Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 11.086-11.100 από 12784
Θέμα: e-banking
-
06-01-24, 11:29 Re: Απάντηση: e-banking #11086
-
06-01-24, 13:44 Απάντηση: e-banking #11087
Μιας και μιλάμε για προθεσμιακές.
Για όσους έχουν χρήματα σε συνάλλαγμα προθεσμιακή στην Alpa bank δεν μπορούν να ανοίξουν ή να ανανεώσουν αντιθέτως στην Eurobank γίνεται.
Έχω κάτι δολάρια στην Alpha και λόγω των ραντεβού που ζητούν να κλείσω τα οποία είναι χειρότερα με γιατρούς στο ΙΚΑ τα δολάρια μένουν σε απλό λογαριασμό.
δεν ξέρω άλλες τράπεζες εκτός της Eurobank έχουν online διαχείριση προθεσμιακών σε συνάλλαγμα.
-
06-01-24, 14:13 Απάντηση: Re: Απάντηση: e-banking #11088
-
06-01-24, 17:01 Απάντηση: e-banking #11089
Δεν μπορεις να ανοιξεις προθεσμιακή χωρις να εχεις χρηματα.
Η προθεσμιακη ειναι ενας νεος τραπεζικος λογαριασμος στον οποιο μεταφερονται και παρκαρονται εκει τα χρηματα κατα τη διαρκεια του προθεσμιακου προιοντος και οταν ληξει επιστρεφουν στον κυριο λογαριασμο (λχ Ταμιευτηριου ή Οψεως).
Πρεπει επομενως να διαθετεις το ελαχιστο ποσο που απαιτει καθε τραπεζα για ανοιγμα προθεσμιακης και να την ανοιξεις. Μετα να δεις αν επιτρεπεται να προσθεσεις χρηματα αργοτερα και πριν τη ληξη και με ποιες προυποθεσεις.
Οπως και να εχει οι περισσοτερες πλεον ακομα και για ανοιγμα, προωρο τερματισμο κτλ ζητανε 2FA μεσω extra pin.
Προσπαθησε να το κανεις εντος του πρωτου 3μηνου-6μηνου γιατι αν αρχισει απο Ιουνη και μετα η ΕΚΤ να μειωνει τα επιτοκια θα μειωθουν και αυτα των τραπεζων. Μπορει να μην θες εσυ τον τοκο απαραιτητα αλλα εφοσον θες να τα κλειδωσεις για ασφαλεια κριμα ειναι να χασεις μια καλη αποδοση αν λχ τα κλεισεις για 18-24 μηνες.
-
06-01-24, 18:34 Απάντηση: e-banking #11090
-
06-01-24, 22:20 Απάντηση: e-banking #11091
Ανοιγοντας εναν απλο ταμιευτηριου σε οποιαδηποτε τραπεζα (με την προοπτικη να κατατεθουν εκει τα χρηματα της πωλησης και να γινουν προθεσμιακη),αν δεν βγαλεις web banking πως μπορουν να κινδυνευσουν τα χρηματα αυτα αφου θα πρεπει για το παραμικρο να επισκεπτεσαι την τραπεζα?
-
06-01-24, 23:11 Απάντηση: e-banking #11092
- Εγγραφή
- 03-03-2004
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Ηλικία
- 40
- Μηνύματα
- 23.061
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
07-01-24, 00:14 Απάντηση: e-banking #11093
-
07-01-24, 10:55 Απάντηση: e-banking #11094
Πήγε η πεθερά μου να ανοίξει λογαριασμό στην Πειραιώς να βγάλει και κάρτα και e banking.
Στην αρχή την είπαν ότι θέλει 34€ για να ανοίξει λογαριασμό μετά άλλος υπάλληλος της είπε 14€ και όταν πήγε πλήρωσε μόνο 10€ για την κάρτα της είπαν.
Γράφει πόσα λεφτά θέλει για το άνοιγμα λογαριασμού;;[IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]
-
07-01-24, 11:05 Απάντηση: e-banking #11095Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
07-01-24, 11:05 Απάντηση: e-banking #11096
Τακτική των υπαλλήλων για να πάρουν bonus ή δέχονται πιέσεις από ανώτερους. Το 10άρικο μπορεί να μην είναι και για την κάρτα γιατί μέχρι τα πέρσι τουλάχιστον η πρώτη κάρτα είναι δωρεάν.
Μπορεί να είναι όμως για κάποια ηλίθια ασφάλεια προϊόντων άσχετη, Στις σελίδες που την έβαλαν να υπογράψει κατά το άνοιγμα με μικρά γράμματα κάπου θα λέει γιατί είναι το δεκάρικο.
-
07-01-24, 11:16 Απάντηση: e-banking #11097
Πρέπει να το έχω αναφέρει ξανά, είχε πάει ο 18χρονος γιος να ανοίξει λογαριασμό στη Eurobank. Του είπαν πως θα έπρεπε να βάλει ένα ποσό που χαριατικά του είπαν είναι 50 ευρώ μόνο. Τον έβαλαν να υπογράψει δεκάδες χαρτιά, του έδωσαν κι ένα πρόγραμμα ασφάλισης που κατάλαβε (χαζός δεν είναι) πως ήταν δωρεάν. Όταν ήρθε σπίτι διαπιστώσαμε πως του είχαν πουλήσει ασφάλεια 'πορτοφολιού' και είχαν αφαιρέσει 30 ευρώ. Τον έβαλα αμέσως να πάρει τηλέφωνο, ο υπάλληλος που του τα άνοιξε του έλεγε κάτι βλακείες. Τελικά πήραμε τηλέφωνο την Eurolife, κάναμε τη διαδικασία για ακύρωση της ασφάλισης και τα χρήματα επιστράφηκαν στο λογαριασμό την αμέσως επόμενη μέρα αν δεν κάνω λάθος. Πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του καταστήματος και έλεγε του παιδιού ασυναρτησίες του στυλ τι μεγάλο λάθος κάνει, αυτή η ασφάλεια είναι απαραίτητη και τέτοιες αρλούμπες. Για το γεγονός ότι τον εξαπάτησαν και τον έβαλαν να αγοράσει κάτι που δεν χρειάζεται ούτε κουβέντα. Προς γνώση και συμμόρφωση. Είναι όπως τα λέει ο thourios, αναρωτιέμαι τι μπόνους/προμήθεια τους αναλογεί για συμβόλαιο 30 ευρώ το χρόνο, τόσο ξεφτίλες είναι.
Για 6 ευρώ ξέρω για τις κάρτες, δεν αποκλείεται η Πειραιώς να έχει άλλες ταρίφες.hnesne
-
07-01-24, 12:14 Απάντηση: e-banking #11098
- Εγγραφή
- 03-03-2004
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Ηλικία
- 40
- Μηνύματα
- 23.061
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Πας καλά;
Το πρώτο μου post για το θέμα ήταν ήταν το 11082 και εσύ γράφεις το 11093 για να μου την πεις ότι έχουν γραφτεί 2 σελίδες για το θέμα μου; 10 posts σε 2 σελίδες; Και δεν είναι καν όλα τα ενδιάμεσα posts για το θέμα που ρώτησα.
Και όλο αυτό γιατί δεν έκανα like την άχρηστη σελίδα που διαφήμισες η οποία απλά συγκρίνει τα επιτόκια; Και ενώ έχω γράψει ότι δε με ενδιαφέρει το επιτόκιο;
Έλεος με τη διαφήμιση. Να μάθετε να την κάνετε πιο διακριτικά.
Παιδιά μην μου απαντάτε άλλο και κουράζετε τον makfil.
Χάρη στις χρήσιμες απαντήσεις που έλαβα από YAziDis και Sebu και με περαιτέρω αναζήτηση βρήκα σχεδόν ακριβώς αυτό που έψαχνα.
- - - Updated - - -
Εγώ την απάντηση σε αυτό που έψαχνα τη βρήκα.
Εσύ απλά κράζεις για να κράξεις και από ο,τι φαίνεται ούτε εσύ ξέρεις να μετράς γιατί συμφωνείς με τον άλλον που κατάφερε να βγάλει ότι λιγότερα από 10 posts έφαγαν... 2 σελίδες από το thread.
-
07-01-24, 13:18 Απάντηση: e-banking #11099
Δες και στην Τράπεζα Πειραιώς: Αποταμιευτικός Λογαριασμός «Μπορώ».
-
07-01-24, 16:51 Απάντηση: e-banking #11100
Τα ίδια έπαθα εγώ πέρσι που πήγα alpha bank να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητα για κάποια θυρίδα, για να βγάλω μια χρεωστική και να ενεργοποιήσω έναν παλιό αδρανη λογαριασμό με ebanking.
Προσπάθησαν πολλές φορές να μου πουλήσουν συμβόλαιο ασφαλείας σπιτιού το οποίο αρνήθηκα διπλωματικα και τους λέω δεν θέλω αν θέλετε δώστε μου ένα χαρτί με τα δικαιώματα τους όρους και τις υποχρεώσεις και αν θέλω θα μιλήσω μαζί σας εν καιρώ όταν το διαβάσω. Στο τέλος πριν φύγω μου ζήτησε η υπάλληλος άμα έχω 25 ευρώ να πληρώσω στο ΑΤΜ αλλά της είπα δεν έχω, παραξενευτηκα διότι δεν μου εξήγησε τον λόγο της πληρωμής. Την ρωτάω λίγο αργότερα πριν φύγω τι ήταν αυτά τα 25 ευρώ και μου λέει δεν ξέρω.
Έφυγα από το κατάστημα σκεπτόμενος ότι φέρθηκα έξυπνα και δεν με έπιασαν κότσο. Αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο. Λίγες μέρες μετά σκάει email μήνυμα και επιστολή στο σπίτι ότι έχω ένα χρέος περί τα 20 ευρώ για ασφαλιστικό συμβόλαιο απώλειας κάρτας από την Generali. Συγχιστηκα γιατί καταλαβα τι είχε παιχτεί. Για να μην μακρυγορω, δεν πλήρωσα τίποτα, το συμβόλαιο ακυρώθηκε με την τράπεζα δεν τους πήρα ούτε πήγα εκεί να ζητήσω τον λόγο γιατί θα έριχναν την ευθύνη σε εμένα και θα κατέληγα σε κανένα ΑΤ για εξυβριση και διατάραξη εργασιακού περιβάλλοντος. Λίγο καιρό μετά αφαιρεθηκαν και 12 ευρώ για κάποιο ετήσιο τέλος από τον λογαριασμό ενώ χρεωστική δεν ήρθε ποτέ.
Ενα πράγμα θα γράψω, όσοι πάτε για το οτιδήποτε πλέον σε τραπεζα, ανάγνωση του εγγράφου από την αρχή μέχρι το τέλος και πότε δεν αφήνεται παιδιά η μεγάλους μόνους τους. Ήμουν μαθημενος από την τράπεζα Αττικής που όσα χρόνια συναλλάσσομαι εκεί δεν παίζουν τέτοιες λαμογιες, αλλά τελικα είναι για πολλές μπατσες σε όλα τα υπόλοιπα τραπεζικά ιδρύματα.
Τώρα για τα λεφτά που σας ζήτησε ο υπάλληλος για να ανοίξει ο λογαριασμός, δεν ξέρω πόσο νομιμο είναι, αλλά αν θες να κάνεις την δουλειά σου και να τελειώνεις, δεν έχεις πολλές επιλογές.
Bookmarks