με το δικό μου e-banking θα χρεωθώ εγώ τα λεφτά, μπορώ να πάω μετά με την δικιά του κάρτα στο ATM (έχει και αυτός Πειραιώς), και να μεταφέρω τα χρήματα που πλήρωσα, από τον δικό του λογαριασμό στον δικό μου;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ του δικού μου πατέρα κάθε μήνα έτσι τις πληρώνω όλες τις οφειλές, δόσεις εφορίας, ΕΝΦΙΑ και πολλές άλλες. Eurobank. Και παράβολα του έχω βγάλει (δηλώνεις όχι μόνο ονοματεπώνυμο οφειλέτη, αλλά και ΑΦΜ για την περίπτωση που ακυρωθεί).
    Το ΑΦΜ πως το βάζεις; Δεν πληρώνεις με την ταυτότητα οφειλής, η οποία κιόλας απαρτίζεται εν μέρη και από το ΑΦΜ; Εννοείται τυχόν αποδείξεις τις κρατάω σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    ZTE H288A
    Βασικά ο πατέρας μου δεν έχει e-banking, και έχει κάνει μια σοβαρή εγχείρηση οπότε δεν μπορεί να κάθεται στις ουρές στην τράπεζα. Και εννοείται πως ούτε εγώ δεν έχω σκοπό να πάω να περιμένω στις ουρές, εξάλλου για αυτό έβγαλα το e-banking, οπότε σκέφτομαι αν μπορώ να τα πληρώσω από το δικό μου e-banking.
    Στα λέω γιατί στην εισαγωγή σου ανέφερες τα περί ορίου αναλήψεων κλπ., σαν να ήθελε ο πατέρας να πληρώσει ο ίδιος αλλά νομίζατε πως δεν μπορεί γιατί έπιασε το όριο.
    Α, και κάτι άλλο, λίγο άσχετο με το e-banking, εφόσον θα πληρώσω με το δικό μου e-banking θα χρεωθώ εγώ τα λεφτά, μπορώ να πάω μετά με την δικιά του κάρτα στο ATM (έχει και αυτός Πειραιώς), και να μεταφέρω τα χρήματα που πλήρωσα, από τον δικό του λογαριασμό στον δικό μου;
    Ε, προφανώς!
    "... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
    ----
    Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
    It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ΖΤΕ Η1600
    Το ΑΦΜ πως το βάζεις; Δεν πληρώνεις με την ταυτότητα οφειλής, η οποία κιόλας απαρτίζεται εν μέρη και από το ΑΦΜ; Εννοείται τυχόν αποδείξεις τις κρατάω σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή.
    Στο ebanking της Πειραιώς σου έχει αναλυτικότατες οδηγίες τι να συμπληρώσεις και που. Σου εμφανίζει ένα δείγμα ταυτοτήτας πληρωμής και σου έχει σε κυκλάκια τα νούμερ απου πρέπει να συμπληρώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος. Για ΕΝΦΙΑ ζητάει ονοματεπώνυμο και ταυτότητα οφειλής (30 ψηφία εκ των οποίων τα 9 πρώτα είναι το ΑΦΜ).

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Σήμερα πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ της μητέρας μου μέσαω e-banking της alpha bank. Δε ζήτησε ονοματεπώνυμο παρά μόνο την ταυτότητα οφειλής

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από frap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα λέω γιατί στην εισαγωγή σου ανέφερες τα περί ορίου αναλήψεων κλπ., σαν να ήθελε ο πατέρας να πληρώσει ο ίδιος αλλά νομίζατε πως δεν μπορεί γιατί έπιασε το όριο.
    Το γνωρίζω ότι το όριο αναλήψεων αφορά μόνο τις αναλήψεις μετρητών και ότι στις κινήσεις με απευθείας χρέωση του λογαριασμού ή της κάρτας δεν υπάρχει όριο, αλλά τρέχα γύρευε με τον πατέρα μου, δεν θα καθίσει να ασχοληθεί.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από moriarti Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο ebanking της Πειραιώς σου έχει αναλυτικότατες οδηγίες τι να συμπληρώσεις και που. Σου εμφανίζει ένα δείγμα ταυτοτήτας πληρωμής και σου έχει σε κυκλάκια τα νούμερ απου πρέπει να συμπληρώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος. Για ΕΝΦΙΑ ζητάει ονοματεπώνυμο και ταυτότητα οφειλής (30 ψηφία εκ των οποίων τα 9 πρώτα είναι το ΑΦΜ).
    Τελικά το πλήρωσα, τέλος καλό όλα καλά. Μου έβγαλε μια φόρμα (μαζί με οδηγίες) και συμπλήρωσα την ταυτότητα οφειλής, μοναδικός αριθμός για κάθε οφειλή προς την εφορία και περιέχει και το ΑΦΜ. Επιπλέον έβαλα όνομα και ποσό πληρωμής. Αυτά.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα, ΑΦΜ βάζεις προαιρετικά στο e-παράβολο, αυτό δεν έχει ταυτότητα οφειλής της ΓΓΠΣ αλλά έναν άλλο κωδικό. Σκοπός είναι όπως λέει να υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης του ποσού σε περίπτωση που ακυρωθεί το παράβολο.

Η Eurobank τουλάχιστον έχει βάλει σε όλες τις πληρωμές Δημοσίου πλέον και προαιρετικό στοιχείο το ονοματεπώνυμο του οφειλέτη, δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα πέρα από το να το εμφανίζει για διευκόλυνση στην εκτύπωση του αποδεικτικού.
    hnesne

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Στη πληρωμη τoυ ενφια μεσω του web banking της Πειραιως εχει
    Τυπος Ειδοποιητηριου: Ταυτοτητα οφειλης μεσω taxisnet.gr και Ηλεκτρονικη ειδoποιηση πληρωμης ενφια (και αλλες δυο για ταχυδρομικη)

Ποιο απο τα δυο διαλεγω?

Σελ. 277 από 853 ΠρώτηΠρώτη ... 257267272275276277278279282287297 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία