Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
465. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,86%
  • Εθνική Τράπεζα

220 47,31%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,18%
  • Attica Bank

15 3,23%
  • Eurobank

168 36,13%
  • Άλλη

28 6,02%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 706 από 851 ΠρώτηΠρώτη ... 686696701704705706707708711716726 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 10.576-10.590 από 12756

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Arrow
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια ερώτηση σχετικά με την ανανέωση χρεωστικών καρτών:

Έχω χρεωστική από eurobank η οποία λήγει 05/23 (αυτό τον μήνα δηλαδή).

Ενώ έχει αρκετό καιρό που έγινε η χρέωση της ληστρικής προμήθειας (6€), ακόμα η κάρτα δεν μου έχει αποσταλεί.

Υπάρχει ενδεχόμενο να την ταχυδρόμησαν και να την τσίμπησε κάποιος;

Επειδή δεν ψήνομαι να μπλέκω με τηλέφωνα, αν κανείς γνωρίζει να μου πει, αν υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλος του μήνα υπάρχει πιθανότητα να μου έρθει, προφανώς βάσει δικής του παρόμοιας εμπειρίας.

Η κάρτα θεωρείται ενεργή μέχρι τέλος του αναγραφόμενου μήνα, σωστα;
    Υπάρχουν και χειρότερα φίλε Gentoo:
    Εκδίδεται χρεωστική της Eurobank προς αντικατάσταση παλαιότερης που κόντευε να λήξει με τη γνωστή χρέωση των €6.
    Η αποστολή γίνεται εντός των προβλεπόμενων ορίων, αλλά για κάποιο λόγο η κάρτα «χτυπάει» σε αγορές με POS (νομίζω πως σε ATM γίνονταν αναλήψεις κανονικά).
    Επειδή ο κάτοχος είναι ηλικιωμένος, το μυαλό μας πηγαίνει στην ενεργοποίηση που πρέπει απαραιτήτως να προηγηθεί.
    Μας διαβεβαιώνει πως είναι ενεργοποιημένη και μάλιστα με την βοήθεια του προσωπικού της Τράπεζας.
    Η κάρτα ωστόσο ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ από όπου επιχειρεί να ψωνίσει (φούρνοι, super market, φαρμακεία κ.λπ.)
    Την επόμενη μέρα επιστρέφει στην Eurobank, τους ζητάει να την ελέγξουν και ο υπάλληλος επιβεβαιώνει πως υπάρχει πρόβλημα (δεν μάθαμε ποτέ τι ακριβώς, φαντάζομαι κάποια αστοχία)
    Η υπαιτιότητα δηλαδή είναι 100% ΔΙΚΗ τους.
    Εκδίδουν νέα (που ευτυχώς αυτή τη φορά δουλεύει κανονικά), και τον χρεώνουν άλλα €6 σαν να μην έφεραν καμία ευθύνη!
    Το διανοείστε;
    Κι αυτός, το ΘΥΜΑ, δεν βγάζει άχνα.

Συμπέρασμα:
    Αν σε βρούν μπόσικο, δεν έχουν κανένα απολύτως ενδοιασμό να σε δαγκώσουν.
    Τέτοιου είδους ζητήματα οφείλεις να τα αντιμετωπίζεις -παρότι πολιτικά δεν ανήκω σε αυτό το χώρο- σαν «Ζωή Κωνσταντοπούλου».
    Isn't it great when things just WORK?

minus21grams [dot] net

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από -21grams Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκδίδεται χρεωστική της Eurobank προς αντικατάσταση παλαιότερης που κόντευε να λήξει με τη γνωστή χρέωση των €6.
    Η αποστολή γίνεται εντός των προβλεπόμενων ορίων, αλλά για κάποιο λόγο η κάρτα «χτυπάει» σε αγορές με POS (νομίζω πως σε ATM γίνονταν αναλήψεις κανονικά).
    Επειδή ο κάτοχος είναι ηλικιωμένος, το μυαλό μας πηγαίνει στην ενεργοποίηση που πρέπει απαραιτήτως να προηγηθεί.
    Μας διαβεβαιώνει πως είναι ενεργοποιημένη και μάλιστα με την βοήθεια του προσωπικού της Τράπεζας.
    Η κάρτα ωστόσο ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ από όπου επιχειρεί να ψωνίσει (φούρνοι, super market, φαρμακεία κ.λπ.)
    Την επόμενη μέρα επιστρέφει στην Eurobank, τους ζητάει να την ελέγξουν και ο υπάλληλος επιβεβαιώνει πως υπάρχει πρόβλημα (δεν μάθαμε ποτέ τι ακριβώς, φαντάζομαι κάποια αστοχία)
    Εκδίδουν νέα (που ευτυχώς αυτή τη φορά δουλεύει κανονικά), και τον χρεώνουν άλλα €6 σαν να μην έφεραν καμία ευθύνη!
    Το διανοείστε;

