κι εμένα αυτή ακριβώς ήταν η απορία μου όταν μου ζήτησε PIN!
κι εγώ το PIN της πλαστικής έβαλα τελικά και το δέχτηκε
κι εγώ αυτό ακριβώς ήξερα αλλά τελικά μου ζήτησε PIN
κι εγώ από τότε που την πέρασα στο Apple Pay δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ μου την πλαστική για οποιοδήποτε ποσό και μεγάλο και μικρό και ποτέ δεν είχε ζητήσει PIN.
σίγουρα δλδ έχω ξεπεράσει κατά πολύ το ποσό πάνω από το οποίο ζητείται PIN σε τυπική χρήση της πλαστικής κάρτας ανέπαφα.
(ευτυχώς το θυμόμουν το PIN όταν το ζήτησε γιατί είχε αρχίσει να σβήνεται από το μυαλό μου τόσο καιρό που είχα να το χρησιμοποιήσω! :P)
να πω πάντως και το εξής:
Στο συγκεκριμένο POS έκανα 2 συναλλαγές με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους (πήρα και κάτι ακόμα δλδ μετά από 2-3 λεπτά και πλήρωσα ξανά με κάρτα)
Ίσως να ήταν αυτός ο λόγος που ζήτησε PIN; Να θεωρήθηκε δλδ από το σύστημα ως κάτι περίεργο και να ζήτησε PIN για λόγους ασφαλείας;
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 9.976-9.990 από 12779
Θέμα: e-banking
-
21-08-22, 10:04 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9976
-
21-08-22, 11:30 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9977
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Περίμενε, σου ζήτησε το PIN της κάρτας ή το PIN του κινητού;
Σε εμένα το Google Pay δεν επιτρέπει να πληρώσω πάνω από ένα ποσό με το κινητό κλειδωμένο.
-
21-08-22, 11:32 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9978There's no substitute for experience
CorollaClub
-
21-08-22, 11:56 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9979
Μου τυχε μια περίεργη περίπτωση την προηγούμενη εβδομάδα όπου έκανα μια αγορά από ίντερνετ βάζω στοιχεία πληρωμής κάρτας μου έρχεται ειδοποίηση από alpha πατάω επιβεβαίωση και στο site μου λέει απέτυχε...
Λέω μήπως πάτησα λάθος κωδικό, ξανακάνω τη παραγγελία πάλι πατάω επιβεβαίωση και η παραγγελία έγινε αποδεκτή αυτή το φορά. Πατάω στο ebanking αλλά δε βλέπω πουθενά την κίνηση. Ούτε σε καυτές που εκκρεμούνε στο να χρεωθούν.
Το δέμα έφυγε Πέμπτη λογικά αύριο θα το δω αλλά αυτό με χει παραξενεψει μπορώ να πω.δε πιστεύω να κρατήσει κάπως τα στοιχεία της κάρτας ο έμπορος και εκεί που δε το περιμένω να χρεώσει ότι θέλει η να μου έρθει διπλοχρεωση ξέρω γω
-
21-08-22, 18:02 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9980
-
21-08-22, 21:14 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9981
Ποιες προβλέψεις τι εννοεις
-
21-08-22, 21:53 Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9982
-
21-08-22, 22:01 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9983
-
21-08-22, 22:01 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9984
Ανάλογα την τράπεζα και την κάρτα, πχ στην Πειραίως όταν κάνεις χρήση της χρεωστικής η συναλλαγή δεν φαίνεται άμεσα στον λογαριασμό, αλλά αλλάζει το λογιστικό υπόλοιπο, η κίνηση εμφανίζεται μετα απο κάποιες μέρες, Στην Alpha με πιστωτική την συναλλαγή την βλέπεις άμεσα στις κινήσεις τις κάρτας
Διπλές χρεώσεις δύσκολα θα έχεις, όπως φυσικά και να μην πληρώσεις, ακόμα και να μην πλήρωσες θα σου τα πάρουν αργότερα
-
21-08-22, 22:23 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9985
-
21-08-22, 22:34 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9986
-
21-08-22, 23:20 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9987
-
22-08-22, 10:09 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9988
Ναι αφενός δεν έχει ούτε είχε και μένα τέτοιο μενού αφετέρου μιλάμε για κάρτα (πιστωτική) οπότε δεν υπάρχει λογαριασμός πίσω από την κάρτα
Και όπως ανέφερα και πριν το πόσο πληρωμής δε φαίνεται ούτε στις κινήσεις που βρίσκονται σε επεξεργασία (εκκρεμούν να εκκαθαριστουν)
Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτο
-
22-08-22, 10:45 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9989
-
22-08-22, 14:52 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #9990
Αυτο που λετε παιδια συμβαινει οταν ειναι σε περιβαλλον που γραφεις στοιχεια και απο οτι καταλαβαινω τα αποθηκευουν καπου και τα χρεωνουν αυτοι. Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν χρειαζεται καν εγκριση απο το κινητο ακομα και αν ξεπερναει το οριο που ζηταει πιν.
ΠΧ το Πρωι εκανα μια παραγγελια απο myprotein κοντα στο κατοσταρικο και δε μου ρθε στο κινητο να το εγκρινω. Πηγα στις κινησεις την ιδια στιγμη και δεν ειδα τιποτα. Και τωρα πριν λιγο μπηκα και φαινεται στις χρεωσεις που βρισκονται για επεξεργασια. Λογικα επειδη ειναι σοβαρη εταιρεια κανουν κανα τσεκ για αποθεματα πμη τυχον λειπει κατι και δε σε χρεωνουν αμεσως για να μη στελνουν μετα μειλ ενω εχεις πληρωσει να σου λενε λειπει αυτο παρε κατι αλλο η να σου κανουν επιστροφη κτλ...
Παντως αναφορικα με τον εμπορο, ενεκρινα την συναλλγη, και δε γινεται εδω και τοσες μερες να μη μου εχει φανει στις κινησεις ουτε σαν εκκρεμοτητα
Bookmarks