Ερώτηση: αν μεταφέρω στην Εθνική μέσω ebanking ένα ποσό σε λογαριασμό τρίτου (από εθνική σε εθνική) θα τα έχει σήμερα αυτός τα λεφτά ή αύριο;
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 465. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 4.411-4.425 από 12742
Θέμα: e-banking
-
01-03-16, 17:29 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4411Κινητό: Samsung Galaxy A52s
Νίκος Χανδόλιας
-
01-03-16, 17:40 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4412
θα τα εχει αμεσα απο Εθνική -> Εθνική
-
02-03-16, 01:52 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4413
-
02-03-16, 02:37 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4414
-
02-03-16, 13:51 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4415
Ρωτησα αν οταν λαμβανω χρημα μεσω web banking μπορω να δω το ονομα και το λογ/σμο του αποστολεα.
Και οι δυο πλευρες(αποστολεας-παραληπτης) να χρησιμοποιουν web banking.
Ποια ειναι λοιπον η απαντηση?
Μεταφορα με ποιον τροπο?
Ποιος ειναι ο "τριτος"? ο καταθετης-αποστολεας των χρηματων?
Mιλας για καταθεση μετρητων στο γκισε.
Δεν ειναι υποχρεωτικη η αναφορα του ονοματος του καταθετη?
Κι εγω. Σου εγινε καταθεση και εμφανιστηκε το ονομα του καταθετη και ο αριθμος του λογ/σμου του?
-
02-03-16, 14:32 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4416
Στην έδωσε ο meletis, και μετά είπες ότι
απλα εχει το κωδικο του σημειου που εγινε η καταθεση.
Και οι δυο πλευρες(αποστολεας-παραληπτης) να χρησιμοποιουν web banking.
Δεν έχει σημασία ο τρόπος.
Είναι ο αποστολέας. Όχι ο καταθέτης. Άλλο κατάθεση, άλλο μεταφορά.
Υπαρχουν και μηχανήματα πληρωμών μέσα στις τράπεζες, όπου λογικά μπορείς να γράψεις ότι θέλεις (ή τίποτα) στην αιτιολογία. Οπότε ακόμα και αν είναι τυπικά υποχρεωτικό (δεν το γνωρίζω), δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις αυτήν την πληροφορία.
-
02-03-16, 15:28 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4417
Μέσω Web Bankink δεν λαμβάνεις χρήματα (ακόμη δεν έχει βρεθεί ο τρόπος). Μόνο να στείλεις ή να πληρώσεις μπορείς και φυσικά να δεις την κίνηση του λογαριασμού σου.
Αυτό που σου λένε είναι ότι τα στοιχεία που βλέπεις στο Web Banking είναι ανάλογα του τρόπου που ο αποστολέας σου έστειλε το χρηματικό ποσό και τι δήλωσε ο ίδιος.
Άλλο πράγμα με μεταφορά από ATM, άλλο από γκισέ, άλλο από Web Banking και άλλο από γκισέ με μετρητά.
Π.χ. από ΑΤΜ δεν φαίνεται τίποτα. Από Web Banking ή γκισέ με μεταφορά, ανάλογα τα πεδία που συμπλήρωσε ο καταθέτης. Από γκισέ με κατάθεση, φαίνεται το όνομα του καταθέτη και ίσως όχι ο λόγος της κατάθεσης.
Και φυσικά εξαρτάται την πολιτική της τράπεζας, για το ποια πεδία επιτρέπει να εμφανίζονται.
-
02-03-16, 15:40 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4418
Η Πειραιως ετοιμαζεται να κανει αλλαγες στο user interface της winbank, για να δουμε...
-
02-03-16, 15:55 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4419
Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες τράπεζες, αλλά χθες που πήγα στον γκισέ της τράπεζας Πειραιώς και έκανα κατάθεση, δεν μου ζήτησαν κανένα στοιχείο. Είτε στείλεις χρήματα μέσω γκισέ, είτε μέσω e-banking, μπορείς να γράψεις ένα σύντομο μήνυμα το οποίο θα εμφανιστεί στον παραλήπτη των χρημάτων. Εκεί είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα αν θα γράψεις το όνομά σου, κάτι άλλο ή τίποτα.