Συμπέρασμα:
    Τέτοιου είδους ζητήματα οφείλεις να τα αντιμετωπίζεις -παρότι πολιτικά δεν ανήκω σε αυτό το χώρο- σαν «Ζωή Κωνσταντοπούλου».
    Δεν μου κάνει εντύπωση. Κοιτάζουν να αρπάξουν απ'όπου μπορούν. Ο άλλος μπορεί να δώσει τόπο στην οργή γιατί είναι σχετικά μικρό ποσό, αλλά το νόημα δεν είναι το ποσό, αλλά η συμπεριφορά τους.

Εμένα μου ήρθε σήμερα εντέλει. Και ήμουν έτοιμος να τους πάρω τηλ αυτές τις μέρες γιατί άρχισα να αγχώνομαι.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112626/11255
    ISP
    cosmote
    Router
    speedport plus
    SNR / Attn
    12(dB) / 7.0(dB)
    και σε εμενα εγιναν τα αντιστοιχα,εκδοση καρτας 12/1 και αποστολη 14/1 και παραλαβη της γυρω στις 20-23/2,δλδ 40 ημερες μετα,τα προβληματα ηταν δυο.1. η τραπεζα δεν κανει την αποστολη την ημερα που εχει πει,αυτο μπορει να γινει και 10 ημερες αργοτερα και 2 αν κατοικειται σε τριτοκοσμικη πολη οπως ειναι εδω στην θεσσαλονικη οπου ο ταχυδρομος ερχεται πλεον ανα 15 μερες στην καλυτερη περιπτωση τοτε οι 40 μερες ειναι λογικες,φυσικα εννοειται οτι για να παρουμε εδω καποιον φακελο πρεπει πρωτα να τους παρουμε τηλ ωστε να κανουν τον κοπο να μας το φερουν.

επισεις για την χρεωση των 6 ευρω ,ημουν στην τραπεζα πριν 2 χρονια,μου βγαζουν επι τοπου νεα καρτα η οποια τελικα ηταν προβληματικη,βασικα ειχαν κανει λαθος σε εναν αριθμο του λογαριασμου,μου ξαναβγαζουν νεα στο καπακι οπου χρεωνομαι και παλι 6 ευρω αλλα μετα απο περιπου 10 μερες αυτα μου επιστραφηκαν κανονικα αφου ηταν λαθος τους.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Το διανοείστε;

Συμπέρασμα:
    https://www.hba.gr/contact

https://www.insider.gr/tax-labour/29...-mas-anthropos

Μην το αφήνεις να περάσει έτσι.

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μήπως προσπαθούσε να πληρώσει ανέπαφα με NFC; Εγώ έχω μια κάρτα που έχει χαλάσει το τσιπάκι του NFC και δεν περνάει ανέπαφα. Αν όπως την εισάγω στην σχιμή του POS τότε η συναλλαγή προχωράει κανονικά. Φαντάζομαι ότι διαβάζει το άλλο τσιπ που μοιάζει με κάρτα sim. Αφού δουλεύει, έστω και έτσι, εννοείται ότι δεν προκειται να πληρώσω 6 ευρώ στην τράπεζα για να την αλλάξω, τουλάχιστον μέχρι να λήξει.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από runner70 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ειδα και εγω, ακομα δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. Για καλο μας ειναι ; Αναρωτιεμαι... Αφου ουτως ή αλλως υπαρχει επιβεβαιωση για τη συναλλαγη.
    Το είδα κι εγώ, υπάρχει εξήγηση.

Σύμφωνα με τον νόμο που είναι στα σκαριά (θέμα χρόνου να ψηφιστεί), οι τράπεζες υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους πελάτες τους που έπεσαν θύματα ηλεκτρονικής απάτης, για ποσά άνω των 1000 ευρώ.

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Arrow
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως προσπαθούσε να πληρώσει ανέπαφα με NFC; Εγώ έχω μια κάρτα που έχει χαλάσει το τσιπάκι του NFC και δεν περνάει ανέπαφα. Αν όπως την εισάγω στην σχιμή του POS τότε η συναλλαγή προχωράει κανονικά. Φαντάζομαι ότι διαβάζει το άλλο τσιπ που μοιάζει με κάρτα sim. Αφού δουλεύει, έστω και έτσι, εννοείται ότι δεν προκειται να πληρώσω 6 ευρώ στην τράπεζα για να την αλλάξω, τουλάχιστον μέχρι να λήξει.
    Ναι, ανέπαφα προσπαθούσε να πληρώσει και δεν νομίζω πως δοκίμασε και την παλαιότερη, χρονοβόρο, μέθοδο.
    Πιθανόν η κάρτα να είχε ελαττωματικό chip όπως λες, αυτό δεν θα το μάθουμε. Ή μπορεί να τον ενημέρωσαν για το τι πρόβλημα υπήρχε αλλά να μην κατάλαβε - μιλάμε πάντα για ηλικιωμένο που αν του έλεγες πως καταργείται το πλαστικό χρήμα και επιστρέφουμε στα μετρητά, θα αισθανόταν ανακούφιση.

Παρότι είχα κοιτάξει τις κινήσεις την περίοδο που συνέβη η αντικατάσταση, θα ρίξω μια ματιά ακόμα μπας και έγινε αντιλογισμός αργότερα και τους βρίζουμε αδίκως...
    Isn't it great when things just WORK?

minus21grams [dot] net

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    OTEnet
    Router
    USR9108
    SNR / Attn
    30(dB) / 28(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και σε εμένα έχει τύχει να χαλάσει το NFC σε κάρτες και να συνεχίσω να τις χρησιμοποιώ με chip and pin
    Στην αρχή δούλευε και χάλασε στην πορεία
    Υποπτεύομαι ότι μπορεί να έγινε κι από μηχανική πίεση στην κάρτα έτσι όπως είναι στο πορτοφόλι με κέρματα σε διπλανή θήκη του πορτοφολιού κλπ και μπαίνει στην τσέπη του παντελονιού και πιέζονται όλα αυτά το ένα πάνω στο άλλο

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μόλις διαπίστωσα ότι το e-banking της Attica (app & web) δε λειτουργεί με vpn!
    Υπάρχει περίπτωση κάποιος φωστήρας να έχει κλειδώσει μη-ελληνικές ip;
    Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει;
    Ευχαριστώ.
    Mono No Aware

Περιοχή
    ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    AVM FRITZ!Box 5530
    Να έχει κλειδώσει μη Ελληνικές ip όχι υπάρχουν και πελάτες της Attica bank στο εξωτερικό και Έλληνες που μπορεί να ταξιδεύουν κτλ.
    Ίσως να έχει μπλοκάρει συγκεκριμένα ip blocks από VPNs ή γενικά τις ip που προέρχονται από vpn.

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από user2163 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να έχει κλειδώσει μη Ελληνικές ip όχι υπάρχουν και πελάτες της Attica bank στο εξωτερικό και Έλληνες που μπορεί να ταξιδεύουν κτλ.
    Σωστά, αυτό σκέφτηκα κι εγώ, πελάτες για τον α ή β λόγο στο εξωτερικό.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από user2163 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ίσως να έχει μπλοκάρει συγκεκριμένα ip blocks από VPNs ή γενικά τις ip που προέρχονται από vpn.
    Και αυτό χαζομάρα.
    nbg και winbank μια χαρά λειτουργούν.

ΥΓ. Πολύ elevated για attica. Εδώ κατέστρεψαν τα transaction approval notification για κάποιους χρήστες στο τελευταίο τους app update...
    Mono No Aware

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Εχει κανεις προβλημα με ALPHA σε PC ?

Ολο βγαζει μυνημα οτι εληξε ο χρονος συνδεσης . ( εδω και 1.5 ωρα )
    The gr81 .

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Μόλις μπήκα χωρίς κανένα πρόβλημα

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις μπήκα χωρίς κανένα πρόβλημα
    Νομιζω βρηκα τι παει λαθος .

Για καποιο λογο με ff 111.0.1 μπαινει αλλα με την 113.0.1 ομως βγαζει αυτο το μυνημα .

Ευχαριστω για την απαντηση .
    The gr81 .

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω βρηκα τι παει λαθος .

Για καποιο λογο με ff 111.0.1 μπαινει αλλα με την 113.0.1 ομως βγαζει αυτο το μυνημα .

Ευχαριστω για την απαντηση .
    πάντως είμαι με την 113.0.1 αν σε βοηθάει..

Σελ. 706 από 851 ΠρώτηΠρώτη ... 686696701704705706707708711716726 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία