Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 451 από 856 ΠρώτηΠρώτη ... 431441446449450451452453456461471 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 6.751-6.765 από 12833

Θέμα: e-banking

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spartak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην Πειραιως, στη eurobank, στην Εθνική και στην Αττικής ισχύει σιγουρότατα. Μονο στην αλφα δεν ισχύει.
    Δες από eurobank:
    Η εντολή μεταφοράς πίστωσης που θα καταχωρήσετε θα εκτελεστεί με σημερινή ημερομηνία αξίας (valeur) εάν καταχωρηθεί από τις 08:00 έως και τις 16:30 σε τραπεζική εργάσιμη. Σε διαφορετική περίπτωση θα εκτελεστεί με ημερομηνία αξίας την επόμενη τραπεζική εργάσιμη.
    To 2ο screenshot είναι απο την Πειραίως, όπως θα δεις αναφέρει πως η υψηλή προτεραιότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τις ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    To 2ο screenshot είναι απο την Πειραίως, όπως θα δεις αναφέρει πως η υψηλή προτεραιότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τις ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν
    Τα εχεις μπερδεψει. Αυτο που αναφέρεις είναι το iris, ενα συστημα αυστηρα μεταξύ των Ελληνικών τραπεζων. Τα εμβάσματα Sepa στο εξωτερικο γινονται με άλλο τρόπο και ισχύει σε αυτο αυτο που σου έγραψε και άλλος χρήστης , εκτός απο μένα. Εξάλλου έχω στείλει έμβασματα στο εξωτερικό και πιστωθηκαν την ίδια μερα (απο Ελληνική τράπεζα).

sdikr Guest
    Τα εχεις μπερδεψει. Αυτο που αναφέρεις είναι το iris, ενα συστημα αυστηρα μεταξύ των Ελληνικών τραπεζων. Τα εμβάσματα Sepa στο εξωτερικο γινονται με άλλο τρόπο και ισχύει σε αυτο αυτο που σου έγραψε και άλλος χρήστης , εκτός απο μένα. Εξάλλου έχω στείλει έμβασματα στο εξωτερικό και πιστωθηκαν την ίδια μερα (απο Ελληνική τράπεζα).

Μόλις το έκανα, μεταφορά σε δικό μου λογαριασμό στο εξωτερικό απο winbank

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_2.jpg 
Εμφανίσεις:  28 
Μέγεθος:  78,7 KB 
ID: 206281

Αλλά τα λεφτά δεν μπήκανε ακόμα στον άλλον λογαριασμό

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Μόλις το έκανα, μεταφορά σε δικό μου λογαριασμό στο εξωτερικό απο winbank

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_2.jpg 
Εμφανίσεις:  28 
Μέγεθος:  78,7 KB 
ID: 206281

Αλλά τα λεφτά δεν μπήκανε ακόμα στον άλλον λογαριασμό
    Να πως φευγουν τα λεφτα στο εξωτερικο..... Μα που ειναι ενα ελεγκτικο οργανο οταν το θελουμε?

Καλα ρε θηριο... μπηκες στη διαδικασια να μεταφερεις και να χρεωθεις και τα εξοδα?
    The gr81 .

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πως φευγουν τα λεφτα στο εξωτερικο..... Μα που ειναι ενα ελεγκτικο οργανο οταν το θελουμε?

Καλα ρε θηριο... μπηκες στη διαδικασια να μεταφερεις και να χρεωθεις και τα εξοδα?
    Oh ναι!
    Μάλιστα ήρθανε και τα email/sms ενημέρωσης απο την Winbank αλλά ακόμα τίποτα στην άλλη άκρη

Λες να τους αρχίσω τώρα στα τηλέφωνα για ακύρωση του εμβάσματος;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Oh ναι!
    Μάλιστα ήρθανε και τα email/sms ενημέρωσης απο την Winbank αλλά ακόμα τίποτα στην άλλη άκρη

Λες να τους αρχίσω τώρα στα τηλέφωνα για ακύρωση του εμβάσματος;
    Ωραία για δοκίμασε τωρα να το ακυρωσεις και πες μας αν γίνεται.

sdikr Guest
    Ωραία για δοκίμασε τωρα να το ακυρωσεις και πες μας αν γίνεται.
    Να βάλω δηλαδή αστυνομίες κλπ ότι με χακάρανε ενω δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο;

