Και όμως είναι τραπεζική αργία....
Εκανα πριν κάποιες ώρες μια μεταφορά στην Πειραιώς (εντός της τραπεζας) και εμφανίζει ημερομηνία αξίας στον λογαριασμό που έφυγαν τα χρήματα την Τρίτη 7/1
Αν δεις την ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών την έχει στον πίνακα με τις αργίες
https://www.hba.gr/Info/nationalbankholidays
.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 465. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 7.246-7.260 από 12755
Θέμα: e-banking
-
05-01-20, 01:11 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7246
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TeoT : 05-01-20 στις 01:17.
-
05-01-20, 01:16 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7247
Εγώ γιατί όταν κάνω μεταφορά στο ατμ ανάμεσα σε λογαριασμούς μου στην ίδια τράπεζα γίνεται καρφί; Επειδή είναι ήδη μέσα το χρηματικό υπόλοιπο; Άλλη περίπτωση αυτή που λέω;
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
05-01-20, 10:17 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7248
Στην Alpha είμαι και αναφέρει μόνο την ημερομηνία έναρξης τοκισμού. Αν και έχω κάνει καταθέσεις Σαββατοκύριακα, η ημερομηνία τοκισμού είναι πάντα η ημερομηνία κατάθεσης.
Αν τώρα εγώ κάνω την κατάθεση στις 8 το πρωί και ο τοκισμός ξεκινάει στις 5 το απόγευμα, δεν μπορώ να το ξέρω.
-
07-01-20, 12:32 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7249
Μεταφορα με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ απο Εθνικη στην Alpha χθες - μη εργασιμη -
πότε θα εμφανιστει το αργοτερο η πιστωση
ωστε μπορει να γινει αναληψη?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 07-01-20 στις 12:37.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
07-01-20, 13:03 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7250
-
07-01-20, 13:16 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7251
Ουσιαστικα εαν δεν επειγεται καποιος προτιμαει την ΚΑΝΟΝΙΚΗ, να γλυτωνει και το... χαρατσι...
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
07-01-20, 13:43 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7252
-
07-01-20, 13:56 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7253
ΦΥΣΙΚΑ και πηρε αλλά οχι τα επιπλεον 2, 5, 10 κοκ που θα ζηταγε στις ΜΗ κανονικης προτεραιοτητας, αναλογως και του ποσου βεβαιως - βεβαιως!
Εδω μας χρεωνουν με το καλημερα ακομη και τον... αερα που (τους) αναπνεουμε.
Μένανδρος:
-
07-01-20, 14:18 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7254
Με επιφύλαξη, από πληροφορίες εκ των έσω: το 5€ της Πειραιώς ήταν ουσιαστικά πρόβα τζενεράλε. Ετοιμαστείτε για την καθιέρωσή του, όσο και από τις υπόλοιπες συστεμικές τουλάχιστον....
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
07-01-20, 14:44 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7255
-
07-01-20, 15:03 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7256
-
07-01-20, 17:09 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7257
-
07-01-20, 17:52 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7258
Και μεθαυριο το πρωι μια χαρα μας βολευει... η Παρασκευη θα αποτελουσε - ενδεχομενως - προβλημα!
Μένανδρος:
-
08-01-20, 01:59 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7259
νομιζω οτι θελει 1-3 εργασιμες αναλογα με το φορτο εργασιας επεσες και αργιες οποτε για αυτο και καθυστερει. συνηθως νομιζω την 2η μερα μπαινουν
μα υπαρχει χαρατσι ετσι και αλλιως! σου κραταει εσενα 1 ευρω που το στελνεις με κανονικη προτεραιοτητα αλλα σου κραταει γυρω 3-4 ευρω προμηθεια για εισερχομενο εμβασμα η τραπεζα που λαμβανει τα χρηματα.
Γιατι δεν στελνετε τα χρηματα με υψηλη προτεραιοτητα με προμηθεια λιγο μεγαλυτερη απο την τραπεζα που τα στελνει και να μπαινουνε σε 1 λεπτο στην αλλη Ελληνικη τραπεζα; και χωρις να υπαρχει προμηθεια για εισερχομενο εμβασμα; .Πιστευω οτι συμφερει καλυτερα.
Υπαρχει περιορισμος οτι λειτουργει αμα θυμαμα καλα εως τις 4ή 5 το μεσημερι καθε ημερα .
Επισης αμα στειλεις χρηματα απο κινητο , πχ εγω στελνω απο alpha bank σε πειραιως χρηματα μεσω mobile εκδοσης μεχρι 500 ευρω την ημερα με 0 μηδενικη προμηθεια! συνδεεις το κινητο με το iban και τα στελνεις στον αριθμο αυτο.
Συμφερει το εμαθα και λεω πως δεν το εκανα τοσο καιρο! . (Βεβαια πχ η πειραιως χρεωνει την μεταφορα αλλα και παλι συμφερει απο οτι ειχα δει! ) .
5 ευρω τι χρεωνει η Πειραιως; μιλαμε για το συστημικο λαθος την πρωτοχρονια ; ή για κατι αλλο; .Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnmegarythmos : 08-01-20 στις 02:08.
-
08-01-20, 09:56 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7260
Ο γεγονε - γεγονε... οποιος βιαζεται σκονταφτει και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Εαν ηταν δικο μου το θεμα, ηξερα τι να κανω, ανεξαρτητα απ την προμηθεια.
Ας μπουνε εστω και αυριο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντησεις...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Bookmarks