Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 7.921-7.935 από 12784
Θέμα: e-banking
-
13-08-20, 20:58 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7921
-
13-08-20, 21:01 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7922
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
-
13-08-20, 23:00 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7923
Η τράπεζα-αποδέκτης έχει πρόσβαση στα μεταβιβαζομενα απο τις τρίτες τράπεζες δεδομένα; Πχ πληθος-ειδος προϊόντων, υπόλοιπα κτλ
-
14-08-20, 17:57 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7924
Ερώτηση και συγνώμη αν δεν είναι το κατάλληλο topic ή αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν, με την αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό πάντως...
Χρειάζεται να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό για λογούς μισθοδοσίας επειδή δεν είμαι το πρώτο όνομα σε αυτόν που είμαι ήδη συνδικαιούχος, γίνεται να το κάνω Online ;
Αν αντιλαμβάνομαι σωστά το Λογαριασμός live της Eurobank είναι αυτό που ζητάω ή καμιά σχέση;
-
14-08-20, 18:55 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7925
Ο λογαριασμός Live είναι ταμιευτηρίου για αποταμιεύσεις εσύ θες τρεχούμενο λογαριασμό μισθοδοσίας.Μόνο από κατάστημα μπορούν να σου ανοίξουν τέτοιο λογαριασμό.
Δεν νομίζω βέβαια να υπήρχε θέμα να μπαίνει η μισθοδοσία εκεί αλλά καλύτερα να ανοίξεις λογαριασμό μισθοδοσίας.Θα χρειαστείς και κάποιο έγγραφο από τον εργοδότη σου σίγουρα.
Εσύ στην ουσία θες αυτό: https://www.eurobank.gr/el/retail/pr...sias-suntaksis
-
14-08-20, 21:02 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7926
Χρόνια χρησιμοποιώ live λογαριασμούς για μισθοδοσία. Κανένα απολύτως θέμα!
-
14-08-20, 22:04 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7927
Με τα επιτοκια ανυπαρκτα πλεον η πραγματικη διαφορα εγκειται στο καρνε επιταγων!
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
14-08-20, 22:12 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7928
Και πόσοι ζητάνε πλέον; Άσε που από ότι ξέρω οι τράπεζες ζητούν έναν περίδρομο χαρτιά λες και παίρνεις δάνειο και πολλές φορές σε εκβιάζουν να κάνεις και καμία ασφάλεια.
-
14-08-20, 23:56 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7929
Μπορείς επίσης να ανοίξεις λογαριασμού ταμιευτηρίου στην εθνική ηλεκτρονικά...και με τους κωδικους ebanking μολις μπει στο ibank μπορεις να ανοιξεις και προσθετα εναν τρεχουμενο. εγω ανοιξα ταμιευτηριου για να γινω πελατης πχ και μετα τρεχουμενο, δεν ζηταει εγγραφα μονο ενα sms επιβεβαιωσεις απο το κινητο σου χρειαζεται για 2ο λογαριασμο τρεχουμενο
-
15-08-20, 13:23 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7930
Είχα την αίσθηση / κρυφή ελπίδα ότι λόγω covid19 είχε απλοποιηθεί η όλη διαδικασία και υπήρχε η δυνατότητα για online άνοιγμα λογαριασμού, ειδικά από τράπεζα που κάποιος είναι ήδη πελάτης της. Θα δοκιμάσω με την Εθνική και βλέπουμε.
-
15-08-20, 21:04 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7931
-
16-08-20, 08:53 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7932
ΑΛΛΑΓΗ κωδικου password στο ibank της Εθνικης
καθε πότε γινεται
ειναι υποχρεωτικη
προηγειται καποια ειδοποιηση;Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
16-08-20, 10:33 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7933
Κάθε 3 μήνες, είναι υποχρεωτικό και βγάζει μήνυμα αλλαγής του μόλις προσπαθήσεις να συνδεθείς στο e-banking.
-
16-08-20, 10:47 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7934
Ο μυστικος κωδικος μου ανανεωθηκε πριν περιπου 3 μηνες,
και την προηγουμενη φορα
οι οδηγιες ελεγαν πως θα ισχυσει για ΕΞΗ μηνες....
ΕΘΝΙΚΗΤελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 16-08-20 στις 11:04. Αιτία: μηνες
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
-
16-08-20, 13:13 Re: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #7935
Ακόμα νομίζετε οτι είστε ασφαλείς χρησιμοποιώντας το κινητό στο gmail ή στον email provider σας και στην τράπεζά σας και οτι μόνο αν σας κλέψουν τη συσκευή σας θα έχετε πρόβλημα ;
Αν δεν σας εκανε να αναρωτηθείτε για αυτού του είδους απάτης το δημοσίευμα από το "αξιόπιστο" πρώτο θέμα δείτε και αυτό
Επίσης το (αγγλικό κινητό) κινητό της Three που ζητησα να μπεί στην εθνική τράπεζα σε αντικατάσταση του ελληνικού φοιτητικού που θα δώσω στην μάνα μου, με ενημερωσαν ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ηλεκτρονικές αγορές (MasterCard Secure Code), δηλαδή μια τρύπα στο νερό. Δοκίμασα να το ορίσω απο το Web και μου εβγαζε κωδικό σφάλματος. Ααα μου λέει ο υπάλληλος που μιλησα τηλεφωνικά αυτή η υπηρεσία δουλεύει μόνο με ελληνικά κινητά!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MyISLM : 16-08-20 στις 13:22.
Bookmarks