Σίγουρα πάντως δεν τα έχει πάρει η άλλη άκρη ώστε να τα κάνει ανάληψη άμεσα
    Αν τα εχω κάνει ανάληψη τα χρήματα και ο λογαριασμός είναι μηδενικός πως θα μου τα πάρει η Σλοβάκικη τράπεζα για να τα επιστρέψει στον εξαπατηθέντα; Αυτό σε ρωτάω

Περιοχή
    ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    AVM FRITZ!Box 5530
    Έχω ξεκινήσει να γελάω με αυτό το νήμα.
    Συζητάμε για μία περίπτωση την οποία κάποιος θα έχεις πρόσβαση σε username/password και πρόσβαση real time στο κινητό.
    Θα χρειαζόταν κάποιος να πείσει το χρήστη να κατεβάσει κάποιο plugin μιας και τα plugin είναι ο μόνος τρόπος που μία εφαρμογή μπορεί να κάνει inject javascript/jquery κώδικα σε σελίδα στον browser όλοι οι browsers οι γνωστοί τουλάχιστον explorer,edge,chrome,safari,firefox,opera κτλ δεν επιτρέπουν το injection κώδικα χωρίς να γίνει αυτό που είπα πχ ένα exe δεν γίνεται αυτό βέβαια θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα πχ να είναι ένα keylogger.
    Επίσης πλέον το tfa απαιτήται ανά συναλλαγή και όχι ανά session.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user2163 : 29-08-19 στις 15:43.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x

Ξεκινάς γράφοντας ότι ένα έμβασμα στο εξωτερικο δεν εκτελείται αυθημερόν αλλά την επόμενη εργάσιμη. Σου υποδεικνύω τόσο εγώ όσο και άλλος χρήστης ότι αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Δεν το δέχεσαι. Στο τέλος κάνεις ο ίδιος έμβασμα που σε διαψεύδει (αυθημερόν εκτέλεση εμβάσματος στο εξωτερικό).

Τα χρήματα δεν εμφανίζονται αμέσως αλλά πλέον δε μπορείς να το ακυρωσεις ούτε να το μπλοκάρεις(όσες αστυνομίες και να πάρεις). Εχει πάρει το δρόμο του και κάποια στιγμή θα πιστωθεί στην ξένη τράπεζα. Το πόσο γρήγορα θα γίνει αυτο εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες.

Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι πιστώνονται άμεσα τα χρήματα οπότε τσάμπα βάζεις στην κουβέντα αυτη την παράμετρο.

Το θέμα είναι ότι:

1) Τα χρήματα φεύγουν απο το λογαριασμο την ίδια μέρα (υπο προυποθέσεις, που τις γράψαμε) και όχι την επόμενη

2) Δε μπορείς να το ακυρώσεις πλέον

Μέχρι να πιστωθούν στον ξένο λογαριασμο (και να τα αναλάβει ο άλλος) δε μπορείς να κάνεις τίποτα.

sdikr Guest
    Ξεκινάς γράφοντας ότι ένα έμβασμα στο εξωτερικο δεν εκτελείται αυθημερόν αλλά την επόμενη εργάσιμη. Σου υποδεικνύω τόσο εγώ όσο και άλλος χρήστης ότι αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Δεν το δέχεσαι. Στο τέλος κάνεις ο ίδιος έμβασμα που σε διαψεύδει (αυθημερόν εκτέλεση εμβάσματος στο εξωτερικό).

Τα χρήματα δεν εμφανίζονται αμέσως αλλά πλέον δε μπορείς να το ακυρωσεις ούτε να το μπλοκάρεις(όσες αστυνομίες και να πάρεις). Εχει πάρει το δρόμο του και κάποια στιγμή θα πιστωθεί στην ξένη τράπεζα. Το πόσο γρήγορα θα γίνει αυτο εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες.

Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι πιστώνονται άμεσα τα χρήματα οπότε τσάμπα βάζεις στην κουβέντα αυτη την παράμετρο.

Το θέμα είναι ότι:

1) Τα χρήματα φεύγουν απο το λογαριασμο την ίδια μέρα (υπο προυποθέσεις, που τις γράψαμε) και όχι την επόμενη

2) Δε μπορείς να το ακυρώσεις πλέον

Μέχρι να πιστωθούν στον ξένο λογαριασμο (και να τα αναλάβει ο άλλος) δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
    Έχω γράψει στο 6746 για την Πειραιώς και για το εως 16:00 η ώρα.

Υπάρχει τιμολόγιο ακύρωσης εμβάσματος στον τιμοκατάλογο της τράπεζας, όποτε για να υπάρχει σημαίνει πως γίνεται.