-
02-03-16, 20:10 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4420
-
02-03-16, 21:39 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4421
-
02-03-16, 21:53 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4422
-
03-03-16, 05:50 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4423
Bρε αδελφε ασε τι ειπα και τι δεν ειπα, μη μπερδευεσαι. Ελα στην ουσια.
Δεν τιθεται θεμα ανατροπης καποιας κοσμοθεωριας. Απαντησεις θελω.
Yπαρχουνε και μηχανακια, easy pay νομιζω τα λενε, στα οποια μπορεις να βαλεις χρηματα σε καποιον.
Δεν εχει σημασια απο ποια αποψη?
Ειπα εγω οτι ειναι ο καταθετης?
Σε μια τετοια δοσοληψια για την οποια μιλαω υπαρχουν δυο πλευρες, ο αποστολεας (των χρηματων) και ο παραληπτης τους. Μιλησες για καποιον "τριτο" οποτε διερωτηθηκα ποιος ειναι ο τριτος.
Αν βαλω λεφτα στο λογ/σμο σου, απ το δικο μου στον δικο σου, δε μπορουμε αυτο να το πουμε και μεταφορα?
Εγω σε ρωτησα αν οταν γινεται καταθεση μετρητων στον γκισε ειναι υποχρεωτικη η αναφορα του ονοματος του καταθετη.
5 quotes εκανες φιλε μου στo post σου, αλλα σε αυτο που ρωταω τοσες μερες δεν απαντησες...
- - - Updated - - -
Ναι βρε φιλε, δεν τα λαμβανω στο χερι, μπαινουν μονο στο λογ/σμο μου. Ας μη πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο.
Αρα τελικα μου λες πως οταν δεχομαι καταθεση στο λογ/σμο μου δε μπορω να δω το ονομα του καταθετη, παρα μονο αν το δηλωσε ο ιδιος ή αν εβαλε τα λεφτα απ το γκισε.
Ενω το λογ/σμο του δε μπορω να τον δω σε καμμια περιπτωση.
Σωστα?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kafrikistan : 03-03-16 στις 05:58.
-
03-03-16, 11:34 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4424
Εντάξει, τώρα είμαι σίγουρος ότι τρολάρεις.
Η απάντηση δώθηκε εδώ
Δεν ταίζω άλλο
Edit: τελευταια προσπάθεια για την τιμή των όπλων:
Αμα βρε άνθρωπε στο ebanking σου λέει το σημείο κατάθεσης, δε σου έκανε μεταφορά ο άλλος απο το λογαριασμό του, κατάθεση μετρητών έκανε σε μηχάνημα ή γκισε.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mezger : 03-03-16 στις 11:43.
-
03-03-16, 16:10 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #4425
Σου λέω ότι εξαρτάται με ποιον τρόπο σου έστειλε το χρηματικό ποσό. Άλλο πράγμα κατάθεση, (μετρητά σε γκισέ ή ΑΤΜ ή άλλο πιστωτικό ίδρυμα) και άλλο πράγμα έμβασμα (μεταφορά από γκισέ ή ΑΤΜ ή Web Banking ή άλλο πιστωτικό ίδρυμα).
Ταυτόχρονα εξαρτάται τι πληροφορίες συμπληρώνει ο εντολέας και ποιες επιτρέπονται να εμφανίζονται σε σένα από την πολιτική της τράπεζας. Ανάλογα την περίπτωση, σου εμφανίζει πολλές ή ελάχιστες πληροφορίες.
Στο παραπάνω που ρωτάς για Εθνική, σου έγινε κατάθεση με μετρητά είτε σε γκισέ είτε σε ΑΤΜ, οπότε σου δείχνει μόνο τον κωδικό του καταστήματος, όπως έγραψε και ο mezger.
Αν είχες λάβει το ποσό με μεταφορά από λογαριασμό της Εθνικής, θα εμφανιζόταν τουλάχιστον ο λογαριασμός και το όνομα του εντολέα.
Bookmarks