Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 6.376-6.390 από 12776
Θέμα: e-banking
-
08-01-19, 10:21 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6376
-
08-01-19, 11:11 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6377
Νου είπε πριν μια εβδομάδα υπάλληλος της Alpha ότι θα βρεθούν τρόποι να μην χρεώνεται η επανέκδοση κάρτας αρκεί η παραλαβή να γίνεται από το κατάστημα.
Είχα ανεβάσει και τιμοκατάλογο νομίζω πριν κάποιο διάστημα.
Μάλλον άρχισαν οι αντιδράσεις και το πάνε κάπως έτσι για να μην πάει το θέμα σε συνηγόρους κτλ.
-
08-01-19, 11:23 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6378Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
κι όλο στην αρχή γυρνάει
πού θα πάει θα ξεκολλήσει
κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει
-
09-01-19, 00:39 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6379
H Πειραιως ομως το εχει βγαλει στον τιμοκαταλογο της οτι θα χρεωνει. Θα δειξει...
- - - Updated - - -
Εχει αλλος θεμα με το αφαρολογητο στο ebanking της Πειραιως; Ενω εχουν γινει συναλλαγες σε σουπερμαρκετ και εχει γίνει εκκάθαριση της συναλλαγης εδω και μέρες, ώστοσο δεν τις συμπεριλαμβάνει στο αφορολόγητο και το περίεργο είναι οτι βάζει μεταγενέστερη συναλλαγη από το ίδιο σουπερμακετ!
-
11-01-19, 20:46 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6380
Νομίζω ότι μόνο η Εθνική δεν έχει τέλος για την αυτόματη επανέκδοση. Αν χαθεί ή φθαρεί, τότε έχει χρέωση.
Raijintek Agos - Raijintek Themis - Intel Core i5 4460 - Gigabyte Socket 1150 GA-Z97P-D3 - Crucial Ballistix Sport 8GB - Asus ATI Radeon R9 280 DirectCU II Top 3GB - Antec Earthwatts EA650
-
11-01-19, 21:18 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6381
-
13-01-19, 13:03 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6382ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
13-01-19, 13:06 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6383" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
13-01-19, 13:43 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6384
Η ερώτηση που τέθηκε για καρτοκινητά μου θύμισε μια χαζή απορία που έχω εδώ και καιρό. Επιτρέπει κάποια τράπεζα e-banking χωρίς καθόλου κινητό;
Στην καθημερινότητά μου δεν μου χρειάζεται κινητό. Είχα πάρει ένα καρτοκινητό μόνο και μόνο επειδή μου το είχαν ζητήσει σε τράπεζα για να μου ανοίξουν το e-banking (και δεν είχα καταλάβει και τον λόγο που το θέλανε μια και η πιστοποίηση εκείνη την περίοδο γινόταν με το μηχανάκι με τους κωδικούς και όχι μέσω κινητού και ούτε στέλνανε pin τότε στο κινητό). Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν με ενοχλούσε γιατί ο χρόνος ομιλίας κρατούσε 6 μήνες αλλά όσο πάνε οι εταιρίες κάνουν το καθεστώς όλο και χειρότερο. Ο χρόνος που σου μένουν τα χρήματα πήγε από χρόνο σε 6μηνο, σε τρίμηνο και τώρα πλέον σε δίμηνο. Επίσης πριν λίγες εβδομάδες απέσυραν την ανανέωση των 5 ευρώ και τώρα είσαι αναγκασμένος να βάλεις 10 ευρώ. Έτσι λοιπόν θα με βόλευε να το καταργήσω εντελώς.
Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει όταν τελειώσει η μπαταρία από το μηχανάκι των κωδικών αν θα μου δώσουν άλλο ή θα μου πουν ότι θα πρέπει αναγκαστικά να έχω κινητό"I like offending people, because I think people who get offended should be offended" - Linus Torvalds
"Παλιά είχαμε φτωχούς οι οποίοι ζούσανε σε φτωχογειτονιές. Τώρα, η οικονομικά δυσπραγούσα τάξη
κατέχει στέγες υποδεέστερης ποιότητας σε υποβαθμισμένα αστικά κέντρα" - George Carlin
Γα.... την πολιτική ορθότητα.
-
13-01-19, 14:37 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6385
Ειδικά εσύ
Επειδή ψιλοαναρχεύεις
Πρέπει νάχεις κινητό και να πληρώνεις
Πρέπει νάχεις πιστωτική/χρεωστική κάρτα και να πληρώνεις (αλλιώς ξέχνα το αφορολόγητο, πάλι θα πληρώνεις)
Πρέπει νάχεις web banking kai να πληρώνεις προμήθειες
Γενικά θα πρέπει να πληρώνεις
ΥΓ1
Δεν θα είναι για όλους υποχρεωτικό το κινητό. Για κάτι τύπους σαν εμένα, όπου στο σπίτι στην Ικαρία δεν πιάνει καμμία κινητή, και για κάτι τύπους ανθέλληνες που ζουν στο εξωτερικό, θα υπάρξουν λύσεις μόλις παρθούν οι αποφάσεις.
ΥΓ2
Και πάλι ειδικά για σένα επειδή σούχω αδυναμία
Μετακομίζεις στην alphabank, αφήνεις την εταιρεία κινητής να κόψει το κινητό χωρις να ενημερώσεις την τράπεζα, στήνεις σε VM android και κατεβάζεις το safe accesss app
https://play.google.com/store/apps/d...pha.pass&hl=en
Σου στέλνει pin αρκεί νάχεις ιντερνετ. Αν δεν έχεις internet δεν σου χρειάζεται το web banking και το pin
ΥΓ3.
Αν τελειώσει η μπαταρία από την γεννήτρια κωδικών, πας σε ηλεκτρονικάδικο και την αλλάζεις. Χρεώνουν λιγότερο από τις τράπεζες και γίνεται επί τόπου.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 13-01-19 στις 14:44.
" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
13-01-19, 16:18 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6386
-
13-01-19, 18:06 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6387
-
13-01-19, 18:30 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6388
Δεν εχετε καρτες - δεν εχετε κινητα - σε λιγο θα μας πειτε οτι δεν εχετε καν συσκευη τηλεορασης!
ΕΛΕΟC ΠΧΙΑ με τους αναρχοκομμουνιστας...
Μεχρι κι εγω σε λιγο θα αγορασω ζμαρτφον.Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
13-01-19, 18:35 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6389
-
13-01-19, 18:54 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6390
Υπάρχει επιλογή viber στο e-banking αρκεί να έχεις viber με τον αριθμό που έχεις δηλώσει στην τράπεζα.
Όσο αναφορά την υπηρεσία alpha safe access έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα να την ενεργοποιήσεις μέσω myAlpha web αν έχεις ήδη κινητό ενώ αν είχες το μηχανηματάκι και πας στο tab για να την ενεργοποιήσεις σου λέει "Λάθος συστήματος".
Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται από κατάστημα λογικά θα γίνεται αλλά είναι μια εφαρμογή η οποία η υποστήριξη της έχει σταματήσει από την alpha.Προφανώς για να μην την αφαιρούν ακόμη από τα play store - app store κάποιοι πελάτες θα την χρησιμοποιούν αλλά το γεγονός ότι πλέον δεν γίνεται να γίνει αλλαγή μέσω myAlpha web υφιστάμενων πελατών της υπηρεσίας μέσω sms σε alpha safe access μου δείχνει ότι πάει προς κατάργηση.
Επίσης έχω την εντύπωση ότι η τράπεζα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει 1 τουλάχιστον τηλέφωνο επικοινωνίας είτε σταθερό είτε κινητό σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών το οποίο μάλιστα ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να το ενημερώνει σε περίπτωση αλλαγής.Επίσης οι όροι καρτών αναφέρουν ότι η τράπεζα αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης κάρτας πελάτη αν η επικοινωνία με αυτόν δεν καταστεί δυνατή με ευθύνη του πελάτη.Άρα είναι λίγο κάπως να συνάψεις σχέση με μια τράπεζα χωρίς τηλέφωνο επικοινωνίας,δεν λέω ότι δεν γίνεται είμαι σίγουρος ότι γίνεται απλά πρέπει να προσέξεις αυτά τα μικρά σημεία γιατί χωρίς να το καταλάβεις αν το κάνεις αυτό αποποιείσαι από κάποια δικαιώματα σου και σε περίπτωση στραβής ευθύνεσαι απεριόριστα ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα είχες περιορισμένη ευθύνη.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user2163 : 13-01-19 στις 19:11.
Bookmarks