Τα χρήματα δεν μπαίνουν άμεσα στον λογαριασμό του άλλου ώστε να τα κάνει άμεσα ανάληψη, εσύ είχες πει πως τα κάνει ανάληψη και μετά δεν μπορεί να κάνει κάτι η τράπεζα.

Γράφεις μάλιστα πιο πάνω
    Κάτι που δεν ισχύει

Περιοχή
    ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    AVM FRITZ!Box 5530

Ναι και πες τους ότι τα μετέφερε σε δικό σου λογαριασμό.

EDIT για τα παραπάνω.

Η ακύρωση μπορεί να γίνει αλλά δεν είναι εγγυημένη πρέπει να γίνει δεκτή από την παραλήπτρια τράπεζα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Έχω γράψει στο 6746 για την Πειραιώς και για το εως 16:00 η ώρα.

Υπάρχει τιμολόγιο ακύρωσης εμβάσματος στον τιμοκατάλογο της τράπεζας, όποτε για να υπάρχει σημαίνει πως γίνεται.

Τα χρήματα δεν μπαίνουν άμεσα στον λογαριασμό του άλλου ώστε να τα κάνει άμεσα ανάληψη, εσύ είχες πει πως τα κάνει ανάληψη και μετά δεν μπορεί να κάνει κάτι η τράπεζα.

Γράφεις μάλιστα πιο πάνω

Κάτι που δεν ισχύει
    ΣΤο 6744 έγραψες:

Δεν υπάρχει άμεση μεταφορά για εμβάσματα στο εξωτερικό (ακόμα και ΕΕ) , όλα τα εμβάσματα εξωτερικού γίνονται την επόμενη μέρα απο την καταχώριση της εντολής.

sdikr Guest
    ΣΤο 6744 έγραψες:

Δεν υπάρχει άμεση μεταφορά για εμβάσματα στο εξωτερικό (ακόμα και ΕΕ) , όλα τα εμβάσματα εξωτερικού γίνονται την επόμενη μέρα απο την καταχώριση της εντολής.
    Και στο 6746 διόρθωσα τον εαυτό μου.

Έκανα ακόμα και την δοκιμή και τελικά δεν μπαίνουν τα χρήματα την ίδια ημέρα, όπως λες εσύ 6752

Οπότε δεν είναι τόσο άμεση η μεταφορά, λογικά τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό μου αύριο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Και στο 6746 διόρθωσα τον εαυτό μου.

Έκανα ακόμα και την δοκιμή και τελικά δεν μπαίνουν τα χρήματα την ίδια ημέρα, όπως λες εσύ 6752

Οπότε δεν είναι τόσο άμεση η μεταφορά, λογικά τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό μου αύριο
    Παίζεις με τις λέξεις. Δεν έγραψα άμεσα. Εγραψα την ίδια μέρα. Εσυ αλλάζεις τη φράση την ίδια μέρα και το κάνεις άμεσα.
    Επίσης το βασικό είναι ότι τα χρήματα φεύγουν απο το λογαριασμό (στην περιπτωση εμβασματος γρηγορης προτεραιότητας που θα γίνει όπως γράψαμε) και δε μπορείς να το ακυρώσεις με εύκολο τρόπο (π.χ. αίτηση ακύρωσης στην τράπεζα) και όχι αν θα φτάσουν αμέσως τα χρήματα (όπως έχεις κολήσει εσύ για προφανείς λόγους)

Περιοχή
    Κυπριαδου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Fritz 5530
    Εγω ξερω παντως οτι τα χρηματα πηγαινουν την επομενη ημερα σε εμβασματα εκτος Ελλαδος. Αν θα δωσει καλη valuer η τραπεζα του δικαιουχου υποκειται στις διαδικασιες της καθε τραπεζας.
    OS1: Windows 10,MoBo:Msi mpg X670E Carbon, CPU:Ryzen 7900X3D,RAM:Corsair DDR5 64GB,GPU:MSI 3080 RTX ,PSU:Corsair HX1500i ,SSD1:Samsung 970PRO 512GB SSD 2: Sandisk Ultra 2 960GB,HDD:21 TB W/D, Case:Corsair 7000X 2,CPU Cooler:Corsair H170i Lcd, Monitor: Samsung Odyssey G7 32',Various: Logitech Z550,Keyboard:Corsair K100

Σελ. 451 από 856 ΠρώτηΠρώτη ... 431441446449450451452453456461471 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία