Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 465. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 9.556-9.570 από 12747
Θέμα: e-banking
-
06-02-22, 00:35 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9556
-
06-02-22, 11:44 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9557
Τι ακριβως προβληματα εχει η εφαρμογη ?
Μηπως κολλησε το κινητο σου ?The gr81 .
-
07-02-22, 14:48 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9558
Από πού να αρχίσω και να τελειώσω αδερφέ, προσπαθούσα να στείλω δύο μέρες λεφτά σε έναν φίλο μου να φανταστείς, και για να μην κάνω καμιά βλακεία διότι μου ζητούσε περίεργα πράγματα ρώτησα εδώ στο φόρουμ, έστελνα λεφτά σε φίλο από την ίδια τράπεζα και μου ζητούσε με τι προτεραιότητα, υψηλή η κανονική, την διέγραψα και την ξανά κατέβασα και μετά το ξανά έκανα έβγαλε τελικά την σωστή επιλογή που μου είπαν και εδώ τα παιδιά (άμεση). Αυτά δεν είναι προβλήματα κινητού μην κοροιδευομαστε μόνο στις εφαρμογές συμβαίνουν αυτά.
- - - Updated - - -
Και αν πας και διαβάσεις τα σχόλια κάτω από την εφαρμογή στο playstore θα καταλάβεις πόσα προβλήματα υπάρχουν, τουλάχιστον στο 30% υποθετω και σε αυτό είμαι και εγώ άρα δεν είναι τυχαίο
-
07-02-22, 15:34 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9559
Απλα οπως σου εξηγησαν και τα παιδια εδω , εμπαινες σε λαθος σημειο για να κανεις την μεταφορα που ηθελες .
Η επιλογη εκει ηταν παντα . Δεν γινεται να εσβησες την εφαρμογη και μετα στην νεα εγκατασταση να εμφανιστηκε .
Δεν εχεις δικαιωμα επιλογης των δυνατοτητων της.
Τεσπα. αφου τα καταφερες ολα καλα.The gr81 .
-
07-02-22, 20:34 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9560
Αδερφέ στο σωστό έμπαινε πατούσα νέα συναλλαγή και μετά πατούσα σε άλλους λογαριασμούς αυτό που έκανα και πριν την σβήσω και αυτό ήταν όλο, μετά έβαζα λογαριασμό τράπεζα Πειραιώς και μου ζητούσε με υψηλή περιεκτικότητα η κανονική που κανονικά δεν έπρεπε να ζητάει κάτι τέτοιο, την διέγραψα την ξανά κατέβασα μετά όλα πάλι τα ίδια από την αρχή και τότε μου έβγαλε σε επιλογές μόνο άμεση ούτε υψηλή ούτε κανονική, τώρα τι να πω δεν ξέρω
-
08-02-22, 17:38 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9561
Δεν θα απαντήσω ακριβώς στο θέμα σου. Ούτως ή άλλως απάντησαν άλλοι κι έχεις ήδη κάνει τη δουλειά σου.
Εγώ θα ήθελα να θίξω ένα άλλο σημαντικό θέμα. Σου προτείνω να αποφεύγεις να μεταφέρεις χρήματα σε γνωστούς και φίλους. Ούτε να σου μεταφέρουν εκείνοι. Ιδού και ο λόγος: Από το 2015 μέχρι και σήμερα, έχουν γραφεί πάρα πολλά άρθρα στο ελληνικό internet για τον παραλογισμό της φορολογικής αρχής, των ελεγκτών και γενικά της κατάχρησης εξουσίας που γίνεται.
Πολύ συνοπτικά θα αναφέρω ότι αν έχεις την ατυχία να πέσεις σε φορολογικό έλεγχο (καθόλου σπάνιο φαινόμενο πλέον που η φορολογική αρχή είναι Online σε πραγματικό χρόνο με τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών), θα πρέπει να δικαιολογήσεις οποιαδήποτε πίστωση έγινε στον λογαριασμό σου πριν από 5-6 χρόνια (11 χρόνια πίσω αν ο λογαριασμός είναι σε τράπεζα εξωτερικού). Και ο όρος «δικαιολογήσεις» έχει πολύ ζουμί. Γιατί θα πρέπει να φυλάξεις όλα τα χαρτάκια αναλήψεων/καταθέσεων σε ΑΤΜ, αποδείξεις αγορών, υπεύθυνες δηλώσεις φίλων που σου έβαλαν χρήματα στο λογαριασμό σου, δήλωση στη ΔΟΥ αν επρόκειτο για δάνειο κλπ, κλπ. Αλλά και πάλι, ο ελεγκτής έχει κάθε εξουσία να ΜΗΝ δεχθεί τους ισχυρισμούς σου και να σου επιβάλει, όχι ένα αλλά πολλά και διαφορετικά πρόστιμα που ούτε καν έχεις φανταστεί.
Αν πιστεύεις ότι το δίκιο είναι με το μέρος σου, για να το βρεις θα πρέπει -αναγκαστικά- να πληρώσεις το μισό πρόστιμο (που συνήθως στις απλές περιπτώσεις είναι της τάξης των χιλιάδων ευρώ) για να μπορέσεις να απευθυνθείς στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών, από την οποία ίσως και να δικαιωθείς και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω μετά από κανένα έτος.
Καταλήγοντας, θα σου πρότεινα (και σε όλους τους υπόλοιπους φυσικά) να ΜΗΝ μεταφέρεις χρήματα σε γνωστούς και φίλους και να μη δίνεις σε κανέναν τον αριθμό σου για να σας μεταφέρει χρήματα (εκτός φυσικά για επαγγελματικούς λόγους π.χ. μισθοδοσία). Μπορείς να με χαρακτηρίσεις υπερβολικό αλλά «φυλάξου»
-
08-02-22, 22:36 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9562
Θα ηθελες να μας αναφερεις μερικες πηγες απο αυτο που λες; (δεν το λεω επιθετικα ερωτηση κανω)
-
08-02-22, 22:41 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9563
Νομίζω ότι αυτό είναι λίγο απαγορευτικό και καταργεί τη λογική του να έχεις λογαριασμό για να κάνεις συναλλαγές.
Αυτοί που κάνουν τέτοιες συναλλαγές τις κάνουν με μετρητά/crypto και όχι με μεταφορά από τράπεζα σε τράπεζα.
Δεν έχεις άδικο πάντως, απλά δεν είναι τόσο συχνό όσο το κάνεις να φαίνεται.
-
08-02-22, 22:43 Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9564
-
08-02-22, 22:51 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9565
-
08-02-22, 22:52 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9566
Είναι πολύ γνωστό ότι οι μεταφορές χρημάτων ελέγχονται από την ΔΟΥ. Νομίζω ότι ελέγχονται οι επανειλημμένες μεταφορές που γινόταν ανάμεσα σε δύο λογαριασμούς, καθώς και οι μεταφορές από κάποιο χρηματικό όριο και πάνω.
Πριν 1 ή 2 χρόνια η ΔΟΥ επέβαλε πρόστιμα και φόρους για μεταφορά χρημάτων από κόρη σε μητέρα, έγινε δικαστήριο και ακυρώθηκαν γιατί τα χρήματα προοριζόταν για πληρωμή φόρων.
Πηγές δεν ξέρω, τα έχω διαβάσει σε λογιστικά site, αν το ψάξεις στο Internet αποκλείεται να μην βρεις αρκετές δημοσιεύσεις.
Κάνοντας την ερώτηση στο Google: <<Δου μεταφορές χρημάτων>> έβγαλε 601.000 αποτελέσματα.
-
08-02-22, 22:53 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9567
Χωρις παλι να θελω να φανει επιθετικό, αλλά εμένα μου κάνει εντύπωση το να κρατάς το χαρτάκι του ΑΤΜ για 5-6 χρόνια. Μα αφου οτι υποτιθεται το βλεπουν από την κινηση του λογαριασμου τι εβαλες/εβγαλες στο λογαριασμο το χαρτακι του ΑΤΜ τι λογο υπαρξης εχει σαν αποδεικτικο στοιχειο? Αν θες να πεις κατι πανω σε καταθεση/αναληψη/μεταφορα θα το πεις πανω στη κινηση, όχι στο χαρτακι, νομιζω. Ξαναλεω δεν ηρθα να ειρωνευτω κανεναν ουτε να επιτεθω, απλες ερωτησεις κανω.
-
08-02-22, 23:00 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9568
Το θέμα είναι πως θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί για να ελέγχουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Δηλαδή πάντα είμαστε στο έλεος των φορολογικών αρχών (και μη μιλήσω για τις τελωνειακές αρχές γιατί εκεί γράφω βιβλίο).
Υπάρχουν απίστευτες περιπτώσεις κόσμου που την έχουν φάει στο κεφάλι επειδή είτε δεν είναι διαβασμένοι οι εφοριακοί, είτε επειδή ξύπνησαν στραβά, είδε επειδή κάποιοι θέλουν φακελάκι, είτε επειδή βαριούνται να τα ψάξουν οι ίδιοι.
Προσωπικά μου έκανε μαλα*α ο λογιστής και ήταν να πάρω επιστροφή 13.000€ μετά το κλείσιμο της εταιρίας. Με ξετινάξανε και μου βγάλανε έξω την Αρτα και τα Γιάννενα και πήρα επιστροφή 2500€. Το πιο απλό θα σου πω: Υπήρχαν περιπτώσεις όπου βάζαμε μαζούτ στον καυστήρα, όποτε επειδή μιλάμε για κάτι ποσά άνω των 5.000€ στα τιμολόγια, υπήρχαν περιπτώσεις όπου υπήρχε συνεννόηση με την εταιρία και έπαιρναν έναντι και γενικά δεν εξοφλούνταν το τιμολόγιο απευθείας. (πχ, μπορεί να είχαν κοπεί 3 τιμολόγια 2.000, 5000, 7000, και οι πληρωμες να ήταν σπασμενεσ πχ 4.000, 4.000 6.000). Η εφοριακός τα έβγαλε όλα εκτός, και γύρισε και μου λέει «εγώ δεν κάθομαι να ψάχνω τις κινήσεις από τη στιγμή που δεν είναι εξοφλημένο ολόκληρο το ποσό, για να κάθομαι να βγάζω τα έναντι κτλ».
Γενικα ο κρατικός μηχανισμός είναι Ρίτα Σακελάριου.. Ιστορία μου αμαρτία μου. Άμα μπλέξεις, τη γαμ*σες.
- - - Updated - - -
Συγκεκριμένα η περίπτωση αυτή ήταν στη Θεσσαλονίκη, στην Πυλαία αν δεν κάνω λάθος. Συγκεκριμένα ήταν ανάποδα, από τη μητέρα στην κόρη. Έγινε χαμός, κυκλοφόρησε και η είδηση, όποτε δικαιώθηκε γιατί ενώ θεωρητικά μεταφέρθηκαν τα χρήματα, μπόρεσε να το δικαιολογήσει επειδή ήταν ακριβώς το ποσό μαζί με την εξόφληση του φόρου εισοδήματος της εφορίας.
-
08-02-22, 23:08 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9569
Δεν χρειάζεται το χαρτάκι από ΑΤΜ, αλλά οι ετήσιες κινήσεις των λογαριασμών και οι μηνιαίες των πιστωτικών καρτών, γιατί αν τις χρειαστείς μετά από 5 χρόνια θα πληρώσεις την τράπεζα για να τις πάρεις.
Επίσης πριν λίγα χρόνια σε έλεγχο της ΔΟΥ μου ζήτησαν βεβαίωση από την τράπεζα για τους τόκους όλους - όλους 10,5 ευρώ, οι οποίοι είχαν δηλωθεί αυτόματα από την τράπεζα στο Ε1.
- - - Updated - - -
Τώρα θυμήθηκα το...
-
09-02-22, 00:23 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9570
Ενταξει ,αν κανετε μεταφορες χιλιαδων ευρω ισως και να γινει ελεγχος ,για μικρα ποσα δεν νομιζω να σημαινει και κατι
Bookmarks